Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Venom_

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Like
33
Πόντοι
0
έχει κάποιος επιβεβαιώσει τις αρνητικές επιπτώσεις απο τρέξιμο σε άσφαλτο ? έχω κολλητό που με ψάχνει πια μόνο για περπάτημα γιατί λέει διέλυσε τη μέση του απο τρέξιμο σε άσφαλτο...(για κάποια χρόνια)....
Έχει να κάνει με τους κραδασμούς και τις δυνάμεις που ασκούνται στο σώμα όσο τρέχεις. Αν έχεις ήδη κάποιο θέμα σε γόνατα, αστραγάλους, και μέση, η άσφαλτος μπορεί να στα κάνει χειρότερα. Αν δεν έχεις τότε μειώνονται οι πιθανότητες αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν. Είναι και στον κάθε οργανισμό. Αν κάποιος είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς στο τρέξιμο ακόμα και το ταρτάν του στίβου μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Η κάθε επιφάνεια ( γρασίδια, χώμα, άμμος, μπετά, άσφαλτος, τρέιλς, ταρτάν ) έχει τα δικά της υπέρ και κατά, με εξαίρεση νομίζω τα μπετά που θεωρούνται τα χειρότερα για τρέξιμο. Κατά τα άλλα είναι και θέμα γνώσεων, σωστών πρακτικών πριν και μετά την άσκηση, και εξοπλισμού πχ ειδικά παπούτσια και πάτοι.

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.269
Πόντοι
201
έχει κάποιος επιβεβαιώσει τις αρνητικές επιπτώσεις απο τρέξιμο σε άσφαλτο ? έχω κολλητό που με ψάχνει πια μόνο για περπάτημα γιατί λέει διέλυσε τη μέση του απο τρέξιμο σε άσφαλτο...(για κάποια χρόνια)....
Αυτό μπορεί να συμβεί υπό προϋποθέσεις και με συνδυασμό αρκετών παραγόντων. Δεν φταίει, δηλαδή, μόνο το τρέξιμο στην άσφαλτο (και μπορεί να φταίει ελάχιστα ή και καθόλου).

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
όταν λέμε φυσικά ότι ο άλλος διελυσε μέση ή γόνατα μιλάμε πάντα για ανθρώπους πορωμένους με 25-30 προπονήσεις το μήνα ανεξαρτήτως καιρού...Όχι χομπίστες του Σ/Κ...

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Ο τρισμέγιστος Πιτσιλιστής τι απέγινε ρε μύστες ???:think:.

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Θέλω να μου πείτε τι πατεντα να κάνω στην εξάδα με τα νερά για να έχει καλύτερη λαβή για farmer walks προπόνηση

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.854
Πόντοι
3.556
Τα γυμναστήρια που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα δε μου λένε κάτι. Τα θέλω πιο κουλ, όπως παλιά.

*lol*

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.447
Πόντοι
206
Σε χώρο εκγύμνασης crossfit είναι ένα κλικ ανώτερα από κλασσικό γυμναστήριο. Υπάρχει η αίσθηση της ομάδας και της συλλογικότητας χωρίς περιττούς ανταγωνισμούς

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
μιας που δεν υπαρχει αλλο thread με αυτο το θεμα , ας ανοιξουμε ένα . Το holmes αξιζει τα λεφτα του;
από τα ΣΟΒΑΡΑ στριπτιζαδικα, στα ΣΟΒΑΡΑ γυμναστήρια... μάλιστα.
να σου πω ρε συ εφτυχια, από πετσέτες θαλάσσης πώς τα πας?
:think:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.179
Πόντοι
2.606
μιας που δεν υπαρχει αλλο thread με αυτο το θεμα , ας ανοιξουμε ένα . Το holmes αξιζει τα λεφτα του;
Καλό είναι αλλά θέλουν να γίνουν και συνέταιροι στην τσέπη σου λες και τους τα χρωστάς.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.960
Πόντοι
6.166
Σε χώρο εκγύμνασης crossfit είναι ένα κλικ ανώτερα από κλασσικό γυμναστήριο. Υπάρχει η αίσθηση της ομάδας και της συλλογικότητας χωρίς περιττούς ανταγωνισμούς
Tυπε καποτε που καναμε γυμναστικη δεν υπηρχε crossfit κλπ καναμε κλασικη σωματοδομηση .Οταν θελεις να φτιαξεις σωμα φτανεις περα τα ορια και ολοι ειχαμε αυτον στοχο ετσι βοηθαει ο ενας τον αλλον ακομη υπαρχει αυτη η αλληλεγγύη σε συνοικιακα γυμναστηρια .

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
327
Πόντοι
21
Καλό είναι αλλά θέλουν να γίνουν και συνέταιροι στην τσέπη σου λες και τους τα χρωστάς.
95 ευρω το μηνα ειναι νορμαλ ποσο για αυτα που παρεχουν . Αν δεν εχεις 95 ευρω για την υγεια σου τοτε αστο…

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.179
Πόντοι
2.606
95 ευρω το μηνα ειναι νορμαλ ποσο για αυτα που παρεχουν . Αν δεν εχεις 95 ευρω για την υγεια σου τοτε αστο…
Καμία σχέση, δεν εννοώ αυτό αλλά το σπάσιμο νεύρων που σου κάνουν όταν πλησιάζει ο επόμενος μήνας.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.265
Πόντοι
8.815
οσο πιο ακριβο το γυμναστηριο,τοσο λιγοτερους καραγκιοζηδες καγκουρες μαζευει. πολυ καλες παροχες,πεντακαθαρο γυμναστηριο με μηχανηματα διατηρημενα σαν καινουρια.οτι πληρωνεις παιρνεις,τα 100 τον μηνα μπορει να ειναι φωτια αλλα αξιζει.
πηγαινε,εννοειται. εχεις λεφτα εσυ τωρα απο τα paysafe που μαζεψες για να δειξεις το χερι σου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.965
Πόντοι
6.946
Αν σας αρέσει, πηγαίνετε, καλό είναι να προσέχουμε το μυοσκελετικό, πάντα (αν γυμνάζεστε για τους καθρέφτες και τους διπλανούς, καλό και αυτό, αλλά δεν ανήκω εκεί)

Τώρα, τα περί εντυπωσιακού εξοπλισμού και λοιπά τα ακούω βερεσέ, για κάποιον που γυμνάζεται συστηματικά. Όποιος ξέρει τι θέλει και τι κάνει, θα το κάνει, είτε σε οικιακό γυμναστήριο είτε στο Holmes.

Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
327
Πόντοι
21
. Όποιος ξέρει τι θέλει και τι κάνει, θα το κάνει, είτε σε οικιακό γυμναστήριο είτε στο Holmes.
καλα αυτο δεν ισχυει… ξερω τι θελω αλλα δεν ειναι εφικτο εαν εχει αρκετα ατομα το γυμναστηριο με αποτελεσμα να μη βρισκω μηχανημα ή να περιμενω τον αλλον να κανει 5 σετς και δεν μιλαω για ωρες prime ( 5μμ-9μμ) αλλά 12 το πρωι … Πέρα απο αυτο το γυμναστηριο οφειλει να εχει αρκετα μηχανηματα κλπ . Οποτε αυτο που λες δεν ισχυει με την καμια

Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
327
Πόντοι
21
Εξαρτάται τι θες να κάνεις.

Θες προπόνηση με βάρη ή κάποιο ομαδικό;
Εγω τα κανω όλα αλλα σαφως τα οπαδικα δεν επηρεάζονται απτις prime ώρες , μονο η ποιοτητα εχει διαφορα ανα γυμναστηριο ..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.965
Πόντοι
6.946
καλα αυτο δεν ισχυει… ξερω τι θελω αλλα δεν ειναι εφικτο εαν εχει αρκετα ατομα το γυμναστηριο με αποτελεσμα να μη βρισκω μηχανημα ή να περιμενω τον αλλον να κανει 5 σετς και δεν μιλαω για ωρες prime ( 5μμ-9μμ) αλλά 12 το πρωι … Πέρα απο αυτο το γυμναστηριο οφειλει να εχει αρκετα μηχανηματα κλπ . Οποτε αυτο που λες δεν ισχυει με την καμια
Εσύ λες για το πόσο κόσμο έχει και αν είναι πιασμένα τα μηχανήματα.
Εγώ άλλο εννοώ, την προπόνηση αυτή καθεαυτή, την αποτελεσματικότητα και την πρόοδο.

Για να το καταλάβεις απλά, σύγκρινε έναν αρσιβαρίστα ή power lifter τι εξοπλισμό χρησιμοποιούν και ασκήσεις, μια μπάρα, δίσκους, μονόζυγο, ένα power rack/cage και για ΟΛΑ τα υπόλοιπα φανταχτερά μηχανήματα, υπάρχει και το ανάλογο με μπάρα και αλτήρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom