Νέα

Γυναικα στοχος μαρτυρας του ιεχοβα. τι πιθανοτητες εχω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SnakeSpir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα θυμήθηκα τη σπιτονοικοκυρά μου στο Αιγάλεω , που μπήκε με το λιβανιστήρι να με καπνίσει γιατί πήρα στα χέρια μου το περιοδικό των Ιεχωβάδων.

Και την επομένη ήρθε και μου κόλλησε στην εξόπορτα ένα αυτοκόλλητο που έγραφε "ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. " :jerking:

Εννοείται ότι το έβγαλα μόλις το είδα:S
tumblr_lvmq6w948w1qjmon9.png

:tooth:

OP
OP
SnakeSpir

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Ευχαριστω που γαματε το θρεντ κάνοντας την αναζητηση πληροφοριας πιο δυσκολη για τους αλλους αναγνωστες.

και....

THANX σε οσους εχουν κατι ουσιαστικο να πουν!

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Ευχαριστω που γαματε το θρεντ κάνοντας την αναζητηση πληροφοριας πιο δυσκολη για τους αλλους αναγνωστες.

και....

βασικά σου απάντησαν όλοι στις δύο πρώτες σελίδες. Δεν έχει τπτ άλλο να συζητηθεί περί αυτού.

Α και χαρά μας , μαν. Ένιτάιμ.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπερα στους φιλους. Ειναι το πρωτο θεμα που ανοιγω στο σιτε αφου κατοπιν αναζητησης δεν βρεθηκε κατι σχετικο.

Εχω κανει μια γνωριμια και εχω βγει μια φορα με κοπελα που -απο κουτσομπολια εμαθα οτι - η οικογενεια της ειναι μαρτυρες του ιεχωβα. Με καθε σεβασμο στην αλλη θρησκεια τι πιθανοτητες εχω να γαμησω χωρις αλλες δεσμευσεις γαμους κτλ?
δεν παιζεστε  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

και....

μην το ψαχνεις,την γαμησες.η μαλον,δεν θα γαμησεις.χωρις στεφανι.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
γαμα ρε τυπε να βρεις το φως..γινε και μαρτυρας μετα.εδω ειμαστε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κανετε κατι ερωτησεις ωρες ωρες ρε πουστη μου αλλο πραμα ομως...

Τι να κανω.... πως να την προσεγγισω και μαλακιες  :headbang: :headbang: :headbang:

ρε φιλε.... τη βλεπεις την αλλη αμα ψηνεται και αν σε κάνει διαθεση αν παρολαυτα

θεωρεις πως ειναι ντροπαλη και πρεπει να κανεις εσυ το 1ο βήμα πες της ενα

"Αν θες παμε για καφε το Σαββατο ή οποτε εισαι ελευθερη... θελω να γνωριστουμε
και να κανουμε παρεουλα"

ουτε να μπλεξεις με Ιαχωβαδες ουτε τιποτα.... εκτος και αν εχεις ενα απογευμα να διαθεσεις
αλλα για μια δραστηριοτητα που υπο αλλες συνθηκες δεν θα επελεγες. Αλλα και παλι το να πας εκει....
δεν ξερω σε τι θα σε οφελησει... να γνωρισεις κοσμο? δεν ξερω.... απλα θα τους δωσεις το δικαιωμα να σε πρηζουνε και αλλο.... αν ηταν αλλη κοινωνικη εκδηλωση εγω θα πηγαινα παντως αλλα ιαχωβαδες μπα.

εγω θα σου προτεινα να το ξεκαθαρισεις με ευγενικο τροπο... αν θελει θα το παρει το μηνυμα.

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
What are the Jehovah's Witness beliefs regarding sex?

Jehovah's Witnesses believe sex is a gift and a blessing from the Creator to be enjoyed only within the marriage union. Practices such as oral or anal sex they consider debased. Adultery, homosexuality, bestiality are biblically condemned and would be grounds for explusion from the congregation if they were unrepentant about it.

Oral and anal sex, however, if practiced between a married couple in the privacy of their own homes, are not considered grounds for explulsion.

Jehovah's Witnesses do not encourage masturbation which is also viewed as an 'unclean practice.
Repression is a very real issue among Witnesses and 'rules' are often enforced locally by elders in private counseling sessions.

no oral
no anal
no sex
[move]

θα σου κοψει και τη
  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[/move]

:new_shocked: :new_shocked:
αν ακομα το σκεφτεσαι...το χεις ηδη χασει το παιχνιδι :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
A καλα.....

