Επισκέπτης
Συναδελφοι, εχει τελειωσει η καταληψη?
μηχανες Ι ειναι δυσκολο?
μηχανες Ι ειναι δυσκολο?
και γω χαιρομαι που εκτος απο πολυτεχνιο δεν εχει τιποτα αλλο..!!να δεις χαρα που κανω..!!!!πολυ σπανια βλεπω ωρεες κοπελες και αυτες δεν ειναι η στο ετος μου η ειναι σε αλλο τμημα..!!εγω χαιρομαι...
αν κ σ εμας ειναι διπλα ακριβως οι δασκαλες κ τα αγορια ειναι μες τη τρελλη χαρα
νομιζω γι αυτο τις εβαλαν εν τω μεσω του πολυτεχνειου. σκεφτηκαν τους πολυτεχνιτες
Στις κλασσικές σχολές βλέπεις τα κορίτσια και αισθάνεσαι τα οιστρογόνα να ξεχειλίζουν από τους πόρους του απαλού τους δέρματος, σε αντίθεση με κάτι μουστακαλούδες!
ε οπως και να το κανουμε το λεει και η παροιμιαπαντως αφου εγκρινετε κ καποιες ελληνιδες... συγκεκριμενων σχολων
εχετε προοδευσει
ναι αλλα αυτες οι ψωνογκομενες μας κερδιζουν στο τελος..!!τωρα που την βρισκουν την ορεξη!!!δεν ξερω αλλα σημασια εχει οτι το περιποιημενο ειναι αλλη φαση...αν θελετε να κερδιζετε αντρες να ειστε και λιγο θηληκα..!!δεν ειπα για βαψιμο βραδινης εξοδου!!Πωπω εγω που ημουν φιλοσοφικη παντως τραβαγα τα μαλλια μου......ευτυχως ηταν το πολυτεχνειο διπλα γιατι ειχα ξεχασει πως μοιαζουν οι αντρες.......παντως οι πιο πολλες ηταν ή ψωνογκομενες που ερχονταν οχτω το πρωι με τακουνι και βλεφαριδα καγκελο (που βρισκαν την ορεξη πρωι πρωι???) ή κνητισες με ταγαρια (πιθανον και λεσβιες )
Πωπω εγω που ημουν φιλοσοφικη παντως τραβαγα τα μαλλια μου......ευτυχως ηταν το πολυτεχνειο διπλα γιατι ειχα ξεχασει πως μοιαζουν οι αντρες.......παντως οι πιο πολλες ηταν ή ψωνογκομενες που ερχονταν οχτω το πρωι με τακουνι και βλεφαριδα καγκελο (που βρισκαν την ορεξη πρωι πρωι???) ή κνητισες με ταγαρια (πιθανον και λεσβιες )
ναι αλλα αυτες οι ψωνογκομενες μας κερδιζουν στο τελος..!!τωρα που την βρισκουν την ορεξη!!!δεν ξερω αλλα σημασια εχει οτι το περιποιημενο ειναι αλλη φαση...αν θελετε να κερδιζετε αντρες να ειστε και λιγο θηληκα..!!δεν ειπα για βαψιμο βραδινης εξοδου!!
τα αγαθα κοποις κτωνται!
ναι αλλα αυτες οι ψωνογκομενες μας κερδιζουν στο τελος..!!τωρα που την βρισκουν την ορεξη!!!δεν ξερω αλλα σημασια εχει οτι το περιποιημενο ειναι αλλη φαση...αν θελετε να κερδιζετε αντρες να ειστε και λιγο θηληκα..!!δεν ειπα για βαψιμο βραδινης εξοδου!!
τα αγαθα κοποις κτωνται!
το να περιμενεις να δεις πολυτεχνιτισσες με το δεκαποντο κ τα μινια κ το τρελλο βαψιμο ε δεν γινεται γιατι αμα τη βγαζεις 5 ωρες μες τα εργαστηρια με αυτα που ν αντεξεις
ε δεν ειπαμε και μινι και ψηλοτακουνο...!!αλλα οχι και με φορμα!! μην πιανουμε τα 2 ακρα..!!ενα ελαφρο βαψιματακι πρωινο λεει..!! εγω προσωπικα ποτε δεν σκαω λετσος..!!παρα πολυ σπανια...!!τωρα τι κανουνε οι αλοι ειναι δικη τους δουλεια..!!
ντυνονται καρναβαλοι????