Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
χεχεχε  κανουν προοδευτικα παρτιαλσ ολο κ πιο βαθεια, μολις σπασουν την 90, ανεβαζουν κ ξανακανουν παρτιαλσ

δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα

τον εχω ερωτευτει φιλε κ η πουφρα θα ειναι πολυ βαρια στοκος

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
καλησπερα,παιδια εχει κανεισ να προτεινει καποιο προγραμα να πεσει η κοιλια.με τουσ κοιλιακουσ δεν βλεπω προκοπη.μονο στην κοιλια εχω θεμα.
ναι τυπε το πιο ευκολο διαιτα!!!!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ADVANCED-UNISEX-BEURER-ABDOMINAL-FRONT-SIDE-MUSCLE-TONING-BELT.jpg

... κανει θαυματα. "Κατεβαζω" καθε μερα γατοκεφαλα και το βαζω μετα για 10' και γινομαι "κομματια" λεμε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τι νπας να κανεις στους αγωνες σαν το ριζο δειγμα απο σουβλακι εισαι!!!!ασε ρε φιλε τα συμπληρωματα και φαε να παρεις κανα κιλο και μετα κανα τον εξυπνο.γι αυτο τσαντιζομαι κανουν ολοι τους πολυξερους χωρις να ξερουν

Εσένα μπορεί το πρότυπο σου να είναι ο γκοτζίλα για να σε κοιτάνε στο δρόμο και να γελάνε που περπατάς σα συγκαμένος, εμένα όμως το πρότυπο μου είναι άλλο, για να είμαι και ποθητός στο αντίθετο φύλο.
Εν αντιθέσει με σένα που στο μόνο αντίθετο φύλο που είσαι ποθητός είναι η ντουλάπα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εσένα μπορεί το πρότυπο σου να είναι ο γκοτζίλα για να σε κοιτάνε στο δρόμο και να γελάνε που περπατάς σα συγκαμένος, εμένα όμως το πρότυπο μου είναι άλλο, για να είμαι και ποθητός στο αντίθετο φύλο.
Εν αντιθέσει με σένα που στο μόνο αντίθετο φύλο που είσαι ποθητός είναι η ντουλάπα
Ετσι ησουν ρε μαλακα σαν γκοτζιλα και αποφασισες να πασ γυμναστηριο μπας και δεις ασπρη μερα... :2funny:

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
κλασε μας τ αρχιδια μωρη σκνιπα.οσο δεν φτανει η αλεπου.....το συγκαμα το εχεις εσυ στο κωλο απο το γαμησι.τωρα για τις γκομενες που λες αντε βρεσ κανα χομπιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εγω ειμαι μια χαρα δοξα το θεο και δεν παραπονιεμαι.εγω κανω γυμναστικη για μενα οχι για να αρεσω στις γκομενες μαγκα και εδω εισαι εντελως λαθος,σε φανταζομαι ολη την ωρα σαν το λιγουρη πισω απο καθε γκομενα στο γυμναστηριο.τι μαλακας θεε μου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
κλασε μας τ αρχιδια μωρη σκνιπα.οσο δεν φτανει η αλεπου.....το συγκαμα το εχεις εσυ στο κωλο απο το γαμησι.τωρα για τις γκομενες που λες αντε βρεσ κανα χομπιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εγω ειμαι μια χαρα δοξα το θεο και δεν παραπονιεμαι.εγω κανω γυμναστικη για μενα οχι για να αρεσω στις γκομενες μαγκα και εδω εισαι εντελως λαθος,σε φαντομαι ολη την ωρα σαν το λιγουρη πισω απο καθε γκομενα στο γυμναστηριο.τι μαλακας θεε μου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν είπα ρε χατζιαβάτη ότι πάω γυμναστήριο για να αρέσω στις γκόμενες (δε χρειάζεται άλλωστε)
Ξέρω όμως ότι το τρομερά και ψεύτικα πρησμένο σώμα είναι αντιαισθητικό και απωθητικό, αυτή είναι η σκληρή αλήθεια φίλε μου  ;)
Εσύ βέβαια από τα κόμπλεξ σου λόγω της σκατόφατσας που κουβαλάς έχεις ρίξει όλες σου τις προσπάθειες στο να φουσκώσεις σα μπαλόνι κι όσο δεν πάει με ό,τι τίμημα κι αν υπάρχει  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ετσι ησουν ρε μαλακα σαν γκοτζιλα και αποφασισες να πασ γυμναστηριο μπας και δεις ασπρη μερα... :2funny:

Καλά εντάξει, ώρα για ύπνο, αύριο πάλι με καλύτερη προσπάθεια  :jerking:

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
καλα οτι πεις εχω σκατοφατσα ειμαι πρησμενος και κανω τα παντα γι αυτο.αντε παιξε με το πουλακι σου τωρα και κοιμησου βλακακο.αλλα για γυμναστικη μην μιλας εισαι ανυπαρκτος.εδω δεν θα  κατσουμε να συζητησουμε ποιος ειναι ωραιος και ποιος ασχημος ουτε θα πω εχω τοσες γκομενες και πουτσες μπλε.αντε καληνυχτα

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
[αντε τραβα να ξυρισεις το λεπτο στηθακι σου
λεπτε
[/quote]

αυτο τωρα ειναι προσβολη-βρισια? :think: :think: :uglystupid:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γενικώς το συγκεκριμένο θρεντ όταν παίρνει την κάτω βόλτα είναι  :jerking: :uglystupid: :idiot: :headbang: :birdman: :badair: :crazy: :ak: :cussing: :thefinge: :blowup: :argue: :uzi: :blahblah1: :hammer: :piss: :fart-in-bed: :toilet: :d-spam: :offtopic:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Μη γελάς, θα ξυπνήσει η μαμά. 1,73 ύψος είμαι βλακεντίδη, δεν θέλω να κατέβω σε αγώνες, νορμάλ σώμα θέλω
λιονταρακο διαβασε για την εξεταστικη παλικαρι μου...
και ασε τα βαρη για αργοτερα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
το σβαρτζενεγκερ τον κοιτουσαν και γελουσαν...;
δεν θα γινεις ποτε ετσι
θες να κατεβουμε τωρα σε αγωνα επιδειξη οι δυο μας;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
το σβαρτζενεγκερ τον κοιτουσαν και γελουσαν...;
δεν θα γινεις ποτε ετσι
θες να κατεβουμε τωρα σε αγωνα επιδειξη οι δυο μας;

Ρε άει επιδείξου βλάκα. Βάλε πρώτα φωτογραφία να δούμε τα χάλια σου και μετά μίλα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε άει επιδείξου βλάκα. Βάλε πρώτα φωτογραφία να δούμε τα χάλια σου και μετά μίλα
εσυ εβαλες μωρη λουλου;
πανω σε κανα σκαμνι ποζαρες;
αχαχααχχαχαχαχααχ
σε κοινη θεα δεν βαζω
δωσε ενα mail αν θες και σου στελνω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εσυ εβαλες μωρη λουλου;
πανω σε κανα σκαμνι ποζαρες;
αχαχααχχαχαχαχααχ
σε κοινη θεα δεν βαζω
δωσε ενα mail αν θες και σου στελνω

Γιατί, φοβάσαι μη σε αναγνωρίσει ο μαιευτήρας σου; (γιατί μόνο αυτός σε έχει δει γυμνό :2funny:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom