Νέα

Γυναικα στοχος μαρτυρας του ιεχοβα. τι πιθανοτητες εχω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SnakeSpir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ποιός είπε γι αντιπαράθεση ρε Μάριε?

Είπα λες ΕΥΓΕΝΙΚΑ δεν ενδιαφέρομαι ευχαριστώ και τελείωσε η κουβέντα.
¨οχι κάνουμε τον καλό , να παίρνει θάρρητα ο άλλος και μετά να λέμε ότι μας πρήζουν κιόλας  :uglystupid:
Μήπως πρέπει να πουλήσεις όμως θες δεν θες κ δεν εξαρτάται από εσένα αυτό;;;

Δεν μπορείς δηλαδή να διώχνεις όποιον σου καυλώνει..να μην είσαι το αφεντικό δηλαδή....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
To που και που θέλει τόνο? Για πείτε, μην ψάχνω τώρα.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπερα στους φιλους. Ειναι το πρωτο θεμα που ανοιγω στο σιτε αφου κατοπιν αναζητησης δεν βρεθηκε κατι σχετικο.

Εχω κανει μια γνωριμια και εχω βγει μια φορα με κοπελα που -απο κουτσομπολια εμαθα οτι - η οικογενεια της ειναι μαρτυρες του ιεχωβα. Με καθε σεβασμο στην αλλη θρησκεια τι πιθανοτητες εχω να γαμησω χωρις αλλες δεσμευσεις γαμους κτλ?
αρχηγε γαμα κανονικα.παλια ητανε κολλημενες αυτες οι γκομενες,πλεον δεν περνουν χαμπαρι,και αυτες γαμιουντε,και ζωντοχηρες εχει τετοιες και στο μουνι τους ολα.θυμαμε ειχα μια συμφοιτητρια που ηταν ιεχωβου,και δεν ειχε αφησει πουτσα για πουτσα ορθια(την πειρα και εγω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:),και κατι παρτουζες τις εκανε για πλακα.εδω ενας φιλος γαμαει μια παπαδοκορη,με αδερφο αρχιμανδριτη,και η γκομενα τον εχει τρελανει στα γαμησια.και να φανταστεις αυτη η γκομενα ξεπαρθενιαστηκε στα 19 οταν πηγε να σπουδασει και εφυγε απο το σπιτι.τωρα ειναι 24 και του εχει πιει το αιμα και το σπερμα του φιλου μου.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
όχι, το πού πήγες θέλει, το είναι ο άντρας που θέλει η κάθε γυναίκα δεν θέλει τόνο μόνο μεγάλη πούτσα

Χαχαχα
Ναι όταν ρωτάς θέλει το θυμάμαι, απλά στο μάτι μου έμοιαζε σκέτο έτσι. ty!

Θενξ Ζόλη+Άλεξ.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Το γαμησατε το θρεντακι  :jerking:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.849
Πόντοι
9.931
Φίλε γνωρίζω μια 24χρονη που έχει πάρε δώσε με Ιεχωβάδες μιας και είναι η μάνα της μάρτυρας...η κοπέλα είναι αν κρίνω από τα μηνύματα και της φώτο που στέλνει κατά καιρούς σε γκόμενους γαμιέται ανοιχτά και δεν έχει ταμπού λόγω της θρησκείας όποτε βουρ στο ψητό ;)...βέβαια παίζει πάντα η περίπτωση να είναι καμιά φανατική και να μείνεις με το πουλί στο χέρι :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μόνο μιξ φαρμάκων. :P
Και αυτα ισχυρα ναρκωτικα ειναι αρκετες φορες.  :-
Οπως το σιροπι για βηχα κ.ο.κ.
Ημουν σιγουρος ομως πως κατι θα πινεις, απο που να πηγαζει τοση μαλακια αλλωστε.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
αρχηγε γαμα κανονικα.παλια ητανε κολλημενες αυτες οι γκομενες,πλεον δεν περνουν χαμπαρι,και αυτες γαμιουντε,και ζωντοχηρες εχει τετοιες και στο μουνι τους ολα.θυμαμε ειχα μια συμφοιτητρια που ηταν ιεχωβου,και δεν ειχε αφησει πουτσα για πουτσα ορθια(την πειρα και εγω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:),και κατι παρτουζες τις εκανε για πλακα.

γνωριζω παρόμοια περιπτωση χωρισμένης "ιαχωβους"  :sunglasses:
το κυριοτερο κολλημα τους ειναι αυτο με το αιμα + κατι άλλες μαλακιες που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Moυ τη σπάνεεεε. Είναι απίστευτα ευγενικοί σε φάση γλίτσας. Μου φέρνει μια γριούλα κάθε μήνα τη Νίκη και τη Σκοπιά αλλά είναι της δουλειάς και πρέπει να είμαι πολύ ευγενική και αααα βγήκε το νέο τεύχος!! ΤΙ ΧΑΡΑ!!
Και με καλεί συνέχεια στις συγκεντρώσεις τους και σε ό,τι σκατά κάνουνε. Κάτι έχουν την άλλη Πέμπτη και να δω τι σκατά δικαιολογία θα βρω πάλι.
ΠΡΗΧΤΕΣ.

Για το θέμα σου δεν έχω κάτι να πω. :P
το ΞΥΠΝΑ δε στο φερνει?

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα θυμήθηκα τη σπιτονοικοκυρά μου στο Αιγάλεω , που μπήκε με το λιβανιστήρι να με καπνίσει γιατί πήρα στα χέρια μου το περιοδικό των Ιεχωβάδων.

Και την επομένη ήρθε και μου κόλλησε στην εξόπορτα ένα αυτοκόλλητο που έγραφε "ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. " :jerking:

Εννοείται ότι το έβγαλα μόλις το είδα:S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom