Επισκέπτης
να το κανουμε θεατρικο! αχχαχαχαχαχαχαχα γιεεεεεεεεεεα
Υ.Γ πως γινεται να κανω πιπες συνεχεια ρε γμτ σε ολες τις ταινιες. Νομιζω πρεπει να παιξω πιο δραματικους ρολους
τι να πω κι εγω που ουτε για κομπαρσο δε με θελουν.....
Υ.Γ πως γινεται να κανω πιπες συνεχεια ρε γμτ σε ολες τις ταινιες. Νομιζω πρεπει να παιξω πιο δραματικους ρολους
Εσύ το έχεις πει ... μένει να το αποδείξεις
η μνηστη του φρανκεσταιν...Εσυ πιπες εγω για να μοστραρω τους βυζους και η κουαρ τον κωλο της.....
Εσυ πιπες εγω για να μοστραρω τους βυζους και η κουαρ τον κωλο της.....
Εγω ειπα οτι εχω βυζι κι οτι δεν ειμαι πλακα δεν ειπα για το μεγεθος (νομιζω)....
τι να πω κι εγω που ουτε για κομπαρσο δε με θελουν.....
παρεξήγησε το φόρουμ , εχει ς μια ευκαιρία να βάλεις τ πράγματα στη θέση τους ... να κάτσεις του γλ
ρε μαν εσυ θα μπεις στο σικουελ......η επιστροφη του βασιλια νωντα......τριλογια θα γινει σαν τον αρχοντατι να πω κι εγω που ουτε για κομπαρσο δε με θελουν.....
ρε μαν εσυ θα μπεις στο σικουελ......η επιστροφη του βασιλια νωντα......τριλογια θα γινει σαν τον αρχοντα
Αμα κατσω του Κοσμα δνε πιανει?????
εκει θα εισαι κωλομπαρου στον τυρναβο και θα εκδιδεις παρανομα την βιλμα και την τραβ_αννα γνωστη με το νικνειμ γουλφακης.....το μαγαζι θα εχει μπραβο τον πιστολια και μπαρμαν τον χαστουραΠαλι προποτζου θα ειμαι????
εκει θα εισαι κωλομπαρου στον τυρναβο και θα εκδιδεις παρανομα την βιλμα και την τραβ_αννα γνωστη με το νικνειμ γουλφακης.....το μαγαζι θα εχει μπραβο τον πιστολια και μπαρμαν τον χαστουρα
ρε μαν εσυ θα μπεις στο σικουελ......η επιστροφη του βασιλια νωντα......τριλογια θα γινει σαν τον αρχοντα
εκει θα εισαι κωλομπαρου στον τυρναβο και θα εκδιδεις παρανομα την βιλμα και την τραβ_αννα γνωστη με το νικνειμ γουλφακης.....το μαγαζι θα εχει μπραβο τον πιστολια και μπαρμαν τον χαστουρα
κατι τετοιο σου κανει;Μπορω να έχω καναν πιο κλάσι ρόλο
κατι τετοιο σου κανει;