Επισκέπτης
Παλι θες να ασχοληθουμε μαζι σου για να μαλακιστεις στην καρεκλιτσα σου;ποια δικια σο ρε μαλακα? εχεις και γκομενα?
παναθεμα την ποσο κακογουστη να κυκλοφορει με τον κουασιμοδο του μπου
Παλι θες να ασχοληθουμε μαζι σου για να μαλακιστεις στην καρεκλιτσα σου;ποια δικια σο ρε μαλακα? εχεις και γκομενα?
κλαρινοκοτοπουλακι....ακροβατεις...ποια δικια σο ρε μαλακα? εχεις και γκομενα?
μην του λες τετοια του γαταρα τυπε γιατι θα σε παιρνει τηλ και θα βογκαει παλιΜε 200 ευρω βαζω τη δικια μου να σε κουβαλησει απο το πλατωμα μεχρι τον Αι Γιωργη στο Λυκαβηττο.
Εισαι;
τυπε ο γαταρας ειναι μετενσαρκωση του κιθαρα?μην του λες τετοια του γαταρα τυπε γιατι θα σε παιρνει τηλ και θα βογκαει παλι
Ωχ, λες να ειναι αυτος παλι;μην του λες τετοια του γαταρα τυπε γιατι θα σε παιρνει τηλ και θα βογκαει παλι
τυπε ο γαταρας ειναι μετενσαρκωση του κιθαρα?
και εγω γουσταρω γκρουπ που να παιζει "μακρια γαιδουρα" ξερεις τιποτα σχετικο ?
Greece
Storm(UK), criticalmass@gmx.com
July 10-11 Athens
Madam Mysteria, madam.mysteria@yahoo.com, New phone: 00420604263747
July 1-21 Athens - phone +306980077849
βαζω και τα εμαιλ για κλεισιμο και για ενημερωση μηπως "ριξαν " πχ τις τιμες
Τσέκαρε εδώ:Παιδιά για την πρώτη τη Storm (UK) έχετε κάποιο link να δούμε φωτογραφίες και αν ξαναέρχεται Αθήνα; Κάποια άλλη επιλογή για lift and carry; Η Madam Mysteria έχει φάτσα που σε αγριεύει λίγο.
Άστα, γεράσαμε.μπραβο βιτσια.....ειμαι πισω πολυ
Ηandjob ναι, ξύλο αν το θες μόνο. Φυσικα πληρώνεις , 200 την ώρα για αυτόΆστα, γεράσαμε.
Τι φάση είναι αυτό το σπορ άραγε; Πέφτει γαμήσι μετά ή σου ρίχνει και κανα ξύλο πάνω στη φάση;
Είναι, αλλά 1 ώρα και αυτή η καημένη σε κάνει βόλτες πέρα δώθε. Ε κάτι δεν πρέπει να βγάλει και αυτή;Δεν είναι πάρα πολλά τα €200, μόνο για ένα handjob?