Νέα

Γύφτοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τους Αλβανούς δεν τους συμπαθώ.Δεν τους πάω μία.Αλλά,το θεωρώ μεγάλη προσβολή απέναντι τους,να τους συγκρίνουμε με τους γύφτους.Για να συγκρίνεις τους γύφτους με κάτι, μάλλον πιο επιτυχής θα ήταν μια σύγκριση με κάποιο εκπρόσωπο του ζωικού βασιλείου.Καημένα ζώα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
εντυπωσιάστηκα από τους υψηλού επιπέδου συλλογισμούς

Η ατομική εμπειρία, μετατρέπεται αυτόματα σε κανόνα και κατόπιν σε αξίωμα, μη επιδεχόμενο αμφισβητήσεως.

Μπράβο, και σ'ανώτερα

Απορώ αφού σας πειράζουν τόσα πολλά και τόσοι πολλοί, τι είδους ζωή ζείτε.

Εξω όλοι από το ελλαδιστάν, και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σαφώς κ δεν πρέπει να τους διώξουμε.΄Ανθρωποι που πουλάνε ναρκωτικά δεν πρέπει να τους διώξουμε από την Ελλάδα.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ.Με πάσα λογική κρίση το λέω αυτό.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η μη υπαρξη Κράτους δεν είναι ατομική εμπειρία.
Είναι συλλογική συναίσθηση κάθε Έλληνα.
Στο σημερινό Ελληνόφωνο, Αθηνοκεντρικό, Ανθελλληνικό ψευδεπίγραφα Ελληνικό ΜΗ Κράτος, κάθε σοβαρή φωνή καταλήγει κατά βάθος να μάχεται για την ύπαρξη Κράτους.
Είτε αφορά Αλβανούς, Γύφτους είτε λοιπούς άλλους.
Μεινότητες που δεν βρίσκουν μπροστά τους το φράγμα του Νόμου.
Αντίθετα με άλλες "μειονότητες" που μπροστά τους δεν βρίσκουν παρα μόνο τον Νόμο.
Όπως του νομοταγή Έλληνα πολίτη που καταπιέζεται, απο το προαναφερθέν "Κράτος"
Φωνάζει ο Κλέφτης για να φύγει ο Νοικοκύρης...
Όλοι αυτοί που με την συμπεριφορά τους μας κάναν "ρατσιστές", τώρα μας καταγγέλουν ότι γίναμε τέτοιοι...
Ένα σύνθημα των Αναρχικών λέει "Φτώχεια-Ανεργία-Εθνικισμός έτσι γεννιέται ο Φασισμός"
Ας ψάξουμε να δούμε ποιοι μας κατέστησαν τα δυο πρώτα...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
"... και τότε οι άνθρωποι θα πούν ξανά.. γύφτοι τα φτιάξαν τα καρφιά..."

αστο διάλο μαλακισμένα.. και είχα σε υπόληψη το site...

Επισκέπτης
Διάλογος κύριοι, κουβεντούλα όχι ασχήμιες σαν τους πολιτικάντηδες στα κανάλια....

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Υπαρχουν αρκετα ερωτηματα τοσο για τους γυφτους ,οσο και για τους αλβανους λαθρομεταναστες......
Οχι πως δεν ισχυουν τα ιδια και για τους κινεζους "υπαλληλους" της κινεζικης μαφιας...

Η ανυπαρκτη πολιτεια δεν θελει μια συγκρουση με ολους αυτους , και αυτο ειναι ενα ερωτημα που μας κανει να υποψιαζομαστε οτι......φοβαται καποιες συνεπειες . Ποιες ειναι αυτες ; Αγνωστο , η μαλλον αποσιωπημενο....

Οποιος καταφερθει εναντιον τους , βαπτιζεται ρατσιστης απο ατομα που εχουν δεχθει τις πλυσεις εγκεφαλου των Μ.Μ.Ε. ,
αλλα και διαφορων "προοδευτικων" (προδοτικων δηλ.)κομματων και οργανωσεων , που προωθουν την δημιουργια μιας Ελλαδας
εντελως μπουρδελλοποιημενης , κατι σαν την Ολλανδια και την Αμερικη ενα πραγμα....

Να σας θυμισω οτι στις προσφατες εκλογες στην Γαλλια , ο Σαρκοζι ανακοινωσε οτι θα εξαφανισει καθε μεταναστη που προξενει προβληματα ,στελνοντας τον απο εκει που ηρθε......
Υπηρξαν αντιδρασεις απο τις οργανωσεις των εκει μεταναστων ,αλλα του εκλασαν μια μαντρα αρχιδια ! Εκεινος επεμεινε να απειλει - και θα το κανει πραξη - οτι θα διαλυσει τα καθε ειδους γκετο μεταναστων που προωθουν την διαθφορα , καθως και ιδεες εναντια στην πατριδα την πιστη και τον θεσμο που βαλλεται περισσοτερο , την οικογενεια !

Μονο ενα μεγαλο μπραβο αξιζει στον κυριο Σαρκοζι , (υπαρχουν ακομη φαινεται πολιτικοι ανδρες) , εμεις εδω τι κανουμε ;

Μα φυσικα πιπες........διοτι οι πολιτικοι = κοτες φοβουνται την διεθνη κατακραυγη σε μια ενδεχομενη αρνητικη αντιμετωπιση των λαθρομεταναστων κακοποιων .

Και για να ξεκαθαρισουμε κατι....

Οι μισελληνες αλβανοι , ενεργουν οπως ακριβως εκαναν οι εβραιοι πριν 1500 χρονια ( βλ.5η φαλαγγα), προκειμενου ν`αποκτησουν την ευνοια των ευρωπαικων κρατων στα οποια ειχαν παρανομως διεισδυσει , βαπτιζοντο χριστιανοι για τους τυπους ,οπως κανουν και δαυτοι σημερα , αλλα παρεμεναν αυστηρα προσηλωμενοι στο δικο τους εβραικο δογμα , οπως παραμενουν φανατικοι μουσουλμανοι οι αλβανοι , οσες βαπτισεις κι αν κανουν !

Γι`αυτους , ειναι ακυρο το βαπτισμα αφου δεν δεχονται τον χριστιανισμο ως το μοναδικο ορθο δογμα...

Αρα , ειναι ψευτες και υποκριτες εκτος των αλλων κακων που εχουν !

Ολοι σχεδον οι αλβανοι ειναι οργανωμενοι σε διαφορες οργανωσεις πισω απ`τις οποιες κρυβονται επιμελως οι τουρκοι γκριζοι λυκοι , αλλα και ο U.C.K. φροντιζουν ωστε να μεγαλωνουν οι γυιοι τους με τις αρχες της εδαφοκατακτησης , και της επαναστασης εναντιον στην Ελλαδα που τους δυναστευει....

Ειναι αχαριστοι λοιπον , και ενα μεγαλο φιδι στον κορφο της χωρας !Ασε που τους υποστηριζουν σθεναρα ολοι οι κρατικοι φορεις , παρεχοντας τους δικαιωματα που εμεις ,......δεν εχουμε !

Ειναι καιρος να ξυπνησουν ολοι οσοι θεωρουν φιλους της Ελλαδας ολο αυτο το σκυλολοι που εχει μαζευτει εδω με τις ευλογιες των κυβερνωντων !

Η Ελλαδα μας φιλους δεν ειχε ποτε ! Μονον εχθρους !

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Σαν Ελλάδα, είμαστε μια υπέροχη χώρα απο ζήτημα ανθρώπων γιατί:

Δεχτήκαμε και έχουμε όλες τις φυλές, Αλβανούς, Πακιστανούς, Ρώσους, Πολωνούς κλπ. Ποτέ
δεν δράσαμε ρατσιστικά, ούτε εναντιωθήκαμε σε κάθε είδους μάζα προσφύγων.

Δώσαμε δουλειές, λεφτά, πολλοί απο μας παντρευτήκανε αλλοδαπή, ή αγαπήσανε.

Η πολιτεία έδωσε ίσα δικαιώματα στους ξένους και καλά έκανε, δάνεια, χαρτιά, ασφάλιση.

Κι εμείς ως 'Ελληνες είμαστε λαός της προσφυγιάς, φύγαμε για Γερμανία, Αυστραλία, Καναδά.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.......

Τον μαύρο τον σέβομαι πιστέψτε με που πουλά κομπολόγια, καρέκλες, μπρελόκ κλπ στις λαικές...Εχετε δει ποτέ μαύρο να θέλει να σας εξαπατήσει ή να ζητιανεύει??????

Και οι μαύροι έρχονται και είναι φτωχότεροι απο τουε γύφτους, έρχονται απο Κένυα, Νθγηρία κλπ..Εκεί ούτε νερό δεν έχουν. Παρ' όλα αυτά δεν έχω δει ποτέ μαύρο κακοποιό να κάνει κακούργημα.

Εχετε δει ποτέ Ινδό ή Πακιστανό εγκληματία?

Αυτό που θέλω να πω πως οι γύφτοι απλά το έχουν στο αίμα τους.......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μην κάνετε ανόητες συγκρίσεις.Το ξανάπα.Για να συγκρίνεις τους γύφτους πρέπει να ανατρέξεις στο ζωικό βασίλειο.Την βρωμιά του γύφτου κ την απληστία του κ την αξεστοσύνη του δεν την φτάνει καμμιά ράτσα στον πλανήτη.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.Ας μου πει κάποιος τι έχουν δώσει οι γύφτοι στον πολιτισμό,έστω ένα μικρό πράγμα κ τα παίρνω όλα πίσω.

Όσοι κρατάτε από Καρδίτσα μεριά,μήπως έχετε δει πως ζουν οι γύφτοι στους Σοφάδες;

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Σαν Ελλάδα, είμαστε μια υπέροχη χώρα απο ζήτημα ανθρώπων γιατί:

Δεχτήκαμε και έχουμε όλες τις φυλές, Αλβανούς, Πακιστανούς, Ρώσους, Πολωνούς κλπ. Ποτέ
δεν δράσαμε ρατσιστικά, ούτε εναντιωθήκαμε σε κάθε είδους μάζα προσφύγων.

Δώσαμε δουλειές, λεφτά, πολλοί απο μας παντρευτήκανε αλλοδαπή, ή αγαπήσανε.

Η πολιτεία έδωσε ίσα δικαιώματα στους ξένους και καλά έκανε, δάνεια, χαρτιά, ασφάλιση.

Κι εμείς ως 'Ελληνες είμαστε λαός της προσφυγιάς, φύγαμε για Γερμανία, Αυστραλία, Καναδά.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.......

Τον μαύρο τον σέβομαι πιστέψτε με που πουλά κομπολόγια, καρέκλες, μπρελόκ κλπ στις λαικές...Εχετε δει ποτέ μαύρο να θέλει να σας εξαπατήσει ή να ζητιανεύει??????

Και οι μαύροι έρχονται και είναι φτωχότεροι απο τουε γύφτους, έρχονται απο Κένυα, Νθγηρία κλπ..Εκεί ούτε νερό δεν έχουν. Παρ' όλα αυτά δεν έχω δει ποτέ μαύρο κακοποιό να κάνει κακούργημα.

Εχετε δει ποτέ Ινδό ή Πακιστανό εγκληματία?

Αυτό που θέλω να πω πως οι γύφτοι απλά το έχουν στο αίμα τους.......
Οι πιο φιλησυχοι ειναι οι ινδοι,κυριως λογω θρησκειας...Οι μαυροι στην Ελλαδα συμπεριφερονται αψογα ,αν εξαιρεσεις το οτι δεν πληρωνουν φορους και πουλουν παρανομα cd ,αλλα σε γενικες γραμμες δεν υπαρχει προβλημα...Βεβαια αν πας σε αγγλια,γαλλια,Αμερικη καισε αλλες χωρες που ζουν πολλοι Αφρικανοι θα δεις μεγαλη εγκληματικοτητα, οι λευκοι κατοικοι αντιμετωπιζουν πολλα προβληματα,γι αυτο και ξεσπουν μεγαλες ταραχες ανα περιοδους...Οσο για τους Πακιστανους τους ξεσηκωνει το ισλαμ και μονο φιλησυχοι δεν ειναι στην Ελλαδα...Εχουν κανει πολλους βιασμους κυριως ...Τελευταια
πριν κανενα τριμηνο πιασανε εναν βρωμιαρη στη Νικαια την ωρα που προσπαθουσε να βιασει μια 15χρονη ελληνιδα που γυριζε απο το σχολειο της,ενω ομολογησε και αλλους βιασμους...Αντιστοιχα περιστατικα εχουν γινει παρα πολλα με Πακιστανους και Κουρδους,κυριως γιατι τους καταπιεζει η Θρησκεια τους...Παλι καλα που υπαρχουν οι πουτανες και ξεχαρμανιαζουν...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα Πακιστάνια κατά κανόνα είναι φιλήσυχοι κ τρώνε πολλές μάπες από τους Αλβανούς-άσε που όσοι δουλεύουν στα φανάρια τους κατακλέβει η Αλβανική μαφία,από όσα βγάζουν στα πλυσίματα παρμπρίζ,εμπόριο κ.λ.π.
Πάντως γνωρίζω,χωρίς να υπονοώ ότι είναι πούστηδες,ότι τα Πακιστάνια την βρίσκουν κ μεταξύ τους,εννοώ αυτοί που είναι στην Ελλάδα,κ κυρίως αυτοί που ζουν καμμιά τριανταριά σε κάτι δυάρια.Έτσι πολλές φορές εκτονώνονται,σαν τους φυλακισμένους.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Τα πακιστάνια βασικά είναι λέγεται gay, αν πας σε καμμιά cult παραλία θα τους δεις να μπαίνουν στη θαλασσα χεράκι-χεράκι!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν χρείάζεται να πας σε παραλία για να τους δεις να πιανονται χεράκι.Τους βλέπεις κ εξω στον δρόμο.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Α, επίσης οι γύφτοι χρησιμοποιούν άλλο ένα κόλπο......

Κάνουν τους πωλητές, ή τους ζητιάνους σε γραφεία κυρίως, και αν μπούν και δεν δουν κανέναν ξαφρίζουν ό,τι βρουν.Αν τους δεις να μπαίνουν, λένε απλά πως πουλάνε κάτι ή ζητιανεύουν.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Επιμένεις ότι δεν είσαι ρατσιστής;

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Οσοι κατοικουν σε μονοκατοικια ή εχουν εξοχικο ΠΟΤΕ μην αφησετε γυφτους παλιατζηδες-ανθοπωλεις κτλ να περασουν το κατωφλι του σπιτιου σας.
Ειναι θρασυτατοι κλεφτες και ειναι ικανοι , αφου σου πουλησουν την πραγματια τους, να κανουν τον γυρο του τετραγωνου και να σας κλεψουν απο τον κηπο ή την αποθηκη κατι τον οποιο προηγουμενως ειχαν μπανισει.

Π Ο Τ Ε... οσο συμπαθεις μπορει να δειχνουν εκ πρωτης οψης. Ουτε καν να να πιουν νερο απο την βρυση του κηπου σας. Δεν εχουν καμια μα καμια μπεζα.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Επιμένεις ότι δεν είσαι ρατσιστής;

Τελικά μου φαινεται πως έχεις δίκιο.....Οι γύφτοι είναι ένας ρομαντικός λαός :jerking: :jerking: :jerking: που αδικήθηκε :argue: :argue: :argue: κυνηγήθηκε  :uzi: :uzi: :uzi: όσο κανείς άλλος.

