Τωρα που ειπες για πιάσιμο πάγκου ... ρε φιλε τι διαολο γινεται τις Δευτερες στα γυμναστήρια ;;; ολοι το στηθος έχουν βαλει. Πηγα κατά τις 10 επειδή ηξερα ότι αμα πάω πιο νωρις θα γινεται χαμος και πάλι για τον πάγκο περιμεναν 2 άτομα. Καλα κρασιά. Για την Δευτερα που μας πέρασε λέω.
Οσο για τα αλλα που γράφεις βέβαια συμφωνώ. Το γυμναστηριο και γενικα η επιλογή ενός τροπου αθλητικής ζωής προϋποθετει κάποια διάθεση και κάποιο χρονο εκ μέρους του αθλούμενου ακομα και σε ερασιτεχνικο επιπεδο.
Για να μην έχει προβλήματα με την υγεια του. Δηάδη τραυματισμούς στην προπονηση από ταρζανιές .... προβλήματα στην υγεια από τη διατροφή γιατι δεν μπορεις να γαμάς ένα σωμα στο γυμναστηριο και να μην του ριχνεις ποιοτικό καύσιμο. Ποιοτικό και επαρκές. Αυτά τα 2 πάνε μαζί.
Oπως δεν μπορεις πριν την προπονηση να φάς παστιτσιο ή και μετά γιατι θα σε κοψει. Ετσι δεν μπορεις να την βγάζεις και με ένα μηλο τη μιση μερα και μετά να γυμνάζεσαι επι 2 ώρες.
Και όπως ελεγα και σε έναν φιλο προχθες στο γυμναστηριο που με ρωτουσε για τα κιλά που έχασε (5 κιλά σε 20 μέρες) προφανώς και διαφώνησα. Είναι πολλά για τοσο συντομα. Εγω ειχα χάσει 6 κιλά σε 5 μηνες κάποτε.
Γάμησε τα φίλε, για αυτό δεν κάνω ποτε δευτερα στήθος, κσερό τι θα συναντήσω.
Και ειδικά τώρα που τρέχουν όλοι να γίνουν σε 1.5 μηνα Lazar.
Εννοείτε, συμφωνώ με όσα έγραψες. Εκτος ότι πετυχαίνουμε κάποιους στόχους από την άλλη προσέχουμε και την υγεία μας με τις καλές τροφές. Ξέρω πχ άτομα που ενώ έχουν πολύ καλο μεταβολισμό τρώνε σαβούρες και έχουν V με κοιλιακούς. Μπορεί τωρα να μην τους δείχνει κάτι το σώμα αλλα στα 40 τους θα έχουν θέματα.
ποια η γνωμη σας για τα συμπληρωματα πρωτεινης??αξίζουν ή γενικως είναι τσάμπα λεφτά??
Καμια από τις επώνυμες και ακριβές δεν αξίζει να είναι ακριβή! Τώρα σαν σύνολο όλες μαζί δεν τις θεωρώ τζάμπα λεφτά, απλά επώνυμη και ακριβή για κανένα πούστη λόγο δεν θα αγόραζα γιατί σε κλέβουν. Εάν δεν προλαβαίνεις να συμπληρώνεις γεύματα για μένα πάρε μια, πάντα whey ή concetrate και μακριά από τις gainer γιατί είναι άχρηστες και σε κλέβουν περισσότερο. Δεν θα σου πω συγκεκριμένη μάρκα απλά ένα παράδειγμα δικό μου (και άλλων) που το έχω ψάξει και στο internet. Έχω πάρει αρκετές επώνυμες-ακριβές με τις γνωστες τιμές 60-75, όπως και κάποιες πολύ φτηνές με 25-40. Σε χρήση που έκανα με τις φτηνές, 6-7 μήνες, δεν είδα καμια μα καμια διαφορα ή αλλαγή στο σώμα μου. Όπως ήμουν με τις ακριβές έτσι παρέμεινα και με τις φτηνές ( διατροφή και η προπόνηση πάντα).
Οποτε κρίνε μονος σου τι σε συμφέρει.
ΥΓ: Το σώμα σου δεν θα στο φτιάξει καμια πρωτεΐνη. Το λέει και η λέξη, είναι συμπλήρωμα.
Καλησπέρα να ρωτήσω κατι , το λίπος στη κοιλιά πως φεύγει, πέρα απο το τρέξιμο. Κατι ζώνες που προκαλούν εφίδρωση κάνουν δουλεια?
και με την διατροφή.
Ζώνη εφίδρωσης? Αν θες να σου κρατάει την κοιλια ζεστη να την πάρεις αλλιώς είναι απάτη. Θα σου ιδρώσει την περιοχή και εσύ θα νομίζεις ότι αδυνάτισες ενώ έχασες νερά. Καλύτερα να δώσεις τα χρήματα σου για αθλητικά παπούτσια-ρούχα και να βάλεις νάιλον στην κοιλια που θα σου κάνει την ίδια δουλειά.