You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκες που σηκώνουν & κουβαλάνε άνδρες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pescatore
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 219
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ʼκου μπουμπούκο μου τόχεις παρεξηγήσει το θέμα, επειδή τα παιδιά εδώ γουστάρουνε πουτάνες δεν πάει να πει ότι πρέπει νάναι φιλικοί και στο βίτσιο του κάθε ανώμαλου σαν την πάρτη σου, ουστ λοιπόν, τα κουβαδάκια σου και σ άλλη παραλία κι άμα σ αρέσει το κουβάλημα έλα να σε στρώσω να κουβαλάς τσιμεντόλιθους να σου περάσουν κι όλα τα ψυχικά σου τραύματα.
Το θέμα το πόσταρα στο κεφάλαιο "Sex γενικά" αν είδες καλά, που νομίζω αυτό το σκοπό εξυπηρετεί. Ξαναγυρνάω anyway στα ξένα forums (για πουτάνες και ότι άλλο) .....που υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός μεταξύ των μελών.
ρε παιδιά, τα μάθατε για τον στυλίστα
Aκούγεται πιο ενδιαφέρον από τις γκόμενες-αχθοφόρους.
Επισκέπτης
Θα ήθελα να μάθω που συχνάζουν τέτοιου τύπου γυναίκες,όπου είναι εμφανίσιμες (όχι σαν τέρατα-μποντιμπιλντερούδες) και τους αρέσει να σηκώνουν άνδρες (ή και γυναίκες μερικές φορές) στα χέρια,στην πλάτη,στους ώμους,κτλ.
Έχει κανείς από σας παρόμοια εμπειρία με τέτοιες γυναίκες;;
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
στο σπιτι της αρσης βαρων...Θα ήθελα να μάθω που συχνάζουν τέτοιου τύπου γυναίκες,όπου είναι εμφανίσιμες (όχι σαν τέρατα-μποντιμπιλντερούδες) και τους αρέσει να σηκώνουν άνδρες (ή και γυναίκες μερικές φορές) στα χέρια,στην πλάτη,στους ώμους,κτλ.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Κιθαρα ξερω ενα μαγαζι στο χωριο μου που συχναζουν οι τυποισες..Θα ήθελα να μάθω που συχνάζουν τέτοιου τύπου γυναίκες,όπου είναι εμφανίσιμες (όχι σαν τέρατα-μποντιμπιλντερούδες) και τους αρέσει να σηκώνουν άνδρες (ή και γυναίκες μερικές φορές) στα χέρια,στην πλάτη,στους ώμους,κτλ.
Επισκέπτης
Κιθαρα ξερω ενα μαγαζι στο χωριο μου που συχναζουν οι τυποισες..
Αλήθεια λες;;;
Τι μαγαζί είναι; :S
Επισκέπτης
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αλήθεια λες;;;
Τι μαγαζί είναι; :S
[/quoteΤυπε δεν σου λεω,γιατι μετα θα κουβαληθεις εδω και δεν γουσταρουμε ξενους...μονο ξενες...
Επισκέπτης
πουστικη κιθαρα κατι τετοιο ψαχνεις?
Εμφανίσιμη λέω ρε....και φυσικά να είναι κατά πολύ κοντύτερη και ελαφρύτερη από τον άνδρα,για να έχει γούστο ;)
Επισκέπτης
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
να παλεψεις η να γαμησεις θες;;Εμφανίσιμη λέω ρε....και φυσικά να είναι κατά πολύ κοντύτερη και ελαφρύτερη από τον άνδρα,για να έχει γούστο ;)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
να παλεψεις η να γαμησεις θες;;
Να πηδηχτούμε αφού πρώτα τις έχω φάει....κάβλα... ;) ;) ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 8K