You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γύφτοι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 225
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κανά δίμηνο τον έψαχναν.Θυμάμαι τότε τις εφημερίδες-παρόλο 10 χρονών παιδάκι-το τι έγραφαν για την υπόθεση.Έπαιζε μονίμως όλο το διάστημα στα πρωτοσέλιδα.Η Santa Barbara έμοιαζε με φυλασσόμενη φυλακή.Γύρω-γύρω 50 διμοιρίες ΜΑΤ για τον φόβο σύρραξης,αλλά κανείς δεν τόλμαγε να μπει ''μέσα''.Όταν βρήκαν το άτυχο γυφτόπουλο η σωρός του έγινε λαϊκό προσκύνημα κ βωμός όρκου για εκδίκηση μεταγενέστερα.Κ ίσως να έχετε δει από ειδήσεις πως κάνουν οι γύφτοι όταν σκοτώνεται κανένας δικός τους.Φανταστείτε τι παίχτηκε τότε.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Το Ειρηνάκι είναι τσιγγάνα...όχι γυφτοπούλα...έχει διαφορά....Ε ρε κ ήταν όλες οι γυφτοπούλες σαν το Ειρηνάκι.Τι θρεντ θα ανοίγαμε τώρα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ποια είναι ρε παιδια η διαφορά τσιγγάνων-γύφτων;
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Γράφονται αλλιώς..Ποια είναι ρε παιδια η διαφορά τσιγγάνων-γύφτων;
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Οι πρώτοι έχουν αξιοπρέπεια και δεν θα τους δείς να κυκλοφορούν ξυπόλητοι...αν τους αναφέρεις...γύφτους...θα σε βρίσουν...γενικά δεν έχουν καμία σχέση με τα αίσχη των γύφτων....Ποια είναι ρε παιδια η διαφορά τσιγγάνων-γύφτων;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μάιστα.Πρόκειται δηλαδή φυλετικά περί της ίδιας καταγωγής.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πάντως δεν είναι και όλοι γύφτοι εγκληματίες. Κάποιοι είναι τίμιοι και προσπαθούν να ζήσουν αξιπορεπώς. Πουλάνε καρέκλες ή ασχολούνται με το μικρεμπόριο ή πουλάνε φρούτα κλπ. Πάντως ποτέ δε με έχει πειράξει γύφτος προσωπικά. Απλά εγώ καταμαρτύρησα κάποια συγκεκριμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη συνολική κοινωνική οργάνωση.
Και κάτι για το ρατσισμό. Έχει ξεχειλωθεί τόσο η έννοια που πλέον έχει καταστεί ουδέτερη. Δηλαδή επειδή χρησιμοποιείται και καλά ως κατηγορία για ψύλλου πήδημα, και έχει αυτός ο όρος πάρει την έννοια της προστασίας κάθε αντικοινωνικής συμπεριφοράς, έχει ήδη γίνει χάσει την αρνητική του σημασιοδήτηση και έχει καταστεί ουδέτερος όρος. Τα πράγμτα και οι αξίες στην κοινωνία αλλάζουν.
Οι "αντιρατσιστές" σε λίγο θα καταφέρουν να αναγάγουν το ρατσισμό και σε θετική έννοια και αξία...
Και κάτι για το ρατσισμό. Έχει ξεχειλωθεί τόσο η έννοια που πλέον έχει καταστεί ουδέτερη. Δηλαδή επειδή χρησιμοποιείται και καλά ως κατηγορία για ψύλλου πήδημα, και έχει αυτός ο όρος πάρει την έννοια της προστασίας κάθε αντικοινωνικής συμπεριφοράς, έχει ήδη γίνει χάσει την αρνητική του σημασιοδήτηση και έχει καταστεί ουδέτερος όρος. Τα πράγμτα και οι αξίες στην κοινωνία αλλάζουν.
Οι "αντιρατσιστές" σε λίγο θα καταφέρουν να αναγάγουν το ρατσισμό και σε θετική έννοια και αξία...
DUGUJAU
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Mε αναγκαζεις να τα ξαναλεω ..απο το προηγουμενο μου post..Ποια είναι ρε παιδια η διαφορά τσιγγάνων-γύφτων;
Οι γυφτοι ηρθαν επι Τουρκοκρατι ας στην Ελλαδα απο την Αιγυπτο και χρησιμοποιουνταν ως δημιοι και για διαφορες αλλες βρωμοδουλει ες απο τους Οθωμανους.. .Τους δεχτηκαμε αναγκαστικα στα εδαφη μας γιατι δεν μπορουσαμε να κανουμε και αλλιως σαν ραγιαδες που ειμασταν τοτε...Η μοναδικη ευκαιρια που ειχαμε να τους ξεφορτωθουμ ε ηταν στην επανασταση του 1821...Δεν μπορω να καταλαβω τοτε γιατι σφαξαμε ολους τους Τουρκους και Εβραιους στη πελοποννησο και Στερεα και αφησαμε τους γυφτους...Α πο την ιδρυση του ελληνικου κρατους γινονται το αναποσπαστο παρασιτικο κομματι της ελληνικης κοινωνιας μεχρι σημερα...
Υπαρχουν φυσικα και η Τσιγγανοι οι οποιοι ειναι το ιδιο Ινδικο φυλλο με τους γυφτους...Ο λη η φυλη αυτη (ρομά) ξεκινησε τον 10 αιωνα μ.χ απο την Ινδια,διασπαστηκε σε δυο παρακλαδια και μεταναστευσ ε (αγνωστο γιατι) το ενα (τσιγγανοι) προς Βορρα και Ευρωπη ,ενω το αλλο(γυφτοι) προς Νοτο και Αιγυπτο...Ο ι τσιγγανοι καθως διασπαρθηκα ν σε μεγαλο μερος της ευρωπαικης επικρατειας,ηρθαν σε επαφη με τους ντοπιους πληθυσμους και αναμιχθηκαν(μπασταρδευτ ηκαν) σε ενα βαθμο...Γι αυτο ειναι και πιο λευκοι απο τους γυφτους,αρκετοι εχουν ανοιχτοχρωμα μαλλια και ματια(δεν ειναι θεα η Ειρηνη Μερκούρη?).Στην ελλαδα ήρθαν και εγινε το ιδιο περι τον 11ο αιωνα επι Βυζαντιου.. .Οι τσιγγανοι ασχολουνται με το παραεμποριο, οπως και οι ομοφυλλοι τους γυφτοι,αλλα ξεχωριζουν και με τις επιδοσεις τους στο τραγουδι και τη μουσικη,πραγμα που το ειχαν παρατηρησει και οι χρονικογραφοι απο τον Μεσαιωνα ακομα...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ήσουν σαφής.Μην ξεχνάμε ότι τσιγγάνος είναι κ ο μέγας τραγουδοποιός ο Χατζής.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ουτε εμενα με εχει πειραξει προσωπικα αλλα και αυτοι οι τιμιοι που λες φιλε μου τους εχω ακουσει σε μαγαζια που δουλεψα καποτε αυτους τους μικροπωλητες κλπ κλπ τι καθικια ειναι και τιαπατεωνες..ειναι στο αιμα τους..τυχαινει να χω πολλους στην γειτονια μου....και τα ποστ που διαβαζα παραπανω αληθευουν με τις μερσεντες και τα καλα αμαξια και μεσα το σπιτι τσαντιρι και να κοιμουνται στα πατωματα...!!Πάντως δεν είναι και όλοι γύφτοι εγκληματίες. Κάποιοι είναι τίμιοι και προσπαθούν να ζήσουν αξιπορεπώς. Πουλάνε καρέκλες ή ασχολούνται με το μικρεμπόριο ή πουλάνε φρούτα κλπ. Πάντως ποτέ δε με έχει πειράξει γύφτος προσωπικά. Απλά εγώ καταμαρτύρησα κάποια συγκεκριμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη συνολική κοινωνική οργάνωση.
οι τσιγκανοι για μενα προσωπικα δεν διαφερουνε και πολλυ απο τους γυφτους εγω τους βαζω στο ιδιο σακι...!!πολλοι απο αυτους στο εξωτερικο και ρουμανια π.χ. που υπαρχρι και βασιλιας των τσιγγανων εχουνε γινει κρατος εχουνε χωθει παντου στην βουλη σε καλιτεχνικους χωρους κλπ κλπ...!!! αυτους οσο και να τους πλενεις το σαπουνι σου χαλας...!!υπαρχουνε και εξαιρεσεις βεβεα αλλα μιδαμινες
Οι γυφτοι δεν πλενονται γι`αυτο ειναι και πιο σκουροι , ενω οι τσιγγανοι ανακαλυψαν καποτε οτι υπαρχει ......σαπουνι !
Α ! Και για να σας λυθουν οι αποριες περι προελευσης των γυφτων , σωστα εγραψε ο συναγωνιστης Dugujau τις συμβατικες ιστορικες πληροφοριες .
Επιπροσθετως εχετε υπ`οψιν σας , οτι η ρατσα αυτη (η σημερινη ρομα)αναφερεται για πρωτη φορα σε αρχαιο ελληνικο κειμενο , (νομιζω στον Κτησια) ο οποιος λεει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι ανθρωπινο φυλο , αλλα υποχθονιο και αμεσα συγγενες με το σημιτικο .
Εαν κανεις μελετησει τις εκστρατειες του Μ.Αλεξανδρου στην Ασια , καθως και συγκεκριμενες τοποθεσιες στην Περσια ( που τοτε εκτεινοταν απο την μαυρη θαλασσα ,εως την Κινα και τα παραλια της Ινδιας) και το Θιβετ , θα δει πως εκει κατοικουσαν ανθρωποειδη , τρολλς , και γενικα υποχθονιες φυλες που ειχαν εξελθει απο τις λεγομενες "πυλες" της γης , οι οποιες ησαν "παραβιασμενες" για αιωνες .
Ο Μ.Αλεξανδρος ειχε ως υψιστη εντολη απο τον διδασκαλο Αριστοτελη , που τον ετοιμαζε χρονια γι`αυτη την αποστολη να σφραγισει ξανα αυτες τις πυλες , και να εξολοθρευσει οποιο υποχθονιο ον υπηρχε στην επιφανεια .
Δυστυχως δεν ολοκληρωσε ποτε το εργο του , διοτι ως γνωστον πεθανε δηλητηριασμενος , απο προδοσια ανθρωπων που νομιζε δικους του .
Αυτοι οι "φιλοι" του ησαν κρυπτοσημιτες , και ειχαν εντολη απο το σιωνιστικο ιερατειο , να τον εμποδισουν παση θυσια , ετσι ωστε να μην σφραγιστουν ολες οι πυλες.... ;)
Ο δευτερος που απετυχε να τους εξαφανισει ηταν ο αδολφος....
Για αλλους λογους βεβαια.
Σημερα βιωνουμε ολοι τα αποτελεσματα της μη εξολοθρευσης τους !
Επιπροσθετως εχετε υπ`οψιν σας , οτι η ρατσα αυτη (η σημερινη ρομα)αναφερεται για πρωτη φορα σε αρχαιο ελληνικο κειμενο , (νομιζω στον Κτησια) ο οποιος λεει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι ανθρωπινο φυλο , αλλα υποχθονιο και αμεσα συγγενες με το σημιτικο .
Εαν κανεις μελετησει τις εκστρατειες του Μ.Αλεξανδρου στην Ασια , καθως και συγκεκριμενες τοποθεσιες στην Περσια ( που τοτε εκτεινοταν απο την μαυρη θαλασσα ,εως την Κινα και τα παραλια της Ινδιας) και το Θιβετ , θα δει πως εκει κατοικουσαν ανθρωποειδη , τρολλς , και γενικα υποχθονιες φυλες που ειχαν εξελθει απο τις λεγομενες "πυλες" της γης , οι οποιες ησαν "παραβιασμενες" για αιωνες .
Ο Μ.Αλεξανδρος ειχε ως υψιστη εντολη απο τον διδασκαλο Αριστοτελη , που τον ετοιμαζε χρονια γι`αυτη την αποστολη να σφραγισει ξανα αυτες τις πυλες , και να εξολοθρευσει οποιο υποχθονιο ον υπηρχε στην επιφανεια .
Δυστυχως δεν ολοκληρωσε ποτε το εργο του , διοτι ως γνωστον πεθανε δηλητηριασμενος , απο προδοσια ανθρωπων που νομιζε δικους του .
Αυτοι οι "φιλοι" του ησαν κρυπτοσημιτες , και ειχαν εντολη απο το σιωνιστικο ιερατειο , να τον εμποδισουν παση θυσια , ετσι ωστε να μην σφραγιστουν ολες οι πυλες.... ;)
Ο δευτερος που απετυχε να τους εξαφανισει ηταν ο αδολφος....
Για αλλους λογους βεβαια.
Σημερα βιωνουμε ολοι τα αποτελεσματα της μη εξολοθρευσης τους !
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Θα συ εξηγησω. Δουλευεις σε μια αντιπροσωπεια αυτοκινητων.
Σταματα ενα Datsun και κατεβαινει ενας μαυριδερος. Λες "Ω ρεπουστη θα μας πρηξει ο γυφτος".
Σε ρωταει "Παλικαρι ποσο κανει το BMW στη βιτρινα" "Λεσ εσυ 1500? προκαταβολή και 200? δοσεις 5 χρονια". Παει ο γυφτος στο αμαξι φερνει μια σακουλλα σπουπιδιων και λεει μαστορα εχω περιπου 19.000? στην τσαντα φτανουν. ΤΟΤΕ γινεται ελληνας αθιγγανος !!!!!!!!!!!!!
Η οικογενεια του Μαρσελινο ειχε ενα σπιτι 300 τετραγωνικα ΑΛΛΑ κοιμόντουσαν στο πάτωμα επειδη ειναι ΓΥΦΤΟΙ.
ο ιδιοκτητης του ΙΚΕΑ εχει το ιδιο αυτοκινητο 15 χρονια επειδη ειναι ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΣ.
υγ δεν ειμαι υπερ των τσιγγανων γιατι οντως στα παιδια τους δεν φερονται σωστα (βεβαια δεν τα πουλανε για να τα πηδηξουν πλουσιοι τουρίστες οπως κανουν οι Ταυλανδοι) απλα ειμαι κατα των γενοκτονιων (Χθες οι Αρμενιοι, οι Τσιγγανοι, οι Εβραιοι, οι Μαυροι αυριο οι Ελληνες) και την κριση ενος ανθρωπου με βαση την καταγωγη του .
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλά τα γράφετε αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος τη συνεισφορά έχουν όλοι αυτοί στην εθνική οικονομία τι πληρώνουν στην εφορία , εάν πηγαίνουν στρατιώτες , τι σχέση έχουν με την διακίνηση ναρκωτικών , με της κλοπές σπιτιών , τις άρπαγες τσαντών ,και ότι άλλο έχετε κατά νου παρακαλώ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τα γράψαμε ΟΛΟΙ πιο πάνω.Διάβασε κ θα ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ την ερώτησή σου.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πρώτος θα λαδώσω τις μηχανές των τανκ.
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ένταξη αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας δεν φταίνε οι γύφτοι για όλα αλλά οι γαμημένη πολιτεία που τους ανέχεται πως μπορεί κάποιος που δεν κάνει δήλωση να έχει φορτηγάκι μερσεντές 30.000.000 δρχ πως το αγόρασε που είναι το υπουργείο οικονομικών γιατί εμένα με γαμάνε και αυτούς όχι τι σκατά έχουν αυτοί τους γαμάνε μάλλον τους γαμάνε δεν υπάρχει αλί εξήγηση εάν ήμουν εγώ θα με είχαν σκίσει
gregoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Πρόσεχε μη βγει απο το μονιτορ και σου ξαφρίσει τίποτα στο γραφείο. Είδες το μάτι το πονηρό?
Με πέθανες ....ακομα γελάω με το σχόλιο (παρεπιπτόντως έκανα ειδική ρύθμιση στο Firewall να κάνει ban οτιδήποτε έρχεται από γύφτικο server-και το antivirus "οσφρίζεται" οποιονδήποτε πλησιάσει). Το μεγαλείο πάντως των γύφτων φαίνεται από μια συνάθροισή τους που είχαν μαζικώς πριν από μερικούς μήνες σε μια μεγάλη αλάνα που συναντάμε με τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο από Φάληρο προς Μοσχάτο(δίπλα από το εργοστάσιο της ΙΟΝ). Μόνο τότε πίστευες οτι βρωμάει κάτι περισσότερο από την γεμάτη λύμματα, βιομηχανικά απόβλητα και σαπισμένα κουφάρια αυτοκινήτων κοίτη του Κηφισού. Δεν αναφέρω καν την παράνομη κατάληψη του χώρου (άντε ο ιδιοκτήτης του να αποτανθεί στην αστυνομία να τους πετάξεις έξω ). Μόλις ξεκουμπίστηκαν από εκεί...χειρότερα από την χωματερή των ʼνω Λιοσίων... και συχνά πυκνά πάλι εμφανίζονται εκεί.
Όσον αφορά τον συναθλητή που ερωτάται γιατί εμάς του νομοταγείς φορολογούμενους (όσο βέβαια θέλουμε και εμέις να είμαστε σωστοί απέναντι σε ένα κράτος που διοικείται από λαμόγια, απατεώνες, κλέφτες, "γύφτους" και προδότες) η πολιτεία μας ανακαλύπτει και του γύφτους όχι, η απάντηση είναι απλή: Για να ανακαλύψει κάποιος την Αμερική, πρέπει να υπάρχει Αμερική-πολύ απλά, άγονται και φέρονται χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, δεν έχουν καμία σχέση με ΔΕΚΟ (φως νερό τηλεφωνο), εφόσον δεν έχουν μόνιμη κατοικία δεν τους βρίσκεις ποτέ και πουθενά... Βέβαια εν ήμασταν κράτος σοβαρό σαν την Γερμανία, ας άλλαζε ο οποιοσδήποτε κατοικία και ας μην την δήλωνε εντός συγκεκριμένου χρονικού περιθωρίου... Να βλέπαμε μετά τρέξιμο που θα είχε...
Αυτά όμως δεν θα γίνουν ποτέ εδώ γιατί δεν πρέπει επ' ουδενί να θίξουμε το "δημοκρατικό δικαίωμα κάθε Έλληνα" να γράφει στα @@ρια του νόμους και διατάξεις προκειμένου να μην περιορίσουμε την ελευθερία του όπως εκείνος την αντιλαμβάνεται (κάνω ότι θέλω, όπως θέλω, όπου θέλω, με όποιον θέλω και όποτε θέλω) και να θυμιθούμε καταστάσεις "νοσηρές" του παρελθόντος (η γνωστή καραμέλα με την Δικτατορία και την Χούντα). Γι αυτό δεν πρόκειται να προοδεύσουμε σαν λαός, βάζουμε πρώτα απ' όλα την καλοπέρασή μας και την μηδενική προσπάθεια πάνω από το γενικότερο καλό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις