aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
το ΄χωΚαλούτσικο... υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης πάντως
το ΄χωΚαλούτσικο... υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης πάντως
το ΄χω
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/312581/%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1%20%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Νταξ ρε παιδιά δεκτό με τέτοια ομοφωνία :tooth:
Αψογη διανομή ρόλων.αυτο τωρα λεγεται ιστορια με φαντασια;
Νταξ ρε παιδιά δεκτό με τέτοια ομοφωνία
απο τον παραδεισο ποσταρεις;;;Την γνώριζα την μακαρίτισα. Απατούσε τον Ζάχο μαζί μου... Ωραία γυναίκα.
Αυτό που έκανε το Γκάτσμπυ ... Γκάτσμπυ ,
δεν ήταν η ΥΠΑΡΞΗ της Νταίζη.
Σε πολλών ανδρών την ιστορία ΥΠΑΡΧΕΙ μία Νταίζη.
Αυτό που τον διαφοροποίησε ήταν το ότι ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΠΑΛΙ τη Νταίζη.
Και αυτό τον κατέστρεψε.
απο τον παραδεισο ποσταρεις;;;
Νταξ ρε παιδιά δεκτό με τέτοια ομοφωνία
Ορίστε και για τη βιλμα ένα/....
Η βιλμα ως γραμματέας σε ταξιδιωτικό γραφείο, φορώντας πολυ εφαρμοστή φούστα και τιραντε μπλουζάκι εξηγεί τις προσφορές για Ιμπιζα στον Κοσμά κουνώντας σταυροπόδι τη μισοβγαλμένη lanvin γόβα της. Η ρυθμ το βλέπει να είναι αφαιρεμένος πάνω στην στιλπνή καμάρα της βίλμας και κάνοντας του κωλοδάχτυλα με τα, λαδωμένα απο τις πίτσες, χέρια...την πέφτει στο τζο που, αφού καταστράφηκε οικονομικα απο τις βίζιτες στα στουντιο στη θεσκη, κατέβηκε και πουλάει μουφατζίδικες λουι βιτον στην Πατησιων έξω απο την Ασοε με τα Πακιστάνια. Η Κοσμάς ακουει σαν χάνους τις προσφορές της βίλμας για τις μαλδίβες και στο τέλος ζητα 2 εισιτήρια με το κτελ για κιουρκα όπου σκεφτεται να παει τη ρυθμ για να την καλοπιασει.
Ο μπάρος, ακουγοντας τον Κοσμά, φταρνιζεται με παροξυσμικο γέλιο πάνω στο λαγουδάκη, που κολλάει κρυφά αφισάκια κάτω απο το γκισε με τυπωμένες φωτο του λιλα και γράφοντας "κάνω πίπες μετα τις 1..τηλ69...". Οι μυξες του μπάρου πέφτουν πάνω στις σταυρωμένες μπουτάρες τις βίλμα που αηδιασμένη πέφτει απο την καρέκλα αποκαλύπτοντας το χρώμα του βρακιου της στον χάσκοντα το στόμα Κοσμά...
Πιο εκει ..ο γλου...ιδιοκτήτης του γραφείου, δεν έχει πάρει είδηση τοση ώρα τι γίνεται...σφηνωμένος στο γραφειο και βαρώντας ακατάπαυστη μαλακια με βιντεάκια του xhamster...παρέα με το διομήδη...
Αυτόν που φθάνει στη μήτρα πώς τον λες;
ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΑΠΗ
Εσυ πιπες εγω για να μοστραρω τους βυζους και η κουαρ τον κωλο της.....
να πάρτε μια φαντασίωση..για την Εριναλ πρώτα...
Η εριναλ αστυνομικίνα
Εγω παντως ειμαι Μουναρα
Το οτι σε ολες τις φαντασιωσεις με σκεφτεστε με βυζαρες με βαζει σε σκεψη.....Εδωσα τετοιο δικαιωμα η ξερετε κατι που δεν ξερω?????
Συγγνώμη, ἀλλὰ εἶναι μυθιστόρημα αὐτό;
Τὶ διδάγματα παρέχει εἰς τὴν νεολαίαν;
Ὅτι π.χ. διὰ νὰ συνουσιασθῇ τις μὲ εὐειδῆν γυνὴν πρέπει νὰ διαθέτῃ ...δισεκατομμύρια;
Πιστεύω ὅτι εἶναι ἔκφρασις ἑνὸς ἰδιοτύπου ῥομαντισμοῦ κυριαρχοῦντος κατὰ τὸν χρόνον τῆς συγγραφῆς του ἐν ΗΠΑ ὅστις κατέστρεψεν πολλὰς ζωὰς νέων.
Οἱ σημερινοὶ Ἀμερικανοὶ ἔχουσι πολὺ ὑγιεστέρας ἰδεάς (οἱ λευκοί, διὰ νὰ ἐξηγούμεθα).