Ξεχασε το απλα....  :grin:

no oral , no anal , no sex in general  :2funny: :2funny:

no masturbation.... and masturbation goes cloud εκει στο συμβουλιο...

στο council με τους σοφους δημογεροντες  :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εχω κανει μια γνωριμια και εχω βγει μια φορα με κοπελα που -απο κουτσομπολια εμαθα οτι - η οικογενεια της ειναι μαρτυρες του ιεχωβα. Με καθε σεβασμο στην αλλη θρησκεια τι πιθανοτητες εχω να γαμησω χωρις αλλες δεσμευσεις γαμους κτλ?

Το πιό πιθανό, είναι να μαρτυρήσεις εσύ μέχρι να μπει το νερό στ'αυλάκι (αν μπει).

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Άσε φίλος..

Είναι μια ωραία γιαχωβίτσα στον κύκλο της δικιάς μου που πρέπει να είναι 26-27,αξιογάμητη και τα λέει και μια χαρά,αλλά ποτέ δεν. :fuck2:  :tits2:

Το πιο τραγικό είναι ότι και η ίδια είναι πολύ φανατική και μάλλον χωρίς  :fuck2: τόσα χρόνια μάλλον δεν της λείπει.Αφού δεν το ξέρει και το άθλημα..Τι να πω..

100% αυτό που σου λέω γιατί 5 χρόνια συγκάτοικος της στο πανεπιστήμιο έλεγε ότι μοιραζε και μοιράζει χυλόπιτες γιατί όταν παντρευτεί πρέπει να είναι παρθένα και μόνο με Iαχωβα πρεπει να παντρευτεί.Ξέρεις,από έρωτα.. :jerking:

Τέλοσπάντων,μακριά από φανατικές κάργιες πάσης θρησκείας,εκτός αν αυτή που λες είναι πιο light γιαχωβίτσα.

Προχώρα το και βλέπεις...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Ειχε φιλος μου σχεση με τετοια κοπελα ολα αυτα ειναι μαλακιες που λετε ! Η γκομενα εκανε οτι γουσταρε μεχρι και σιλικονες ειχε βαλει και ελεγε και ψεματα πολλα μεχρι που την πηρε χαμπαρι ο αλλος οτι τον παραμυθιαζει και την παρατησε!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μια συμμαθήτρια μου στο λύκειο που ήταν ιεχωβού ήταν παρθένα στο μουνί αλλά στο κωλί της έβαζε τρένα.

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
εμενα παλι ενας φιλος μου εχει μια γκομενιτσα μαρτυρα του ιεχωβ και της το εχει ματωσει το μουνετο....και οσες φορες εχουμε βγει παρεα εξω μαζι η συμπεριφορα της ειναι φυσιολογικη....και ουτε ποτε εχει αναφερθει για την θρησκεια της του στιλ,οτι αυτο επιτρεπετε το αλλο οχι,,ουτε σε συγκενρτωσεις πηγαινει ουτε του πριζει τα ουμπαλα γενικοτερα
τωρα παλι ενας αλλος φιλος προσφατα χωρισμενος βγαινει με μια τυπισα παλαιοημερολογιτισα,,χωρισμενη με παιδι και αυτη
πολυ ωραιο κομματι....αλλα δεν του καθετε με τιποτα.....ειδικα τωρα που ειναι και περιοδος νηστειας του το ξεκαθαρισε πως δεν προκειτε να του κατσει,και γενικοτερα ολες οι συζητησεις που εχουνε ειναι γυρο απο τη θρησκεια και τους κανονονες της......μιλαμε για πολυ τρελα.......και το γκομενακη φυσαει λεμε....
τελος παντον θελω να πω ορμα και βλεπεις την αντιδραση της δεν εχεις να χασει τιποτα..... :dancing: :dancing: :dancing:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Εχω κάνει και εγώ ΣΧΕΣΗ,το περιβάλον της όμως της δημιουργούσε πολλά προβλήματα,ήταν καλή,αλλά αυτή η πίστη και ο προσυλιτισμός που είχε ύποστει την είχαν επιρεάσει πάρα πολύ,έφυγα με βαρέα καρδία,καθώς ήταν αξιόλογη και σε πολλά είχε σωστή σκέψη,δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο δεν μπορούσα να τις αλλάξω γνώμη επι αυτού και αυτό με πείραξε πιο πολύ από όλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν πιστευει και κανει ολα αυτα που λενε οι Ιαχωβαδες δυσκολο να τη γαμισεις απ'το μουνι :think:Κωλο μπορει :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom