anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
...ΜΑΚΡΙΑ απ αυτά τα ΣΙΧΑΜΕΝΑ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ...
Το "πού και πού" και το "πώς και πώς" παίρνουν τόνο.To που και που θέλει τόνο? Για πείτε, μην ψάχνω τώρα.
Εχω κανει μια γνωριμια και εχω βγει μια φορα με κοπελα που -απο κουτσομπολια εμαθα οτι - η οικογενεια της ειναι μαρτυρες του ιεχωβα. Με καθε σεβασμο στην αλλη θρησκεια τι πιθανοτητες εχω να γαμησω χωρις αλλες δεσμευσεις γαμους κτλ?
Το "πού και πού" και το "πώς και πώς" παίρνουν τόνο.
Αν δεν σας ενδιαφερει κατι πειτε το απλα καθαρα και ξαστερα.
Οσες φορες μου εκαναν νυξη να παω οπουδηποτε η να παρω οποιοδηποτε βιβλιο, τους πετουσα στην μουρη αμεσα ενα ξερο ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και τερμα δεν με ξαναενοχλουσαν ποτε.
Ακομη και σε πελατες φιλους μου ετσι ειμαι .... οταν θελω να κανω κατι θα το κανω αν δεν θελω δεν κανω τιποτα .....
Δεν με ενδιαφερει αν φανω η οχι αρεστος σε κανεναν.
Η δεύτερη φωτό, απεικονίζει "Άμις" ή "Κουακέρους".
καλα στεφανα αδελφε.μονο ευχομαι να μην χρειαστεις αιμα ποτε.μην ζητησεις απο τον πεθερο σου.Οι γνωμες διχαζουν και η πληροφορια μπολικη. Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και παλι.
Εαν γινει τπτ απο το πειραμα μου θα σας πω. Καλα γαμησια.
εσυ μην ξαναμπεις στο σαιτ γιατι και εσυ τα ιδια θα παθεις με αυτην.an mono oi goneis tis exoun vaftistei os martires toy iexova,eno i idia paremine stin orthodoksia exeis pithanotites fisika(ektos an epireazete aptous goneis tis) se ali periptosi an exei vaftistei k auti os martiras tou iexova se kamia periptosi den exeis pithanotites,einai megali amartia gia autin tin thriskeia tetoio pragma,mono meta to gamo exoun seksoualikes epafes k panta parthenes,giati an paravoun ton kanona auto,kseroun oti automata tha paroun apokopi aptin thriskeia k kata sinepeia tha tin diagrapsoun oloi oi martires akoma k oi idioi oi goneis tis,oute <kalimera> den antalasoun.giauto an einai vaftismeni,den pisteuo na to riskarei an agapaei tin thriskeia tis.milao ek peiras.
τουλαχιστον καμια μαλακια να βαρετε σας επιτρεπει η θρησκεια σας?
τουλαχιστον καμια μαλακια να βαρετε σας επιτρεπει η θρησκεια σας?