Νέα

Γυναίκα στη Ρωσία καταγγέλλει ότι την βίασε…πόκεμον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Blackdove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Η αστυνομία ανεφέρε ότι μια νεαρή γυναίκα κατέθεσε μια επίσημη καταγγελία  σύμφωνα με την οποία βιάστηκε από ένα… πόκεμον. Είπε στους αστυνομικούς ότι την βίασε ένα γιγάντιο πόκεμον στο διαμέρισμα της στην Μόσχα. Η παντρεμένη γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει δημοσιευτεί, έπαιζε επανειλημμένα σύμφωνα με αναφορές Pokemon Go πριν πέσει για ύπνο. Ισχυρίστηκε ότι ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο πόκεμον να είναι από πάνω της και δήλωσε πως την βίαζε. Η γυναίκα αναφέρει πως το πόκεμον εξαφανίστηκε όταν σηκώθηκε απότομα από το κρεβάτι, αλλά δηλώνει πως η εφαρμογή του Pokemon Go συνέχισε να εντοπίζει την παρουσία του συγκεκριμένου πόκεμον στο κρεβάτι της. Ξύπνησε τον σύζυγό της για να του πει τι συνέβη αλλά, όπως δήλωσε στην αστυνομία, δεν την πίστεψε και της είπε να δει έναν ψυχίατρο. Η ρωσική ιστοσελίδα ειδήσεων Bloknot αναφέρει ότι ούτε  η αστυνομία την πίστεψε και ότι η γυναίκα μετά πήγε να δει έναν ψυχίατρο που δεν μπόρεσε να την βοηθήσει. Ο Ιβάν Μακάροφ, φίλος της γυναίκας, δήλωσε: «Λέει πως υπάρχουν υπερβολικά πολλά πόκεμον στο διαμέρισμά της και πως ακόμα και ο σκύλος μπορεί να τα αισθανθεί. Λέει πως ο σκύλος γαβγίζει κάθε φορά που παίζει Pokemon Go».

Λέτε να τη βίασε ο πούτσατσου?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck:

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Η αστυνομία ανεφέρε ότι μια νεαρή γυναίκα κατέθεσε μια επίσημη καταγγελία  σύμφωνα με την οποία βιάστηκε από ένα… πόκεμον. Είπε στους αστυνομικούς ότι την βίασε ένα γιγάντιο πόκεμον στο διαμέρισμα της στην Μόσχα. Η παντρεμένη γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει δημοσιευτεί, έπαιζε επανειλημμένα σύμφωνα με αναφορές Pokemon Go πριν πέσει για ύπνο. Ισχυρίστηκε ότι ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο πόκεμον να είναι από πάνω της και δήλωσε πως την βίαζε. Η γυναίκα αναφέρει πως το πόκεμον εξαφανίστηκε όταν σηκώθηκε απότομα από το κρεβάτι, αλλά δηλώνει πως η εφαρμογή του Pokemon Go συνέχισε να εντοπίζει την παρουσία του συγκεκριμένου πόκεμον στο κρεβάτι της. Ξύπνησε τον σύζυγό της για να του πει τι συνέβη αλλά, όπως δήλωσε στην αστυνομία, δεν την πίστεψε και της είπε να δει έναν ψυχίατρο. Η ρωσική ιστοσελίδα ειδήσεων Bloknot αναφέρει ότι ούτε  η αστυνομία την πίστεψε και ότι η γυναίκα μετά πήγε να δει έναν ψυχίατρο που δεν μπόρεσε να την βοηθήσει. Ο Ιβάν Μακάροφ, φίλος της γυναίκας, δήλωσε: «Λέει πως υπάρχουν υπερβολικά πολλά πόκεμον στο διαμέρισμά της και πως ακόμα και ο σκύλος μπορεί να τα αισθανθεί. Λέει πως ο σκύλος γαβγίζει κάθε φορά που παίζει Pokemon Go».

Λέτε να τη βίασε ο πούτσατσου?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck:
Ναι ναι! Και εγώ είδα χθες βράδυ ένα Πόκεμον να φορτώνει ένα  τουριστριακι! !! Άτιμα Πόκεμον! !! Τα καλύτερα μουνια μας περνετε! !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Οποια παιζει ποκεμον της αξιζει να τη βιασουν

Επισκέπτης
Εχει γεμισει ο τοπος Ποκεμον. Στο Βερολινο πρεπει να ειναι εκατομυρια. Δεν εχω καταλαβει που οφειλεται αυτο. Χτες βραδυ που γυρνουσα απο τη δουλεια πατησα κατα λαθος μερικα. Ειναι παντου. Ακομα και στο χωριο μου εχει. Μου ελεγε πριν μερικες μερες η μανα μου οτι μπαινουν στα περιβολια και τρωνε τις ντοματες και τα κρεμυδια. Ευτυχως τα ζωντανα που εχουμε κατσικες και κοτες δεν τα πειραζουν. Ξερει κανεις αν τα Ποκεμον ειναι μονο χορτοφαγα ?

OP
OP
Blackdove

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Εχει γεμισει ο τοπος Ποκεμον. Στο Βερολινο πρεπει να ειναι εκατομυρια. Δεν εχω καταλαβει που οφειλεται αυτο. Χτες βραδυ που γυρνουσα απο τη δουλεια πατησα κατα λαθος μερικα. Ειναι παντου. Ακομα και στο χωριο μου εχει. Μου ελεγε πριν μερικες μερες η μανα μου οτι μπαινουν στα περιβολια και τρωνε τις ντοματες και τα κρεμυδια. Ευτυχως τα ζωντανα που εχουμε κατσικες και κοτες δεν τα πειραζουν. Ξερει κανεις αν τα Ποκεμον ειναι μονο χορτοφαγα ?

Φίλε μου με τη πείνα που έχει πέσει θα δεις πολλά πόκεμον να κάνουν ντου σε χωράφια και καλιέργειες!!!ντύσου κιτρινος και τρέχα!!!!εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει πολλά πόκεμον και μπούλπασαρ  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φίλε μου με τη πείνα που έχει πέσει θα δεις πολλά πόκεμον να κάνουν ντου σε χωράφια και καλιέργειες!!!ντύσου κιτρινος και τρέχα!!!!εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει πολλά πόκεμον και μπούλπασαρ  :2funny: :2funny: :2funny:

Και το κρατος τι κανει ? Γιατι δεν προστατευει τους πολιτες απο την καταστροφικη μανια των Ποκεμον ? Θα μας αναγκασουν να παρουμε το νομο στα χερια μας.
Ελπιζω να ειναι μονο χορτοφαγα και να μην πειραξουν τις κατσικες και τις κοτες μας γιατι θα πεινασουμε κι εμεις.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
μα καλα ειστε ΜΑΛΑΚΕΣ???????

αλλα τη ρωταω????? :think: :think:

και φυσικα υπαρχουν ποκεμον και μαλιστα εγω παρτουζοσα 3 εχθες και αν δεν με πιστευεται εχω γυρισει και τα σχετικα βιντεο για να δειτε ότι λεω αληθεια

αυτά τα ποκεμον τα καλυτερα τσιμπούκια κανουν ποιο call-girl και city tour ποκεμον και μονο ποκεμον μαγκες   :dancing: :dancing:

OP
OP
Blackdove

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
και γαμώ τους πάτους έχουνε  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
και γαμώ τους πάτους έχουνε  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

όπως βλέπεις στο βιντεο και εγω εντελως τυχαια επαιζα ποκεμον και ξαφνικα αρχισαν να με τσιμποκωνουν τα ατιμα  :erection: :erection:

προσπαθησα να καλεσω σε βοηθεια αλλα ματαια αυτά εκει και μαλιστα όπως βλέπεις στην συνεχεια ηρθαν και αλλα ποκεμον

εχει δικιο η κυρια από την ρωσια τετοια κανουν τα ποκεμον αλλα αν δεν το ζησεις δεν μπορεις να το πιστεψεις  :think: :think:

Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0

Τα καλυτερα τσιμπουκια τα κανει η Τσικοριτα, τυπε. Δυστυχως θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να καταφερουμε να κτηνοβατησουμε τον Ονιξ.  :2funny:

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Το βιντεάκι είναι πρώτο !!!

OP
OP
Blackdove

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
όπως βλέπεις στο βιντεο και εγω εντελως τυχαια επαιζα ποκεμον και ξαφνικα αρχισαν να με τσιμποκωνουν τα ατιμα  :erection: :erection:

προσπαθησα να καλεσω σε βοηθεια αλλα ματαια αυτά εκει και μαλιστα όπως βλέπεις στην συνεχεια ηρθαν και αλλα ποκεμον

εχει δικιο η κυρια από την ρωσια τετοια κανουν τα ποκεμον αλλα αν δεν το ζησεις δεν μπορεις να το πιστεψεις  :think: :think:

'Eγώ βλέπω πως πολλές αγάμητες και αγάμητοι θα βρουν την υγειά τους!!

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
326
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

gtinio

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ημαρτον με αυτη την αηδια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Βρήκαν πόκεμον στο γραφείο του Τσίπρα! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

http://[URL unfurl="true"]www.tempo24.gr/sites/default/files/articles/2016/07/19/pokemon_tsipras_0.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom