Νέα

Γυναικεία forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ναι θα ειχατε
οι γυναικες ειναι κομπλεξικες μωρε...  κ τσακωνονται κ πιο ευκολα... κ θαβει η μια την αλλη
merci για την ειλικρινια..!!
οπως επισης δεν ειναι τυχαιο που μπορειτε τοσο ευκολα και κανετε καλες φιλιες με αντρες..!!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οι γυναικες κανουν ευκολα φιλιες με αντρες,το αλλο θεμα ομως ειναι οι αντρες κανουμε ευκολα φιλιες με γυναικες?και αν ναι εινια φιλιες ή τιποτα αλλο???
εγω πραγματικα δεν ξερω...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειναι πιο ειλικρινεις οι φιλιες με τους ανδρες.. πιστευω εγω.. κ απ αυτα που εχω ζησει..
αλλα ενταξει δεν ειναι κ ολες οι γυναικες για πεταμα

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το κατά ποσό σε ενα τετοιο σαιτ επισκεπτονται γυναίκες εχω μια μεγαλη επιφύλαξη. Κυριως ειναι  γυναίκες του επαγγελματος.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ειναι πιο ειλικρινεις οι φιλιες με τους ανδρες.. πιστευω εγω.. κ απ αυτα που εχω ζησει..
αλλα ενταξει δεν ειναι κ ολες οι γυναικες για πεταμα
ε οχι βεβεα..!!
απλα εσεις μεταξυ σας εχετε σε πολυ εντονο βαθμο το στοιχειο της ζηλειας..!! και μπορει να μαλωσετε μεχρι και για ενα γκομενο ενω εμεις οι αντρες τις αλαζουμε μεταξυ μας..!!(δεν μιλαω για μεγαλες και σοβαρες σχεσεις)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οι γυναικες σαν φιλες ειναι ειλικρινεις , πολυ περισσοτερο απο οτι στις σχεσεις του . εγω νομιζω οτι εμεις ειμαστε το αντιθετο

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε οχι βεβεα..!!
απλα εσεις μεταξυ σας εχετε σε πολυ εντονο βαθμο το στοιχειο της ζηλειας..!! και μπορει να μαλωσετε μεχρι και για ενα γκομενο ενω εμεις οι αντρες τις αλαζουμε μεταξυ μας..!!(δεν μιλαω για μεγαλες και σοβαρες σχεσεις)

συμφωνω οι γυναικες μπορουν να βγαλουν η μια τα ματια της αλλης απο ζηλειες
... βασικα εγω δεν πολυαντεχω τις γυναικειες παρεες γιατι μιλανε γι αυτα που εγραψα πιο πανω κ βαριεμαι απιστευτα... δεν ξερω ισως πρεπει να το κοιταξω :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οι γυναικες σαν φιλες ειναι ειλικρινεις , πολυ περισσοτερο απο οτι στις σχεσεις του . εγω νομιζω οτι εμεις ειμαστε το αντιθετο
μμμμ δεν νομιζω..!!
ετσι και ετσι..!!!κοιταξε φιλε μου αυτο ειναι ενα θεμα ψιλοπεριεργο..
την φημη την εχουνε οι γυναικες παντως

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
συμφωνω οι γυναικες μπορουν να βγαλουν η μια τα ματια της αλλης απο ζηλειες
... βασικα εγω δεν πολυαντεχω τις γυναικειες παρεες γιατι μιλανε γι αυτα που εγραψα πιο πανω κ βαριεμαι απιστευτα... δεν ξερω ισως πρεπει να το κοιταξω :2funny:
καλη φαση ειναι να χεις παρεα αναμικτη και απο γυναικες και απο αντρες..!!για να μην υπαρχει μονοτονια..!!τι νομιζεις οτι μια παρεα μονο καγκουρες δεν ειναι βαρετη..???

