Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
simba-the-lion-king-24619180-295-337.gif

:lheel: :lheel:
Σκαμός ιερόσυλε,πέσε 100 κάμψεις να βάλεις μυαλό!!!! :s&m_3:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ωραίο σάιτ αυτό, το χω δει, αν και σε ορισμένα παραείναι απόλυτος
(όχι αυτός ---> http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=172948;type=avatar[/img[/URL]])
[/quote]

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, ναι είναι ωραίος. Ψάχνω να βρώ τα βιβλία που έχει στο σαιτ του. Ξέρεις τπτ ;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Free; Μπααα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Με την γλώσσα του σώματος φυσικά.... :sunglasses:

Σου κάτσε ή όχι ακόμα:;;; :sunglasses:
οχι ακομα
ειναι πολυ δυσκολες αυτες
αλλη φαση
λεει μονο αν παντρευτουμε
αλλα με εχει σαν πασα να πουμε

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Τάκης Γιγουρτάκης: «Το παιδί μου χάθηκε από τα αναβολικά»

«Το παιδί μου χάθηκε από τα αναβολικά» δήλωσε ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, Τάκης, ο οποίος, αν και συναισθηματικά φορτισμένος, μίλησε για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τόσο άδικα τον 30χρονο επιχειρηματία.

Σαράντα ημέρες μετά τον χαμό του Νίκου Γιγουρτάκη, που βύθισε στο πένθος όλη τη showbiz, οι τοξικολογικές εξετάσεις ρίχνουν φως στο πώς ο «Έλληνας Μπέκαμ» έφυγε τόσο αιφνίδια από τη ζωή. Το περασμένο Σάββατο, η οικογένεια και οι φίλοι του Νίκου οργάνωσαν ένα bazaar με τα ρούχα του, τα έσοδα από την πώληση των οποίων δόθηκαν για την ενίσχυση του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αν και είναι δύσκολο για έναν γονιό να βλέπει τα ρούχα του παιδιού του να κρέμονται προς πώληση, ο πατέρας του Νίκου ήταν σίγουρος πως ο γιος του βρισκόταν εκεί και του χαμογελούσε. «Είμαι σίγουρος πως ο Νίκος αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας και χαμογελάει. Τα χρήματα αυτά θα πάνε σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη» τόνισε ο Τάκης Γιγουρτάκης και έδωσε όλες τις απαντήσεις σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου.

«Πήραμε στα χέρια τις τοξικολογικές εξετάσεις που έδειξαν πως ο Νίκος υπέστη έμφραγμα. Τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης που προκλήθηκαν από τη χρήση αναβολικών ουσιών ήταν η αιτία για τον χαμό του» δήλωσε συγκινημένος ο Τάκης Γιγουρτάκης, προσπαθώντας να κρύψει τη θλίψη στα μάτια του πίσω από τα γυαλιά ηλίου.

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω στην Πολιτεία είναι να προβλέψει αυστηρή νομοθεσία για τη διακίνηση αυτών των σκευασμάτων που κυκλοφορούν μέσα στα γυμναστήρια και τα καταναλώνουν οι νέοι στο όνομα ενός ωραίου σώματος. Ακούω πως θέλουν να φτιάξουν κορμί-φέτες. Τι είναι αυτό; Χαλάνε την υγεία τους για μια ψεύτικη ομορφιά» τόνισε και αποκάλυψε: «Ένα μήνα προτού φύγει από τη ζωή ο Νίκος, είχε κάνει εξετάσεις. Η χοληστερίνη ήταν στα ύψη. Μια καθηγήτρια τον είχε προειδοποιήσει, αλλά, όπως όλοι οι νέοι, έτσι και ο Νίκος αψήφησε τον κίνδυνο».

ΠΗΓΗ: Espresso

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι είδους αναβολικά έπαιρνε ο μακαρίτης και για πόσα χρόνια πάντως αν κρίνω από την παρακάτω φωτογραφία του κάτι δεν έκανε σωστά...

Τα αναβολικά που επεμβαίνουν στη ρύθμιση της τεστοστερόνης βεβαίως αυξάνουν τη χοληστερίνη και σκληραίνουν τις αρτηρίες αλλά προηγουμένως δίνουν σημάδια στο συκώτι. Δηλαδή αν κάνεις μια εξέταση αίματος περισσότερο σε ανησυχούν τα ηπατικά ευρήματα που είναι πολύ αυξημένα πριν αρχίσει να ανεβαίνει πολύ η χοληστερίνη.

Ένα θέμα που προκύπτει είναι η μαγαλοκαρδία. Πριν αρχίσει ο καθένας να κάνει οποιαδήποτε γυμναστική ΠΡΕΠΕΙ να κάνει συγκεκριμένες εξετάσεις για την καρδιά του. Πολλά νέα παιδιά πεθαίνουν γιατί δεν ξέρουν αν έχουν κάποιο πρόβλημα και γυμνάζονται. Είναι κρίμα με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα να κυνηγάμε μάγισσες για θανάτους νέων ανθρώπων. 

URL]]

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ο κοσμος τοχε τουμπανο...
παντως απο τις φωτο που βλεπω
δεν ειχε κανα ιδιαιτερο κορμι που να δικαιολογει την χρηση αναβολικων
και ντοπα επαιρνε και αποτελεσμα δεν εβλεπε...
και εκτος των αλλων αυτος ειχε οποιο μουνι ηθελε τα κορμια κτλ τι σκατα τα ηθελε τοσο πολυ... :jerking: :jerking: :jerking:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Δεν ξέρω τι είδους αναβολικά έπαιρνε ο μακαρίτης και για πόσα χρόνια πάντως αν κρίνω από την παρακάτω φωτογραφία του κάτι δεν έκανε σωστά...

Τα αναβολικά που επεμβαίνουν στη ρύθμιση της τεστοστερόνης βεβαίως αυξάνουν τη χοληστερίνη και σκληραίνουν τις αρτηρίες αλλά προηγουμένως δίνουν σημάδια στο συκώτι. Δηλαδή αν κάνεις μια εξέταση αίματος περισσότερο σε ανησυχούν τα ηπατικά ευρήματα που είναι πολύ αυξημένα πριν αρχίσει να ανεβαίνει πολύ η χοληστερίνη.

Ένα θέμα που προκύπτει είναι η μαγαλοκαρδία. Πριν αρχίσει ο καθένας να κάνει οποιαδήποτε γυμναστική ΠΡΕΠΕΙ να κάνει συγκεκριμένες εξετάσεις για την καρδιά του. Πολλά νέα παιδιά πεθαίνουν γιατί δεν ξέρουν αν έχουν κάποιο πρόβλημα και γυμνάζονται. Είναι κρίμα με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα να κυνηγάμε μάγισσες για θανάτους νέων ανθρώπων. 

http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/uploads/photos/2011/10/1671_2_1409.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτο λεω ρε φιλε μου
οτι να ναι...δεν ειχε αποτελεσμα...
ο τυπος ειναι μεγαλος μαλακας
ειχε ολα τα καλα του κοσμου,πραγματικα για αυτον ηταν η ζωη και την πεταξε ετσι απλα
και ουτε αποτελεσμα ειδε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/uploads/photos/2011/10/1671_2_1409.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ειχα ποσταρει 2-3 φορες ολες τις ακριβεις και λεπτομερειακες εξετασεις που πρεπει να κανει καποιος που ξεκιναει κυκλο συμπληρωματων και σκευασματων. και πρεπει να τα κανει με θρησκευτικη ευλαβεια περιοδικα. περαν αυτου, καθενας κανει οτι θελει με το κορμι του. το βαζει και στον ταφο αφου γουσταρει.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ειχα ποσταρει 2-3 φορες ολες τις ακριβεις και λεπτομερειακες εξετασεις που πρεπει να κανει καποιος που ξεκιναει κυκλο συμπληρωματων και σκευασματων. και πρεπει να τα κανει με θρησκευτικη ευλαβεια περιοδικα. περαν αυτου, καθενας κανει οτι θελει με το κορμι του. το βαζει και στον ταφο αφου γουσταρει.
καθε 1 χρονο καλα δεν ειναι;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Πιστεύεις ότι κάποιος που παίρνει αναβολικά και ξημεροβραδιάζεται στο γυμναστήριο για χρόνια μπορεί να είναι σαν το τύπο της φωτογραφίας? 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πιστεύεις ότι κάποιος που παίρνει αναβολικά και ξημεροβραδιάζεται στο γυμναστήριο για χρόνια μπορεί να είναι σαν το τύπο της φωτογραφίας? 

ασφαλως. θα συζηταμε μπεμπεκιστικα τωρα? καθενας φτιαχνει τη σωματοδομη που ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ σε συνδιασμο και με τη γεννετικη προδιαθεση του σωματος του. να μπουμε τωρα σε μαλακιες συζητησεις μαθηματικα καποιος γυμναζεται χ ωρες οποτε πρεπει να γινει κολμαν? ελεος. η γυμναστικη ειναι αποτελεσμα του τι θελω + πως θα φτασω εκει + ποιο προγραμμα υιοθετω.
φιλε μου η συζητηση που κανεις ειναι να το πω ευγενικα μπακαλικη.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
ιδανικα καθε 6 μηνες προσωπικη εκτιμηση.

Έκτωρα, αν δεν σου κάνει κόπο πόσταρε τις εξετάσεις άλλη μια φορά γιατί δεν τις βρίσκω.

Επίσης, πριν κάνεις τις εξετάσεις πρέπει να σταματήσεις την λήψη των όποιων συμπληρωμάτων παίρνεις ; και αν ναι, πόσο νωρίτερα, 1 εβδομάδα πρίν ; 1 μήνα ;

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
o Koς γιγουρτακης ηταν μεγας μαλακας (θεος σχωρεστον!) και στο μυαλο και στις πραξεις του! πηγαιναμε στο ιδιο gym , στην γλυφαδα και τον ξερω καλα...
την ειχε δει πολυ παραξενα , με τα λεφτα του μπαμπα.....ηταν ο τυπος του: γαμαω και δερνω!!  συστηνοταν στις γκομενες με το επιθετο του και την ιδιοτητα του, με το που της πλησιαζε!! την ειχε πεσει και σε μια δικια μου και οταν τον εκλασε, την ψιλοαπειλησε και καλα...δεν με ξερεις ποιος ειμαι και θα σου δειξω εγω....
παρολα'υτα ηταν αδικο που πεθανε τοσο νεος... :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έκτωρα, αν δεν σου κάνει κόπο πόσταρε τις εξετάσεις άλλη μια φορά γιατί δεν τις βρίσκω.

Επίσης, πριν κάνεις τις εξετάσεις πρέπει να σταματήσεις την λήψη των όποιων συμπληρωμάτων παίρνεις ; και αν ναι, πόσο νωρίτερα, 1 εβδομάδα πρίν ; 1 μήνα ;

φιλε μου τα εχω στο αλλο λαπτοπ επισης να με συμπαθας βαριεμαι να ψαχνω και να ποσταρω τα ιδια και τα ιδια το εχω κανει 5 φορες μινιμουμ μεχρι τωρα δε θα το κανω ξανα οπως καταλαβαινεις παντα καποιος ρωταει για πρωτη φορα. ας ποσταρει καποιος αλλος που τα ειχε σημειωσει (νομιζω ο γαμαικανος πρεπει να τα εχει).
οσο για τα υπολοιπα, καλυτερα συνεννοηση με γιατρο και μικροβιολογο οχι με ενα νικ. ειμαι εναντιον των συμβουλων  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom