Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

Επισκέπτης
να το κανουμε θεατρικο! αχχαχαχαχαχαχαχα γιεεεεεεεεεεα

Υ.Γ πως γινεται να κανω πιπες συνεχεια ρε γμτ σε ολες τις ταινιες. Νομιζω πρεπει να παιξω πιο δραματικους ρολους  :2funny:

τι να πω κι εγω που ουτε για κομπαρσο δε με θελουν.....

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
να το κανουμε θεατρικο! αχχαχαχαχαχαχαχα γιεεεεεεεεεεα

Υ.Γ πως γινεται να κανω πιπες συνεχεια ρε γμτ σε ολες τις ταινιες. Νομιζω πρεπει να παιξω πιο δραματικους ρολους  :2funny:

Εσυ πιπες εγω για να μοστραρω τους βυζους και η κουαρ τον κωλο της.....    :sunglasses:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εσυ πιπες εγω για να μοστραρω τους βυζους και η κουαρ τον κωλο της.....    :sunglasses:

Μεγάλο καστ, υπερπαραγωγη. Ουτε το Μπροντγουαιη στις δόξες του.  Αν δεν εχετε χαμηλο κασε , ο παραγωγος θα κοψει απο τα κουστουμια.  :*

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εγω ειπα οτι εχω βυζι κι οτι δεν ειμαι πλακα δεν ειπα για το μεγεθος (νομιζω)....

παρεξήγησε το φόρουμ , εχει ς μια ευκαιρία να βάλεις τ πράγματα στη θέση τους ... να κάτσεις του γλ  :2on1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παλι προποτζου θα ειμαι????    :birdman:
εκει θα εισαι κωλομπαρου στον τυρναβο και θα εκδιδεις παρανομα την βιλμα και την τραβ_αννα γνωστη με το νικνειμ γουλφακης.....το μαγαζι θα εχει μπραβο τον πιστολια και μπαρμαν τον χαστουρα :2on1:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τελικα εχει δικιο ο τζεΙ ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΤΣΙΝΕΣ ΟΛΕΣ. ειναι πλεον εμφανες :rolleyes:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εκει θα εισαι κωλομπαρου στον τυρναβο και θα εκδιδεις παρανομα την βιλμα και την τραβ_αννα γνωστη με το νικνειμ γουλφακης.....το μαγαζι θα εχει μπραβο τον πιστολια και μπαρμαν τον χαστουρα :2on1:

Οκ μεσα....Μερα νυχτα τσιπουρα θα πινω....    :sunglasses:

Επισκέπτης
ρε μαν εσυ θα μπεις στο σικουελ......η επιστροφη του βασιλια νωντα......τριλογια θα γινει σαν τον αρχοντα

Δε μου αρεσει το σεναριο. Να με βαλεις σε τουρκικο, να ειμαι πασας και να 'χω χαρεμι, την εριναλ, τη μουνιτσα, τη βιλμα, τη ρυθμ, τη μαριαννα και τις αλλες.
Και τον λιλα γιουσουφακο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

να βαλεις την μαριαννα να δουλευει στο μπουρδελο του αβραμη με νταβα τον λακη ο οποιος εχει στα λογιστικα τον απολυτο που μπαινει τουιτερ και γραφει ρομαντικουρες γιατι λιωνει κρυφα για την μαριαννα  :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Μπορω να έχω καναν πιο κλάσι ρόλο  :tits2: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
ρε μαν εσυ θα μπεις στο σικουελ......η επιστροφη του βασιλια νωντα......τριλογια θα γινει σαν τον αρχοντα

Ελπίζω ότι στο τρίτο μέρος θα μετανοήσετε και θα έρθετε όλοι στον Ι.Ν. που είμαι εφημέριος.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 1092_1.jpg
    1092_1.jpg
    8 KB · Εμφανίσεις: 24