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
μαλλον οπως το εγραψα φαινεται αλλο. εννοω οτι ειναι καλυτερες οταν κανουν φιλιες με αντρες και για τους αντρες εννοουσα οταν κανουν φιλιες με γυναικες

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μαλλον οπως το εγραψα φαινεται αλλο. εννοω οτι ειναι καλυτερες οταν κανουν φιλιες με αντρες και για τους αντρες εννοουσα οταν κανουν φιλιες με γυναικες
αααα!!! τωρα μιλας σωστα..!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ξέρει κανείς κάνα forum για γυναίκες να πάω να δω τι μαλακίες λένε εκεί?
:jerking: :jerking: :jerking:
Ευχαριστώ

ο bordelman

bordelwoman ειλικρινά με έχεις αηδιάσει με τη μαλακία που σε δέρνει. Δεν μπορούσες να μπεις ως γυναίκα και να ποστάρεις; Πρέπει κάθε τρεις και λίγο να βλέπουμε τις μαλακίες σου που τιμούν το χαρακτήρα μέρους των σύγχρονων γυναικών; Καμιά κοπέλα μέχρι τώρα δεν με έχει ενοχλήσει. Αλλά εσύ με τη γνωστή κατινιά και κουτοπονηριά μας ζαλίζεις τα @@

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλη φαση ειναι να χεις παρεα αναμικτη και απο γυναικες και απο αντρες..!!για να μην υπαρχει μονοτονια..!!τι νομιζεις οτι μια παρεα μονο καγκουρες δεν ειναι βαρετη..???

κοιτα εκ των πραγματων εγω παντα με αγορια εκανα πολυ παρεα, μεγαλωσα με αγορια στις διακοπες ημουν μαζι με πολλα αγορια (ετσι τα φερε η ζωη χαχαχα) στο πολυτεχνειο αναλογουν 7678679 αγορια σε 10 κοπελες :2funny: αρα τους προτιμω απ τις γυναικες γιατι συνεννοουμαι καλυτερα μ αυτους.. αλλα νταξει καλα ειναι να χει κ κοπελες μια παρεα γιατι αμα αρχιζουν να μιλανε για ποδοσφαιρα κατι πρεπει να κανεις κ εσυ... πχ να σχολιαζεις τεκνακια :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κοιτα εκ των πραγματων εγω παντα με αγορια εκανα πολυ παρεα, μεγαλωσα με αγορια στις διακοπες ημουν μαζι με πολλα αγορια (ετσι τα φερε η ζωη χαχαχα) στο πολυτεχνειο αναλογουν 7678679 αγορια σε 10 κοπελες :2funny: αρα τους προτιμω απ τις γυναικες γιατι συνεννοουμαι καλυτερα μ αυτους.. αλλα νταξει καλα ειναι να χει κ κοπελες μια παρεα γιατι αμα αρχιζουν να μιλανε για ποδοσφαιρα κατι πρεπει να κανεις κ εσυ... πχ να σχολιαζεις τεκνακια :2funny:
αααααααααχ! τωρα μου πατησες τον καλο..!!γιατι το πες αυτο για το πολυτεχνιο?στο πολυτεχνιο ειμαι και εχει μονο αγορια..!!εχω φρικαρει..!!μπενω σε αλλες σχολες και ανοιγει το ματακι μου..!!!αααααααχ!!με σκοτωσες τωρα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω παλι δεν εχω προβλημα :2funny:
που να ημουν σε τπτις δασκαλες... :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
bordelwoman ειλικρινά με έχεις αηδιάσει με τη μαλακία που σε δέρνει. Δεν μπορούσες να μπεις ως γυναίκα και να ποστάρεις; Πρέπει κάθε τρεις και λίγο να βλέπουμε τις μαλακίες σου που τιμούν το χαρακτήρα μέρους των σύγχρονων γυναικών; Καμιά κοπέλα μέχρι τώρα δεν με έχει ενοχλήσει. Αλλά εσύ με τη γνωστή κατινιά και κουτοπονηριά μας ζαλίζεις τα @@
καλα μην τον αποπερνεις και ετσι...!!
παντως εχιες δικιο..!!ευτυχως που το θεμα εχει αλλαξει λιγο στις τελευτες σελιδες..!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
καλα ναι αλλα και αυτη η κατασταση που επικρατει ειδικα σε καποιους τομεις!!!ποποπο..!!αρχιδοκαμπος..!!

Εγώ πάντως είχα τη τύχη να σπουδάζω σε φιλοσοφικές σχολές του εξωτερικού και εν Ελλάδι και έχω να πώ οτι ήμουν μειονότης και το απολάμβανα.....

:grin: :grin: :grin: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom