- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Όποιος θέλει να σχολιάσει το www.bourdela.tv/content/view/2281/1/]αρθράκι[/url], εδώ.
Πάντως οι γυναίκες με τις οποίες κάνω σεξ το ευχαριστιούνται τόσο πολύ , που μου δίνουν και ένα μπουρμπουαρ . Να χτες πήδηξα μια σερβιτόρα του New York Club και μου έσκασε όλα τα φιλοδωρήματα που είχε βγάλει όλο το βράδυ 53 € !!! Εγώ δεν τα ήθελα αλλά αυτή επέμενε . Ε ,τι να κάνω ο Άνθρωπος να την προσβάλω ; Στην συνέχεια πήρε τηλέφωνο την Δίδυμη αδερφή της και την κολλητή της ,και έγινε κόλαση μέχρι το πρωί . Δυστυχώς οι άλλες ήταν μπατίρια και δεν είχαν τίποτα να μου δώσουν εκτός από μία τηλεκάρτα μισοχρησιμοποιημένη . Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν μπορούμε να ήμαστε απαιτητικοί. Στεναχωριέμαι που τις κούρασα λίγο γιατί την επόμενη μέρα είχαν φωτογραφικό γύρισμα για την κεντρική σελίδα του Playboy!!!
Πάντως οι γυναίκες με τις οποίες κάνω σεξ το ευχαριστιούνται τόσο πολύ , που μου δίνουν και ένα μπουρμπουαρ . Να χτες πήδηξα μια σερβιτόρα του New York Club και μου έσκασε όλα τα φιλοδωρήματα που είχε βγάλει όλο το βράδυ 53 € !!! Εγώ δεν τα ήθελα αλλά αυτή επέμενε . Ε ,τι να κάνω ο Άνθρωπος να την προσβάλω ; Στην συνέχεια πήρε τηλέφωνο την Δίδυμη αδερφή της και την κολλητή της ,και έγινε κόλαση μέχρι το πρωί . Δυστυχώς οι άλλες ήταν μπατίρια και δεν είχαν τίποτα να μου δώσουν εκτός από μία τηλεκάρτα μισοχρησιμοποιημένη . Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν μπορούμε να ήμαστε απαιτητικοί. Στεναχωριέμαι που τις κούρασα λίγο γιατί την επόμενη μέρα είχαν φωτογραφικό γύρισμα για την κεντρική σελίδα του Playboy!!!
Eιπα και εγω. Στην αρχη νομιζα οτι μιλαγε για την Ελλαδα. Σιγα μη πληρωσουν οι Ελληνιδες για σεξ
Ax κοριτσι μου....Τι να κανουμε κι εμειs οι ταπεινοι...Αs οψεται η καταφρονια του κοσμου που μαs οδηγησε απο μικρα στα ξενα ....ποδια!!!!! Τι να κανουμε ????? θα το πιουμε κι αυτο το ποτηρι........."Αναγκαστικα" λοιπον θα σαs ....."καθησουμε" !!!!!!!!!!! Α ρε κενωνια ατιμη......Αλλα να εισαστε .....τρυφερεs ομωs ε???Δε θα μαρεσε να με πηδαει καποιος με το ζορι....αναγκαστικα....επειδη του τα σκαω....
τωρα βεβαια αμα παω 50 δεν ξερω αν θα εχω τις ιδιες αποψεις
Ax κοριτσι μου....Τι να κανουμε κι εμειs οι ταπεινοι...Αs οψεται η καταφρονια του κοσμου που μαs οδηγησε απο μικρα στα ξενα ....ποδια!!!!! Τι να κανουμε ????? θα το πιουμε κι αυτο το ποτηρι........."Αναγκαστικα" λοιπον θα σαs ....."καθησουμε" !!!!!!!!!!! Α ρε κενωνια ατιμη......Αλλα να εισαστε .....τρυφερεs ομωs ε???