apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχει την μεση του τυπεΓιατι δεν μπορεις;
δεν μπορει να σηκωσει βαρη
γιαυτο και δεν δουλευει
εχει την μεση του τυπεΓιατι δεν μπορεις;
εμενα η δικια μου με σηκωνει εγω δεν μπορω να την σηκωσω
αυτο το ειχε σαν φετιχ ο αβραμης αν θυμαμαι καλα
σε Φετιχ θρεντ να χαρακτηρισεις κατι που στο google αμα δωσεις lift carry εχει μονο Περίπου 123.000.000 αποτελέσματα .... οι χαρακτηρισμοι επιστρεφονται .....ειναι ΦΕΤΙΧ και μαλιστα πιο ανωδυνο απο την ουρο/κοπρολαγνια η απο το να πηδας τις γιδες στο χωριο σου και επειδη εισαι παλιος να ενημερωσω οτι πρωτοκαυλωσα με αυτο JABBERWALK (aka This is America) (1977) που ειχε το θεμα και με μια παλια ελληνικη ταινια ΤΟ ΒΛΑΧΟΜΟΥΤΡΟ - ΚΩΜΩΔΙΑ που εχει μια σκηνη ..δεν το ξερα οτι δεν επρεπε .. να μας ενημερωνετε αλλη φορα εδω η οπου αλλου με τι θα φτιαχνομαστε και εμεις οι φετιχιστεςΚλώνος του Αβραμη εχει φτιαξει αυτο το θρεντ ,για βουτυρομπεμπεδες ,μαμόθρεφτα στράκια ,και μπούληδες.
σε Φετιχ θρεντ να χαρακτηρισεις κατι που στο google αμα δωσεις lift carry εχει μονο Περίπου 123.000.000 αποτελέσματα .... οι χαρακτηρισμοι επιστρεφονται .....ειναι ΦΕΤΙΧ και μαλιστα πιο ανωδυνο απο την ουρο/κοπρολαγνια η απο το να πηδας τις γιδες στο χωριο σου και επειδη εισαι παλιος να ενημερωσω οτι πρωτοκαυλωσα με αυτο JABBERWALK (aka This is America) (1977) που ειχε το θεμα και με μια παλια ελληνικη ταινια ΤΟ ΒΛΑΧΟΜΟΥΤΡΟ - ΚΩΜΩΔΙΑ που εχει μια σκηνη ..δεν το ξερα οτι δεν επρεπε .. να μας ενημερωνετε αλλη φορα εδω η οπου αλλου με τι θα φτιαχνομαστε και εμεις οι φετιχιστες
Ενα cash n carry προς Παλληνη ξερω αμα σε ενδιαφερειοχι το lift carry μ αρεσει ..καλα τι ηπιες και μου απαντας ετσι ?
..Καμμια ενημερωση για Madam mysteria ποτε αναμενεται Αθηνα εχει κανεις ? μονο αυτη κανει lift carry στην Αθηνα απο οτι εμαθα
οπως και το να ντυνεται κοκκινοσκουφιτσα και να πηγαινει στα παρκα τυπεαυτο το ειχε σαν φετιχ ο αβραμης αν θυμαμαι καλα
οπως και το να ντυνεται κοκκινοσκουφιτσα και να πηγαινει στα παρκα τυπε
Βάφει και τα νυχάκια κόκκινα για να 'ναι ασορτί, τύπε;
Με 200 ευρω βαζω τη δικια μου να σε κουβαλησει απο το πλατωμα μεχρι τον Αι Γιωργη στο Λυκαβηττο.Παντως οποια Ελληνιδα η στουντιο θα εχει τις υπηρεσιες αυτες και θα μπορει ..θα τα κονομησει χοντρα παλικαρια κατανοω την διαθεση για χαβαλε για κατι ασυνηθηστο ειδικα αμα ζεις στον κλειστο κοσμο σου και δεν ξερεις τι υπαρχει παραεξω αλλα οκ να κανουμε και λιγη ενημερωση
ερχονται 3 αλλοδαπες και χρεωνουν 200-300 ευρω την ωρα σε ξενοδοχειο
Greece
Storm(UK), criticalmass@gmx.com
July 10-11 Athens
Madam Mysteria, madam.mysteria@yahoo.com, New phone: 00420604263747
July 1-21 Athens - phone +306980077849
ποια δικια σο ρε μαλακα? εχεις και γκομενα?Με 200 ευρω βαζω τη δικια μου να σε κουβαλησει απο το πλατωμα μεχρι τον Αι Γιωργη στο Λυκαβηττο.
Εισαι;