Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
...καλημερα για τη γιοχιμπα που λεγαμε παραπανω εγω ειχα παρει της τουινλαμπ αλλα ειχα δοκιμασει και χυμα απ τα βοταναδικα στην ευριπιδου ξερεις που τη βραζεις οπως το τσαι τα συμπτωματα ηταν τα ιδια σχεδον με την καψουλα λιγο πιο δυνατη ισως ειναι θεμα οργανισμου...

Μάλιστα. Της twinlab έχει μεγαλύτερη ποσότητα απο αυτή της primaforce 8mg με 2.5mg η μία είναι εκχύλισμα απο το φυτό η άλλη χημική.

Τα sides που λές έχουν αναφερθεί στο εξωτερικό κυρίως απο twinlab.

Νext time ξεκίνα με primaforce και σιγά σιγά, με άδειο στομάχι το πρωί.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Η ζέστη και το διάβασμα της εξεταστικής με έχουν κάνει μαλθακό.. Δεν μπορώ να βρω όρεξη για προπόνηση..  :(
Είναι για τον πούτσο αυτό το συναίσθημα απραγίας όπου δεν έχεις όρεξη να κάνεις τπτ γενικά παρά να αράζεις στον υπολογιστή..

Επισκέπτης
...καλημερα για τη γιοχιμπα που λεγαμε παραπανω εγω ειχα παρει της τουινλαμπ αλλα ειχα δοκιμασει και χυμα απ τα βοταναδικα στην ευριπιδου ξερεις που τη βραζεις οπως το τσαι τα συμπτωματα ηταν τα ιδια σχεδον με την καψουλα λιγο πιο δυνατη ισως ειναι θεμα οργανισμου...
τι πορνοβοτανο ειναι αυτο πορνε μου?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Στάλθηκε από: Vagos The Pimp
Εισαγωγή παράθεσης
Η ζέστη και το διάβασμα της εξεταστικής με έχουν κάνει μαλθακό.. Δεν μπορώ να βρω όρεξη για προπόνηση..  Sad

φίλε,ειδικά τώρα που και λίγο να σηκώσεις το χέρι,ιδρώνεις
το αίσθημα οτι είσαι λούτσα στον ιδρώτα σε κάνει να νοιώθεις οτι η προπόνηση
δεν είχε κωλοβάρεμα μέσα.δώσε πόνο και ξεμαλθακώσου :rockon:

Επισκέπτης
Η ζέστη και το διάβασμα της εξεταστικής με έχουν κάνει μαλθακό.. Δεν μπορώ να βρω όρεξη για προπόνηση..  :(
Είναι για τον πούτσο αυτό το συναίσθημα απραγίας όπου δεν έχεις όρεξη να κάνεις τπτ γενικά παρά να αράζεις στον υπολογιστή..
ελα πορνε μου!τι πιρφοριεσ ειναι αυτεσ που βλεπο απο εναν σκλιρο μονομαχο σαν εσενα!!!!
τραμπουκισε τα ατακτα σιδερα τσιρτσιναμπα μου!δοσε πονοοοοοο κουμποσε με μανιααααα....
απελευθεροσε τισ εκοφαντικεσ πορνοδεσ κραυγεσ και ισοπεδοσε τα φιλιδονα σιδερα!!!!!
εμπροσ στον αγονααααα χιστι μου!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε τι τελειωμενα σιδεραδικα πατε ρε και δεν εχει αιρκοντισιον

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ελα πορνε μου!τι πιρφοριεσ ειναι αυτεσ που βλεπο απο εναν σκλιρο μονομαχο σαν εσενα!!!!
τραμπουκισε τα ατακτα σιδερα τσιρτσιναμπα μου!δοσε πονοοοοοο κουμποσε με μανιααααα....
απελευθεροσε τισ εκοφαντικεσ πορνοδεσ κραυγεσ και ισοπεδοσε τα φιλιδονα σιδερα!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
ενω η ελλειψη την κανει γαματη ε  :2funny:
τι να κανουμε μαλακα εμεις δεν εχουμε λεφτα σαν και του λογου σου να παμε στα καλυτερα
παμε free στο υπογειο μπραβογυμναστηριο της γειτονιας μας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι να κανουμε μαλακα εμεις δεν εχουμε λεφτα σαν και του λογου σου να παμε στα καλυτερα
παμε free στο υπογειο μπραβογυμναστηριο της γειτονιας μας

ποιο υπογειο μπραβογυμναστηριο ρε παπαρα που ζεις παλι. στα καλυτερα πανε.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Έλα πόρνε μου έκανα ένα κρύο ντουζ να φύγει η νύστα και η αννοία και ξεκίνησα για το γυμναστήριο της γειτονίας, όπου έτριξα τα δόντια και έβγαλα δυνατή και έντονου ρυθμού προπόνηση πόδια.. Επιτέλους επέστρεψα αναζωογονοποιημένος και βρήκα τον εαυτό μου, γιατί οι καταστάσεις την τελευταία βδομάδα με είχαν κάνει πιρφόρο! Εσύ πως είσαι? Πως πάει το χτίσιμο? Έκανες καμιά εξόρμιση στις παραλίες να αναστατώσεις τα θηλυκά και τους θηλυπρεπείς?  :rockon: :2funny:  

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
ποιο υπογειο μπραβογυμναστηριο ρε παπαρα που ζεις παλι. στα καλυτερα πανε.
μπα οχι
εδω πανω τουλαχιστον τα πραματα εχουν περιοριστει οικονομικα στα της νυχτας
βλεπω πολλους εν ενεργεια στο τζιμ
μαλλον οι πουδρες σαν και σενα πανε

Επισκέπτης
μπα οχι
εδω πανω τουλαχιστον τα πραματα εχουν περιοριστει οικονομικα στα της νυχτας
βλεπω πολλους εν ενεργεια στο τζιμ
μαλλον οι πουδρες σαν και σενα πανε

οι κυριες δεν μπορουν τον ιδρωτα τους μυριζει :2funny:

Stories

Νέο!