Νέα

Γύφτοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξεχνάς τα άτοκα δάνεια που ποτέ δεν αποπληρώνονται......

Μεταξύ μας και για να είμαστε δίκαιοι τα μεγάλα φέσια στο δημόσιο από δάνεια τα έχουν ρίξει οι δικαιούχοι του Ο.Ε.Κ....
Που τους πήγε κρουαζιέρα ο Γιακουμάτος με τα δικά μας λεφτά και τα ζα παραπονιόντουσαν ότι ήταν μικρές οι καμπίνες τους...Ουστ μωρή λινάτσα!

Όσο για τους τσιγγάνους- ρομ- γύφτους- whatever, είναι από τις λίγες περιπτώσεις που τα στερεότυπα πλησιάζουν τόσο πολύ στην πραγματικότητα...
Και είναι επίσης από τις λίγες περιπτώσεις που η κοινωνία έχει κάνει αρκετά βήματα προσέγγισης και αυτά έχουν μείνει χωρίς αντίκρυσμα..
Οι μικρασιάτες πχ σε σκηνές ζούσαν όταν ήρθαν και έτρωγαν τρελό ρατσιμό..Σε 10-15 χρόνια είχαν γίνει αφεντικά...
Ακόμη και οι Αλβανοί...Το 1990 ήταν ξυπόλητοι και κοιμόντουσαν στο δρόμο και τώρα είναι πρώτες (πλην όχι και τόσο όμορφες) μούρες...
Οι τσιγγάνοι προτιμούν να πεθάνουν τα παιδιά τους από δαγκώματα ποντικών παρά να δώσουν κανα φράγκο να ζήσουν λίγο καλύτερα..Και αρκετοί από αυτούς έχουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ...
Ίσως τελικά να είναι ωραίο (και προσοδοφόρο ) να είσαι γύφτος...Κυριολεκτικά και μεταφορικά...Γιατί ν' αλλάξουν;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και οι έλληνες είναι λαμογια, και οι αλβανοί και άλλοι λαοί, αλλά ένα μέρος τους. Οι γύφτοι είναι οι μόνοι που κάνανε τη ράτσα τους βρισιά, "Γύφτος είσαι ρε?" :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Οι γύφτοι διαχρονικά, στα 900 χρόνια υπαρξής τους ήταν-είναι-θα είναι απατεώνες. Εχει μήπως πλησιάσει Αλβανίδα ποτέ να φιλήσει τη γυναίκα σου όπως κάθεσαι για καφέ και να της πει "Ειστε πολύ όμορφη, πάρτε ένα λουλούδι...", ή να σου πουλήσει μηχανή ψηφιακή και στο τέλος να αποδειχτεί λατέρνα?

Πήγαινε σε έναν γύφτο και ζήτα του να του πηδήξεις τη μητέρα (κι ας μην είναι πόρνη).....το μόνο σίγουρο είναι πως απλά θα σε παζαρέψει πολύ.......
+1000000000....άσε η βρώμα τους....μπάνιο 1 φορά τον μήνα και άν...τα δε ρούχα.....κατάμαυρα από την βρώμα...τα δε παπούτσια....ανύπαρκτα!!!!

Επισκέπτης
Φιλε Jules_Jordan οι περιθωριακοι (και θρασυτατοι) τυποι/τυπισσες ειναι ανεξαρτητου εθνικοτητος.
Πριν καμποσα χρονια υπηρξαν χιλιανοι πορτοφολαδες. Τους θυμαστε?
Γραψτε και κατι για τους χιλιανους, η κομπλαρετε επειδη οι λατινοαμερικανοι παιζουν μπαλαρα?
Και για να προκαλεσω: Οι Λατινοαμερικανοι ειναι κλεφτες. Εξω απο την ελλαδαρα μας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε φιλαράκο uiop δε καταλαβαίνεις τι σου είπε ο jordan?ενώ σε άλλους ένα ποσοστό τα κάνει αυτά στους γύφτους το 100  % τα κάνει! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θεια μου που ζει μόνιμα σε χωριό της Τεγέας έξω από την Τρίπολη έχει πάθει το εξής από γύφτισσα:το χωριό είναι περικυκλωμένο στην κυριολεξία από οικισμούς γύφτων λόγω της μεγάλης γεωργικής παραγωγής της Τεγέας.Μια γύφτισσα κάθε μέρα για ένα διάστημα πήγαινε κ της χτύπαγε την πόρτα κ της έδειχνε στην κυριολεξία το κομμένο της στήθος που το είχε κάνει από μαστεκτομή λόγω καρκίνου για να την λυπηθεί κ να της δώσει η θεια μου χρήματα!!!!!!!!!!!!!Κανά-δυο φορές την λυπήθηκε η θεία μου κ της έδωσε κάτι λίγα ,αλλά μετά δεν άντεξε να βλέπει το κομμένο στήθος κ την έδιωξε.Τα συμπεράσματα δικά σας.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Παιδιά, έχω ακούσει και το εξής φρικτό, το οποίο δεν αποκλείω να είναι αλήθεια....

Επίτηδες ακρωτηριάζουν μέλη της οικογένειας τους, τα καίνε τοπικά κλπ διότι έτσι λένε προκαλούν πιο πολύ την συγκίνηση στους γύρω και τους λυπούνται και τους δίνουν λεφτά.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είναι αλήθεια.Μιλάμε για τρομερά πράγματα........

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
είναι και μια φυλή που συστηματικά και κατ'επάγγελμα κακοποιεί βάναυσα τα ζώα...μαιμούδες,αρκούδες και ιδίως σκυλιά δεμένα μόνιμα στους καταυλισμούς τους μέσα στη ζέστη κλπ είχα διαβάσει έκθεση της φιλοζωικής εταιρείας και έφριξα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Η προσωπική μου εμπειρία λέει οτι αυτός είναι ο τρόπος της ζωής τους.
Πρίν πολλά χρόνια ήρθε στην γειτονία μου ένα μεγάλο κύμα (τσουνάμι στην ουσία) από δαύτους και μας έκαναν την περιοχή bourdela.com. 'Εβλεπα λοιπόν τις BMW και τις MERCEDES στον δρόμο αλλά στο σπίτι μέσα να κοιμούνται στο πάτωμα όλοι μαζί (και μετά λέμε γιατί έχουν πολλά παιδιά), και άλλα, πολλά άλλα. Θέλω να καταλήξω οτι δεν είμαστε εμείς ρατσιστές αλλά οτι αυτοί έχουν επιλέξει ένα περιθώριο και δεν λένε με τίποτα να ξεκολλήσουν.

Επισκέπτης
Ρε φιλαράκο uiop δε καταλαβαίνεις τι σου είπε ο jordan?ενώ σε άλλους ένα ποσοστό τα κάνει αυτά στους γύφτους το 100  % τα κάνει! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
Ναι ειναι δυσκολο γιατι ειχα και φιλους γυφτους, η απλως μπορει εγω να ειμαι (μεταξυ των αλλων) αργοστροφος.
Αυτο που καταλαβα σιγουρα ειναι οτι εσυ εισαι 100% ρατσιστης.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
είναι και μια φυλή που συστηματικά και κατ'επάγγελμα κακοποιεί βάναυσα τα ζώα...μαιμούδες,αρκούδες και ιδίως σκυλιά δεμένα μόνιμα στους καταυλισμούς τους μέσα στη ζέστη κλπ είχα διαβάσει έκθεση της φιλοζωικής εταιρείας και έφριξα
Ρώτα κανένα γνωστό σου από επαρχία που ξέρεις από δαύτους...έχεις δει γύφτο να πηδάει...κότα?Να ξερνάς...να ξερνάς...να ξερνάς...δεν έχω δει προσωπικά αλλά είδε φίλος μου εντελώς τυχαία και ξέρναγε μιά βδομάδα.....είμαι σίγουρος ότι μετά η κότα,που φυσιολογικά θα ψοφησε, μπήκε και στην κατσαρόλα..... :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ναι ειναι δυσκολο γιατι ειχα και φιλους γυφτους, η απλως μπορει εγω να ειμαι (μεταξυ των αλλων) αργοστροφος.
Αυτο που καταλαβα σιγουρα ειναι οτι εσυ εισαι 100% ρατσιστης.

Πάτα alt+control+delete να κάνεις επανεκίνηση γιατί με όλο το θάρρος έχεις κολλήσει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε uiop εγώ και ρατσιστής και ότι και να μαι δε ζω εις βάρος κανενός , ούτε πρέζα πουλάω και το στρατό τον έφαγα στη μάπα και φόρους πληρώνω.
Έκανα μια διαπίστωση, ότι αυτά τα πράγματα τα κάνουν όλοι οι γύφτοι? Δε μασάω να το πω. Στα @@ γράφω και το αν θα με πουν ρατσιστή κλπ. Εμένα ένα με νοιάζει. Είναι έτσι τα πράγματα ή όχι?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πάτα alt+control+delete να κάνεις επανεκίνηση γιατί με όλο το θάρρος έχεις κολλήσει.
:2funny: :2funny: :2funny:
Ρε uiop εγώ και ρατσιστής και ότι και να μαι δε ζω εις βάρος κανενός , ούτε πρέζα πουλάω και το στρατό τον έφαγα στη μάπα και φόρους πληρώνω.
Έκανα μια διαπίστωση, ότι αυτά τα πράγματα τα κάνουν όλοι οι γύφτοι? Δε μασάω να το πω. Στα @@ γράφω και το αν θα με πουν ρατσιστή κλπ. Εμένα ένα με νοιάζει. Είναι έτσι τα πράγματα ή όχι?
Και εμένα στα @@ μου αν με πούνε ρατσιστή για δαύτους....τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι....είναι γύφτοι...όπως προείπε κάποιος έκαναν την ράτσα τους βρισιά....

Επισκέπτης
Μιας και συμφωνειτε ολοι εδω, συνεχιστε να ποσταρετε τις ιστοριες σας και τις εμπειριες σας.
Σας αφηνω ησυχους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για τα ζώα ΕΥΤΥΧΩΣ έφαγαν κυνήγι κ το έκοψαν.Οι πιο παλιοί από εμάς(30+) θα έχουν ζήσει τον γύφτο να κυκλοφορεί με την αρκούδα ή με την μαϊμού.Ίσως θα έχετε ακούσει πως τα ''εκπαίδευαν'' τα καημένα τα ζωντανά(κάτι από το πείραμα του Παβλόφ παραπέμπει).Τώρα τι ανθρώπινο υπάρχει σε αυτό-ειλικρείνα μάγκες το ψάχνω να το βρω.

Α κ κάτι άλλο,η πύλη των ναρκωτικών στην Ελλάδα είναι το Ζεφύρι-κατά τα άλλα όταν ο μπάτσος έφαγε το γυφτάκι που του έβγαλε πιστόλι βγήκαν οι γύφτοι κ τα έκαναν σμπαράλια(έκαψαν λεωφορεία του ΟΑΣΑ,δείρανε κόσμο κ.λ.π.,κ.λπ.).Τα σπίτια που κλείνουν με τα ναρκωτικά που πουλάνε δεν τα υπολογίζουν όμως.Προσωπικά κ πείτε μου ότι θέλετε,όποιος θέλει δεν με νοιάζει κ να πάψουν να υπάρχουν δεν θα με πειράξει καθόλου.ʼλλωστε δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στο κοινωνικό σύνολο,παρά μόνο κλεψιές,εμπόριο ναρκωτικών,απαγωγές κ.λ.π.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ρε παιδια δεν ειναι ειρωνεια να κατηγορουμε τους γυφτους για βαναυσοτητα σε ζωα,οταν η μεγαλυτερη κακοποιηση τους και κινδυνος υπο εξαφανιση γινεται απο γνωστες εταιρειες τις οποιες ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι τις στηριζουμε οικονομικα για τα προιοντα τους?
Δεν ειναι ειρωνεια να τους κατηγορουμε για ζωοφιλια οταν χειροτερα εγκληματα οπως παιδεραστεια αποκαλυπτονται σε χωρια της ελλαδος απο ΕΛΛΗΝΕΣ?
Δεν ειναι ειρωνεια να τους κατηγορουμε για απλησια και ελλειψη αισθητικης στο ντυσιμο τους,οταν ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι τετοια ατομα τα εκθειαζομε.. βλεπε πανια?
Δεν ειναι ειρωνεια να τους κατηγορουμε για κακοποιηση και ακρωτηριασμους οταν απλα..ετσι το ακουσαμε απο καπου?Μηπως απο καμια espresso?
Πολλα απο τα προαναφερθεντα μπορει να ισχυουν αλλα δεν ειναι ο κανονας για ολους.
Επαναλαμβανω,οι γυφτοι εχουν φραγκα και διασυνδεσεις πολυ περισσοτερες απο οτι ενας ελληνας που θα φτιαξει αυριο μια οικογενεια στη χωρα αυτη εξαιτιας της μειονοτητας και της αντιληψης μας.
Το προβλημα ειναι οι αλλοδαποι που ερχονται στην ελλαδα και δεν εχουν ιχνος ελληνισμου πανω τους και αυριο θα κρατανε τη σημαια.
Τουλαχιστον ο γυφτος μπορει να μην πηγαινει σχολειο,μπορει ναναι στο ταμειο απορειας αλλα ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ,εστω και μπασταρδος.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μιας και συμφωνειτε ολοι εδω, συνεχιστε να ποσταρετε τις ιστοριες σας και τις εμπειριες σας.
Σας αφηνω ησυχους.
Φίλε,όλες οι απόψεις είναι δεκτές...δημοκρατία έχουμε....πρός Θεού....

Για τα ζώα ΕΥΤΥΧΩΣ έφαγαν κυνήγι κ το έκοψαν.Οι πιο παλιοί από εμάς(30+) θα έχουν ζήσει τον γύφτο να κυκλοφορεί με την αρκούδα ή με την μαϊμού.Ίσως θα έχετε ακούσει πως τα ''εκπαίδευαν'' τα καημένα τα ζωντανά(κάτι από το πείραμα του Παβλόφ παραπέμπει).Τώρα τι ανθρώπινο υπάρχει σε αυτό-ειλικρείνα μάγκες το ψάχνω να το βρω.

Α κ κάτι άλλο,η πύλη των ναρκωτικών στην Ελλάδα είναι το Ζεφύρι-κατά τα άλλα όταν ο μπάτσος έφαγε το γυφτάκι που του έβγαλε πιστόλι βγήκαν οι γύφτοι κ τα έκαναν σμπαράλια(έκαψαν λεωφορεία του ΟΑΣΑ,δείρανε κόσμο κ.λ.π.,κ.λπ.).Τα σπίτια που κλείνουν με τα ναρκωτικά που πουλάνε δεν τα υπολογίζουν όμως.Προσωπικά κ πείτε μου ότι θέλετε,όποιος θέλει δεν με νοιάζει κ να πάψουν να υπάρχουν δεν θα με πειράξει καθόλου.ʼλλωστε δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στο κοινωνικό σύνολο,παρά μόνο κλεψιές,εμπόριο ναρκωτικών,απαγωγές κ.λ.π.

+100000000.....προσφέρουν όμως...είσαι άδικος....ΒΡΩΜΙΑ...ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ....ΚΛΕΨΙΑ....ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ....ξέχασα σίγουρα και άλλα....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eγώ gamaomanu αν πρόσεξες δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτά που λες. Αλλά συμφωνείς να γίνονται προγράμματα στήριξης για γύφτους, να μη πληρώνουν στην ουσία φόρους ( πολλοί από αυτούς) και να αποφεύγουν τη θητεία? Ούτε φτωχοί είναι ούτε τίποτα. Αντί να τα δόσουν τα χρήματα σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη τα δίνουν στους γύφτους για να πουλάνε πρέζα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προσωπικά ως  Ε Λ Λ Η Ν Α Σ  προσβάλλομαι όταν θεωρείται Έλληνας ή Έλληνας πολίτης ο γύφτος.Πραγματικά.

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τα ναρκωτικά είναι για τους αδύναμους και πάνε γυρεύοντας όσοι κάνουν χρήση,σήμερα πουλάνε οι γύφτοι αύριο κάποιοι άλλοι .Είμαι από επαρχία όπως και πολλόι από δω. Γιατί ξεχνάτε ότι πριν από λίγα χρόνια και πριν σκάσουν αλβανοί κοιμόμασταν με δίκανο στο μαξιλάρι μην μας κλέψουν οι γύφτοι? Και το λέω για επανελλημένως έκλεψαν τον παππού μου αλλά και πολλούς συγχωριανούς. Και μετά θέλουν ελεημοσύνες... Οι γύφτοι στο στρατό καλό με τον τοτό το ξέρετε? Έκαναν τα πρεζόνια και τους τρελούς να πάρουν αναβολή και παιδιά με σοβαρά ψυχολογικά υπηρέτησαν κανονικά και καταστράφηκαν για όλη τους την ζωή.... Δεν είμαι ρατσιστής αλλά όποιος καριόλης πειράζει την οικογένεια ή περιουσία της και νομίζει ότι θα ζει ως παράσιτο των κόπων μου και των μόχθων μου τότε για μένα δεν έχει θέση σ'αυτήν την κοινωνία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom