Νέα

Γυναικεία forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ρε παιδια αλλο η θηλυκοτητα, αλλο η περιποιηση και αλλο να ερχεσαι οχτω το πρωι στη σχολη λες και γυρισες μολις απο τα μπουζουκια......εχω δει κοπελες με φορμα και αθλητικο και ειναι απιστευτα σεξι και θηλυκες......η θηλυκοτητα ειναι συμπεριφορα και τι αποπνεεις οχι ποσο μασκαρα θα βαλεις στο ματι σου......δηλαδη οταν βγαινουν βραδυ τι κανουν???ντυνονται καρναβαλοι????
ειπαμε μην πιανουμε τα 2 ακρα..!! ουτε ντυσιμο για μπυζουκια αλλα ουτε λετσαρια..!!αρε εξωτερικο που θελουνε μερικοι ..!!να δουνε πως παει ο κοσμος στην σχολη..!!

Επισκέπτης
liomas... εννοειται οτι εχουμε παρα πολλα εργαστηρια? σιγα που θα συγκρινεις τα πολυτεχνεια μας με του εξωτερικου.. ειπαμε στην οργανωση ειμαστε χαλια μαυρα αλλα ελεος που θα μας συγκρινεις κιολας

Μα δεν έκανα σύγκριση για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν συγκρίνονται! Μόνο στα ελληνικά πανεπιστήμια/πολυτεχνεία αναφέρθηκα :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε αυτο λεω και γω ρε θανο.......μην παρουμε τα ακρα αλλα που πα ρε κοπελια με εφτα κιλα μεικ απ στη μουρη πρωι πρωι και το 10ποντο......εχει χαθει το αισθημα του μετρου νομιζω.......

εγω παντως που ειμαι εξωτερικο σα γυφτοι ερχονται ολοι :2funny: οι μονο που ειναι προσεγμενοι ειναι οι μεσογιακοι........ολοι οι βορειοι ερχονται με οτι ρεταλι σκισμενο βρωμικο τσαλακωμενο βρουν μπροστα τους :P (ειδικα οι αγγλοι και οι γαλλοι)

τριχωτε μη με κοντραρεις δεν εχω ορεξη :P

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μα δεν έκανα σύγκριση για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν συγκρίνονται! Μόνο στα ελληνικά πανεπιστήμια/πολυτεχνεία αναφέρθηκα :)

Τα οποία ως γνωστόν είναι πρότυπα ανώτατης εκπαίδευσης παγκοσμίως! ʼσε τα ΤΕΙ και τα ΙΕΚ!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αστο λιωμας
να υποθεσω οτι δεν εισαι πολυτεχνιτης?
:2funny:
σορρυ μονο για γελια αυτο που ειπες... μονο στην οργανωση υστερουμε κ αυτο ειναι προβλημα σε ολα τα ελληνικα πανεπιστημια κ οχι μονο στα πολυτεχνεια.. κατα αλλα απλα...  :2funny: δλδ τρελλη συγκριση επαιξε... :2funny:
καλα να περνας :2funny:

Επισκέπτης
αστο λιωμας
σορρυ μονο για γελια αυτο που ειπες... μονο στην οργανωση υστερουμε κ αυτο ειναι προβλημα σε ολα τα ελληνικα πανεπιστημια κ οχι μονο στα πολυτεχνεια.. κατα αλλα απλα...  :2funny: δλδ τρελλη συγκριση επαιξε... :2funny:

Κι όμως είμαι πολυτεχνίτης (φυσικός σπούδασα) αλλά όχι του εσωτερικού. Τέσπα, δεν θα το πιέσω άλλο, δεν έχει νόημα. Όταν (και αν) πας ποτέ έξω, θα τα πούμε τότε.
Καληνύχτα :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αστο λιωμας
ελα τωρα παραδεξουτο καμια σχεση τα ελληνικα πανεπιστημια με αυτα του εξωτερικου.
εγω θα σου κανω συγκριση σε οτι θελεις.
απο τι θες ν αρχισουμε απο την οργανωση?ποσο παλια ειναι?πως ειναι οι αιθουσες διδασκαλιας?σε οτι θες
εγω προσωπικα στο λυκειο το θρανειο το ειχα γαμησει..εδω ντρεπομαι να γραψω..ασε που μια φορα μου την ειπε ο κολητος μου..!!λερωμενα θρανεια βλεπεις μονο απο οπυ εχουνε περασει ελληναρες και ελληνικα γραμενα...οτι θες αεκαρα ολε μαρια σ αγαπω..!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
πεστα λιομας...!!πεστα γιατι ασε...α πες μου και κατι αλλο??στο εξωτερικο δεν ντυνονται και πιο ωρεα για να πανε στη σχολη..??γιατι η λετσαρια που βλεπω ελλαδα δεν την εχω ξαναδει...φορμα μποτακι μακρυ μαλι fly και στρφτα τσιγαρα..
πολυ κουλτουρα ρε αδερφε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι απο μονη της η μορφωση δε μπαινει στο κεφαλι σου......δεν πα να σαι στο εξωτερικο και δεν πα να σαι στην ελλαδα.......και στο ενα και στο αλλο θα σου δωσουν πεντε εφοδια.....απο κει και περα αν εσυ ο ιδιος δεν ενδιαφερεσαι και δεν ψαχνεσαι οπου και να πας μεχρι εκει θα μεινεις και θα εχεις καμια περεταιρω αναπτυξη....και το λεω εχοντας σπουδασει και στην ελλαδα και στο εξωετερικο

Επισκέπτης
στο εξωτερικο δεν ντυνονται και πιο ωρεα για να πανε στη σχολη..??γιατι η λετσαρια που βλεπω ελλαδα δεν την εχω ξαναδει...φορμα μποτακι μακρυ μαλι fly και στρφτα τσιγαρα..
πολυ κουλτουρα ρε αδερφε

Εντάξει, αυτό είναι άλλη κουβέντα. Για τα πανεπιστήμια μιλάμε τώρα.

Επισκέπτης
Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι απο μονη της η μορφωση δε μπαινει στο κεφαλι σου......δεν πα να σαι στο εξωτερικο και δεν πα να σαι στην ελλαδα.......και στο ενα και στο αλλο θα σου δωσουν πεντε εφοδια.....απο κει και περα αν εσυ ο ιδιος δεν ενδιαφερεσαι και δεν ψαχνεσαι οπου και να πας μεχρι εκει θα μεινεις και θα εχεις καμια περεταιρω αναπτυξη....και το λεω εχοντας σπουδασει και στην ελλαδα και στο εξωετερικο

Ναι, κι αυτό επίσης είναι άλλη κουβέντα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οκ σ αυτο πασο ειπε κανεις το αντιθετο?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Λιόμας, το σχόλιο σου είναι σε λάθος θρεντ, γνώμη μου. Τώρα το αν τα πανεπιστήμια και ΕΙΔΙΚΑ τα Πολυτεχνεία της Ελλάδας είναι συγκρίσμα με αυτά του εξωτερικού ή όχι είναι μεγάλη ιστορία το πως έγινε και γιατί. Τώρα πανηγυρίζω ακόμα τον αγώνα του ʼνφιλντ.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως οι απόφοιτοι του  ΕΜΠ στέκονται άνετα στα καλύτερα μεταπτυχιακά του κόσμου. Εργαστήρια ή όχι. Προφανώς δεν είσαι μηχανικός, αλλά τα γεγονότα είναι αυτά και έχω και προσωπική εμπειρία.

Τώρα για την κατάσταση της παιδείας στην Ελλάδα δεν είναι ούτε η ώρα, ούτε και το θρεντ να μιλήσουμε. Και όλα είναι θέμα πόρων και πολιτικών αποφάσεων. Με κατάλληλες κινήσεις είναι δυνατό το Πολυτεχνείο (αυτό γνωρίζω) και οι ισότιμες σχολες των Πανεπιστημίων να επανέλθουν εκεί που ήταν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θανο@ Δεν ειπε κανεις το αντιθετο......στον κλαδο μου παντως ερχομενη εδω περα και συναντωντας φοιτητες απο αλλες χωρες και πανεπιστημια η δικια μου εκπαιδευση δεν ηταν απλως ανωτερη ηταν εξωφρενικα ανωτερη.......στον κλαδο μου παντα.....δεν ξερω σε αλλους κλαδους τι γινεται......αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η σχολη μου ηταν ενα μπουρδελο.......παρολαυτα επειδη με ενδιεφερε το αντικειμενο πηρα οοοοσα μπορεσα να παρω και ακομα παραπανω.....

Επισκέπτης
Λιόμας, το σχόλιο σου είναι σε λάθος θρεντ, γνώμη μου. Τώρα το αν τα πανεπιστήμια και ΕΙΔΙΚΑ τα Πολυτεχνεία της Ελλάδας είναι συγκρίσμα με αυτά του εξωτερικού ή όχι είναι μεγάλη ιστορία το πως έγινε και γιατί. Τώρα πανηγυρίζω ακόμα τον αγώνα του ʼνφιλντ.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως οι απόφοιτοι του  ΕΜΠ στέκονται άνετα στα καλύτερα μεταπτυχιακά του κόσμου. Εργαστήρια ή όχι. Προφανώς δεν είσαι μηχανικός, αλλά τα γεγονότα είναι αυτά και έχω και προσωπική εμπειρία.

Τώρα για την κατάσταση της παιδείας στην Ελλάδα δεν είναι ούτε η ώρα, ούτε και το θρεντ να μιλήσουμε. Και όλα είναι θέμα πόρων και πολιτικών αποφάσεων. Με κατάλληλες κινήσεις είναι δυνατό το Πολυτεχνείο (αυτό γνωρίζω) και οι ισότιμες σχολες των Πανεπιστημίων να επανέλθουν εκεί που ήταν.

Ναι, απλά πέταξα μια σπόντα εγώ και κάποιοι πιάστηκαν από αυτή και το συζητήσαμε. Ξεφύγαμε του θέματος.

Όχι δεν είμαι μηχανικός, είμαι φυσικός, αλλά έκανα τα διπλάσια εργαστήρια (ως φυσικός!) από αυτά που κάναν συμμαθητές μου σαν μηχανικοί εδώ!

Όσο για το να "επανέλθουν εκεί που ήταν"... που ήταν? Δεν θυμάμαι διακρίσεις, τουλάχιστον όχι μέχρι και σήμερα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
θανο@ Δεν ειπε κανεις το αντιθετο......στον κλαδο μου παντως ερχομενη εδω περα και συναντωντας φοιτητες απο αλλες χωρες και πανεπιστημια η δικια μου εκπαιδευση δεν ηταν απλως ανωτερη ηταν εξωφρενικα ανωτερη.......στον κλαδο μου παντα.....δεν ξερω σε αλλους κλαδους τι γινεται......αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η σχολη μου ηταν ενα μπουρδελο.......παρολαυτα επειδη με ενδιεφερε το αντικειμενο πηρα οοοοσα μπορεσα να παρω και ακομα παραπανω.....
σε οποιονδηποτε κλαδο παντοτε θα υπαρχουνε οι κακοι οι μετριοι οι καλοι και οι κορυφαιοι..!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Όχι δεν είμαι μηχανικός, είμαι φυσικός, αλλά έκανα τα διπλάσια εργαστήρια (ως φυσικός!) από αυτά που κάναν συμμαθητές μου σαν μηχανικοί εδώ!

Όσο για το να "επανέλθουν εκεί που ήταν"... που ήταν? Δεν θυμάμαι διακρίσεις, τουλάχιστον όχι μέχρι και σήμερα.

Τα εργαστήρια είναι τελείως διαφορετικής μορφής σε διαφορετικές σχολές, πχ 2 συγγενικές με άλλη φιλοσοφία: Χημικοί Μηχανικοί (ΕΜΠ) και Χημικό Τμήμα (ΠΑ) που έχω εμπειρία. Δεν πάνε με τις ώρες, αλλά με το τι κάνεις. Κάθε επιστήμη ή κλαδος έχει ιδιαιτερότητες και αλληλοσυμπληρώνονται.

Όσον αφορά το "που ήταν", υποτροφία για  M.Sc/Ph.D σε καλά πανεπιστήμια Β. Αμερικής και όχι μόνο για όποιον ουσιαστικά ήθελε, δεν το βρίσκω λίγο. Και, χωρίς να είμαι ο θεός, δε ζορίστηκα καθόλου. ʼρα κάτι έμαθα εδώ. Και όλοι οι άλλοι την ίδια αίσθηση είχαν. Το ίδιο και για άλλες σχολές του ΕΜΠ. Δεν θα το υποτιμούσα. Μια άλλη φορά ίσως το συζητήσουμε.

Τα γκομενοεμφανησιακά μου στατιστικά θα προτιμούσα να σχολιάσεις...   ;)

Καλό βράδυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom