Νέα

Γυναικεία forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συναδελφοι, εχει τελειωσει η καταληψη?
μηχανες Ι ειναι δυσκολο?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στις κλασσικές σχολές βλέπεις τα κορίτσια και αισθάνεσαι τα οιστρογόνα να ξεχειλίζουν από τους πόρους του απαλού τους δέρματος, σε αντίθεση με κάτι μουστακαλούδες!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω χαιρομαι... :P
αν κ σ εμας ειναι διπλα ακριβως οι δασκαλες κ τα αγορια ειναι μες τη τρελλη χαρα :2funny:
νομιζω γι αυτο τις εβαλαν εν τω μεσω του πολυτεχνειου. σκεφτηκαν τους πολυτεχνιτες :2funny:
και γω χαιρομαι που εκτος απο πολυτεχνιο δεν εχει τιποτα αλλο..!!να δεις χαρα που κανω..!!!!πολυ σπανια βλεπω ωρεες κοπελες και αυτες δεν ειναι η στο ετος μου η ειναι σε αλλο τμημα..!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σιγα μωρε
λες κ ολες οι κλασικουρες... ειναι θεογκομενες... :P
απλα ειναι περισσοτερες... :P

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
παντως πολυ γουσταρω που ειμαστε μεσα στο θεμα..........!ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ FORUM! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Στις κλασσικές σχολές βλέπεις τα κορίτσια και αισθάνεσαι τα οιστρογόνα να ξεχειλίζουν από τους πόρους του απαλού τους δέρματος, σε αντίθεση με κάτι μουστακαλούδες!

Έτσι...μαθαίνουν να εκτιμούν το ωραίο και να το επιδιώκουν.
Τόσο απο εμφάνιση και τρόπους όσο και απο πνευματική διαύγεια.
Με λίγα λόγια, πιστεύω πως συνειδητοποιούν το τί εστί να είσαι γυνή... και όχι λατέρνα

( Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις )

:2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παντως αφου εγκρινετε κ καποιες ελληνιδες... συγκεκριμενων σχολων
εχετε προοδευσει :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
παντως αφου εγκρινετε κ καποιες ελληνιδες... συγκεκριμενων σχολων
εχετε προοδευσει :2funny:
ε οπως και να το κανουμε το λεει και η παροιμια
Παπουτσι απ τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο.!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πωπω εγω που ημουν φιλοσοφικη παντως τραβαγα τα μαλλια μου......ευτυχως ηταν το πολυτεχνειο διπλα γιατι ειχα ξεχασει πως μοιαζουν οι αντρες.......παντως οι πιο πολλες ηταν ή ψωνογκομενες που ερχονταν οχτω το πρωι με τακουνι και βλεφαριδα καγκελο (που βρισκαν την ορεξη πρωι πρωι???) ή κνητισες με ταγαρια (πιθανον και λεσβιες :2funny: )

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Πωπω εγω που ημουν φιλοσοφικη παντως τραβαγα τα μαλλια μου......ευτυχως ηταν το πολυτεχνειο διπλα γιατι ειχα ξεχασει πως μοιαζουν οι αντρες.......παντως οι πιο πολλες ηταν ή ψωνογκομενες που ερχονταν οχτω το πρωι με τακουνι και βλεφαριδα καγκελο (που βρισκαν την ορεξη πρωι πρωι???) ή κνητισες με ταγαρια (πιθανον και λεσβιες :2funny: )
ναι αλλα αυτες οι ψωνογκομενες μας κερδιζουν στο τελος..!!τωρα που την βρισκουν την ορεξη!!!δεν ξερω αλλα σημασια εχει οτι το περιποιημενο ειναι αλλη φαση...αν θελετε να κερδιζετε αντρες να ειστε και λιγο θηληκα..!!δεν ειπα για βαψιμο βραδινης εξοδου!!
τα αγαθα κοποις κτωνται!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Βρε πουλάκι μου δε πείθεις.... :P
άστο καλύτερα.... :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι αλλα αυτες οι ψωνογκομενες μας κερδιζουν στο τελος..!!τωρα που την βρισκουν την ορεξη!!!δεν ξερω αλλα σημασια εχει οτι το περιποιημενο ειναι αλλη φαση...αν θελετε να κερδιζετε αντρες να ειστε και λιγο θηληκα..!!δεν ειπα για βαψιμο βραδινης εξοδου!!
τα αγαθα κοποις κτωνται!

κατσε θανουλη κατσε..
οκ καλο ειναι να προσεχεις την εμφανιση σου
αλλα το να περιμενεις να δεις πολυτεχνιτισσες με το δεκαποντο κ τα μινια κ το τρελλο βαψιμο ε δεν γινεται γιατι αμα τη βγαζεις 5 ωρες μες τα εργαστηρια με αυτα που ν αντεξεις
φυσικα αμα εισαι δασκαλα κ ολη την ωρα την βγαζεις στο καφε της σχολης θα φορας κ τα μινια κ θα χεις κ τη βλεφαριδα καγκελο... :P

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ε δεν ειπαμε και μινι και ψηλοτακουνο...!!αλλα οχι και με φορμα!! μην πιανουμε τα 2 ακρα..!!ενα ελαφρο βαψιματακι πρωινο λεει..!! εγω προσωπικα ποτε δεν σκαω λετσος..!!παρα πολυ σπανια...!!τωρα τι κανουνε οι αλοι ειναι δικη τους δουλεια..!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
τα αγαθα κοποις κτωνται!

Έτσι είναι φίλε μου...όχι άχαρες και ξενέρωτες λατέρνες...

Εξάλλου στο κρεβάτι του κανείς θέλει γυναίκα και όχι τον Αϊνστάϊν....

Υπάρχει διαφορά.....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ο καθενας κοιταει την παρτυ του..!!εγω προσωπικα σκαω με ενα τζινακι κανα ωρεο μπλουζακι και ετσι..!!(οχι τιγκα στην κολωνια ουτε ντυσιμο για εξοδο)..
πεστα ρε καωλιαρι και συ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδια αλλο η θηλυκοτητα, αλλο η περιποιηση και αλλο να ερχεσαι οχτω το πρωι στη σχολη λες και γυρισες μολις απο τα μπουζουκια......εχω δει κοπελες με φορμα και αθλητικο και ειναι απιστευτα σεξι και θηλυκες......η θηλυκοτητα ειναι συμπεριφορα και τι αποπνεεις οχι ποσο μασκαρα θα βαλεις στο ματι σου......δηλαδη οταν βγαινουν βραδυ τι κανουν???ντυνονται καρναβαλοι????

Επισκέπτης
το να περιμενεις να δεις πολυτεχνιτισσες με το δεκαποντο κ τα μινια κ το τρελλο βαψιμο ε δεν γινεται γιατι αμα τη βγαζεις 5 ωρες μες τα εργαστηρια με αυτα που ν αντεξεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Έχουν και τα ελληνικά πανεπιστήμια/πολυτεχνεία εργαστήρια? :cheesy: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε δεν ειπαμε και μινι και ψηλοτακουνο...!!αλλα οχι και με φορμα!! μην πιανουμε τα 2 ακρα..!!ενα ελαφρο βαψιματακι πρωινο λεει..!! εγω προσωπικα ποτε δεν σκαω λετσος..!!παρα πολυ σπανια...!!τωρα τι κανουνε οι αλοι ειναι δικη τους δουλεια..!!

ε νταξει καποιες οντως πανε κ με φορμες χαχαχα
παντως το ελαφρως βαψιματακι κ το σουλουπωμενο παρουσιαστικο.. ε ετσι ειναι κ στις πιο πολλες πολυτεχνιτισσες.. απλα ειμεθα λιγοστες... :P

liomas... εννοειται οτι εχουμε παρα πολλα εργαστηρια? σιγα που θα συγκρινεις τα πολυτεχνεια μας με του εξωτερικου.. ειπαμε στην οργανωση ειμαστε χαλια μαυρα αλλα ελεος που θα μας συγκρινεις κιολας

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
πραγματικα ειμαι εξωτερικο και βλεπω μεγαλη διαφορα..!!εδω σκανε με πουκαμισα γιατι στα σχολεια τους αναλογα με την ταξη ειχανε και το καταληλο ντυσιμο..!!και ολες οι κοπελες πολυ περιποιημενες.αφου κατεβαινω ελλαδα και μπαινω στα αστικα και βλεπω κατι μαλιαδες χοντρους με φορμες μποτακια και fly μπουφαν και απορω..!!πολυ λετσαρια παιζει ελλαδα..!!! ποτε δεν εχω παει στην σχολη με φορμα(θα ειμαι σαν την μυγα μες το γαλα) σπανια βλεπεις λετσους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom