Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
///////////

Κι αν είναι αστυνομικός τι μπορεί να αλλάξει; Οι αστυνομικίνες δεν έχουνε μουνί; Πιστόλι έχουν ανάμεσα στα πόδια τους;

περαστικά sorry. :)

για αστυνομικίνα για καλο το είπα, μια χαρά γυναίκες είναι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
περαστικά sorry. :)

για αστυνομικίνα για καλο το είπα, μια χαρά γυναίκες είναι.

Ευχαριστώ φίλε. Προσοχή μεγάλη με μερικές εκδιδόμενες από δω μέσα... Μου χει γαμηθεί η ψυχολογία τις τελευταίες μέρες. Άσε που θες έναν σκασμό λεφτά για να κάνεις όλε ς τις εξετάσεις και τα κωλοαντιβιωτικά

Για τις αστυνομικίνες δεν το κατάλαβα πως το πες για καλό . Μου φάνηκε κάπως. Κι από μένα sorry

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
λοιπόν εγώ επανερχόμενος στο θέμα μας θα επιμείνω ότι κάποιες από τις γυναίκες you site είναι gay άνδρες. αλλα βάζw τώρα και μια άλλη διάσταση, ότι κάποιες μπορεί να είναι αστυνομικίνες, και αυτό ταιριάζει με την μαγκιά και το αντριλίκι που βγάζουν. αλλα περισσότερα θα γράψω αύριο από pc που δεν χρειάζεται μετατροπή greeklish.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
2 τα τινά: είτε ειρωνεύεσαι είτε είσαι κλώνος της μουνίτσας :)

δεν καταλαβαίνω τίποτα. :think:

ούτε ειρωνεύομαι (εύχομαι σε πάσχοντα συνάνθρωπο), ούτε καταλαβαίνω τι είναι ο κλώνος ούτε ξέρω την "μουνιτσα".

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
λοιπόν εγώ επανερχόμενος στο θέμα μας θα επιμείνω ότι κάποιες από τις γυναίκες you site είναι gay άνδρες. αλλα βάζw τώρα και μια άλλη διάσταση, ότι κάποιες μπορεί να είναι αστυνομικίνες, και αυτό ταιριάζει με την μαγκιά και το αντριλίκι που βγάζουν. αλλα περισσότερα θα γράψω αύριο από pc που δεν χρειάζεται μετατροπή greeklish.
φίλε όλες γυναίκες είναι μην τυραννιέσαι άδικα :P επίσης αν είσαι κλώνος της μουνίτσας αυτό σε καθιστά αυτομάτως και κοινωνικό λειτουργό :P

καλο προμοσιον φιλε μου   :pipa1:  <-------------------- ελ πιπα νυχτα
:cum: <--------- ελ χύστης
:coffee: <---------ελ μύστης
:priest: <--------- ελ πάδρε
:cheesy: <--------- ελ σοκοφρέτα πίκουλα

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ξεροχύνετε όλοι...

να πάρτε μια φαντασίωση..για την Εριναλ πρώτα...

Η εριναλ αστυνομικίνα να κόβει κλήσεις στον γλου επειδή μυρίζει τζατζίκι, φορώντας στο πρόσωπο της το Ray-Ban γυαλι του αεροπόρου, απο κάτω γυαλιστερές μαύρες μπότες, δυο κουμπιά στο πουκάμισο ξεκούμπωτα, κολλητό παντελόνι, το κλομπ της να τρίβεται πάνω στην πόρτα του αυτοκινήτου όση ώρα ο σκασμένος απο τα 7 διπλα πιτόγυρα γλου φυσά στο μηχάνημα  παίρνοντας μάτι το λιγο ιδρώτα στη μασχάλη της..μυρίζοντας μπάντεντας...

(έχω γράψει και για τις άλλες..αλλά μην παρεξηγηθούν...)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αν δεν ακολούθησε τους θεμελιώδεις κανόνες του λάκη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δική της ;)

Και ο Λακης την ερωτευθηκε αλλα τον φοβαμαι τον πουστη με το δικανο!!  :grin: :grin: :grin:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
(παρτε και για τις αλλες...απο τη νοσηρή φαντασία σας)

Η Ρυθμ ως φουρνάρισα φορώντας μόνο μια ρομπιτσα της δουλειας και ξεβράκωτη απο μέσα λόγω ζέστης. Ζυμώνει ζεστά χοντρά ψωμια και όπως δουλεύει τον πλάστη οι βύζοι της πηγαινουν πάνω κάτω φλαπ φλουπ...πασπαλισμενοι με το αλεύρι που πετάγεται αλλά έχει γλιτσιάσει στο μεσόβυζο λόγο ζέστης.. Σκουπίζει τα χέρια της στο κώλο και τρέχει να εξυπηρετήσει αναψοκοκκινισμένη το Κοσμά που της ζητάει τσουρεκάκι, και μη δινοντας σημασία στο διομήδη που ρωτάει επίμονα για μισό κιλό τουλουμπάκια.

Η λουκριτία ως περιπτερού έχει απλώσει όλα τα κόμικ μεσα στο περίπτερο και διαβάζει, αγνοώντας τα παιδάκια που κλέβουν τα αναψυκτικά, τον παπαζολη που της ζητάει το Νεμεσις και τον λακη που κολλάει κακαδια πάνω στον κρεμασμενο ριζοσπάστη... Στο στόμα της στριφογυρνάει το πέμπτο γλειφιτζουρι...ηδονικά, ενω το λίγο ζαχαρωμενο σαλάκι που τρέχει κάτω απο το χείλος της κάνει τον μπάρο να ζητάει λάθος μάρκα τσιγάρα και να παίρνει πιαστράκια για τα μαλλια...

Η κουαρ...ως φιτνες φρικ ..κάνει ποδήλατο διαβάζοντας ΤΑΡΑΤΑΤΑ μέσα απο το περιοδικο Μενσ Χελθ... Ο ιδρώτας έχει μουσκεψει τη φόρμα της αναδεικνυοντας μια κωλάρα χωρίς στριγκ..Η ανακάλυψη αυτή κάνει τον ποδολάγνο που τρέχει στο διάδρομο στο 2.5 να φάει τα μουτρα του .. και να να σκάσει κάτω…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom