Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

Επισκέπτης
η νταίζη...

υπάρχει άνδρας που δεν είχε στη ζωή του μια νταίζη;

τnς οποιας η μνήμη δεν θα σβήσει ποτέ;

Αυτό που έκανε το Γκάτσμπυ ... Γκάτσμπυ ,
δεν ήταν η ΥΠΑΡΞΗ της Νταίζη.
Σε πολλών ανδρών την ιστορία ΥΠΑΡΧΕΙ μία Νταίζη.

Αυτό που τον διαφοροποίησε ήταν το ότι ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΠΑΛΙ τη Νταίζη.
Και αυτό τον κατέστρεψε.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
μυστήρια και μεταφυσική στισ γυναίκες για μένα δεν υπάρχουν. όλα εξηγούνται.

Δεν είπα ότι υπάρχει μεταφυσική στις γυναίκες,είπα ότι ξέρουν να κρύβονται κάπως πιό επαγγελματικά σε σχέση με τα αρσενικά.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η Γυναίκα είναι λίγο αίνιγμα...

Αίνιγμα τις κάνουμε και εμείς γιατί οι άνδρες έχουμε ένα φόβο απέναντι τους με τον οποιο κακώς μεγαλώνουμε, δες εξαπάτηση adam από έuα και παρόμοια.
Η γυναικα που θα μας τn φέρει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τώρα βεβαια εσένα σε καταέθαψα και ονομαστικά αλλα βλέπω στέκεσαι στο ύψος σου.
Κυρία!
Και με πολύ ψυχραιμία επίσης.

Κάτι που μου δημιουργεί μια άλλη ιδέα για το τι μπορεί να είστε κάποιες από εσάς :think:. Αλλα γι αυτό θα γράψω αύριο..
Δεν εχεις κακη προθεση και φαινεται.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν είπα ότι υπάρχει μεταφυσική στις γυναίκες,είπα ότι ξέρουν να κρύβονται κάπως πιό επαγγελματικά σε σχέση με τα αρσενικά.

εχεις δικιο. Συχνα και καποια αρσενικα ξέρουν να κρυβονται καλα. καποια αρσενικα με γυναικεια μυαλουδακια.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Αφού το παραδέχονται και οι ίδιες οι γυναίκες, παέι να πεί ότι έχω δίκιο...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
φιλε βασιλιά έχει δημιουργηθεί μια μικροπαρεξήγηση. εγώ είπα ότι δεν μπορείς ούτε στη ζωή ούτε εδώ μέσα να κρύψεις την προσωπικότητα σου μακροπρόθεσμα. να βγάλεις ότι είσαι συνολικά κάποιος η κάτι άλλο από αυτό που είσαι. προσέξτε τώρα και εσύ και η εριναλ. αυτό είναι άλλο από το να κανεις ως άνδρας η γυναικα πουστιές, πουτανιές, xενογαμισια κλπ που ο άλλος then θα καταλάβει. αυτό είναι άλλο από αυτό που λέω και σαφώς γίνεται.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι λετε εδω;

(μην σηκωνεστε!το καθιερωμενο μου guest κανω και φευγω.)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μα τους 12 Θεους μου εγραψες ποιημα.....
Σε περημενω στο παραθυρο μου χωρις βρακι αγαπημενε μου.........

Θα σε προτιμούσα με το βρακάκι σου φορεμένο και να με περιμένεις στην πόρτα... όχι στο παράθυρο... Κάνει ρεύμα και θα πουντιάσεις γλυκειά μου.

Εχω συνηθίσει να βγάζω εγώ τα κυλοτάκια σας. Με τα δόντια. Μη μου χαλάς το σενάριο "ευλογημένη" μου...

:kissass2:

:-* :-* :-*

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
φιλε βασιλιά έχει δημιουργηθεί μια μικροπαρεξήγηση. εγώ είπα ότι δεν μπορείς ούτε στη ζωή ούτε εδώ μέσα να κρύψεις την προσωπικότητα σου μακροπρόθεσμα. να βγάλεις ότι είσαι συνολικά κάποιος η κάτι άλλο από αυτό που είσαι. προσέξτε τώρα και εσύ και η εριναλ. αυτό είναι άλλο από το να κανεις ως άνδρας η γυναικα πουστιές, πουτανιές, xενογαμισια κλπ που ο άλλος then θα καταλάβει. αυτό είναι άλλο από αυτό που λέω και σαφώς γίνεται.

η προσωπικοτητα φαινεται με πραξεις και με συμπεριφορες σε πραγματικο χρονο, εδω φαινονται οσα κομματια κανεις επιτρεπει.αντε και κανα κατα λαθος.η προσωπικοτητα συνολικα με τις εκφανσεις της σε καμμια περιπτωση δεν φαινεται. διαφαινονται καποια ψυγματα νομιζω για ιδεες, σκεψεις σε πολυ γενικαπλαισια και επηρεαζομενες κατα πολυ απο τον δεκτη/ες σε μια διαδραση που ειδικα σε αυτο το σαιτ ειναι περιεργη.
σε απτο χρονο και τοπο τωρα ως γυναικες ειμαστε πανουργες. εχω δει αντρες που ξερουν χρονια το ταιρι τους να ισχυριζονται οτι η γυναικα του για το ταδε θεμα πιστευει αυτο και εγω η ιδια να ξερω οτι δεν πιστευει αυτο. γιαυτο εχει δικιο ο κινγκ. γιατι η προσωπικοτητα των ανθρωπων ειναι ¨κινουμενη", διαμορφωνεται και διαφοροποιειται διαρκως. συχνα ειναι αδυνατον να ξερεις ο ιδιος τον εαυτο σου. σκεψου ποσο δυσκολο ειναι για τον αλλον.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
η προσωπικοτητα φαινεται με πραξεις και με συμπεριφορες σε πραγματικο χρονο, εδω φαινονται οσα κομματια κανεις επιτρεπει.αντε και κανα κατα λαθος.η προσωπικοτητα συνολικα με τις εκφανσεις της σε καμμια περιπτωση δεν φαινεται. διαφαινονται καποια ψυγματα νομιζω για ιδεες, σκεψεις σε πολυ γενικαπλαισια και επηρεαζομενες κατα πολυ απο τον δεκτη/ες σε μια διαδραση που ειδικα σε αυτο το σαιτ ειναι περιεργη.
σε απτο χρονο και τοπο τωρα ως γυναικες ειμαστε πανουργες. εχω δει αντρες που ξερουν χρονια το ταιρι τους να ισχυριζονται οτι η γυναικα του για το ταδε θεμα πιστευει αυτο και εγω η ιδια να ξερω οτι δεν πιστευει αυτο. γιαυτο εχει δικιο ο κινγκ. γιατι η προσωπικοτητα των ανθρωπων ειναι ¨κινουμενη", διαμορφωνεται και διαφοροποιειται διαρκως. συχνα ειναι αδυνατον να ξερεις ο ιδιος τον εαυτο σου. σκεψου ποσο δυσκολο ειναι για τον αλλον.

Αν γράψεις το ψήγματα με "η", το κείμενο μοιαζει να είναι βγαλμένο από βιβλίο ψυχολογίας του Weber.

Τα σέβη μου ΕΡΙ..... Υποκλίνομαι

Συνημμένα

• υποκλινομαι.jpg
    υποκλινομαι.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 23

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν γράψεις το ψήγματα με "η", το κείμενο μοιαζει να είναι βγαλμένο από βιβλίο ψυχολογίας του Weber.

Τα σέβη μου ΕΡΙ..... Υποκλίνομαι
ναι σορρυ για το λαθος δεν προσεχω συχνα το εκανα καταψυξη αααααααααχαχαχαχααααααχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom