Νέα

Γυναίκες που πληρώνουν για σεξ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλυτερα δεν ειναι μια με καλα τροχισμενα δοντια και να της περνη ισια και κοντρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;)

Σιγουρα!!!!!!!!!!  Αλλα επειδη εκει στην περιοχη δεν ολα ....ευθεια  και ισια  μπορει ναχουμε..τραυματισμουs
Θελει προσοχη το πραγμα...........Πωs θα γινω πατεραs μετα????  Η Ελλαδα θελει πολλα πολλα παιδια!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σιγουρα!!!!!!!!!!  Αλλα επειδη εκει στην περιοχη δεν ολα ....ευθεια  και ισια  μπορει ναχουμε..τραυματισμουs
Θελει προσοχη το πραγμα...........Πωs θα γινω πατεραs μετα????  Η Ελλαδα θελει πολλα πολλα παιδια!!!!!!!!
Οπως η ξυριστικη που εχει τον διακοπτη on of ετσι και αυτην θα την εχεις πιασμενη απο τα μαλλια και οταν παει για ποιο βαθυ(ξυρισμα) την τραβας πισω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οπως η ξυριστικη που εχει τον διακοπτη on of ετσι και αυτην θα την εχεις πιασμενη απο τα μαλλια και οταν παει για ποιο βαθυ(ξυρισμα) την τραβας πισω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελπιζω μονο να μην...στομωνει η ξυριστικη  κι εχουμε κανα προβλημα!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ελπιζω μονο να μην...στομωνει η ξυριστικη  κι εχουμε κανα προβλημα!!!!!!!!!
Μικροβροβληματακια μπορη να υπαρχουν αλλα εγγυημενα ρουφανε καλα δεν ξεφευγη τιποτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μικροβροβληματακια μπορη να υπαρχουν αλλα εγγυημενα ρουφανε καλα δεν ξεφευγη τιποτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επειδη απο κατω εχω περσικο χαλι..........ελπιζω να μην αφησουνε να πεσουν σταγονιτσεs.........Να τα ρουφηξουνε ολα!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Επειδη απο κατω εχω περσικο χαλι..........ελπιζω να μην αφησουνε να πεσουν σταγονιτσεs.........Να τα ρουφηξουνε ολα!!!!!
Καλου κακου τραβηξετο διπλωσετο γιατι μπορη να παρη αναποδες στροφες απο που το πηρες απο αυτην στην τηλεοραση η απο γυφτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλου κακου τραβηξετο διπλωσετο γιατι μπορη να παρη αναποδες στροφες απο που το πηρες απο αυτην στην τηλεοραση η απο γυφτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λεs  ε???..........Το δικο μου παντωs το πηρα απο το τηλε-κλεφτινγκ....Δεν εμπιστευομουνα απ εξω....
Δεν ειχε εγγυηση ουτε κλοπυ ραιτ !!!!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να βρε!!!!!!!!!!!!  ειδεs η boomb?????  Ξερει πολλα .....ειναι εμπειρη.........Μπορει να με καθοδηγησει στα πρωτα βηματα.....Τετοιεs γυναικεs αξιζουνε βρε!!!! Μωρε αν ητανε αλλοιωs τα πραγματα.....και δεν ηταν τοσο μεγαλεs μεχρι και.....δεσμο θακανα μαζι τουs!!!!!!!!!!

μας ειπε το ανηλικο μπαμπουσκες ή μου φανηκε?  :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ααααχααααχαχχχχχαααααχχχχχ
εσύ μπορεί να το παίζεις παιδούλα, εγώ έχω αποδεχτεί ότι είμαι γραία (μόνο που δεν πρόκειται να τον έχω ποτέ δικό μου!!  >:( )

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ααααχααααχαχχχχχαααααχχχχχ
εσύ μπορεί να το παίζεις παιδούλα, εγώ έχω αποδεχτεί ότι είμαι γραία (μόνο που δεν πρόκειται να τον έχω ποτέ δικό μου!!  >:( )

Ελα μωρη ξενερωτη νυχτιατικο......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ε οχι και ανηλικο με κοτζαμ διπλωμα οδηγησηs....  :tickedoff:
Δεν σαs ειπα και.....μπαμπουσκεs βρε..... :booty: :booty: :booty:
Πωs να τηs το πω??? :think: :think:....Καλα αντε.....θα σαs λεω ...θειεs μου ε??? :dancing:
Δεν ειναι και τοσο κακο ε????? :headbang: :headbang:
Αναγκαστικα και λογω ηλικιαs θα πρεπει να σαs εχω και καποιο σεβασμο :dancing:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ειστε μπαμπουσκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη μασας ρε......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε οχι και ανηλικο με κοτζαμ διπλωμα οδηγησηs....  :tickedoff:
Δεν σαs ειπα και.....μπαμπουσκεs βρε..... :booty: :booty: :booty:
Πωs να τηs το πω??? :think: :think:....Καλα αντε.....θα σαs λεω ...θειεs μου ε??? :dancing:
Δεν ειναι και τοσο κακο ε????? :headbang: :headbang:
Αναγκαστικα και λογω ηλικιαs θα πρεπει να σαs εχω και καποιο σεβασμο :dancing:

θειαφι ρε σιχαμενο.....εγω ειμαι καβλοπιπινο και μοιαζω 18 :2funny:
σεβασμο στον παπα της ενοριας σου.... :2funny:  :rockon:

Ειστε μπαμπουσκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη μασας ρε......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εχεις φαει φαπες απο μπαμπουσκα? :P :P

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Παρακαλω!!!!  εγω τιs σεβομαι !!!!!!!
Δεν θελω να νοιωθουνε μειονεκτικα επειδη εχουν μεγαλωσει λιγο :2funny: :2funny: :2funny:

Χαστουκια ρε συ!!!!!!!!!!
Γουσταρουν το α λα πατωματε!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νινιτσα εχεις δουλεια εσυ........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
θειαφι ρε σιχαμενο.....εγω ειμαι καβλοπιπινο και μοιαζω 18 :2funny:
σεβασμο στον παπα της ενοριας σου.... :2funny:  :rockon:

εχεις φαει φαπες απο μπαμπουσκα? :P :P

Αλοιμονο....εγω ποτε μου δεν λεω κακο λογο για τιs μεγαλυτερεs!!!!
Με αρκετη προσπαθεια απο μερουs σαs και με καλη διαθεση παντα , μπορειs να δειχνεis μεχρι και 20 χρονων νεωτερη   δηλαδη  38!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αλοιμονο....εγω ποτε μου δεν λεω κακο λογο για τιs μεγαλυτερεs!!!!
Με αρκετη προσπαθεια απο μερουs σαs και με καλη διαθεση παντα , μπορειs να δειχνεis μεχρι και 20 χρονων νεωτερη   δηλαδη  38!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ (ασκησεις διαλογισμους προκειμενου να βρω το ζεν για να μη πιασω το αμουστακο στις γρηγορες)

ΘΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (ασκησεις προκειμενου να μαθω τενις)

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
κατσε ρε mounitsa.θεωρεισαι μεγαλη για την ηλικια που δηλωνεις?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ (ασκησεις διαλογισμους προκειμενου να βρω το ζεν για να μη πιασω το αμουστακο στις γρηγορες)

ΘΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (ασκησεις προκειμενου να μαθω τενις)

Αυτο το οτι εισαι παπαs στην ενορια σου...........μου το εξηγειs σε παρακαλω και μενα  ???  εσυ που εισαι καλη κυριουλα και που σαν ηλικιωμενη εχειs κατανοηση και καλη καρδια και προστατευειs εμαs τα μικρα??? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η γριά η κότα έχει το ζουμί!!  :woldman:

Stories

Νέο!

Stories