Νέα

Γυναικα στοχος μαρτυρας του ιεχοβα. τι πιθανοτητες εχω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SnakeSpir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...ΜΑΚΡΙΑ απ αυτά τα ΣΙΧΑΜΕΝΑ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν δεν σας ενδιαφερει κατι πειτε το απλα καθαρα και ξαστερα.

Οσες φορες μου εκαναν νυξη να παω οπουδηποτε η να παρω οποιοδηποτε βιβλιο, τους πετουσα στην μουρη αμεσα ενα ξερο ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και τερμα δεν με ξαναενοχλουσαν ποτε.

Ακομη και σε πελατες φιλους μου ετσι ειμαι .... οταν θελω να κανω κατι θα το κανω αν δεν θελω δεν κανω τιποτα .....
Δεν με ενδιαφερει αν φανω η οχι αρεστος σε κανεναν.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οσον αφορα τον θεματοθετη ....

Φιλε αν δεν εχεις κολληματα με θρησκειες και ενδιαφερεσαι για την κοπελα μεινε
αν θες μονο ''κοκο'' κουβεντιασε το μαζι της και οτι βγει.

Δεν νομιζω να υπαρχει θρησκεια να απαγορευει το σεξ
Αλλωστε ειναι μια βιολογικη αναγκη..... και εκτος απο αναπαραγωγη ειναι και ευχαριστηση

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Εχω κανει μια γνωριμια και εχω βγει μια φορα με κοπελα που -απο κουτσομπολια εμαθα οτι - η οικογενεια της ειναι μαρτυρες του ιεχωβα. Με καθε σεβασμο στην αλλη θρησκεια τι πιθανοτητες εχω να γαμησω χωρις αλλες δεσμευσεις γαμους κτλ?

Καλό θα ήταν να έλεγες την ηλικία σου και την ηλικία της κοπέλλας.
Τεσπά, αν είσαστε μικροί (μέχρι 25 το πολύ) φέρε την κουβέντα ότι και καλά είσαι παρθένος και κόψε αντιδράσεις.
Αν είσαστε μεγαλύτεροι πιάσε γενικά κουβέντα για σχέσεις και ψάρεψε αυτή αν (και πόσες ) έχει κάνει.
Σε κάθε περίπτωση μην υπολογίζεις ότι θα τα καταφέρεις καλύτερα από τους προηγούμενους.. 

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Επιτρέπεται η ανταλλαγή σωματικών υγρών με ιεχωβάδες;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μονο αν ειναι εμφιαλωμενα ....τα υγρα

Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Αν δεν σας ενδιαφερει κατι πειτε το απλα καθαρα και ξαστερα.

Οσες φορες μου εκαναν νυξη να παω οπουδηποτε η να παρω οποιοδηποτε βιβλιο, τους πετουσα στην μουρη αμεσα ενα ξερο ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και τερμα δεν με ξαναενοχλουσαν ποτε.

Ακομη και σε πελατες φιλους μου ετσι ειμαι .... οταν θελω να κανω κατι θα το κανω αν δεν θελω δεν κανω τιποτα .....
Δεν με ενδιαφερει αν φανω η οχι αρεστος σε κανεναν.

+1

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:grin: :grin: :grin:
images

images

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μια τετοια που ξερω ηταν χωρισμενη και μεγαλη γαμιολιτσα γαμιοταν αβερτα....

OP
OP
SnakeSpir

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Οι γνωμες διχαζουν και η πληροφορια μπολικη. Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και παλι.
Εαν γινει τπτ απο το πειραμα μου θα σας πω. Καλα γαμησια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι γνωμες διχαζουν και η πληροφορια μπολικη. Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και παλι.
Εαν γινει τπτ απο το πειραμα μου θα σας πω. Καλα γαμησια.
καλα στεφανα αδελφε.μονο ευχομαι να μην χρειαστεις αιμα ποτε.μην ζητησεις απο τον πεθερο σου. :2funny:

xristosluna

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
an mono oi goneis tis exoun vaftistei os martires toy iexova,eno i idia paremine stin orthodoksia exeis pithanotites fisika(ektos an epireazete aptous goneis tis) se ali periptosi an exei vaftistei k auti os martiras tou iexova se kamia periptosi den exeis pithanotites,einai megali amartia gia autin tin thriskeia tetoio pragma,mono meta to gamo exoun seksoualikes epafes k panta parthenes,giati an paravoun ton kanona auto,kseroun oti automata tha paroun apokopi aptin thriskeia k kata sinepeia tha tin diagrapsoun oloi oi martires akoma k oi idioi oi goneis tis,oute <kalimera> den antalasoun.giauto an einai vaftismeni,den pisteuo na to riskarei an agapaei tin thriskeia tis.milao ek peiras.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
an mono oi goneis tis exoun vaftistei os martires toy iexova,eno i idia paremine stin orthodoksia exeis pithanotites fisika(ektos an epireazete aptous goneis tis) se ali periptosi an exei vaftistei k auti os martiras tou iexova se kamia periptosi den exeis pithanotites,einai megali amartia gia autin tin thriskeia tetoio pragma,mono meta to gamo exoun seksoualikes epafes k panta parthenes,giati an paravoun ton kanona auto,kseroun oti automata tha paroun apokopi aptin thriskeia k kata sinepeia tha tin diagrapsoun oloi oi martires akoma k oi idioi oi goneis tis,oute <kalimera> den antalasoun.giauto an einai vaftismeni,den pisteuo na to riskarei an agapaei tin thriskeia tis.milao ek peiras.
εσυ μην ξαναμπεις στο σαιτ γιατι και εσυ τα ιδια θα παθεις με αυτην. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αρχηγε και εσυ ιεωχωβας εισαι μαλλον.
τουλαχιστον καμια μαλακια να βαρατε σας επιτρεπει η θρησκεια σας? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom