Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αν γράψεις το ψήγματα με "η", το κείμενο μοιαζει να είναι βγαλμένο από βιβλίο ψυχολογίας του Weber.
 Τα σέβη μου ΕΡΙ..... Υποκλίνομαι

έλα ρε παίκτη, σου γράψε ένα καρο blah blah και άρχισες τις υποκλίσεις και τον weber; μας φαγαν οι τούρκοι ορε!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
έλα ρε παίκτη, σου γράψε ένα καρο blah blah και άρχισες τις υποκλίσεις και τον weber; μας φαγαν οι τούρκοι ορε!

Τι να κάνω φίλε μου.... Αφού δεν μπορώ να γαμήσω.... τουλάχιστον ας κάνω μία υπόκλιση σε ένα ποστ που αξίζει...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
 Τι να κάνω φίλε μου.... Αφού δεν μπορώ να γαμήσω.... τουλάχιστον ας κάνω μία υπόκλιση σε ένα ποστ που αξίζει...

θέλεις την eri e; θα σου πω κάτι τώρα. εντάξει λοιπόν ας πούμε ότι κάποιες τους είναι γυναίκες. θα σε φτιάχνε (καταλαβαίνεις τι εννοάω) αν σου έλεγα ότι πιστεύω ότι κάποιες από αυτές μπορεί να είναι αστυνομικίνες;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
θέλεις την eri e; θα σου πω κάτι τώρα. εντάξει λοιπόν ας πούμε ότι κάποιες τους είναι γυναίκες. θα σε φτιάχνε (καταλαβαίνεις τι εννοάω) αν σου έλεγα ότι πιστεύω ότι κάποιες από αυτές μπορεί να είναι αστυνομικίνες;
δεν είσαι και τόσο καλός στις υποθέσεις ε :P

Επισκέπτης
μη μας γκαβλωνεις τωρα  :police:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Δεν θέλω να γαμήσω την ΕΡΙ. Πως να θέλω να γαμήσω κάποιαν που δεν έχω δει ποτέ κι ούτε πρόκειται να δω;

Δεν μπορώ να γαμήσω γιατί έχω αρπάξει αφροδίσιο νόσημα από ιερόδουλο και περιμένω να τελειώσει οριστικά η θεραπεία.
Θα αναφερθώ αναλυτικά σε νήμα που θα ανοίξω την Τετάρτη το βράδυ γι αυτό το θέμα.

////////////

Κι αν είναι αστυνομικός τι μπορεί να αλλάξει; Οι αστυνομικίνες δεν έχουνε μουνί; Πιστόλι έχουν ανάμεσα στα πόδια τους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom