Νέα

Γυμνή σε συντριβάνι της Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
Είχαν δεν είχαν μας έβγαλαν απ τα ρούχα μας! Το όνομά της νεαρής που προφανώς αγανάκτησε, δεν το γνωρίζουμε, αλλά η ίδια φρόντισε να την μάθουμε για τα καλά. Τα πέταξε, έμεινε όπως τη γέννησε η μανούλα της, και έπεσε στο..... συντριβάνι στην πλατεία Νεάπολης Θεσσαλονίκης, για να δροσιστεί!
]

Επισκέπτης
Είχαν δεν είχαν μας έβγαλαν απ τα ρούχα μας! Το όνομά της νεαρής που προφανώς αγανάκτησε, δεν το γνωρίζουμε, αλλά η ίδια φρόντισε να την μάθουμε για τα καλά. Τα πέταξε, έμεινε όπως τη γέννησε η μανούλα της, και έπεσε στο..... συντριβάνι στην πλατεία Νεάπολης Θεσσαλονίκης, για να δροσιστεί!
]

με βρακί γεννήθηκε;  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
η Ντανιελα ειναι αυτη νομιζω...κυριως στο Μινωταυρου δουλευει

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καπου  ακουσα ότι τις φωτογραφιες αυτες τις ανεβασε γνωστος μανατζερ της πόλης στο facebook, μαλλον ηθελε να διαφημισει το εμπορευμα του.
αυτη μήπως δουλευει ιδιωτικά;

panikos1

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
DANIELA DORO μισ  ουγγαρια 2014.δε δουλευε αλ σε κανενα.μονο pv. και ακομα τωρα.ο κωστακησ την εχει. οπσ ολεσ αλωστε που ερχωντε θεσσαλονικη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
ωραία διαφήμιση. μέσα στο συντριβάνι που δεν καθαρίζεται ποτέ. τρεχάτε μη χάσετε τους μύκητες.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
ωραία διαφήμιση. μέσα στο συντριβάνι που δεν καθαρίζεται ποτέ. τρεχάτε μη χάσετε τους μύκητες.

Ετσι κι αλλιως ειναι κομοδινο μεσα στο δωματιο η εν λογο.
Λογο της αναδουλειας τα κανει αυτα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
DANIELA DORO μισ  ουγγαρια 2014.δε δουλευε αλ σε κανενα.μονο pv. και ακομα τωρα.ο κωστακησ την εχει. οπσ ολεσ αλωστε που ερχωντε θεσσαλονικη
ουτε στο γουγλη ουτε στο γουικι μου βγαζει καμια DANIELA DORO να εχει τιτλο μισ ουγγαρια, για δωσε περισσοτερες πληροφοριες, μηπως ειχε βγει τιποτα μιςς βρακια μινερβα στην κοζανη της ουγγαριας?

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Kι εγώ δοκίμασα να βρω μις Ουγγαρία, αλλά δεν βρήκα τη συγκεκριμένη! Μήπως είναι καμμία πορνοστάρ Γ' διαλογής?

panikos1

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ουτε στο γουγλη ουτε στο γουικι μου βγαζει καμια DANIELA DORO να εχει τιτλο μισ ουγγαρια, για δωσε περισσοτερες πληροφοριες, μηπως ειχε βγει τιποτα μιςς βρακια μινερβα στην κοζανη της ουγγαριας?
εσυ γαμασ σημερα και γραφεισ μετα απο κανα 5 μηνο.ψηλα γραματα αυτα γεια σενα .

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εσυ γαμασ σημερα και γραφεισ μετα απο κανα 5 μηνο.ψηλα γραματα αυτα γεια σενα .
ειμαι μελος 2 μηνες οποτε δεν μπορει να γινει αυτο που λες, επειδη μας επρηξαν οτι δεν ενημερωνουμε εγραψα μαζεμενες 10 κριτικες παροτι νεος στο σαητ.
καμια πληροφορια για την μιςς εχεις να δωσεις ή απλα τρωγεσαι με τα ρουχα σου για καυγα?

panikos1

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι μελος 2 μηνες οποτε δεν μπορει να γινει αυτο που λες, επειδη μας επρηξαν οτι δεν ενημερωνουμε εγραψα μαζεμενες 10 κριτικες παροτι νεος στο σαητ.
καμια πληροφορια για την μιςς εχεις να δωσεις ή απλα τρωγεσαι με τα ρουχα σου για καυγα?
2 μηνεεσ¨?1400 μιν?καμενοσ εισαι.τα γραφεισ σε exel μετα το φεσομα η τα θυμασ ολλα?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
2 μηνεεσ¨?1400 μιν?καμενοσ εισαι.τα γραφεισ σε exel μετα το φεσομα η τα θυμασ ολλα?
:offtopic:
δεν εχω τι να κανω επειδη ειμαι δημοσιος υπαλληλος και αραζω οποτε σκοτωνω τον χρονο μου.
καμμια πληροφορια εχεις ή δεν εχεις? γιατι εγραψες μιςς ουγγαρια και εμεις δεν μπορουμε να βρουμε καμια μιςς ουγγαρια με αυτα τα στοιχεια??? :think:

panikos1

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:offtopic:
δεν εχω τι να κανω επειδη ειμαι δημοσιος υπαλληλος και αραζω οποτε σκοτωνω τον χρονο μου.
καμμια πληροφορια εχεις ή δεν εχεις? γιατι εγραψες μιςς ουγγαρια και εμεις δεν μπορουμε να βρουμε καμια μιςς ουγγαρια με αυτα τα στοιχεια??? :think:
τα ελαβεσ τα pm?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom