Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Επισκέπτης
Γιατι να το κανω αυτο στον εαυτο μου και την υγεια μου???βρες μου ενα λογο γιατι ας πουμε να πρεπει να ανεβασω την χοληστερινη τα τριγλυκ. κτλ κτλ
καλα κανεις μια διατροφη ομως καμια φορα δεν ξεφευγεις? για το αλλο δε μου ειπες πινεις αλκοολ?

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
καλα κανεις μια διατροφη ομως καμια φορα δεν ξεφευγεις? για το αλλο δε μου ειπες πινεις αλκοολ?
Εννοειται πως ξεφευγω που και που αλλα με αλλα πραγματα πιτσα σουβλακια γλυκα κτλ οχι κατσικια κοκορετσια και δεν ξερω τι αλλο ειπες..
Αλκοολ δεν πινω επειδη δεν μου αρεσει απο μικρο παιδι δεν εχω καν δοκιμασει τα περισσοτερα αλκοολουχα με χαλαει πολυ και το στομαχι και το κεφαλι και με ξενερωνει...μονο κανα κοκκινο κρασι στο τσακιρ κεφι. Αλλα δεν λεει κατι αυτο εμενα με αρρωσταινει και δεν πινω, πολλα ατομα που γυμναζονται εντατικα ομως δεν παει να πει οτι δεν πινουν σταλα σαν και εμενα...

Επισκέπτης
Εννοειται πως ξεφευγω που και που αλλα με αλλα πραγματα πιτσα σουβλακια γλυκα κτλ οχι κατσικια κοκορετσια και δεν ξερω τι αλλο ειπες..
Αλκοολ δεν πινω επειδη δεν μου αρεσει απο μικρο παιδι δεν εχω καν δοκιμασει τα περισσοτερα αλκοολουχα με χαλαει πολυ και το στομαχι και το κεφαλι και με ξενερωνει...μονο κανα κοκκινο κρασι στο τσακιρ κεφι. Αλλα δεν λεει κατι αυτο εμενα με αρρωσταινει και δεν πινω, πολλα ατομα που γυμναζονται εντατικα ομως δεν παει να πει οτι δεν πινουν σταλα σαν και εμενα...

εκει ηθελα να καταληξω εγω τρωω οτι γουσταρω και αλκοολ πινω και γυμναζομαι καθε μερα, εκτος το καλοκαιρι που κολυμπαω , για να μη βαλω κιλα οχι για να χασω ουτε για να κανω σωμα να φαινοντε οι κοιλιακοι με φαρμακα κιετσι
το  καλο βεβαια ειναι οτι δεν καπνιζω βεβαια υπαρχουν και αυτοι που το χουν παρει πιο σοβαρα το θεμα αλλα εγω χημικα δεν θα περνα ποτε και θελω να συνδυαζω καλη ζωη και γυμναστικη οποτε για μενα το γυμναστηριο ανοιγει απο σεπτεμβριο

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εκει ηθελα να καταληξω εγω τρωω οτι γουσταρω και αλκοολ πινω και γυμναζομαι καθε μερα, εκτος το καλοκαιρι που κολυμπαω , για να μη βαλω κιλα οχι για να χασω ουτε για να κανω σωμα να φαινοντε οι κοιλιακοι με φαρμακα κιετσι
το  καλο βεβαια ειναι οτι δεν καπνιζω βεβαια υπαρχουν και αυτοι που το χουν παρει πιο σοβαρα το θεμα αλλα εγω χημικα δεν θα περνα ποτε και θελω να συνδυαζω καλη ζωη και γυμναστικη οποτε για μενα το γυμναστηριο ανοιγει απο σεπτεμβριο
Και πως εβγαλες το συμπερασμα οτι εγω δεν πινω αλκοολ και δεν τρωω οτι "γουσταρω" οπως λες για να μην βαλω κιλα????
Σου εξηγησα παραπανω και πιστεψε με πως και εγω κανω απολυτως αυτο που γουσταρω οπως εσυ ;) απλα εχουμε μια πολυ διαφορετικη αντιληψη για αυτα που γουσταρουμε... και σου ξαναλεω οτι τα κιλα ειναι το τελευταιο..

Επισκέπτης
Και πως εβγαλες το συμπερασμα οτι εγω δεν πινω αλκοολ και δεν τρωω οτι "γουσταρω" οπως λες για να μην βαλω κιλα????
Σου εξηγησα παραπανω και πιστεψε με πως και εγω κανω απολυτως αυτο που γουσταρω οπως εσυ ;) απλα εχουμε μια πολυ διαφορετικη αντιληψη για αυτα που γουσταρουμε... και σου ξαναλεω οτι τα κιλα ειναι το τελευταιο..

ναι δεν εβγαλα κανενα συμπερασμα εχεις δικιο ετσι ειναι εχουμε διαφορετικη αντιληψη για αυτα που γουσταρουμε

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
οταν ερθει ο ξαδερφος μου ο μπρατσαρας θα σας ξεφτυλισει ολους κουναβια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
χαιρετιζω τις κορμαρες της πολης .. κουαρντιν και γαμουλι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 Και επειδη καποιες τον ειπαν πέφτουλα ενημερωνω μην λετε μαλακιες για ατομα που δεν ξερετε..  :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
χαιρετιζω τις κορμαρες της πολης .. κουαρντιν και γαμουλι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 Και επειδη καποιες τον ειπαν πέφτουλα ενημερωνω μην λετε μαλακιες για ατομα που δεν ξερετε..  :2funny:
:rockon: :rockon:

Γεια σου ρε Θεα Ερινααααααααα  :smitten:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Eγώ τον είπα, τι κάποιες?
Αυτό δείχνει, αυτό λέω. Αν το κάνει στην πλάκα, ε στην πλάκα το λέω. :2funny:
Σιγά εσύ, που για να πεις κάτι, δεν το λες άμα δεν τον ξέρεις τον άλλον. :idiot:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:rockon: :rockon:

Γεια σου ρε Θεα Ερινααααααααα  :smitten:

πηγα 3 η ωρα  πιλατες και εσκασα και γω κουαρ αλλα επειδη δεν εχει πολυ κινηση το πιλατες με την εννοια οτι δεν χοροπηδας ειναι υποφερτη η κατάσταση..ακομα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:rolleyes:

285768_398532496860402_1430528128_n.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Eγώ τον είπα, τι κάποιες?
Αυτό δείχνει, αυτό λέω. Αν το κάνει στην πλάκα, ε στην πλάκα το λέω. :2funny:
Σιγά εσύ, που για να πεις κάτι, δεν το λες άμα δεν τον ξέρεις τον άλλον. :idiot:
Εσυ η σανδαλ οποια τον ειπε θα την κοψω στα δυο και θα την δωσω να την φαει ο βαγκος δε πιμπ που θελει πρωτεινη ... :2funny: :boobies: :rockon:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
πηγα 3 η ωρα  πιλατες και εσκασα και γω κουαρ αλλα επειδη δεν εχει πολυ κινηση το πιλατες με την εννοια οτι δεν χοροπηδας ειναι υποφερτη η κατάσταση..ακομα
3 η ωρα βρε εριναρα δεν ειναι ουτε για αναπνοη  :grin: μονο για κατω απτο κλιματιστικο.......  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom