Έχει να κάνει με τους κραδασμούς και τις δυνάμεις που ασκούνται στο σώμα όσο τρέχεις. Αν έχεις ήδη κάποιο θέμα σε γόνατα, αστραγάλους, και μέση, η άσφαλτος μπορεί να στα κάνει χειρότερα. Αν δεν έχεις τότε μειώνονται οι πιθανότητες αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν. Είναι και στον κάθε οργανισμό. Αν κάποιος είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς στο τρέξιμο ακόμα και το ταρτάν του στίβου μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Η κάθε επιφάνεια ( γρασίδια, χώμα, άμμος, μπετά, άσφαλτος, τρέιλς, ταρτάν ) έχει τα δικά της υπέρ και κατά, με εξαίρεση νομίζω τα μπετά που θεωρούνται τα χειρότερα για τρέξιμο. Κατά τα άλλα είναι και θέμα γνώσεων, σωστών πρακτικών πριν και μετά την άσκηση, και εξοπλισμού πχ ειδικά παπούτσια και πάτοι.έχει κάποιος επιβεβαιώσει τις αρνητικές επιπτώσεις απο τρέξιμο σε άσφαλτο ? έχω κολλητό που με ψάχνει πια μόνο για περπάτημα γιατί λέει διέλυσε τη μέση του απο τρέξιμο σε άσφαλτο...(για κάποια χρόνια)....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.269
- Πόντοι
- 201
Αυτό μπορεί να συμβεί υπό προϋποθέσεις και με συνδυασμό αρκετών παραγόντων. Δεν φταίει, δηλαδή, μόνο το τρέξιμο στην άσφαλτο (και μπορεί να φταίει ελάχιστα ή και καθόλου).έχει κάποιος επιβεβαιώσει τις αρνητικές επιπτώσεις απο τρέξιμο σε άσφαλτο ? έχω κολλητό που με ψάχνει πια μόνο για περπάτημα γιατί λέει διέλυσε τη μέση του απο τρέξιμο σε άσφαλτο...(για κάποια χρόνια)....
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Ηδονιστης!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Θέλω να μου πείτε τι πατεντα να κάνω στην εξάδα με τα νερά για να έχει καλύτερη λαβή για farmer walks προπόνηση
Διαγραμμένο μέλος 240053
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 327
- Πόντοι
- 21
μιας που δεν υπαρχει αλλο thread με αυτο το θεμα , ας ανοιξουμε ένα . Το holmes αξιζει τα λεφτα του;
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 3.556
Τα γυμναστήρια που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα δε μου λένε κάτι. Τα θέλω πιο κουλ, όπως παλιά.
*lol*
*lol*
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.447
- Πόντοι
- 206
Σε χώρο εκγύμνασης crossfit είναι ένα κλικ ανώτερα από κλασσικό γυμναστήριο. Υπάρχει η αίσθηση της ομάδας και της συλλογικότητας χωρίς περιττούς ανταγωνισμούς
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
από τα ΣΟΒΑΡΑ στριπτιζαδικα, στα ΣΟΒΑΡΑ γυμναστήρια... μάλιστα.μιας που δεν υπαρχει αλλο thread με αυτο το θεμα , ας ανοιξουμε ένα . Το holmes αξιζει τα λεφτα του;
να σου πω ρε συ εφτυχια, από πετσέτες θαλάσσης πώς τα πας?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.179
- Πόντοι
- 2.606
Καλό είναι αλλά θέλουν να γίνουν και συνέταιροι στην τσέπη σου λες και τους τα χρωστάς.μιας που δεν υπαρχει αλλο thread με αυτο το θεμα , ας ανοιξουμε ένα . Το holmes αξιζει τα λεφτα του;
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.960
- Πόντοι
- 6.166
Tυπε καποτε που καναμε γυμναστικη δεν υπηρχε crossfit κλπ καναμε κλασικη σωματοδομηση .Οταν θελεις να φτιαξεις σωμα φτανεις περα τα ορια και ολοι ειχαμε αυτον στοχο ετσι βοηθαει ο ενας τον αλλον ακομη υπαρχει αυτη η αλληλεγγύη σε συνοικιακα γυμναστηρια .Σε χώρο εκγύμνασης crossfit είναι ένα κλικ ανώτερα από κλασσικό γυμναστήριο. Υπάρχει η αίσθηση της ομάδας και της συλλογικότητας χωρίς περιττούς ανταγωνισμούς
Τελευταία τροποποίηση:
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.965
- Πόντοι
- 6.946
Έχουν σχέση με τον John Holmes; Θα ήμουν πολύ προσεκτικός, με τσιγκινο, εκεί μέσα
Διαγραμμένο μέλος 240053
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 327
- Πόντοι
- 21
95 ευρω το μηνα ειναι νορμαλ ποσο για αυτα που παρεχουν . Αν δεν εχεις 95 ευρω για την υγεια σου τοτε αστο…Καλό είναι αλλά θέλουν να γίνουν και συνέταιροι στην τσέπη σου λες και τους τα χρωστάς.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.179
- Πόντοι
- 2.606
Καμία σχέση, δεν εννοώ αυτό αλλά το σπάσιμο νεύρων που σου κάνουν όταν πλησιάζει ο επόμενος μήνας.95 ευρω το μηνα ειναι νορμαλ ποσο για αυτα που παρεχουν . Αν δεν εχεις 95 ευρω για την υγεια σου τοτε αστο…
οσο πιο ακριβο το γυμναστηριο,τοσο λιγοτερους καραγκιοζηδες καγκουρες μαζευει. πολυ καλες παροχες,πεντακαθαρο γυμναστηριο με μηχανηματα διατηρημενα σαν καινουρια.οτι πληρωνεις παιρνεις,τα 100 τον μηνα μπορει να ειναι φωτια αλλα αξιζει.
πηγαινε,εννοειται. εχεις λεφτα εσυ τωρα απο τα paysafe που μαζεψες για να δειξεις το χερι σου.
πηγαινε,εννοειται. εχεις λεφτα εσυ τωρα απο τα paysafe που μαζεψες για να δειξεις το χερι σου.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.965
- Πόντοι
- 6.946
Αν σας αρέσει, πηγαίνετε, καλό είναι να προσέχουμε το μυοσκελετικό, πάντα (αν γυμνάζεστε για τους καθρέφτες και τους διπλανούς, καλό και αυτό, αλλά δεν ανήκω εκεί)
Τώρα, τα περί εντυπωσιακού εξοπλισμού και λοιπά τα ακούω βερεσέ, για κάποιον που γυμνάζεται συστηματικά. Όποιος ξέρει τι θέλει και τι κάνει, θα το κάνει, είτε σε οικιακό γυμναστήριο είτε στο Holmes.
Τώρα, τα περί εντυπωσιακού εξοπλισμού και λοιπά τα ακούω βερεσέ, για κάποιον που γυμνάζεται συστηματικά. Όποιος ξέρει τι θέλει και τι κάνει, θα το κάνει, είτε σε οικιακό γυμναστήριο είτε στο Holmes.
Διαγραμμένο μέλος 240053
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 327
- Πόντοι
- 21
καλα αυτο δεν ισχυει… ξερω τι θελω αλλα δεν ειναι εφικτο εαν εχει αρκετα ατομα το γυμναστηριο με αποτελεσμα να μη βρισκω μηχανημα ή να περιμενω τον αλλον να κανει 5 σετς και δεν μιλαω για ωρες prime ( 5μμ-9μμ) αλλά 12 το πρωι … Πέρα απο αυτο το γυμναστηριο οφειλει να εχει αρκετα μηχανηματα κλπ . Οποτε αυτο που λες δεν ισχυει με την καμια. Όποιος ξέρει τι θέλει και τι κάνει, θα το κάνει, είτε σε οικιακό γυμναστήριο είτε στο Holmes.
Διαγραμμένο μέλος 240053
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 327
- Πόντοι
- 21
Εγω τα κανω όλα αλλα σαφως τα οπαδικα δεν επηρεάζονται απτις prime ώρες , μονο η ποιοτητα εχει διαφορα ανα γυμναστηριο ..Εξαρτάται τι θες να κάνεις.
Θες προπόνηση με βάρη ή κάποιο ομαδικό;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.965
- Πόντοι
- 6.946
Εσύ λες για το πόσο κόσμο έχει και αν είναι πιασμένα τα μηχανήματα.καλα αυτο δεν ισχυει… ξερω τι θελω αλλα δεν ειναι εφικτο εαν εχει αρκετα ατομα το γυμναστηριο με αποτελεσμα να μη βρισκω μηχανημα ή να περιμενω τον αλλον να κανει 5 σετς και δεν μιλαω για ωρες prime ( 5μμ-9μμ) αλλά 12 το πρωι … Πέρα απο αυτο το γυμναστηριο οφειλει να εχει αρκετα μηχανηματα κλπ . Οποτε αυτο που λες δεν ισχυει με την καμια
Εγώ άλλο εννοώ, την προπόνηση αυτή καθεαυτή, την αποτελεσματικότητα και την πρόοδο.
Για να το καταλάβεις απλά, σύγκρινε έναν αρσιβαρίστα ή power lifter τι εξοπλισμό χρησιμοποιούν και ασκήσεις, μια μπάρα, δίσκους, μονόζυγο, ένα power rack/cage και για ΟΛΑ τα υπόλοιπα φανταχτερά μηχανήματα, υπάρχει και το ανάλογο με μπάρα και αλτήρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις