poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Λιονταρι ωραιο το αρθρο πιο πανω! Ειδικα αυτο με τις μισες επαναληψεις ειναι μεγαλη αληθεια! Βλεπω απειρα ζωα που το κανουν στο γυμναστηριο!
Λιονταρι ωραιο το αρθρο πιο πανω! Ειδικα αυτο με τις μισες επαναληψεις ειναι μεγαλη αληθεια! Βλεπω απειρα ζωα που το κανουν στο γυμναστηριο!
Όντως, κλασικό κι αυτό με τον πάγκο.
Επίσης είναι κάποιοι που βάζουν πάρα πολλά κιλά στον πάγκο, μου ζητάνε βοήθεια και τελικά επειδή δεν τα 'χουν τα κιλά καταλήγει η φάση να κάνω όρθιες κωπηλατικές. Αφού στο τελος τους λέω και ευχαριστώ για τη βοήθεια
Εγώ απορώ γιατί το κάνουν.. Σκέφτονται ότι ο άλλος θα πει "πωωω δες γαμάτος αυτός!! Δες πόσα κιλά κάνει!"
χαχαχα είναι αστείο πάντως.. Γενικά οι περισσότεροι π περηφανεύονται ότι κάνουν πολλά κιλά το γαμάνε στο κλέψιμο συνήθως σε όποια άσκηση κάνουν..
στον επικλινη κανεις και δικεφαλα καθαραΌντως, κλασικό κι αυτό με τον πάγκο.
Επίσης είναι κάποιοι που βάζουν πάρα πολλά κιλά στον πάγκο, μου ζητάνε βοήθεια και τελικά επειδή δεν τα 'χουν τα κιλά καταλήγει η φάση να κάνω όρθιες κωπηλατικές. Αφού στο τελος τους λέω και ευχαριστώ για τη βοήθεια
στον επικλινη κανεις και δικεφαλα καθαρα
το πιο συνηθισμενο κλεψιμο ειναι στις ελξεις απο ψηλη τροχαλια,Οι περισσότεροι το κάνουν στο μονόζυγο αυτό, κι αρκετοί επίσης στο σκουώτ. Και δε μιλώ για βαθύ κάθισμα, δε φτάνουν ούτε καν στο παράλληλο, δηλαδή κάνουν κάτι σα να ξεπιάνονται
το πιο συνηθισμενο κλεψιμο ειναι στις ελξεις απο ψηλη τροχαλια,
που ενω η μεση πρεπει να μενει σταθερη,τους βλεπεις για να βγαλουν τα κιλα να κανουν ελευθερη αρμονικη ταλαντωση..
μετα αναφωνουνε καβλωμενοι "την τερματησα..."
υ.γ.μιας και χει περασει 6βδομαδο και θα αλλαξω προγραμμα,
εχει δοκιμασει κανεις 2 μυικες τη μερα σε κλασσικο σπλιτ,βαρια-ελαφρια κ τουμπαλιν σε συνολο 6 προπονησεων τν εβδομαδα;;;
ανεξαρτητου προγραμματος η προπονηση μ δε ξεπερνα ποτε τα 60 λεπτα με 1λ μπρεικ αναμεσα στα σετ..
ναι το 6 προπονησεις ειναι υπερβολη πιστευω και γω..ισως το κανω 5+1(τεταρτη ας πουμε μονο αεροβιο)..6 προπονήσεις την εβδομάδα με μια μέρα ξεκούραση ; πιστεύεις ότι είναι καλό αυτό ;
Όταν λές βαριά-ελαφριά τι εννοείς π.χ κάνω στήθος(βαριά)-δικέφαλα(ελαφριά) και την επόμενη φορά στήθος(ελαφριά)-δικέφαλα(βαριά), κάτι τέτοιο ;
Προσωπικά παίζω 2 μυικές όμαδες την ημέρα με τετάρτη off.
1 λεπτό διάλειμα ανάμεσα στα σετ, βαριά σε όλα. Το ελαφριά για μένα δεν έχει νόημα για τον μύ.
ναι το 6 προπονησεις ειναι υπερβολη πιστευω και γω..ισως το κανω 5+1(τεταρτη ας πουμε μονο αεροβιο)..
δικεφαλα-τρικεφαλα απομονωτικα δεν θα κανω καθολου..το σπλιτ μ θα ναι στηθος-ποδια/πλατη-ωμοι..
το βαρια σε ολα δε ξερω κατα ποσο γινεται μεσα σε 60 λεπτα
και προσωπικα δε νομιζω να μπορω να το βγαλω με πυραμιδες να φτανουν μεχρι 2-1ρμ.
Εγω παιζω ενα σημειο καθε φορα,εκτος απο δικ-τρικ μαζι.πιστευω κατα την γνωμη μου οτι ετσι ειναι καλυτερα.και παντα πλατη και ποδια μονα τους,ειναι μεγαλες μυικες ομαδες.φυσικα βασικος παραγοντας ειναι και ο χρονος που εχουμε,αν καποιος εχει στη διαθεση του πχ 3 μερες.τοτε αναγκαστηκα θα κανει πλατη-τρικ η ποδια-ωμους και στηθ-δικεφ.εγω τωρα παω 5 μερες και το εχω μοιρασει ετσι.δευτερα στηθος,τριτη ποδια,τεταρτη πλατη,πεμπτη ωμους,παρασκευη δικ-τρικ.κοιλιακοι δευτ και πεμπ.τους πυχεις τους βαζω με τα ποδια.οταν πηγαινα 4 μερες εκανα στηθ-δικεφ,πλατη,ποδια,ωμοι-τρικεφ.
μην κανεις μαζι δικ-τρικΕγω παιζω ενα σημειο καθε φορα,εκτος απο δικ-τρικ μαζι.πιστευω κατα την γνωμη μου οτι ετσι ειναι καλυτερα.και παντα πλατη και ποδια μονα τους,ειναι μεγαλες μυικες ομαδες.φυσικα βασικος παραγοντας ειναι και ο χρονος που εχουμε,αν καποιος εχει στη διαθεση του πχ 3 μερες.τοτε αναγκαστηκα θα κανει πλατη-τρικ η ποδια-ωμους και στηθ-δικεφ.εγω τωρα παω 5 μερες και το εχω μοιρασει ετσι.δευτερα στηθος,τριτη ποδια,τεταρτη πλατη,πεμπτη ωμους,παρασκευη δικ-τρικ.κοιλιακοι δευτ και πεμπ.τους πυχεις τους βαζω με τα ποδια.οταν πηγαινα 4 μερες εκανα στηθ-δικεφ,πλατη,ποδια,ωμοι-τρικεφ.
Σωστή η σειρά σου, έτσι το κάνω και εγώ όταν παίζω 5 μέρες. Απορώ με μερικούς πάντως που παίζουν κάτι προγράματα τύπου στήθος-τρικέφαλα ή πλάτη-δικέφαλα...
αφηνε 48 ωρες απο την πλατη με δικεφαλοΣτήθος-πόδια/πλάτη-ώμοι ; Συνήθως τις δύο μεγαλύτερες μυικές ομάδες του σώματος τις παίζεις μόνες τους.
Άντε στην πλάτη να βάλεις και πίσω δελτοειδής που είναι πολύ σωστό.
Πόσα κιλά είσαι, τι στόχους έχεις ;
Θα σου πρότεινα το εξής :
Δ : ώμους-τρικέφαλα
Τ : Πλάτη-πίσω δελτοειδής-πήχεις
Τ : Αερόβια-κοιλιακούς
Π : Στήθος-Δικέφαλα
Π : Πόδια-πήχεις
Σ : αν θές κάνεις αερόβια
Τι λες ;