Νέα

Γυναίκες που πληρώνουν για σεξ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καλα ακομα θα περιμενεις να πενηνταρισω :2funny:
προς το παρον δεν εχω προβλημα...
Μα δεν τοπα  για σενα καλη μου
Nταξει κι εγω μικρο ειμαι ακομα....δεν εχω βγαλει χνουδι στο............Αλλα μιλαμε για την κατασταση που θα "αναγκαστω" να κανω μετα απο 10 χρονια που θα 30ρισω κι εγω.......Μια δουλεια με μελλον βεβαια.......!!!!!!!!!!  Αμα  βρω και καμμια καλη νταβατζου  να με εκπορνευσει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Nταξει κι εγω μικρο ειμαι ακομα....δεν εχω βγαλει χνουδι στο............Αλλα μιλαμε για την κατασταση που θα "αναγκαστω" να κανω μετα απο 10 χρονια που θα 30ρισω κι εγω.......Μια δουλεια με μελλον βεβαια.......!!!!!!!!!!  Αμα  βρω και καμμια καλη νταβατζου  να με εκπορνευσει...

ααα νταξει......

σταματησα να διαβαζω μετα την πρωτη προταση οταν ειδα οτι δε με αφορα τελικα :2funny:

τα υπολοιπα που σε απασχολουν μπορεις να τα πεις στην κυρα τενια ή την κυρα αννιτα :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ααα νταξει......

σταματησα να διαβαζω μετα την πρωτη προταση οταν ειδα οτι δε με αφορα τελικα :2funny:

τα υπολοιπα που σε απασχολουν μπορεις να τα πεις στην κυρα τενια ή την κυρα αννιτα :2funny:

Αν ησουνα στη θεση μου εσυ ποια θα διαλεγεs?????........Νομιζω οτι η κυρα Τενια με την μανουλιστικη συμπεριφορα τηs και τον ζεστο τηs λογο δειχνει μια πιο προστατευτικη ζεστασια σε μενα που θα τρεξω να με καλυψει με τιs στοργικεs χερουκλεs τηs......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν ησουνα στη θεση μου εσυ ποια θα διαλεγεs?????........Νομιζω οτι η κυρα Τενια με την μανουλιστικη συμπεριφορα τηs και τον ζεστο τηs λογο δειχνει μια πιο προστατευτικη ζεστασια σε μενα που θα τρεξω να με καλυψει με τιs στοργικεs χερουκλεs τηs......

Μπορει να σου κλεισει και ραντεβουδακι μετα....που ξερεις....χιχι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μπορει να σου κλεισει και ραντεβουδακι μετα....που ξερεις....χιχι
Για πεμου κι εμενα γλυκο κοριτσακι μου.....Εσυ μαλλον εισαι πεπειραμενη  και ξερειs πολλα....να με βοηθησειs το φτωχο πλην καλλιγραμο αγορι.....αμα ερθουνε πολλεs μαζι για παρτυ με ουζα  θα ειμαι υποχρεωμενοs να τουs καθομαι???
Να αφηνω δλδ το μυρωδατο κορμακι μου λεια στα ανθρωποφαγικα τουs ενστικτα?????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για πεμου κι εμενα γλυκο κοριτσακι μου.....Εσυ μαλλον εισαι πεπειραμενη  και ξερειs πολλα....να με βοηθησειs το φτωχο πλην καλλιγραμο αγορι.....αμα ερθουνε πολλεs μαζι για παρτυ με ουζα  θα ειμαι υποχρεωμενοs να τουs καθομαι???
Να αφηνω δλδ το μυρωδατο κορμακι μου λεια στα ανθρωποφαγικα τουs ενστικτα?????

δεν ξερω......εγω παντως τους καθομαι συνηθως :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δεν ξερω......εγω παντως τους καθομαι συνηθως :2funny:

Eγω  δεν τοχω ξανακανει...Ειμαι αγορι με αρχεs εγω....Του ναυαρχου Τσαχτσαριδη αν εχειs ακουστα!!!!!!!
Αλλα η μοιρα τοφερε να πεσω στα ξενα ....ποδια!!!! Θα τιs υποχρεωσω ομωs ολεs ναρχονται μια μια  κι οχι ολεs μαζι...
Εχουμε και τιs αρχεs μαs.....Εμενα που λεs το ονειρο μου ειναι να σπουδασω και μετα να κανω παιδια...
Εγω ποτε θα γινω επιτελουs πατεραs????  ο  ε ο ???????

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
20 χρονών κι ακόμα περιμένεις να βγάλεις χνούδι;; Δεν το βλέπω να βγαίνει ποτέ!! Ουφ, πάλι καλά που είναι της μόδας το ξυρισμένο  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
20 χρονών κι ακόμα περιμένεις να βγάλεις χνούδι;; Δεν το βλέπω να βγαίνει ποτέ!! Ουφ, πάλι καλά που είναι της μόδας το ξυρισμένο  :2funny: :2funny:
Εχειs τη προσωπικη μου διαβεβαιωση....με το που θα βγει...αμεσωs ξυρισμα κοντρα!!!!!

nasty_boy1985

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν αντιλεω αν και που και που υπαρχουν και πολυ καλες περιπτωσεις , στο δευτερο τομεα που αναφερθηκες ενα ποσοστο ξεκινησε απο εκει αλλα εγινε παροδικα απο τους περισοτερους.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτο παλι.....δεν τοξερα.....Τι δλδ  πρεπει να το ξυρισω με σχεδιο????  δεν ξερω να ζωγραφιζω...
Μονο διπλοβελονια ξερω να φτιαχνω!!!!!!!!!!
Τωρα τα μπερδευης λιγο τι διπλοβελονια,ενοεις αλλο πονηρε  ;) ;) ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτο παλι.....δεν τοξερα.....Τι δλδ  πρεπει να το ξυρισω με σχεδιο????  δεν ξερω να ζωγραφιζω...
Μονο διπλοβελονια ξερω να φτιαχνω!!!!!!!!!!
Υπάρχουν ειδικά... στένσιλ με ό,τι σχεδιάκια θες  :boobies: :boobies: :boobies:
Εναλλακτικά υπάρχει www.ouaou.gr/html_prod/prod_1076.html]η ξυριστική μηχανή της Τζένα Τζέιμσον[/url] αλλά δεν ξέρω πώς λειτουργεί αυτή  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Υπάρχουν ειδικά... στένσιλ με ό,τι σχεδιάκια θες  :boobies: :boobies: :boobies:
Εναλλακτικά υπάρχει www.ouaou.gr/html_prod/prod_1076.html]η ξυριστική μηχανή της Τζένα Τζέιμσον[/url] αλλά δεν ξέρω πώς λειτουργεί αυτή  :grin:

να βρε!!!!!!!!!!!!  ειδεs η boomb?????  Ξερει πολλα .....ειναι εμπειρη.........Μπορει να με καθοδηγησει στα πρωτα βηματα.....Τετοιεs γυναικεs αξιζουνε βρε!!!! Μωρε αν ητανε αλλοιωs τα πραγματα.....και δεν ηταν τοσο μεγαλεs μεχρι και.....δεσμο θακανα μαζι τουs!!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλα που γραφη ξυριστικη ποιο πολυ για δονητης μιαζη  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ααααααααααα   ολα κι ολα.......δεν θελω δονητη........ξυριστικη για κοντρα ξουρισμα θελω......!!!!!
Καλυτερα δεν ειναι μια με καλα τροχισμενα δοντια και να της περνη ισια και κοντρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom