Ώστε γι΄αυτό κολοτρίβεσαι στην Μαριάννα 2004!
....κι αυτός??? :S :S :S
....κι αυτός??? :S :S :S
Θα ήθελα να μας πουν οι κοπέλες του σάιτ αν έχουν σηκώσει άνδρα
Ναι, και αυτός μυρωδάτο μου λουλούδι. Έλειπες και έχασες επεισόδια. ;)
Παντα σηκωνουν αντρα ρε..........για να κατσουν....
Σεβομαστε την ηλικια τουs
Παλικάρια, κλείστε ραντεβού με τη γιατρό του site, και μην ανησυχείτε.... Η επιστήμη θα δώσει λύσεις και πάλι! ;)
Δεν εννοώ έτσι
Εννοώ να τους σηκώσουν και να τους κουβαλήσουν με piggyback ride,με fireman's carry και τέτοια...
Το πάρτυ έρχεται,όπου να'ναι... ;)
Ναι ρε αγιόπαιδο...what's your problem???
Αν εννοειs σε σχεση με το βαροs τουs, εχω δει γυναικα να σηκωνει αφισα πολιτικου με το ενα χερι μονο
Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσα-ίσα, χαρά μου ;)
Επίσης σας επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά, ότι σας ευχαριστώ για την χειρονομία σας. Το που μου προσφέρατε δεν θα το παραλάβω γιατί δεν έχω αυτά το "γούστα". Μπορείτε συνεπώς να το επανατοποθετήσετε στον κώλο σας.
Υ.Γ. Πλύντε το λίγο. Είναι χεσμένο και βρωμάει απαίσια. Ή τουλάχιστον, πλύντε τον κώλο σας.
Δεν έχεις πρόβλημα; Να την ξεφορτωθείς θες;
Α και είμαι ΗΔΗ πλυμμένος *
Παλικάρια, κλείστε ραντεβού με τη γιατρό του site, και μην ανησυχείτε.... Η επιστήμη θα δώσει λύσεις και πάλι! ;)
ποιος εισαι ρε ;ο ντουρασελ;40 χρόνια γαμιά με λες αγάμητο;;;
40 χρόνια γαμιά με λες αγάμητο;;;
ποιος εισαι ρε ;ο ντουρασελ;
Σας συγχωρώ για το αυτή την φορά. Με κάνατε και γέλασα τόσο.......... χαλάλι σας.
ποιος εισαι ρε ;ο ντουρασελ;
με κερναει κανα σουβλακι με σως και πατσιζουμε.... ;)Ρε γλ. Γιατί τον κερνάς μπάφους? Αφού βλέπεις ότι δεν το σηκώνει...... Χτύπησε στρόφαλο
Ρε γλ. Γιατί τον κερνάς μπάφους? Αφού βλέπεις ότι δεν το σηκώνει...... Χτύπησε στρόφαλο