Νέα

Γυναικεία forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
bordelwoman ειλικρινά με έχεις αηδιάσει με τη μαλακία που σε δέρνει. Δεν μπορούσες να μπεις ως γυναίκα και να ποστάρεις; Πρέπει κάθε τρεις και λίγο να βλέπουμε τις μαλακίες σου που τιμούν το χαρακτήρα μέρους των σύγχρονων γυναικών; Καμιά κοπέλα μέχρι τώρα δεν με έχει ενοχλήσει. Αλλά εσύ με τη γνωστή κατινιά και κουτοπονηριά μας ζαλίζεις τα @@

Ασε τους μαλακογραφους των φυλλαδων να τσιμπισουν κανα θεματακι μπας και βγαλουν το ψωμακι τους.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Εγώ πάντως είχα τη τύχη να σπουδάζω σε φιλοσοφικές σχολές του εξωτερικού και εν Ελλάδι και έχω να πώ οτι ήμουν μειονότης και το απολάμβανα.....

:grin: :grin: :grin: :rolleyes:
ναι φιλαρακο μου και γω εξωτερικο...και το απολαμβανω που ειμαι και ελληναρα αλλα πολυ ψωλη....!! (πολυτεχνιο)

Επισκέπτης
BiteMeIaMfresH,
'οι γυναικες ειναι κομπλεξικες μωρε...  κ τσακωνονται κ πιο ευκολα... κ θαβει η μια την αλλη'
Ναι, βεβαια, πως. Ενω οι αντρες...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε λοιπον αυτο δεν περιμενα να το δω εδω μεσα
οι γυναικες να υποστηριζουν τους ανδρες κ οι ανδρες τις γυναικες :2funny:

δεν λεω υπαρχουν κ ανδρες κατινες αλλα νομιζω οτι σε πραγματικες φιλιες κ οχι σαχλαμαρες
ειναι πιο ειλικρινεις οι ανδρικοι δεσμοι παρα οι γυναικειοι...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ε λοιπον αυτο δεν περιμενα να το δω εδω μεσα
οι γυναικες να υποστηριζουν τους ανδρες κ οι ανδρες τις γυναικες :2funny:

δεν λεω υπαρχουν κ ανδρες κατινες αλλα νομιζω οτι σε πραγματικες φιλιες κ οχι σαχλαμαρες
ειναι πιο ειλικρινεις οι ανδρικοι δεσμοι παρα οι γυναικειοι...
σε πληροφωρω οτι σπανια βρισκεις αντρα κατινα... αλλα αν βρεις παρατηρησε οτι ειναι οι χειροτερες κατινες!αχαχαχαχαχα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To πολυτεχνείο έχει αρκετές γυναίκες, αλλά για κάποιον λόγο μοιάζουν σαν οδηγοί νταλίκας.

Όσο για τον άντρα κατίνα, αυτόν τον άντρα τον λέμε πούστη.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μμμ σιγα που μοιαζουμε οδηγοι νταλικας...
οι ηλεκτρολογες ισως... :rolleyes:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
To πολυτεχνείο έχει αρκετές γυναίκες, αλλά για κάποιον λόγο μοιάζουν σαν οδηγοί νταλίκας.

Όσο για τον άντρα κατίνα, αυτόν τον άντρα τον λέμε πούστη.
ναι ρε φιλε πως γινεται ολες να ναι ετσι μπαζα...????
και οσο για τον πουστη εχεις δικιο αλλα εχω δει και αντρες μια χαρα κανονικους και μιλαμε δεν πεζοντουσαν..!!ειχε τυχει ν ακουω αθελα μια συζητηση λογω δουλειας το καλοκαιρι και επαθα πλακα..!!πολυ κατινια΄

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μμμ σιγα που μοιαζουμε οδηγοι νταλικας...
οι ηλεκτρολογες ισως... :rolleyes:
και αν οχι ολες οι περισοτερες..!!παραδεξουτο..!!εμεις εχουμε 10 κοριτσια οι μηχανικοι και οι 2 ειναι πολυ ωρεες..!!και αυτες δεν πατανε καν..!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν παραδεχομαι τπτ... :rolleyes:
θα στηριξω τις πολυτεχνιτισσες!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι ηλεκτρολόγες... και οι αρχιτεκτόνισες; Ή οι μηχανικές; Ή μήπως οι ναυπηγοί; Ξεκινήσαμε βέβαια από την οικοδομή και καταλήξαμε στις μαούνες.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και θα έλεγα ότι στη φιλολογία, αρχαιολογία και φιλοσοφική είναι που κάνει την εμφάνισή της η γυναικεία εμφάνιση, που σε ευχαριστεί να βλέπεις τη γυναίκα, που παρουσιάζεται με χάρη και απαλή γυναικεία υπόσταση.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ κυριε θανο αμα θελετε να μαθετε.. στις 10 κοπελες σε ενα ετος με 150 ανδρες.. αν βρεις 2 ωραιες μια χαρα αναλογια ειναι :P

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Και θα έλεγα ότι στη φιλολογία, αρχαιολογία και φιλοσοφική είναι που κάνει την εμφάνισή της η γυναικεία εμφάνιση, που σε ευχαριστεί να βλέπεις τη γυναίκα, που παρουσιάζεται με χάρη και απαλή γυναικεία υπόσταση.

Είναι οι περισσότερες ντελικάτες......είναι αλήθεια. :)

Έτσι πες κι άλλα... Με φτιάχνεις... :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κ κυριε θανο αμα θελετε να μαθετε.. στις 10 κοπελες σε ενα ετος με 150 ανδρες.. αν βρεις 2 ωραιες μια χαρα αναλογια ειναι :P
ναι τι να σου πω!!απιστευτη..!!χαιρομαι να πηγαινω στην σχολη να βλεπω τους μαντραχαλους..!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Πολύ καλά είναι. Στατιστικά στο Πολυτεχνείο στις 10 οι 8 είναι....άσε καλύτερα, η 1 βλέπεται και η άλλη είναι καλή ή και πολύ καλή.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι τι να σου πω!!απιστευτη..!!χαιρομαι να πηγαινω στην σχολη να βλεπω τους μαντραχαλους..!

εγω χαιρομαι... :P
αν κ σ εμας ειναι διπλα ακριβως οι δασκαλες κ τα αγορια ειναι μες τη τρελλη χαρα :2funny:
νομιζω γι αυτο τις εβαλαν εν τω μεσω του πολυτεχνειου. σκεφτηκαν τους πολυτεχνιτες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom