hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ενω μια μεσηλικας που βγαζει στη φορα τα βυζια της σε ενα σαιτ για πουτανες ειναι μαγευτικο θεαμα...Αηδιαστικό θέαμα όντως.
ενω μια μεσηλικας που βγαζει στη φορα τα βυζια της σε ενα σαιτ για πουτανες ειναι μαγευτικο θεαμα...Αηδιαστικό θέαμα όντως.
απο κάτι φλούφληδες κοινος ποπκορνάδες που πάνε στο γήπεδο για να δείξουν πόσο προπονηταραδες είναι και δεν εμψυχώνουν την ομάδα προτιμώ να είναι μια θύρα γεμάτη θηλυκα... είναι και μια μέθοδος διαφυγής να τις κοιτάς όταν σε νευριάζει ο κατσουράνης οταν περπατάει στο γήπεδο.
ελα να σε φιλοξενησω και δεν θα χασουμε αγωναΜακάρι να είμουν Αθήνα και δεν θα έχανα αγώνα.... :'(
Επιάσες την ουσία του θέματος εσύ!!! ;)εξαρτάται
είναι μερικές που βρίζουν σαν νταλικέρηδες και γενικά συμπεριφέρονται σαν άντρες :S αηδίααλλά
έχω πετύχει και κάτι γκομενάκια φίνα σε κυριλέ θύρες που πάνε έτσι για τη βόλτα/χαβαλέ
Πολλά λες.ενω μια μεσηλικας που βγαζει στη φορα τα βυζια της σε ενα σαιτ για πουτανες ειναι μαγευτικο θεαμα...
ενω μια μεσηλικας που βγαζει στη φορα τα βυζια της σε ενα σαιτ για πουτανες ειναι μαγευτικο θεαμα...
Ούτε όταν αντρίζουν;!δε με ενοχλουν καθολου...
οταν αντριζει μια γυναικα στο γηπεδο αντριζει κ εξω απο αυτο.οποτε...Ούτε όταν αντρίζουν;!
Εγώ πιστεύω υποβιβάζουν την ανώτερη γυναικεία φύση!!!
Oποτε????????????? Θα ζηταει χαρτζηλικι να παει στιs πουτανεs???οταν αντριζει μια γυναικα στο γηπεδο αντριζει κ εξω απο αυτο.οποτε...
Αφού δεν παίρνω επιβεβαίωση απο σένα είμαι ένα τίποτα.Αστην να παρει την επιβεβαιωση ρε και εσυ
Καταλαβε τη θεση της εδω μεσα και φερεται αντιστοιχως
επιβεβαιωνεται τυπε μου καθημερινα στο βουνο...Αστην να παρει την επιβεβαιωση ρε και εσυ
Καταλαβε τη θεση της εδω μεσα και φερεται αντιστοιχως