quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κι με το "αναβατηρας" κατι αλλο ηθελες να πεις μαλλον ;)Nαι λαθος μου,τρικεφαλους ηθελα να πω!!
Κι με το "αναβατηρας" κατι αλλο ηθελες να πεις μαλλον ;)Nαι λαθος μου,τρικεφαλους ηθελα να πω!!
α ρε φραντσεσκο παρε την κουαρ να σε γυμνασει λιγο...απροπονητο σε βλεπω....Nαι λαθος μου,τρικεφαλους ηθελα να πω!!
Υ.Γ. Παντως οι περισ.γυναικες το σωσιβιο οχι απλα το γουσταρουν, αλλα το αναζητάνε κιόλας
Γιαυτο NO STRESS :-* :-* :-*
Έχουν σέξυ γούστα...
Σ' αυτό άλλωστε βασίζω και την επιτυχία μου στις γυναίκες
Δεν εννοούσα αυτό, αλλά ότι η αναλογία των σαπιοκοιλιάδων προς τους κοιλιακάκιδες είναι πολύ μεγάληετσι ακριβώς μαν... Οι σαπιοκοιλιαδες γυριζουν να τις κοιταξουν αυτες τις μπαζολες κ κανενας αλλος, και το παιζουν οτι γουσταρουν πατσα...
Ωραια στο γυμναστηριο και σημερα!!Εκανα βαρακια ,τριποδους ,αναβατηρας,κοιλιακους-ραχιαιους
διαδρομο, και πιεσεις στηθους!!Εχω αρχισει να χανω κιλα.
Όχι, τον τρίπουστα τον Λάκη με το τρίτουρμπο
Πανταχού παρών
Ηθελα να ξερα ρε παιδια πως ειναι δυνατο να δουλευεις απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα-και καμια φορα το βραδυ, και να εχεις ορεξη για γυμναστηριο και τρεξιμο μετα απο μια τοσο κουραστικη μερα....εγω ουτε μεχρι το σπιτι μου δεν εχω κουραγιο να παω...
Ηθελα να ξερα ρε παιδια πως ειναι δυνατο να δουλευεις απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα-και καμια φορα το βραδυ, και να εχεις ορεξη για γυμναστηριο και τρεξιμο μετα απο μια τοσο κουραστικη μερα....εγω ουτε μεχρι το σπιτι μου δεν εχω κουραγιο να παω...
γεγονος ειναι οτι διακρινονται δημοσιοι υπαλληλοι και διαφοροι χαραμοφαηδες.Ηθελα να ξερα ρε παιδια πως ειναι δυνατο να δουλευεις απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα-και καμια φορα το βραδυ, και να εχεις ορεξη για γυμναστηριο και τρεξιμο μετα απο μια τοσο κουραστικη μερα....εγω ουτε μεχρι το σπιτι μου δεν εχω κουραγιο να παω...
Συμφωνω απολυτως,ισχυρη θεληση χρειαζεται για τα παντα στην ζωη μας.γεγονος ειναι οτι διακρινονται δημοσιοι υπαλληλοι και διαφοροι χαραμοφαηδες.
Υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις παιδια με ισχυρη θεληση που τα καταφερνουν ολα.
Ολοι μπορουν να βρουν χρονο για να γυμναστουν ,απλως βαριουνται ,τα κοπροσκυλα και βρισκουν δικαιολογιες.
Και στην τελικη ,αμα δεις τα παιδια ,με ειδικες αναγκας να γυμναζονται τοσο σκληρα τοτε δεν εχεις πια καμια δικαιολογια.
υ.γ.. πρωτα γυμναζομαστε για την παρτυ μας και μετα για τις γκομενες
ααααααααααααχχααχχαχααχαχααχαχαχαα
υπάρχει τέτοιο είδος σφίχτη;
ααααααααααααχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχα