Νέα

Γυναίκες που σηκώνουν & κουβαλάνε άνδρες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pescatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι σας αρέσει πιο πολύ;(το βελάκι σημαίνει σηκώνει)

• Γυναίκα -> Άνδρας

Ψήφοι: 33 47,1%
  • Άνδρας -> Άνδρας

Ψήφοι: 1 1,4%
  • Γυναίκα -> Γυναίκα

Ψήφοι: 9 12,9%
  • Άνδρας -> Γυναίκα

Ψήφοι: 27 38,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

Επισκέπτης
Σαιντ δε μας είπες....γυναίκα σε έχει σηκώσει ποτέ;;; :think:

Όσο ζούσες δηλαδή,γιατί τώρα δεν έχεις βάρος πλέον :P

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.242
Πόντοι
25.467
Το έχουμε πει 100 φορές...το  :birdman: είναι συνθηματικό... :)

Ε τα φαντάσματα,κάτι παραπάνω ξέρουν....αφού είναι πανταχού παρών :grin:

Ε τα φαντάσματα,κάτι παραπάνω ξέρουν....αφού είναι πανταχού παρώντα.... αυτός ο γ@μ!μ3ν0ς ο πληθυντικός.........

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.242
Πόντοι
25.467
Σαιντ δε μας είπες....γυναίκα σε έχει σηκώσει ποτέ;;; :think:

Όσο ζούσες δηλαδή,γιατί τώρα δεν έχεις βάρος πλέον :P

Όσο ζούσα μου τον σήκωναν συνέχεια. Τώρα που δεν έχει και βάρος ......ακόμα περισσότερο. Μονίμως σηκωμένος μου είναι.

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Κώδικας:
Αυτή θα είναι Ελλάδα 7 έως 9 Νοεμβρίου και κάνει διάφορα μεταξύ των οποίων και άρσεις που ενδιαφέρεσαι. Κοστίζει 250 η ώρα.
[URL unfurl="true"]http://www.domdomina.co.il/LADY-MILADY/indexen.html[/code[/URL]]

Επισκέπτης
Κώδικας:
Αυτή θα είναι Ελλάδα 7 έως 9 Νοεμβρίου και κάνει διάφορα μεταξύ των οποίων και άρσεις που ενδιαφέρεσαι. Κοστίζει 250 η ώρα.
[URL unfurl="true"]http://www.domdomina.co.il/LADY-MILADY/indexen.html[/code[/URL]]
[/quote]

Πω ρε μάγκα μου....αυτά είναι....αλλά ρε γαμώτο πολλά τα λεφτά. Αν είχε κανά 100αρι θα την έπαιρνα σίγουρα :headbang3:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ε ας προσπαθήσει και αυτή :dancing:

Αλλο να προσπαθησει και αλλο να την στειλεις αδιαβαστη .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο που λες ειναι ακραια μορφη bdsm  :P :rolleyes:

Υγ.

Ξερεις τι πονους σου βγαζει η μεση αν παθεις οσφυαλγια η δισκοπαθεια ?

Επισκέπτης
Μακαρι να μπορουσα να βρω κι εγω μια τετοια γυναικα. Να με σηκωνει και να με κουβαλαει μεχρι το σπιτι, τα βραδια που ειμαι λιωμα στο καφενειο και δεν μπορω να σουρω τα ποδια μου ως το σπιτι.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μακαρι να μπορουσα να βρω κι εγω μια τετοια γυναικα. Να με σηκωνει και να με κουβαλαει μεχρι το σπιτι, τα βραδια που ειμαι λιωμα στο καφενειο και δεν μπορω να σουρω τα ποδια μου ως το σπιτι.
Αστα να πανε φιλε .....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αν μαλιστα μπορει να σηκωνει κοφινι στον τρυγο, να ξελακωνει, να κλαδευει, να φωρτωνει το nissan και δεν μιλαει πολυ..............την παντρευομε.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Κομματακι  επικινδυνο.....Μια τετοια γυναικα βαρεων βαρων  θα  ξυλοφορτωνει  κιολαs........ :s&m_3:
κι αυτο που το πας ?

Εχεις δικιο.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην καταντησουμε σαν τον αστυνομικο με το σπασμενο τουμπανο απο την πρωην του....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
κι αυτο που το πας ?

Εχεις δικιο.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην καταντησουμε σαν τον αστυνομικο με το σπασμενο τουμπανο απο την πρωην του....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
.Διοτι  ναι μεν  θα εχειs την ανεση σου στο κουβαλημα.....αλλα αν ειναι να το πληρωνω σε ειδοs..... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης

Καφενείο;;;; :headbang: :headbang: :headbang:

Σε καφετέρια πάει ο κόσμος :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom