You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμνό πουτσοκέφαλο = περισσότερη διάρκεια ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psoli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε αργησες δυο ημερες.παρολαυτα θα κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε :S :S :SΚαλημέρα παίδες. Έχω ακούσει οτι αν τον έχεις με γυμνό πουτσοκέφαλο μέσα στο σόβρακό σου για όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα "προπονηθεί" ωστε να αντέχει περισσότερο και να τελιώνεις πιο αργά... Ισχύει; Έχει κανείς γνώμη;
Για ποιο λόγο; Δύσκολο είναι;Τυπε καλημέρα,θα καταφέρεις να το έχεις μόνιμα γυμνό μέσα στο σοβρακο το πουτσοκεφαλο; δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα πάντως μιας κ το έχω μόνιμα έξω εγώ αλλά το θεωρώ απίθανο να το καταφέρεις!!!!
Για ποιο λόγο; Δύσκολο είναι;
Τι να σου πω,σου ειπα δεν έχω άποψη αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει πάντως!!!το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι τόσο ευαίσθητο όπως τώρα πχ κ ίσως έχεις καλύτερα αποτέλεσματα στα πιτσιλισματα σου
Καλημέρα παίδες. Έχω ακούσει οτι αν τον έχεις με γυμνό πουτσοκέφαλο μέσα στο σόβρακό σου για όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα "προπονηθεί" ωστε να αντέχει περισσότερο και να τελιώνεις πιο αργά... Ισχύει; Έχει κανείς γνώμη;
Εχεις πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης και ψάχνεις λύση ?
Πάρε τις ειδικές καποτες με το επιβραδύντικο.
Αυτα με τον γυμνό πουτσοκεφαλο οταν ειςαι ακαβλωτος ειναι μαλακιες.
Δεν έχω ακριβώς πρόβλημα. Αλλά δεν είμαι σταθερός. Άλλες φορές κρατιέμαι 10λεπτο και άλλες φορές μισάωρο. Θα ήθελα να φτάσω 40-45 λεπτά και στη συνέχει να μπορέσω να φτάσω σε επίπεδο να γαμάω δύο συνεχόμενες φορές. Δηλαδή να χύνω και να συνεχίζω άλλη μια φόρά.
Κ εγώ φαντάζομαι οπωσ Λέει ο φίλος πως γυμνό πουτσοκεφαλο κ ακαυλωτο δεν παίζει..δοκίμασε τις καποτες μπας και δεις διαφορά αλλιώς μια περιτομή θα σου λύσει για πάντα τον προβληματισμό σου..θα αναισθητοποιήσει εντελώς το πουτσοκεφαλο σου
Δεν έχω ακριβώς πρόβλημα. Αλλά δεν είμαι σταθερός. Άλλες φορές κρατιέμαι 10λεπτο και άλλες φορές μισάωρο. Θα ήθελα να φτάσω 40-45 λεπτά και στη συνέχει να μπορέσω να φτάσω σε επίπεδο να γαμάω δύο συνεχόμενες φορές. Δηλαδή να χύνω και να συνεχίζω άλλη μια φόρά.
Ηλικία σου φίλε; εξαρτάται κ από την φάση τε τύπε αυτό μια χαρά είναι η διάρκεια σου στο μισάωρακι πάντως...όσο για το δεύτερο γύρο αυτό είναι άλλο θέμα ρε μάγκα
Ξέρεις φίλος αν υπάρχει διαφορά στην περιττομή με το να έχω το πετσάκι αλλά να έχω γυμνό το πουτσοκέφαλο; Εννοώ στην αίσθηση και στις επιδόσεις.Κ εγώ φαντάζομαι οπωσ Λέει ο φίλος πως γυμνό πουτσοκεφαλο κ ακαυλωτο δεν παίζει..δοκίμασε τις καποτες μπας και δεις διαφορά αλλιώς μια περιτομή θα σου λύσει για πάντα τον προβληματισμό σου..θα αναισθητοποιήσει εντελώς το πουτσοκεφαλο σου
25Ηλικία σου φίλε; εξαρτάται κ από την φάση τε τύπε αυτό μια χαρά είναι η διάρκεια σου στο μισάωρακι πάντως...όσο για το δεύτερο γύρο αυτό είναι άλλο θέμα ρε μάγκα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
............Καλημέρα παίδες. Έχω ακούσει οτι αν τον έχεις με γυμνό πουτσοκέφαλο μέσα στο σόβρακό σου για όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα "προπονηθεί" ωστε να αντέχει περισσότερο και να τελιώνεις πιο αργά... Ισχύει; Έχει κανείς γνώμη;
.......... ΠΟΣΟ χρονών είσαι ??
25............
.......... ΠΟΣΟ χρονών είσαι ??
Αν είναι πιο αναίσθητος δε θα έιναι και πιο δύσκολο να του σηκωθεί μετά;Σίγουρα τύπε υπάρχει μεγάλη διαφορά μια πουτσα με περιτομή από μια πουτσα με πέτσα..
Με περιτομή είναι πιο αναίσθητος δεν νιώθει το ίδιο
Αν είναι πιο αναίσθητος δε θα έιναι και πιο δύσκολο να του σηκωθεί μετά;
Μια χαρά σου σηκώνεται φίλε μην σε αγχώνει αυτό απλα γαμας κ δεν έχεις την ίδια αίσθηση όπως με την πέτσα.. για μένα αξίζει αυτό πάντως..
Για την διάρκεια πάντως ξεχνα το μια χαρά είσαι μάγκα!!! Δούλεψε λίγο να γαμας ξανά μόλις χύσεις τη πρώτη
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
...........
........... στήν ήλικία σου τόν είχα μέσα σέ κωλαράκι τό έχυνα & συνέχιζα κατευθείαν γιά μουνάκι πού τό έχυνα & αύτό ........ & καπάκι σέ μία παντρεμένη στά κάτω πετράλωνα !!
ΠΑΝΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ !!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K