Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Υ.Γ. Παντως οι περισ.γυναικες το σωσιβιο οχι απλα το γουσταρουν, αλλα το αναζητάνε κιόλας :cheesy:
Γιαυτο NO STRESS  :-* :-* :-*

Έχουν σέξυ γούστα...
Σ' αυτό άλλωστε βασίζω και την επιτυχία μου στις γυναίκες :dancing:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ειναι βιολογος, αλλα επειδη ασχολειται ακομα με την σωματικη εξασκηση (58 χρ.ειναι),του εδειξα εμπιστοσυνη.Και εμενα φιλος, μου τον συνεστησε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ετσι ακριβώς μαν... Οι σαπιοκοιλιαδες γυριζουν να τις κοιταξουν αυτες τις μπαζολες κ κανενας αλλος, και το παιζουν οτι γουσταρουν πατσα...
Δεν εννοούσα αυτό, αλλά ότι η αναλογία των σαπιοκοιλιάδων προς τους κοιλιακάκιδες είναι πολύ μεγάλη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραια στο γυμναστηριο και σημερα!!Εκανα βαρακια ,τριποδους ,αναβατηρας,κοιλιακους-ραχιαιους
διαδρομο,  και πιεσεις στηθους!!Εχω αρχισει  να χανω κιλα.

ρε μαλακισμένο τον Σισέ τον τρίποδο στον ύπνο σου τον ονειρεύεσαι;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όχι, τον τρίπουστα τον Λάκη με το τρίτουρμπο  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πανταχού παρών  :dancing:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ηθελα να ξερα ρε παιδια πως ειναι δυνατο να δουλευεις απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα-και καμια φορα το βραδυ, και να εχεις ορεξη για γυμναστηριο και τρεξιμο μετα απο μια τοσο κουραστικη μερα....εγω ουτε μεχρι το σπιτι μου δεν εχω κουραγιο να παω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ηθελα να ξερα ρε παιδια πως ειναι δυνατο να δουλευεις απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα-και καμια φορα το βραδυ, και να εχεις ορεξη για γυμναστηριο και τρεξιμο μετα απο μια τοσο κουραστικη μερα....εγω ουτε μεχρι το σπιτι μου δεν εχω κουραγιο να παω...

ποιός σου είπε ότι αυτοί που πηγαίνουν δουλεύουν;
ρώτα τον ασπρούλη που έχει λιώσει στο μεροκάματο νσ σου πει πώε τα καταφέρνει....
ααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχααα

Επισκέπτης

κι εγω  το αναρωτιεμαι αυτο.. μαλλον απλα εχουν περισσοτερη θεληση  :-
κι εγω την περισσοτερη ωρα στη δουλεια ειμαι και σχολαω αργα, δεν κουραζομαι καθολου ομως. αλλα παρ'ολ'αυτα οταν σχολασω θελω απλα να παω σπιτι μου  :S

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γεγονος ειναι οτι διακρινονται δημοσιοι υπαλληλοι και διαφοροι χαραμοφαηδες.
Υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις παιδια με ισχυρη θεληση που τα καταφερνουν ολα.
Ολοι μπορουν να βρουν χρονο για να γυμναστουν ,απλως βαριουνται ,τα κοπροσκυλα και βρισκουν δικαιολογιες.
Και στην τελικη ,αμα δεις τα παιδια ,με ειδικες αναγκας να γυμναζονται τοσο σκληρα τοτε δεν εχεις πια καμια  δικαιολογια.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
γεγονος ειναι οτι διακρινονται δημοσιοι υπαλληλοι και διαφοροι χαραμοφαηδες.
Υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις παιδια με ισχυρη θεληση που τα καταφερνουν ολα.
Ολοι μπορουν να βρουν χρονο για να γυμναστουν ,απλως βαριουνται ,τα κοπροσκυλα και βρισκουν δικαιολογιες.
Και στην τελικη ,αμα δεις τα παιδια ,με ειδικες αναγκας να γυμναζονται τοσο σκληρα τοτε δεν εχεις πια καμια  δικαιολογια.
                                                                                                                                    Συμφωνω απολυτως,ισχυρη θεληση χρειαζεται για τα παντα στην ζωη μας. :)

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Eαν η δουλεια σας ειναι ''καθιστικη'', δουλεια γραφειου, ή δουλεια που εχει να κανει με υπολογιστη τοτε οσο κουρασμενοι και αν νιωθετε ,πηγαινοντας για οποιαδηποτε ασκηση θα σας φυγει ολη η κουραση. Μετα θα νιωθετε αλλοι ανθρωποι

υ.γ..  πρωτα γυμναζομαστε για την παρτυ μας και μετα για τις γκομενες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υ.γ..  πρωτα γυμναζομαστε για την παρτυ μας και μετα για τις γκομενες

ααααααααααααχχααχχαχααχαχααχαχαχαα

υπάρχει τέτοιο είδος σφίχτη;