Νέα

Γύφτοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Η Κωνσαντινουπολη ειναι τουρκικη, και αν ποτε τολμουσαμε να κανουμε επεκτατικο πολεμο θα τον πιναμε οπως τον εχουμε πιει πολλες φορες.

Πάψε ρε...θα τους βάζαμε φωτιές και θα τους καίγαμε στο πι και φι, σε αυτό είμαστε οι καλύτεροι. LOL

spt

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό το κράτος ή που θα ταλαιπωρεί τον κόσμο με ανούσια και ατελείωτη γραφειοκρατία ή που θα γίνεται ξέφραγκο αμπέλι.
Καλά ρε παιδιά,εσείς που κυβερνάτε,μέση οδός σ'αυτόν τον τόπο δεν υπάρχει?
Όπως είπε και ο DUGUJAU τους γύφτους άντε να τους βρείς μετά.
Πρώτη φορά είδα,στην τηλεόραση,πολίτες να δηλώνουν οτι χρειάζεται περισσότερη γραφειοκρατία και έλεγχος !!!
Από την άλλη όμως έχεις και μία αντιπολήτευση που κάνει την τρίχα τριχιά και εκβιάζει για βεβιασμένες κινήσεις και ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση θα βρούν να πουν κάτι.
Ήταν πραγματικά γελίο παρακολουθόντας της δηλώσεις ενός βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να αρχίζει την δήλωση ρίχνοτας ευθύνες στην κυβέρνηση που δεν ενέπλεξε τον στρατό από την πρώτη στιγμή και στο τέλος της δήλωσης να λέει οτι η εμπολοκή του στρατού δηλώνει πολιτική αδυναμία και να ζατάει τα ρέστα για την εμπλοκή του στρατού.΄Σ'αυτό το σημείο ευτυχώς τον διέκοψε ο δημοσιογράφος επισημένοντας (με άλλα λόγια) οτι δεν του έχουν μείνει και πολλά μαλλιά ακόμα για χάσιμο.Μονά ζυγά δικά τους.
Πάντως μάγκες εάν νομίζετε οτι ψηφίζοντας τα μικρά κόμματα που κάνουν αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς επιδή δεν έχουν δώσει ποτέ δείγμα γραφής και οδηγόντας τον τόπο σε ακυβερνησία θα βελτιωθούν τα πράγματα,ΓΕΛΙΕΣΤΕ.Θυμάστε τις κυβερνήσεις συνεργασίας την δεκαετία του 90 ? Το μπάχαλο σε όλη του την μεγαλοπρέπεια!

Απλά ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ στο κόμμα που ψηφίζετε.Σε κάθε κόμμα "εξουσίας" υπάρχουν ικανότατοι και ανίκανοι.
Π.χ. Απορώ ποιός ψηφίζει τον Μίλτο Βαρβητσιότη έναν φλώρο που δεν έχει ακόμα ανακαλύψει την πυρίτιδα ή π.χ. τον Τσοχατζόπουλο που με τόση "Ξύλινη" γλώσσα που μιλάει φτάνει να αναδασώσουμε όλη την Ελλάδα 10 φορές.

Απλά μην νομίζετε οτι ψηφίζοντας το κάθε κακόμοιρο κόμμα θα βελτιωθούν τα πράγματα,βάλτε το μυαλό σας και όχι την καρδιά σας να σκεφτεί.

averel_dalton

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
pisoxosti φασίστας δεν είμαι ..εθνικιστής είμαι προδότη σκουλίκι. με τέτοια κότα σαν εσένα δεν κάνουμε πόλεμο..όπως σε χαρακτηρίζει και το nickname  σου ,εσύ πήγαινε στον πόλεμο με τον κώλο αντε pisoxoste tin mou :birdman: :birdman:

Σημείωση απο Mod:

Dalton, πρόσεχε πως εκφράζεσαι. Την επόμενη φορά που θα γράψεις τέτοια, θα έχεις συνέπειες.

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
οξω και οι κωλοφασιστες και οι βρωμοαναρχικοι σαν μερικους εδω μεσα.
Η Κωνσαντινουπολη ειναι τουρκικη, και αν ποτε τολμουσαμε να κανουμε επεκτατικο πολεμο θα τον πιναμε οπως τον εχουμε πιει πολλες φορες.
Οπως και το 1912-1913 που οι παππούδες-προπαππούδες μας τριπλασιάσαν  την Ελλάδα ξεκοιλιάζοντας με τις ξιφολογχες τους χιλιάδες βρωμότουρκους...Αυτοί επί 5 συναπτούς αιώνες μαγάριζαν τα ελληνικά χώματα με την παρουσία τους και μόνο με επεκτατικό πόλεμο τους διώξαμε...Αλλά το θέμα μας δεν είναι οι πόλεμοι με τους Τούρκους,αλλά οι γύφτοι που τους έφεραν ο Οθωμανοί επί τουρκοκρατίας για να μας κάθονται στο σβέρκο μέχρι και σήμερα...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ο Χριστοδουλοπουλος ειχε κανει δωρο στη μανα του που ειναι γυφτισα μια βιλα και οντως αυτη δεν μπορεσε να ζησει εκει. Επεστρεψε στις σκηνες.  :idiot:  :oΚαι η λεξη ελληνας στην Αμερικη το 19ο αιωνα  ηταν βρισια. Και νομιζω στη Γαλλια υπαρχει εκφραση
'Αι γαμησου με τους ελληνες ', δηλαδη και καλα με χαμηλου επιπεδου ανθρωπους  :think:

Όχι ρε, το λένε επειδή είμαστε καλοί γαμιάδες. Ευχή είναι  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οξω και οι κωλοφασιστες και οι βρωμοαναρχικοι σαν μερικους εδω μεσα.

Στους βαλκανικούς πολέμους νικήσαμε...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Επειδή έχει τύχει ένα διάστημα να ασχοληθώ με τσιγγάνους και γύφτους, το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι άνθρωποι έχουν κτίσει γκέτο πάνω σε λανθασμένες δομές. Δεν ξέρουν πως να ιεραρχούν πρώτα πρώτα τις ανάγκες τους. Είναι σε μια λούμπεν κατάσταση και ζουν στον δικό τους κόσμο.

Υ.Γ. Οι γύφτισσες φωνάζουν στο σεξ

Επισκέπτης
Δεν θεωρω τον εαυτο μου ρατσιστη και ποτε δεν εχω πει κακη κουβεντα για κανενα μεταναστη, αντιθετως τους σεβομε και τους εκτιμω γιατι παρατησαν πατριδες οικογενια φιλους και ξενιτευτικαν για ενα καλυτερο μελλον. Τα αισθηματα μου και οι αποψεις μου ομως δεν ειναι τα ιδια για τους γυφτους. Ειναι μαζι με τους Εβραιους οι χειροτερες ρατσες που υπαρχουν στον πλανητη. Ειναι κλεφτες, βρωμιαρηδες, ψευτες και δεν προσφαιρουν τιποτα στο κοινωνικο συνολο. Θεωρω την παρουσια τους ως μολυνση.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ευτυχως που μας εξηγησες, γιατι θα σε παρρεξηγουσαμε.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
βέβαια με τους γύφτους ξέρεις τι να περιμένεις!
με κάποιους που δεν είναι αλλά φέρονται σαν γύφτοι? δεν ξέρω ποιοι είναι χειρότεροι  :think:

Επισκέπτης
θα ασχοληθώ με δυο παραμέτρους στο συγκεκριμένο ζήτημα α) όσον αφορά το θέμα με τα 3000 ευρώ που πάνε οι γύφτοι και και τα παίρνουν με πλαστά χαρτιά εδώ φταίει η επίσημη πολιτεία που σήμερα εκφράζεται από την ΝΔ με τον τρόπο που αποφάσισε να τα δώσει εμπρός στην καθίζηση που είναι ορατή στις εκλογές που έρχονται ενώ το σωστό θα ήταν η όλη διαδικασία να γίνει σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση η οποία σε κάθε χωριό το τοπικό συμβούλιο να δίνει ένα επίσημο χαρτί ταυτοπροσωπίας και βεβαίωσης διαμονής και με αυτό να εισπράττονται τα χρήματα.
β) όσον αφορά την ρατσιστική συμπεριφορά ορισμένων και εδώ είναι ορατή η ευθύνη                της πολιτείας που δεν έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα για την ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο και όσο μια ομάδα ανθρώπων όπως οι τσιγγάνοι την παραμερίζεις εφαρμόζοντας ρατσιστικές μεθόδους αυτό που στο τέλος επιτυγχάνεις είναι να τους        κάνεις χειρότερους παράδειγμα σαν αυτό είναι οι Πομάκοι στην Θράκη που ενώ στην ουσία είναι μια φυλή με ρίζες στην αρχαιότητα ο στρατηγός Παπάγος τους απομόνωσε και μάλιστα την περιοχή τους την χαρακτήρισε Τούρκικο τομέα με αποτέλεσμα να ανοίξει ο  δρόμος στους Τούρκους να τους εντάξουν εθνολογικά και σήμερα να παίζονται μια σειρά επικίνδυνα παιχνίδια για την ασφάλεια της χώρας μας. 

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
pisoxosti φασίστας δεν είμαι ..εθνικιστής είμαι προδότη σκουλίκι. με τέτοια κότα σαν εσένα δεν κάνουμε πόλεμο..όπως σε χαρακτηρίζει και το nickname  σου ,εσύ πήγαινε στον πόλεμο με τον κώλο αντε pisoxoste tin mou :birdman: :birdman:

Εισαι γελοιος αν δεν το καταλαβες.
Η Μικρασιατικη καταστροφη σου λεει τιποτα?
Πισοχωστης ασχετε σημαινει αυτος που γαμαει και ειναι χιουμοριστικο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το  σίγουρο  είναι  ότι  στη  φάση  του  επιδόματος  των  3.000  κολλάει 
γάντι  η  παροιμία " Μάθανε  ότι  πηδιόμαστε  και  πλάκωσαν  και  οι  γύφτοι! "
:think:

spt

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προς όλα τα ξαναμένα πνεύματα.
Το οτι είμαστε μπουρδελιάριδες δεν σημαίνει οτι πρέπει και να φερόμαστε σαν κάφροι.
Αντε, ας μην γυρίσουμε 20 χρόνια πριν που ο ένας χαρακτήριζε τον άλλο προδότη κτλ.
Ζητάμε από τους πολιτικούς μας να αλλάξουν αλλά δεν βλέπω να έχουμε αλλάξει εμείς.
Αν εμείς παραμένουμε κάφροι τότε και οι πολιτικοί μας θα μας φέρονται ανάλογα.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Το  σίγουρο  είναι  ότι  στη  φάση  του  επιδόματος  των  3.000  κολλάει
γάντι  η  παροιμία " Μάθανε  ότι  πηδιόμαστε  και  πλάκωσαν  και  οι  γύφτοι! "
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντως σε αυτο που λες Arion δεν συμφωνω 100% και θα σου πω γιατι.Ζω σε περιοχη που εχειστενη σχεση με γυφτους, και το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ενταχθουν στο κοινωνικο συνολο. Τι παροχες δινουν, τι σπιτια φτιαχνουν, τι φαγητα μοιραζουν στα σχολεια, αποτελεσμα μηδεν. Δεν λεω οτι λαθη δεν γινοντε,απλα παρακολουθωντας στενα το θεμα εχω δημιουργησει αυτην την αποψη.Ο δημος εχει σηκωσει τα χερια ψηλα, δεν μπορει να κανει τπτ αλλο

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παντως σε αυτο που λες Arion δεν συμφωνω 100% και θα σου πω γιατι.Ζω σε περιοχη που εχειστενη σχεση με γυφτους, και το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ενταχθουν στο κοινωνικο συνολο. Τι παροχες δινουν, τι σπιτια φτιαχνουν, τι φαγητα μοιραζουν στα σχολεια, αποτελεσμα μηδεν. Δεν λεω οτι λαθη δεν γινοντε,απλα παρακολουθωντας στενα το θεμα εχω δημιουργησει αυτην την αποψη.Ο δημος εχει σηκωσει τα χερια ψηλα, δεν μπορει να κανει τπτ αλλο
Και εγώ φίλε μου σου λέω οτι ο δήμος μπορεί να κάνει πολλά παραπάνω. Σε οτι αφορά το τοπικό μας πρόβλημα με τους γύφτους. Ο δήμος που είχε το πρόβλημα με τους γύφτους έδωσε δάνεια 60000 ευρώ με εγγύηση του δημοσίου για να φτιάξουν σπίτια και να φύγουν απο τους καταυλισμούς.
Οτι σπίτια δείτε εσείς απο τους κωλόγυφτους...

Επισκέπτης
φίλε μου με γιατροσόφια σαν αυτά δεν γίνεται τίποτε απλά χρειάζονται άνθρωποι που έχουν ειδικευθεί στην ένταξη στην κοινωνία αυτών των ομάδων και μάλιστα οι μισοί από αυτούς είναι γύφτοι και τσιγγάνοι και υπάρχουν πολλά κοινοτικά προγράμματα για αυτό τον σκοπό όμως οι εκάστοτε εδώ κυβερνήσεις δεν εκμεταλλεύονται τα κονδύλια αυτά γιατί απλά δεν θέλουν να εντάξουν αυτές τις ομάδες θέλουν την ύπαρξη τους να την έχουν σαν άλλοθι. 

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Κοιτα να δεις, ειδικα το θεμα των κατοικιων ειναι προφωνος επειδοτουμενο απο την Ε.Ε. αλλα δεν ειχε ιδιαιτερα αποτελεσματα.
Ρε Cretan το ιδιο πραγμα δεν λεμε?? οτι δινονται κινητρα και λεφτα αλλα αυτοι δεν θελουν να ενταχθουν, προτιμουν να φανε τα λεφτα του δανειου απο  το να κανουν σπιτι.
Και δεν ειπα οτι εχουν γινει τα παντα, απλα λογω του οτι οσες κινησεις εχουν γινει αποτυχαν, νομιζω οτι οι αρχες πλεον θεωρουν οτι δεν αξιζει να κανεις κατι για αυτη την κατασταση

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κοιτα να δεις, ειδικα το θεμα των κατοικιων ειναι προφωνος επειδοτουμενο απο την Ε.Ε. αλλα δεν ειχε ιδιαιτερα αποτελεσματα.
Ρε Cretan το ιδιο πραγμα δεν λεμε?? οτι δινονται κινητρα και λεφτα αλλα αυτοι δεν θελουν να ενταχθουν, προτιμουν να φανε τα λεφτα του δανειου απο  το να κανουν σπιτι.
Και δεν ειπα οτι εχουν γινει τα παντα, απλα λογω του οτι οσες κινησεις εχουν γινει αποτυχαν, νομιζω οτι οι αρχες πλεον θεωρουν οτι δεν αξιζει να κανεις κατι για αυτη την κατασταση
Ναι φίλε, ακριβώς τα ίδια λέμε. Αλλά που να βρείς άκρη εδώ που είμαστε.

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
"Γυφτοι γδυθειτε
θα βρεξει να πλυθειτε"

Stories

Νέο!