Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
πολυ καλη η διατροφη σου.Ποσο καιρο την εφαρμοζεις?Εχεις δει διαφορα στη κοιλια?
Διαφορα στην κοιλια ειδα απο τον πρωτο μηνα..περιπου 6εκατοστα κατω...Αλλα να σου διευκρινησω οτι κανω τρελο τρεξιμο στον διαδρομο,χρησιμοποιω λιποδιαλυτες και καθαρη πρωτεινη με μηδεν υδατανθρακα και ελαχιστο λιπος...καλη επιτυχια...Οτι συμβουλη θες για συμπληρωματα κλπ με Pm...

Δαναός

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Nitroteck  της  Μuscleteck  μου πρότεινε ο γυμναστής να πάρω γι αρχή ... :helpplea:
Τι λέτε ? Είναι καλή ? Δεν έχω ξαναδοκιμάσει πάντως κι είμαι λιγάκι επιφυλακτικός  :think: :)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Nitroteck  της  Μuscleteck  μου πρότεινε ο γυμναστής να πάρω γι αρχή ... :helpplea:
Τι λέτε ? Είναι καλή ? Δεν έχω ξαναδοκιμάσει πάντως κι είμαι λιγάκι επιφυλακτικός  :think: :)
αν δεν εχεις ξαναπαρει καμια πρωτεινη ποτε, καλη ειναι η nitrotech και θα σου αρεσει και η γευση της(αφου δεν εχεις δοκιμασει καμια αλλη,για να συγκρινεις) σε διαλυτοτητα γρομπιαζει λιγο αλλα θα το συνηθίσεις.

Δαναός

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αν δεν εχεις ξαναπαρει καμια πρωτεινη ποτε, καλη ειναι η nitrotech και θα σου αρεσει και η γευση της(αφου δεν εχεις δοκιμασει καμια αλλη,για να συγκρινεις) σε διαλυτοτητα γρομπιαζει λιγο αλλα θα το συνηθίσεις.

Το Νιτρο που περιεχει επηρεάζει σε κατι ?

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
αρχισαμε να πουλαμε παλι πρωτεινες βλεπω :pipa3: :pipa3: :pipa3:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
χαχαχαχαχ ! Αααα ... δεν έχει τίποτα νιτρικό μεσα ? καθαρή είναι ? χαχαχχαχ !
καθαρη δεν ειναι ακριβως 80αρα ειναι... εχει και υδατανθρακα, και 5γρ κρεατινη.  τα νιτρικα ειναι αλλα πραγματα....

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Αν παρεις αυτη για αρχη(πρωτεινη-υδατανθρακα-κρεατινη) για το τελος τι θα αφησεις???  Παμε καλα?? Παρε μια καθαρη 100 πρωτεινη και ενα κουτι υδατανθρακα(dextrose) και εισαι οκ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αρχισατε παλι με της σκονες?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μια απο της καλητερες πρωτεΐνες την εχω δοκιμάσει δυο φορές και είναι σουπερ τοσο σε γεύση οσο και σε αποτελέσματα.
Μονο αυτο διαβασε και θα καταλαβεις....
Η WHEY PROTEIN 100% είναι ένα ισχυρό πρωτεϊνικό συμπλήρωμα φαρμακευτικής ποιότητας και δεν είναι τυχαίο ότι έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη πρωτεΐνη τις χρονιές 2005, 2006, 2007, 2008 και 2009!!

100% WHEY PROTEIN

http://[URL unfurl="true"]www.xtr.gr/eshop_files/pictures/1596_WHEY-M.gif[/img[/URL]]

Η κάθε δόση παρέχει 24 γρ υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη και μόνο 3 γρ υδατανθράκων. Η WHEY PROTEIN 100% φτιάχνεται μικρό φιλτραρισμένη πρωτεΐνη ορρού γάλακτος. Ο τρόπος παραγωγής του WHEY PROTEIN 100% εγγυάται την απομάκρυνση της λακτόζης από αυτό το προϊόν. Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος 100% παρέχει μια άριστη ισορροπία των ουσιαστικών και δευτερευόντων αμινοξέων συμπεριλαμβανομένων και των πεπτιδίων γλουταμίνης και μια υψηλή συγκέντρωση των BCAA αμινοξέων. Αυτό βελτιώνει τη διατήρηση του αζώτου και την αύξηση των μυών.

Η WHEY PROTEIN 100% σε μορφή σκόνης αναμιγνύεται εύκολα με ένα κουτάλι και είναι εύγεστη. Δοκιμάστε τη με χυμό ή νερό. Ως προστιθέμενη στη τροφή σας, προσπαθήσετε να αναμείξετε μια κουταλιά (scoop) 30,4 γρ στα δημητριακά ή στο γιαούρτι.

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Μια απο της καλητερες πρωτεΐνες την εχω δοκιμάσει δυο φορές και είναι σουπερ τοσο σε γεύση οσο και σε αποτελέσματα.
Η WHEY PROTEIN 100% είναι ένα ισχυρό πρωτεϊνικό συμπλήρωμα φαρμακευτικής ποιότητας και δεν είναι τυχαίο ότι έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη πρωτεΐνη τις χρονιές 2005, 2006, 2007, 2008 και 2009!!

100% WHEY PROTEIN

http://[URL unfurl="true"]www.xtr.gr/eshop_files/pictures/1596_WHEY-M.gif[/img[/URL]]

Η κάθε δόση παρέχει 24 γρ υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη και μόνο 3 γρ υδατανθράκων. Η WHEY PROTEIN 100% φτιάχνεται μικρό φιλτραρισμένη πρωτεΐνη ορρού γάλακτος. Ο τρόπος παραγωγής του WHEY PROTEIN 100% εγγυάται την απομάκρυνση της λακτόζης από αυτό το προϊόν. Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος 100% παρέχει μια άριστη ισορροπία των ουσιαστικών και δευτερευόντων αμινοξέων συμπεριλαμβανομένων και των πεπτιδίων γλουταμίνης και μια υψηλή συγκέντρωση των BCAA αμινοξέων. Αυτό βελτιώνει τη διατήρηση του αζώτου και την αύξηση των μυών.

Η WHEY PROTEIN 100% σε μορφή σκόνης αναμιγνύεται εύκολα με ένα κουτάλι και είναι εύγεστη. Δοκιμάστε τη με χυμό ή νερό. Ως προστιθέμενη στη τροφή σας, προσπαθήσετε να αναμείξετε μια κουταλιά (scoop) 30,4 γρ στα δημητριακά ή στο γιαούρτι.
[/quote]2. Απαγορεύονται αυστηρά οι δημοσιεύσεις διαφήμισης, έστω και συγκαλυμμένης......

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301

100% WHEY PROTEIN

[/quote]
ρε τυπε ελεος δλδ :jerking: :jerking:αφου το λεει θα το κανει κι ολας.καλα κανουν και σας κοροιδευουν οι τυποι στα μαγαζια με τα συμπληρωματα.παρτε κι αλλα κι αμα δειτε διαφορα σφυρα κλεφτικα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

100% WHEY PROTEIN

[/quote]
φιλε με αυτην δεν μπορεις να ανεβασεις κιλα
δεν εχει υδαταθρακα

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
φιλε με αυτην δεν μπορεις να ανεβασεις κιλα
δεν εχει υδαταθρακα
 :thumbsup: :thumbsup:...Aυτη συνισταται για γραμμωση γιατι ειναι καθαρη...Για ογκο υπαρχουν αλλες με υδατανθρακα που δινουν 600 θεμιδες στη δοση...Αλλα η τακτικη που εφαρμοζω ειναι η εξης,παιρνω μια απλη και ενα κουτι υδατανθρακα και φτιαχνω μονος μου.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom