Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Αντε ρε νευρικέ να σε δούμε κι εσένα...

Εγώ με τον LION7 έχω τσακωθεί, αλλά ο μάγκας είχε τα αρχίδια κι έβαλε μερικες φωτογραφίες.

Ελα να σε δούμε κι εσένα πατσά μου...

Εγώ λέω πως δεν θα βάλεις ...

:grin:
θα βαλω τωρα,την ετοιμαζω

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
7 μέλη και 6 επισκέπτες περιμένουν τον Στελάρα να ανεβάσει φώτο. :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μην λετε μαλακιες ο στελιος ειναι γαμω τους γκομενους,οταν παει στην παραλια του την πεφτουν ολες.
οι τσουχτρες.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κάτι χρωστούμενες φώτο, επειδή κάποιοι "γνώστες" με 'βγαλαν χοντρό και με πόδια πελεκάνου

Έτσι-έτσι!

Σαν πανοπλία από το φιλμ "300"!!!

Στελάρα πουστάρα για ανέβασε κι εσύ...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς ιατρικές αποδείξεις που να επικυρώνουν, ότι τα αντηλιακά εμποδίζουν την εμφάνιση καρκίνου του δέρματος. Τα ποσοστά μελανώματος, η πιο θανατηφόρα μορφή καρκίνου του δέρματος, έχουν τριπλασιαστεί τα τελευταία 35 χρόνια. Οι περισσότεροι επιστήμονες και δημόσιες υπηρεσίες υγείας, έχουν βρει ελάχιστα στοιχεία, που να συνδέουν την εμφάνιση του καρκίνου του δέρματος με τη χρήση αντηλιακών.
Η πρόσθετη βιταμίνη Α στα αντηλιακά προϊόντα ενδέχεται να επιταχύνει την ανάπτυξη του καρκίνου του δέρματος. Η βιομηχανία αντηλιακών προσθέτει μια μορφή της βιταμίνης Α για σχεδόν το ένα τέταρτο του συνόλου των αντηλιακών. Η παλμιτική ρετινόλη είναι ένα αντιοξειδωτικό, που επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος, ωστόσο μελέτες δείχνουν, ότι μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη των όγκων του δέρματος και να προκαλέσει βλάβες, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα υπό την παρουσία ηλιακού φωτός.

Όταν σας τα έλεγε ο Στελάρας τον κοροιδεύατε γατάκια! :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς ιατρικές αποδείξεις που να επικυρώνουν, ότι τα αντηλιακά εμποδίζουν την εμφάνιση καρκίνου του δέρματος. Τα ποσοστά μελανώματος, η πιο θανατηφόρα μορφή καρκίνου του δέρματος, έχουν τριπλασιαστεί τα τελευταία 35 χρόνια. Οι περισσότεροι επιστήμονες και δημόσιες υπηρεσίες υγείας, έχουν βρει ελάχιστα στοιχεία, που να συνδέουν την εμφάνιση του καρκίνου του δέρματος με τη χρήση αντηλιακών.
Η πρόσθετη βιταμίνη Α στα αντηλιακά προϊόντα ενδέχεται να επιταχύνει την ανάπτυξη του καρκίνου του δέρματος. Η βιομηχανία αντηλιακών προσθέτει μια μορφή της βιταμίνης Α για σχεδόν το ένα τέταρτο του συνόλου των αντηλιακών. Η παλμιτική ρετινόλη είναι ένα αντιοξειδωτικό, που επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος, ωστόσο μελέτες δείχνουν, ότι μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη των όγκων του δέρματος και να προκαλέσει βλάβες, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα υπό την παρουσία ηλιακού φωτός.

Και τωρα τι θα κάνουμε χωρίς τον STELIOS?

Ο άνθρωπος αυτός ήταν κάποια λύσις...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εσύ που δεν έχεις βάλει φώτο μην μιλάς. Ο στελιος θα βάλει και θα τρίβεις τα μάτια σου και μετά τόλμα να πεις και κάτι.

Όποιος/α κόπτεται να με δει, βρίσκει τρόπο και με βλέπει.

Ο στέλιος 1 έως 5 (ή κάπου τόσο) να βάλει και εάν είναι καλός, εγώ θα τον παραδεχθώ. Είμαι αντικειμενικός εγώ.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Τα αντιοξειδωτικα δεν δημιουργουν καρκινο μελετες του κολου ειναι αυτες.

Και η βητα καροτινη δηθεν εχει δημιουργησει σε μελετες καρκινο,αυτες ειναι κατασκευασμενες μελετες για να φοβισουν τον κοσμο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εσύ που δεν έχεις βάλει φώτο μην μιλάς. Ο στελιος θα βάλει και θα τρίβεις τα μάτια σου και μετά τόλμα να πεις και κάτι.

Θα βάλει ο STELIOS φωτογραφίες;   :new_shocked:

STELIOS!!!!  Ou est Stelios?

Stelios est sur ​​la photographie et posant leurs beaux muscles!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εχω προβλημα να την βαλω στον υπολογιστη την φοτο :grin:,την ετοιμαζω...

Στελάρα μην αγχώνεσαι τζόγια μου....

Εχουμε τεράστια υπομονή...  Σήμερα είναι κλειστή και  η WALL και μαλακιζόμεθα χαρούμενοι άπαντες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom