Νέα

Γύφτοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ εγώ βρίσκω υπερβολικό το warned στον gimme shelter.Κ εγώ έχω κάνει αντίστοιχα σχόλια κ ίσως χειρότερα αλλά δεν προειδοποιήθηκα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
O gimme shelter εξάλλου ειρωνικά το είπε και δε το εννοούσε...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]O gimme shelter εξάλλου ειρωνικά το είπε και δε το εννοούσε...[/size]

Sorry guys...

Να δεχτώ ότι το είπε ειρωνικά? Το δέχομαι.

Δε μπορεί μέσα στο φόρουμ να υπάρχει κείμενο που λέει:

"Παιδιά ποτέ δεν είναι αργά. Μπορούμε και τώρα να τους σφάξουμε. Μπρούμε να στείλουμε τα τανκς μας στα Λιόσια και να καθαριστεί επιτέλους το έθνος από αυτά τα μαυριδερά υποκείμενα..."

Και να μην υπάρχει αντίδραση απ το site.

Παραβαίνει τους κανόνες.

Όσο για τις λοιπές αηδίες που γράφτηκαν, αν τις είχα δει θα είχα κάνει το ίδιο. Τα εξήγησα και στο συναγωνιστή shelter όσο πιο καλά μπορούσα με ΡΜ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑ όμως.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάτω τα χέρια από τον αδελφό shelter.όλα τα ΧΑΝΟΥΜΙΑ ενωμένα.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Dark υποπτο το ονομα σου. Εχει μηπως να κανει με τον χρωματισμο του δερματος σου??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τι τα παιρνετε ολα τοσο τις μετρητης δεν μπορω να καταλαβω..!!απο μερικα ατομα εδω μεσα ειναι ξεκαθαρο και απο τον τροπο γραφης τους οτι δεν τα λενε με κακια...!!
οσο για αυτο με το warned κανουριο κολπακι??προειδοποιηση δεν μπορει να λαβει ενα μελος με πμ...πρεπει να φενεται σε ολα τα μελη??

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]...οσο για αυτο με το warned κανουριο κολπακι?? προειδοποιηση δεν μπορει να λαβει ενα μελος με πμ...πρεπει να φενεται σε ολα τα μελη?? [/size]

Σχετικά καινούριο. Κάτι μήνες υπάρχει η δυνατότητα.

Ναι, καλό είναι να φαίνεται. Για να σφίγγουν οι κόλοι...

Η δυνατότητα του ΡΜ δεν έχει πάψει να υπάρχει, φυσικά.

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
μολις επιβεβαιωθηκα για κατι:
Για να γινει καποιος ΑΝΤΜΙΝ και ΜΟΝΤ στα φορούμια περναει εξετασεις "χιουμορ" και "σαρκασμου" και νικαει αυτος που δεν εχει καθολου...
Αν διαπιστωθει οτι ΟΛΟΙ οι υποψηφιοι εχουν εστω ιχνος απο τα παραπανω, τοτε ο διαγωνισμος κυρησσεται αγονος και επαναλαμβανεται αργοτερα...

Επισκέπτης
τσιγγανοι,γυφτοι ,μεταναστες ,ολοι ειναι  αδελφια μας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σε βλέπω να βάζεις υποψηφιότητα με το ΛΑΟΣ.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σήμερα στα ʼνω Λιόσια πήγαινα παραγγελία!
Σταματώ να ρωτήσω για έναν δρόμο έναν περαστικό, πίσω μου δεν ερχόταν κανείς! Μετά από 30'', έρχεται αμάξι πίσω κι αρχίζει κόρνες,
ξερογκαζιές και φωνές!! Του κάνω νόημα με τα δάχτυλα "μισό λεπτό"!
Ύστερα κάνω στην άκρη για να κάνω αναστροφή κι έρχεται δίπλα μου ένας
τσιγγάνος με ένα αγροτικό και μου λέει "είσαι πολύ μλκς "και κάτι μπινελίκια που δεν άκουσα καλά! Εντελώς αυθόρμητα του λέω "άντε και γ@μσου"!!
Αμέσως κατεβαίνει κάτω κι αρχίζει να μου φωνάζει "θα σε γ..., θα σε κάνω, θα σε ράνω λούστη, κλπ"!
Δε δίνω σημασία και μπαίνω σε ένα στενό για να μην κάνω αναστροφή στο δρόμο! Ξαφνικά τον βλάπω πίσω μου με άγριες διαθέσεις και να προσπαθεί να έρθει δίπλα μου με σκοπό ή να με εμβολίσει ή να μπει απότομα μπροστά μου και να μου κλείσει το δρόμο! Ήμουν με Mercedes 410 φορτηγό!
Δεν τον άφησα κι μπήκα σε ένα στενό, ευτηχώς δεν ήταν αδιέξοδο και χώραγα! Ξαφνικά τον βλέπω να φρενάρει, να κατεβαίνει κάτω και να αρχίζει να τρέχει με τις παντόφλες προς τα μένα!! Δεν με πρόλαβε!!
Μέχρι να βγω στον κεντρικό δρόμο, δεν σταμάταγα πουθενά γιατί υπέθεσα πως μπορεί να μου πεταχτεί από κανένα στενό με τίποτα φίλους του παρέα!!
Τελικά δεν έγινε τίποτα και συνέχισα το δρομολόγιο!!
Δε σας κρύβω πως φοβήθηκα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάνε αυτοί!!
Ίσως φταίω κι εγώ που τον έβρισα!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Heelover,είναι να ασχοληθείς με σκατόγυφτους?Κάποτε είπα έναν έτσι και μου απάντησε :γύφτο να με λές,σκατόγυφτο όμως όχι....άντε με τους βρωμίλους.....

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Η υπόθεση του Μαρσελίνο ή κατά κόσμον Γιάννης Τσατσάνης έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της γυφτιάς της Santa Barbara το 1987.
Ο Μαρσελίνο ήταν ένα δεκαεπτάχρονο γυφτόπουλο το οποίο ήταν το καμαρι της γυφτιάς καθώς ήταν τρομερός ποδοσφαιριστής κ ταλέντο κ είχε την ατυχία να είναι παιδί του πλουσιότερου γύφτου της ''πρωτεύουσας΄΄.Κάποιοι λοιπόν συμπατριώτες του λιμπιζόμενοι τα φράγκα του μπαμπα-Μαρσελίνο τον απήγαγαν κ ζήταγαν λύτρα-αν δεν κάνω λάθος 100.000.000 δρχ.το 1987!!!Αν δεν τα έπαιρναν θα τον σκότωναν.Ο μπαμπάς-Μαρσελίνο θες ότι ήταν τσιγγούνης θες ότι αυτές τις εντολές είχε από την αστυνομία δεν έδωσε τα φράγκα που του ζήταγαν κ οι απαγωγείς του έφαγαν το ''καμαρι της γυφτιάς''.Τότε έγινε χαμός.Αποδείχτηκε ότι ήταν μπλεγμένοι στην απαγωγή κ συγγενείς του Μαρσελίνο.Στην δίκη-που είχε γίνει υπό τον φόβο εμφύλιας σύρραξης της γυφτιάς-οι κατηγορούμενοι έφαγαν ισόβια κ μέχρι τώρα είναι μέσα κ παρακαλάνε ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ.

Αυτός κύριε είναι ο γύφτος.Τρωει τον συγγενή του για τα φράγκα κ ας πρόκειται για γύφτο-μια φυλή που ενώνεται με ιδιαίτερους δεσμούς μεταξύ τους.

προφανως δεν εχει τυχει ποτε να δεις αδερφοκτονιες σε αλλες φυλες, η να σφαζονται μεσα μια οικογενεια.
Ειπαμε ρε παιδια δεν ειναι και η πιο ευχαριστοι ανθρωποι, αλλα ειναι ανθρωποι πρωτα απ ολα.
Αλλα οχι και να παρουσιαζουμε ως επιχηρηματα για το ποιον τους οτι σκοτωθηκαν μεταξυ τους για τα λεφτα

Cjgrove9

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια φορά περίμενα σε ενα φανάρι να περάσω με το μηχανάκι.Είχα δικάβαλο έναν φίλο και περιμέναμε να ανάψει πράσινο.Ξαφνικά εκεί που περιμέναμε σκάει μύτη πίσω μας ένα αγροτικό με έναν γύφτο.Με το που ανάβει πράσινο αυτός ξεκινά τις κόρνες και τις φωνές.Τότε γυρνάει ο φίλος μου και του κανει κολωδάχτυλο και του φωνάζει χαρακτηριστικα "τι θές ρε μαλάκα"!Τότε αυτός τα παίρνει και μας προσπερνά και σκάει χειρόφρενο μπροστά μας.Φοβήθηκα μην μας ρίξει κάτω και παράλληλα νευρίασα και τον έπιασα στην κίνηση.Έσκασα κολιά μπροστά του και σταμάτησα.Κατέβηκα με τον φίλο μου και του έλεγα τι θέλει και αν είναι μάγκας κ.λ.π.Αυτό που έκανε ο γύφτος? Πήρε πούλο κάνοντας όπισθεν....

Το συμπέρασμα?
Όταν είναι μόνοι τους είναι τρομερά κοτόπουλα!!!!!

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Οι βρωμόγυφτοι μαζεύτηκαν απ' όλη την Ελλάδα  στην Ηλεία και πήγαν και πήραν με πλαστά στοιχεία το επίδομα στους πληγέντες από τις φωτιές,3000-5000 ευρώ έκαστος...Γέμισαν οι τράπεζες απ' αυτούς ,κλέψανε λεφτά του ελληνικού λαού και αναγκασαν τους συνανθρωπους μας στην Ηλεία που πραγματικά επλήγησαν να περιμένουν ατελείωτα στην ουρά και πολλοί να μην πάρουν τα χρήματα τους εκείνη την ημέρα γιατί τελείωσαν τα χρήματα στις τράπεζες...Και οι Μπάτσοι κάτσανε να τους κοιτάνε γιατί ο Καραμανλης τους είπε κανείς να μην προβάλλει εμπόδιο...Λένε ότι θα κάνουν έλεγχο μετά για το που πήγαν τα χρήματα,αλλά αν τους βρούνε τους βρωμόγυφτους σφύρα μου κλέφτικα...Για τέτοιο μπουρδέλο μιλάμε ...Μαυρίστε τους στις εκλογές!!!!!

averel_dalton

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
όξω οι γύφτοι και οι αλβανοί..ξανά πρωτεύουσα η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. όξω η βρώμα της σκατοαθήνας.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Οι βρωμόγυφτοι μαζεύτηκαν απ' όλη την Ελλάδα  στην Ηλεία και πήγαν και πήραν με πλαστά στοιχεία το επίδομα στους πληγέντες από τις φωτιές,3000-5000 ευρώ έκαστος...Γέμισαν οι τράπεζες απ' αυτούς ,κλέψανε λεφτά του ελληνικού λαού και αναγκασαν τους συνανθρωπους μας στην Ηλεία που πραγματικά επλήγησαν να περιμένουν ατελείωτα στην ουρά και πολλοί να μην πάρουν τα χρήματα τους εκείνη την ημέρα γιατί τελείωσαν τα χρήματα στις τράπεζες...Και οι Μπάτσοι κάτσανε να τους κοιτάνε γιατί ο Καραμανλης τους είπε κανείς να μην προβάλλει εμπόδιο...Λένε ότι θα κάνουν έλεγχο μετά για το που πήγαν τα χρήματα,αλλά αν τους βρούνε τους βρωμόγυφτους σφύρα μου κλέφτικα...Για τέτοιο μπουρδέλο μιλάμε ...Μαυρίστε τους στις εκλογές!!!!!

Τα λεφτα τα μοιραζουν ετσι χωρις ελεγχο για να προλαβουν τις εκλογες και να παρουν ψηφο.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
όξω οι γύφτοι και οι αλβανοί..ξανά πρωτεύουσα η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. όξω η βρώμα της σκατοαθήνας.

οξω και οι κωλοφασιστες και οι βρωμοαναρχικοι σαν μερικους εδω μεσα.
Η Κωνσαντινουπολη ειναι τουρκικη, και αν ποτε τολμουσαμε να κανουμε επεκτατικο πολεμο θα τον πιναμε οπως τον εχουμε πιει πολλες φορες.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Δε γνωριζω. Οι κανονες του site επιτρεπουν τις ρατσιστικες αναφορες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom