Νέα

Γυμνό υλικό στο Instagram

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greekm7530
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

greekm7530

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2024
Κριτικές
1
Like
411
Πόντοι
20
Καλησπέρα ας μιλήσουμε για κοπέλες στο ινσταγκραμ που πουλάνε γυμνό υλικό τους και κάνουν σεξ τσατ πόσες από αυτές είναι αληθινά προφίλ και πόσα ψεύτικα έχετε εμπειρία με καμία και πόσες κάνουν συναντήσεις.

OP
OP
G

greekm7530

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2024
Κριτικές
1
Like
411
Πόντοι
20
Ποιες προτείνετε θέλω και εγώ να ξεκινήσω με καμία κοπέλα από εκεί αλλά δεν γνωρίζω ποιες είναι σωστές και δεν θέλω να χάσω χρήματα έχετε κάποια να προτείνετε;

Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
192
Πόντοι
0
Εάν εννοείς τα γνωστά ξέκωλα-βιζιτάκα (Δώρα, Ναταλία, Χούλη, Μάρκελυ κ.λπ.) αν δεν κάνω λάθος πουλάνε όλες υλικό, θα σου συνιστούσα βέβαια να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα όλες αυτές να είναι ανήλικες και να βρεθείς μπλεγμένος. Αν θέλεις τώρα παραπάνω πράγματα νομίζω δεν συμφέρει οικονομικά, ζητάνε εξωφρενικά ποσά.

Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
192
Πόντοι
0
Ποιες είναι αυτές ρε τύπε ?
Κάτι καγκουρογκόμενες στο τικ τοκ και το Instagram που το μέσο περιεχόμενό τους είναι: "Δείχνω με όσο πιο επίτηδες τρόπο γίνεται τα βυζιά μου και τον κώλο μου για να μου κάνουν follow τα πιτσιρίκια και να πάρω χορηγίες".

Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
2
Like
404
Πόντοι
21
Δεν παίζω μπάλα σε αυτά τα μέσα δεν γνωρίζω καμμία φωτό εχουμε

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.438
Πόντοι
4.027
Εμένα τα περισσότερα προφίλ μου φαίνονται ψεύτικα. Φωτογραφίες κ βίντεο με ανορθόγραφα κειμενα, μόνο για αποστολή υλικου. Αν θες να τον παίξεις υπάρχει πολύ καλύτερο και δωρεάν υλικό στο ίντερνετ.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.637
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα ας μιλήσουμε για κοπέλες στο ινσταγκραμ που πουλάνε γυμνό υλικό τους και κάνουν σεξ τσατ πόσες από αυτές είναι αληθινά προφίλ και πόσα ψεύτικα έχετε εμπειρία με καμία και πόσες κάνουν συναντήσεις.

Απάτες είναι οι πιο πολλές. Πλασματικά προφίλ. Έχουν πλάκα μόνο για να έχεις (υποτιθέμενες) γκομενάρες ακολούθους.

Μην δώσεις ποτέ τίποτα. Ούτε Ευρώ. Paysafe μπλα, ξέχνα τα όλα.

Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
192
Πόντοι
0
Α κατάλαβα. Αυτές που χορεύουν σαν καθυστερημένες λέτε και έχουν μια δήθεν καυλωτική λεζάντα για να πας στο OnlyFans. Μην την ψάχνεις αδερφέ, μποτάκια είναι όλες. Και OF να μπεις ούτε καν γυμνό δεν πουλάνε.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Οι περισσότερες είναι fake bots θέλουν να φάνε καμία paysafe. Άμα το έχεις βίτσιο η λύση είναι να μπεις σε .... φεμινιστικές σελίδες τύπου "women like you" και να κοιτάξεις τα σχόλια
.

Θα βρεις εκεί αρκετές που έχουν.

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.658
Πόντοι
2.036
Ο Μήτσος ο καρτάκιας είναι απο πίσω, ο στοιχηματατζής. εννοείται απάτη, παίρνουν φώτο την paysafe, και μετά σε μπλοκάρουν. Πειραματίσου - προβληματίσου ως εξής: Πάνω στο τσατ ζήτα ακραία πράγματα. Πχ κώλο ακάποτο με 50 ευρώ. Θα σου απαντήσουν Ναι.
Εκεί, προβληματίσου.....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.058
Πόντοι
2.356
Ο Μήτσος ο καρτάκιας είναι απο πίσω, ο στοιχηματατζής. εννοείται απάτη, παίρνουν φώτο την paysafe, και μετά σε μπλοκάρουν. Πειραματίσου - προβληματίσου ως εξής: Πάνω στο τσατ ζήτα ακραία πράγματα. Πχ κώλο ακάποτο με 50 ευρώ. Θα σου απαντήσουν Ναι.
Εκεί, προβληματίσου.....
μολις απαξιωσες οσες δινουν κωλο ακαποτο με 50 ευρω τυπε...

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.658
Πόντοι
2.036
μολις απαξιωσες οσες δινουν κωλο ακαποτο με 50 ευρω τυπε...
Αλλο να σου πασάρει ο κολλητός σου ο γιατρός/δικηγόρος/καθηγητής την "αόρατη" φοιτήτρια που βγάζει το εξτραδάκι της, εκει διαπραγματεύεσαι πράγματα και το χτίζεις. Αλλά, απο insta να σου τάξουν κώλο ακά για 50 και να ναι αλήθεια, τον κόβω τώρα Φώκαιας και Φυλής γωνία μέρα μεσημέρι.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.211
Πόντοι
456
Σταματήστε να δίνετε αξία σε αυτά τα ζωα. Εάν θέλετε "υλικό" υπάρχουν άπειρες τσόντες για όλα τα γούστα, δωρεάν στο Ίντερνετ, και αν θέλετε να γαμησετε, πηγαίντε σε κάνα σπιτάκι ή καλέστε κάνα cg

Όλες οι μαλακισμενες του ινστα την έχουν δει θεές κ θέλουν να βγάλουν φράγκα χωρίς να κουνήσουν δαχτυλάκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom