Επισκέπτης
Σαιντ δε μας είπες....γυναίκα σε έχει σηκώσει ποτέ;;;
Όσο ζούσες δηλαδή,γιατί τώρα δεν έχεις βάρος πλέον
Το έχουμε πει 100 φορές...το είναι συνθηματικό...
Ε τα φαντάσματα,κάτι παραπάνω ξέρουν....αφού είναι πανταχού παρών
Σαιντ δε μας είπες....γυναίκα σε έχει σηκώσει ποτέ;;;
97 γαμώτο.....πήρα πολλά πέρσι το καλοκαίρι και τώρα κοιτάζω να τα χάσω
Εισαι λιγο βαρυς ακομη...Μόλις ζυγίστηκα και πήγα 96...
Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται,να με σηκώσει ας στείλει ΠΜ....
Μόλις ζυγίστηκα και πήγα 96...
Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται,να με σηκώσει ας στείλει γερανο....
Εισαι λιγο βαρυς ακομη...
οταν πας κατω απο 88 ξανα πες το
Κώδικας:Αυτή θα είναι Ελλάδα 7 έως 9 Νοεμβρίου και κάνει διάφορα μεταξύ των οποίων και άρσεις που ενδιαφέρεσαι. Κοστίζει 250 η ώρα. [URL unfurl="true"]http://www.domdomina.co.il/LADY-MILADY/indexen.html[/code[/URL]] [/quote] Πω ρε μάγκα μου....αυτά είναι....αλλά ρε γαμώτο πολλά τα λεφτά. Αν είχε κανά 100αρι θα την έπαιρνα σίγουρα :headbang3:
Ε ας προσπαθήσει και αυτή
Αστα να πανε φιλε .....Μακαρι να μπορουσα να βρω κι εγω μια τετοια γυναικα. Να με σηκωνει και να με κουβαλαει μεχρι το σπιτι, τα βραδια που ειμαι λιωμα στο καφενειο και δεν μπορω να σουρω τα ποδια μου ως το σπιτι.
Κομματακι επικινδυνο.....Μια τετοια γυναικα βαρεων βαρων θα ξυλοφορτωνει κιολαs........Αστα να πανε φιλε .....
κι αυτο που το πας ?Κομματακι επικινδυνο.....Μια τετοια γυναικα βαρεων βαρων θα ξυλοφορτωνει κιολαs........
.Διοτι ναι μεν θα εχειs την ανεση σου στο κουβαλημα.....αλλα αν ειναι να το πληρωνω σε ειδοs.....κι αυτο που το πας ?
Εχεις δικιο.....
Μην καταντησουμε σαν τον αστυνομικο με το σπασμενο τουμπανο απο την πρωην του....
Μακαρι να μπορουσα να βρω κι εγω μια τετοια γυναικα. Να με σηκωνει και να με κουβαλαει μεχρι το σπιτι, τα βραδια που ειμαι λιωμα στο καφενειο και δεν μπορω να σουρω τα ποδια μου ως το σπιτι.