trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Σωστότατος.Τύποι σχολιάστε το όπως θέλετε, αλλά νομίζω η καθοριστική στιγμή όπου αποφάσισα να παντρευτώ τη γυναίκα μου ήταν οταν μια μέρα γύρισα σπίτι και το βρήκα καθαρό, τακτοποιημένο, και ζεστο φαΐ να με περιμένει. Για μένα είναι πολύ σημαντικό.
Πάντως βάσει εμπειρίας, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν ξέρει να μαγειρεύει. Καλύτερα μαγειρεύουν οι άνδρες.
Ένας από τους βασικότερους λόγους που δεν παντρεύτηκα ήταν οτι δεν βρήκα κάποια άξια να γνωρίζει 5 βασικά πράγματα στην κουζίνα.Δεν δέχομαι το παιδί μου να μεγαλώνει με πιτόγυρα , πίτσες και σουβλάκια.Βγάλανε τη γυναίκα εκτός σπιτιού με τις μαλακοφιμινίστικες μπαρούφες που τους πολιορκούν καθημερινά τα τσοντοκάναλα και τα περιοδικά και να τα ατελέσματα που λουζόμαστε.Το βλέπω σε φίλους μου που είναι παντρεμένοι και μου τα λένε.Ούτε ψάρια ξέρουν να καθαρίζουν,τα αναλαμβάνει τώρα όλα ο ψαράς ή το σουπερμάρκετ.Επίσης έχουν γίνει ανάρπαστα τα προϊόντα σακούλας που απλά τα πετάς στο φούρνο και ή στο μικροκυμάτων και είναι έτοιμα.Ειδικά φτοιαγμένα για εργαζομενες "νοικοκυρές".Μέχρι κι εγώ που δεν ποιάνουν τα χέρια μου στη μαγειρική , κουτσά στραβά κάτι απλά φαγητάκια τα έχω μάθει.Μα από τη μάνα μου , μα βλέποντας κάτι βιντεάκια στο youtube κάτι καταφέρνω.Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.Εγώ δεν το έχω με τη μαγειρική γενικότερα.Πως να το κάνουμε.Ποιάνουν τα χέρια μου όμως σε όλα τα τεχνικής φύσεως οπότε απαιτώ από το έταιρο ήμιση να ποιάνουν τα χέρια της σε αυτά που εγώ υστερώ.Έτσι συμπληρώνει ο ένας τον άλλο και όχι να έρχεται και να λέει οτι είμαι κουρασμένη από τη δουλειά ας παραγγείλουμε.Χίλιες φορές μόνος μου παρά να έχω μια μπασαβιόλα που είναι άχρηστη με το νοικοκυριό γενικότερα.Τα μουνιά μου τα καλά τα γαμάω.Αυτές έχουν ανάγκη από αντρικά χέρια αλλά πολλοί αγαπούληδες δεν το έχουν πάρει χαμπάρι τι αξία έχουν και υποκύπτουν μόλις δουν λίγο μπουτάκι,λίγο βυζάκι και δεν κοιτάνε πως θα μεγαλώσει το παιδί τους με μια τέτοια γυναίκα που δεν ξέρει ούτε τα βασικά.