Πρόσεξε όμως μια λεπτομέρεια...
Οι γυναίκες είναι από τη φύση τους πολύ πιο πονηρές και πανούργες από έναν άντρα και ο βασικότερος λόγος είναι η επιβίωσή τους σε κάθε περίσταση, οπότε προσαρμόζονται αναλόγως.
Θα σου πω λοιπόν τι άκουσα σε διπλανό τραπεζάκι όταν κουβέντιαζε μια γυναικοπαρέα 30φεύγα.
Είχε σχέση η μια λοιπόν με ένα παλικάρι , και του έκανε όλα τα χατήρια σε βαθμό να λέει ο άντρας τι κελεπούρι έχω στα χέρια μου.Οι υπόλοιπες της γυναικόπαρέας την έστησαν στον τοίχο την κοπέλα και της λέγανε οτι δεν κάνει σωστά και θα έπρεπε να πατήσει πόδι και να μην το έχει το παλικάρι στα ώπα ώπα.Και τότε γυρνάει η λεγάμενη και τους λέει το αποστομωτικό : "Αμ έννοια σας και μόλις μπει η κουρούρα θα του ψήσω το ψάρι στα χείλια.Θα πει το δεσπότη Παναγιώτη το πουλάκι μου...".
Θέλω να πω οτι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάποιος άντρας φαινομενικά έχει βρει την ιδανική γυναίκα όταν συζούν , και στην πορεία μόλις παντρευτούν και πάρει η γυναίκα αυτό που θέλει , τότε ξαφνικά γυρνάει διακόπτη και έκει έρχονται τα πάνω κάτω και ο άντρας απορεί πως έγινε αυτή η μετάλλαξη και δεν ξέρει τι να κάνει.Αυτός εαν αναγκαστεί να χωρίσει δεν έχει δικαίωμα να ξαναδοκιμάσει; Εγώ πιστεύω πως σίγουρα έχει το δικαίωμα.Απλά κατ εμέ το πιθνότερο είναι να την ξαναπατήσει όπως την πρώτη φορά εκτός και εαν βάλει μυαλό και ΔΕΙ τα καμουφλαρισμένα σημάδια από την αρχή.Το θετικό όμως είναι οτι τη 2η φορά πας πιο ψιλλιασμένος και πιο προσεκτικός , άρα έχεις και αυξημένες πιθανότητες να αποφύγεις τις όποιες κακοτοπιές.Για μένα δεν είναι λάθος ο δεύτερος γάμος αλλά δυστυχώς είναι για λίγους.Οι περισσότεροι όμως που κάνουν 2 και 3 γάμους είναι είτε απλά βλάκες που δεν μαθαίνουν από τα παθήματά τους είτε αρρωστάκια.Δηλαδή το ζητάει ο οργανισμός τους.