DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κ εγώ βρίσκω υπερβολικό το warned στον gimme shelter.Κ εγώ έχω κάνει αντίστοιχα σχόλια κ ίσως χειρότερα αλλά δεν προειδοποιήθηκα
[size=10pt]O gimme shelter εξάλλου ειρωνικά το είπε και δε το εννοούσε...[/size]
[size=8pt]...οσο για αυτο με το warned κανουριο κολπακι?? προειδοποιηση δεν μπορει να λαβει ενα μελος με πμ...πρεπει να φενεται σε ολα τα μελη?? [/size]
xi xi χι ναι καλα λες υποψηφιος του λαος!!!!!!!Σε βλέπω να βάζεις υποψηφιότητα με το ΛΑΟΣ.
Η υπόθεση του Μαρσελίνο ή κατά κόσμον Γιάννης Τσατσάνης έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της γυφτιάς της Santa Barbara το 1987.
Ο Μαρσελίνο ήταν ένα δεκαεπτάχρονο γυφτόπουλο το οποίο ήταν το καμαρι της γυφτιάς καθώς ήταν τρομερός ποδοσφαιριστής κ ταλέντο κ είχε την ατυχία να είναι παιδί του πλουσιότερου γύφτου της ''πρωτεύουσας΄΄.Κάποιοι λοιπόν συμπατριώτες του λιμπιζόμενοι τα φράγκα του μπαμπα-Μαρσελίνο τον απήγαγαν κ ζήταγαν λύτρα-αν δεν κάνω λάθος 100.000.000 δρχ.το 1987!!!Αν δεν τα έπαιρναν θα τον σκότωναν.Ο μπαμπάς-Μαρσελίνο θες ότι ήταν τσιγγούνης θες ότι αυτές τις εντολές είχε από την αστυνομία δεν έδωσε τα φράγκα που του ζήταγαν κ οι απαγωγείς του έφαγαν το ''καμαρι της γυφτιάς''.Τότε έγινε χαμός.Αποδείχτηκε ότι ήταν μπλεγμένοι στην απαγωγή κ συγγενείς του Μαρσελίνο.Στην δίκη-που είχε γίνει υπό τον φόβο εμφύλιας σύρραξης της γυφτιάς-οι κατηγορούμενοι έφαγαν ισόβια κ μέχρι τώρα είναι μέσα κ παρακαλάνε ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ.
Αυτός κύριε είναι ο γύφτος.Τρωει τον συγγενή του για τα φράγκα κ ας πρόκειται για γύφτο-μια φυλή που ενώνεται με ιδιαίτερους δεσμούς μεταξύ τους.
Οι βρωμόγυφτοι μαζεύτηκαν απ' όλη την Ελλάδα στην Ηλεία και πήγαν και πήραν με πλαστά στοιχεία το επίδομα στους πληγέντες από τις φωτιές,3000-5000 ευρώ έκαστος...Γέμισαν οι τράπεζες απ' αυτούς ,κλέψανε λεφτά του ελληνικού λαού και αναγκασαν τους συνανθρωπους μας στην Ηλεία που πραγματικά επλήγησαν να περιμένουν ατελείωτα στην ουρά και πολλοί να μην πάρουν τα χρήματα τους εκείνη την ημέρα γιατί τελείωσαν τα χρήματα στις τράπεζες...Και οι Μπάτσοι κάτσανε να τους κοιτάνε γιατί ο Καραμανλης τους είπε κανείς να μην προβάλλει εμπόδιο...Λένε ότι θα κάνουν έλεγχο μετά για το που πήγαν τα χρήματα,αλλά αν τους βρούνε τους βρωμόγυφτους σφύρα μου κλέφτικα...Για τέτοιο μπουρδέλο μιλάμε ...Μαυρίστε τους στις εκλογές!!!!!
όξω οι γύφτοι και οι αλβανοί..ξανά πρωτεύουσα η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. όξω η βρώμα της σκατοαθήνας.