Ο πνευματώδης αυτός λαός  :jerking: :jerking: :jerking: με κουλτούρα και παιδία  :think: :think: που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί είναι παλιομοδίτικη  :headbang: :headbang: σε φάση που φαντάζει τριτοκοσμική :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ενος φίλου η κόρη αγάπησε γύφτο και είπε θα την κάνει βασίλισα... :idiot: :idiot: :idiot: Φαντάσου τι καμάρι νιώθει σαν πατέρας που η κόρη του αγάπησε έναν ρομαντικό νέο  :crazy: :crazy: :crazy: σαν τον Ταμτάκο.

Φυσικά ανυπομονεί να φιλοξενήσει τα πεθερικά του σπίτι :knuppel: :knuppel: :knuppel: και φυσικά θα τους δώσει και δεύτερο κλειδί να βόσκουν άνετα σπίτι του :idiot: :idiot: :idiot:

Ούτε στιγμή δεν του πέρασε απο το μυαλό πως ο Ταμτάκος ο γραμπρός του δηλαδή δεν είναι καλό παιδί. Η μητέρα του Ταμτάκου έχει σπουδάσει παραψυχολογία (χαρτορίχτρα) στους Σοφάδες :headbang: :headbang:, ο μπαμπάς του Ταμτάκου κάνει εμπόριο λουκουμόσκονης εκ Κολομβίας, άνθρωπος επιχειρηματίας δηλαδή :jerking: :jerking: :jerking: και ο αδελφός του (δεν τον έχουν δει εδώ και 4 χρόνια), είναι εσώκλειστος σε ένα κολέγιο προς τα Νότια προάστεια.

Καλλιεργημένη και αποκατεστημένη οικογένεια δηλαδή :grouphug: :grouphug: :grouphug:

(τα παραπάνω πρόσωπα και γεγονότα είναι φανταστικά αλλά δεν απέχουν κι απο την πραγματικότητα!)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Καλά, θα μπορούσες να απαντήσεις με ένα σκέτο "ναι, είμαι ρατσιστής" και να τελειώνει η υπόθεση. 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Jules δεν απάντησες στην ερώτηση!
η μάλλον απάντησες πλαγιώς...Εισαι ρατσιστής με τους γύφτους!
όπως ο περισσότερος κόσμος άλλωστε.
Και εγω είμαι πάρα πολύ προκατελημένος απέναντι τους, δεν τους εμπιστεύομαι, και θα προτιμούσα να μην υπήρχαν στην Ελλάδα.
ʼρα είμαι ρατσιτής. Και δεν ντρέπομαι να το πώ.
Από την άλλη για να είμαι ειλικρινής ποτέ κανένας γυφτος δεν με έχει βλάψει .

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Καλά, θα μπορούσες να απαντήσεις με ένα σκέτο "ναι, είμαι ρατσιστής" και να τελειώνει η υπόθεση. 

Φίλε Αντισθένη, ΔΕΝ είμαι ρατσιστής...αν έχεις δει, έχω υπερασπιστεί και Αλβανούς μέσα στο φόρουμ και άλλους, γιατί λέγανε κάποιοι "θάνατο στους αλβανούς"....Εχω μάλιστα τσακωθεί με 1-2 άτομα φραστικά γι' αυτό.

Απλά οι γύφτοι είναι μια εξαίρεση στον κανόνα του "ΔΕΝ είμαι ρατσιστής", γιατί απλά δεν είναι άνθρωποι...Οπότε αν μισείς κάτι που δεν είναι ανθρώπινο, απλά ΔΕΝ είσαι φιλόζωος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom