Νέα

Γυναικεία επίσκεψη σε οίκο ανοχής...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akatanomastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Πριν χρόνια εκεί που η παρέα απολάμβανε τον βραδυνό φραπέ θυμάμε μια κοπέλα φίλη είχε βάλλει αυτό το ζήτημα. Γιατί εμείς (γυναίκες) να μην μπορούμε να επισκεφθούμε ενα οίκο ανοχής και να παρθούμε με μια ιερόδουλο... καταλάβατε οτι η εν λόγω κοπελα είναι αμφι..

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πριν χρόνια εκεί που η παρέα απολάμβανε τον βραδυνό φραπέ θυμάμε μια κοπέλα φίλη είχε βάλλει αυτό το ζήτημα. Γιατί εμείς (γυναίκες) να μην μπορούμε να επισκεφθούμε ενα οίκο ανοχής και να παρθούμε με μια ιερόδουλο... καταλάβατε οτι η εν λόγω κοπελα είναι αμφι..

για θεματα προφυλαξης ενδεχομενος? εκτος αν μιλαμε για αποκλιστικα dildo-play που σε κοπελες μεταξυ τους ειναι σπανιο, τοτε στο στοματικο ειναι πολυ δυσκολη να παρθει η σωστη προφυλαξη.

τωρα θα μου πεις για τα σπιτια που εχουν ελευθερο κτλ,

μαλλον θεματα προτιμισεων, κοινονικα ταμπου και αλλα....

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό εχω αναρωτηθεί πολλές φορές. Γιατί να μην επιτρέπεται σε γυναίκες, αφού στην είσοδο των μπουρδέλων δεν υπάρχει επιγραφή που να λεει "Απαγορεύεται η εισοδος στις γυναίκες";

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Βραδυνό φραπέ? Πίνεις καφέδες βραδιάτικα? Αλκολ δηλαδή πότε πίνεις?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πηγε κανεις με τη γυναικα  :idiot:και εφαγε πορτα?

Επισκέπτης
αμα παρεις γυναικα μαζι σε μπουρδελο δε ξερεις τι μπορει να γινει,απ το να στην πεσουν κανα δυο τρεις να στη γαμησουν μεχρι και να τη ζητησουν για δουλεια! ρε παμε καλα,γυνακα σε μπορδελο...αμα θελετε παρτουζα παρτε βιζιτου,θα πατε στη φυλη η στο μεταξι για δεκα λεπτα μες στη βρομα???

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Είχα δει περιστατικό πριν 13 χρόνια στο Φυλής 59 με μια παρέα 3 ατόμων που μπήκανε μέσα και κάνανε χαβαλέ.Ο ένας απο τους τρείς ήταν γυναίκα.Μόλις την πήρε πρέφα η τσατσά πήρε το σκουπόξυλο απο το μικρό κουζινάκι και την έβγαλε έξω απο το μπουρδέλο με μπινελίκια και βροντές.Παραλίγο να της το φέρει το ξύλο στο κεφάλι κι'όλας.Μαζευτήκανε και 2 φύλακες (τότε ήταν Έλληνες όχι Αλβανοί όπως τώρα) και είπαν στην παρέα να μην ξαναπεράσουν απο τον δρόμο της Φυλής.Περιττό να πω ότι κοίταγε όλο το τετράγωνο και οι περαστικοί το σκηνικό με τις φωνές και τους μαλακισμένους φοιτητές που βάλαν στοίχημα με την συμφοιτήτριά τους για το αν θα μπει μέσα στο μπουρδέλο.
Σε οίκο ανοχής έχουν δικαίωμα να μπαίνουν μέσα απο τον νόμο μόνο τρείς γυναίκες.Η εκδιδόμενη,η τσατσά και η πατρώνα.Τώρα θα μου πείτε μα έχουμε δει και γυναίκες που μπαίνουν μέσα και πουλάνε εσώρουχα στις κοπέλες.Ε αυτές οι μπάτσοι δεν τις πειράζουν απλώς τις διώχνουν.Απλές μεροκαματιάρησες είναι οι γυναίκες που πουλάνε εσώρουχα.Βέβαια αν θέλουν τις τσακίζουν και αυτές κατάσχοντας και το εμπόρευμά τους αλλα το προσπερνάνε συνήθως γιατί όπως είπα και παραπάνω δεν είναι ιδιαίτερης σημασίας μια πλανόδια πωλήτρια.
Γενικά δεν επιτρέπουν γυναίκες σε οίκους ανοχής διότι αν πιαστεί γυναίκα ξεκάρφωτη μέσα που δεν είναι επαγγελματίας το σφραγίσανε το μπουρδέλο την άλλη μέρα.Χώρια ότι μπορεί να ρίξουνε και του κόσμου τις κατηγορίες όπως μαστρωπίες,εκβιασμούς και δεν συμμαζεύεται.
Γι'αυτό η τσατσά τότε είχε πάρει το σκουπόξυλο για να το φέρει στο κεφάλι της φοιτήτριας  :tooth:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
...ενα περιπου παρομοιο περιστατικο μου θυμισες φιλτατε Vrikolaka που ελαβε χωρα παλι στη Φυλης νομιζω πριν απο κανα δυο χρονια απογευμα...ενω καναμε τη 'βολτα' μας απο τα γνωστο και μη εξαιρεταιο δρομο της Φυλης,ξαφνικα αναμεσα στην αγελη των αντρων που γυριζαν απο 'σπιτι' σε 'σπιτι' διεκρινα και μια γυναικα,μεσηλικη,ταλαιπωρημενη η οποια μπαινοβγαινε απο μπουρδελο σε μπουρδελο και ζητουσε να εργαστει(!!!!)σαν ιεροδουλος στη θεση της ιεροδουλου...ε και οπως καταλαβαινεις επαιρνε 'ποδι' την ιδια στιγμη...ειχε μια γενικα μυστηρια και 'τρελη' συμπεριφορα γενικοτερα...η εμφανιση της παντως δεν την καθιστουσε καταλληλη τοσο για ιεροδουλο,οσο για τσατσα...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εγώ παίδες κοπέλες έχω
συναντήσει -και μάλιστα αρκετές
τον τελευταίο καιρό- μόνο σε στριποεξορμήσεις!.. 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ημουν πριν 2 χρονια στο Αμστερνταμ με γκρουπ και ειδα με τα ματια μου  Ελληνιδα απο αλλο γκρουπ  να συνομιλει με κοπελα απο βιτρινα και μετα να μπαινει μεσα. Εμενα προσωπικα μου εφυγε ο τακος.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26
Ημουν πριν 2 χρονια στο Αμστερνταμ με γκρουπ και ειδα με τα ματια μου  Ελληνιδα απο αλλο γκρουπ  να συνομιλει με κοπελα απο βιτρινα και μετα να μπαινει μεσα. Εμενα προσωπικα μου εφυγε ο τακος.

Αυτά είναι τα ωραία !!!! αλλά να έμπενες και εσύ μέσα...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ο Παλιός έχει χτυπήσει πριν ένα μήνα τρελό Γιαπωνο-αγγλάκι, ανωμαλο-κουλτουρέ. Της προσφέρω προχωρημένο tour στου Ψυρρή όταν σε φάση ο δρόμος μας βγάζει σε σπιτάκι με κόκινα φώτα. "Τι είναι αυτό"; μου λέει η ταυλιαρο-σχιστομάτισα "μπουρδέλο" της λέω. "Α, θέλω να μπω μέσα" μου κάνει τουριστικο-χαζοχαρομενο-νουνίστικα. "Δεν γίνεται κοπέλα μου" εγώ "όχι θα μπω" εκείνη. Μπρος στον κίνδυνο να τα πάρει στην κράνα το παλαβό κιτρινό-νουνο και να την κάνει μπαίνω και ξηγιέμαι στην τσατσά απλά να μπει στο σαλόνι η κοπέλα και να πάρει μάτι. Τρελάθηκε η τσατσά, με τίποτα. Δεν είχε όμως κόσμο και αφού της έσκασα κάτι γιούρια πέρασε για λίγο κλεφτά η Νιπόνα και πήρε μάτι τον τράβελο που βγήκε. Θα έχει να το λέει στο Λονδίνο. Με αντάμοιψε πάντως γενναία για την κίνηση μου στη συνέχεια της βραδυάς...     

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
+140χιλιάδες, Vrikolakas
και επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι (όχι αμφί, που λέει ο φίλος, αλλά) τελειωμένες λέσβες πηγαίνουν.
Συνήθως κατόπιν συνεννόησης και σε "καρφωμένες" κοπέλες,
αλλά που και που και στο άσχετο.
Αυτά είναι γνωστά.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Αρκετες κοπελες παιρνουν γυναικες αλλα και ζευγαρια.
Μαλιστα αν κοιτατε επιμονα κοπελα, το πιο πιθανο ειναι να σας πει να περασετε μεσα.
Να και ενα ποστ απο αναλογο φορουμ.

My wife and I were having sex with this young RLD girl. While sucking my cock, she suddenly stopped. She looked up at us while still holding my cock in her hand next to her mouth and said "Hey, how old are you guys?". Reluctantly we told her our age and she replied, "I'm just a kid, I'm 19". I said to her, "Shutup and suck my cock, kid". All 3 of us had a big laugh over that and then she finished sucking my cock. Bonnie and I still get a laugh over that one, whenever one of us thinks about it.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom