Νέα

Γύφτοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Oπως τα λες, σαν παράσιτα...όπως οι ύαινες τρώνε τα απομεινάρια των λιονταριών.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πολύ σκατόφαρα.

Όσοι γύφτοι έχουν περιουσία την έχουν απ'την πρέζα.Σιγά μην είχαν κανονική δουλειά.

Τα παιδιά τους δε,άλλο κακό...έρχονται και σου την πέφτουν για τσιγάρα κλπ...10 χρονών παιδιά λέμε....και μετά σε βρίζουν από πάνω..όποιος έχει πάει στο village του Ρέντη θα καταλάβει τη εννοώ...πολύ πιθανόν να γίνεται και εμπόριο ναρκωτικών εκεί.

Πιο σκατόπαιδα από αυτά δεν υπάρχουν..με το που τα βλέπεις τα συμπαθείς αμέσως :uzi: :uzi: :uzi:  :birdman:...άσε που είναι και επικίνδυνα..Βέβαια δε φταίνε αυτά..όταν ζεις σ'ένα τέτοιο περιβάλλον αναμενόμενο είναι να γίνεις ζώο.(Προσβάλλω και τα καημένα τα ζώα..)

Γενικά,με αλλοδαπούς δεν έχω πρόβλημα εφ'όσον δεν μου δημιουργούν προβλήματα..π.χ. πακιστανοί.Η συμπεριφορά των γύφτων όμως σε κάνουν δικαιολογήμενα ρατσιστή...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
:sunglasses:

Συνημμένα

• fatamorgana.jpg
    fatamorgana.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 28

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
+1000000000....άσε η βρώμα τους....μπάνιο 1 φορά τον μήνα και άν...τα δε ρούχα.....κατάμαυρα από την βρώμα...τα δε παπούτσια....ανύπαρκτα!!!!

Μια  φορά το μήνα;Θα αστειεύεσαι  :2funny: :2funny: :2funny:
Μία φορά στη ζωή τους και σε κανένα ποτάμι :think:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Φοβόνται μην φύγει το...βάπτισμα....δεν ξέρω κιόλας....τους βαφτίζουν?

Έχετε δει να μπαίνουν τσούρμο, στη θάλασσα για μπάνιο ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ;  :new_shocked: Και φυσικά μετα στεγνώνουν και άντε γεια...Από όσα έθιξαν τα παιδιά προηγουμένως, εγώ θα σταθώ μόνο στη μπίχλα...Πολλή βόχα ρε παιδιά,  πολλή βόχα...

PS: Θυμάμαι παλιά, με έναν κολλητό μου που περπατούσαμε αμέριμνοι και τρώγαμε παγωτά...Σκάει μια  γριά γύφτισσα και μας πετάει "όταν γλύψετε το παγωτό, ελάτε γλύψτε μου και το μουνί!!!"  :crazy: Τα πετάξαμε και το βάλαμε στα πόδια :2funny:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γιατι εχουν ασφαλεια,διπλωμα τελη κλπ?πραγματα τα οποια εμεις πληρωνουμε σα μαλακες?παρακαλας να μη σε τρακαρει γυφτος γιατι θα τρεχεις και δεν θα φτανεις.ολα τα υπολοιπα που ειπατε συμφωνω οπως επισης ημουν μαρτυρας στο εξης περιστατικο.στην τερψιθεα ειδα γυφτισα να βουταει το παιδι μιας γυναικας που ειχε γυρισει για λιγο το κεφαλι της.ευτυχως την ειδανε περαστικοι και σωσανε το παιδακι.οσο για την γυφτισα ειχε λαικη και προλαβε και ανακατευτηκε με τους αλλους γυφτους και φυσικα χαθηκε.επισης εχουν δωρεαν περιθαλψη χωρις εννοειται να πληρωνουν τους φορους οπως κανουμε ολοι μας.μηπως τελικα ειμαστε λιγο  :jerking: που ανεχομαστε ολους αυτους που ζουν εις βαρος μας?λεω γω τωρα...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εντάξη μη το παρακάνουμε, αφού μηδενίσαμε γυναίκες, πολιτικούς, δημοσιογράφους, αλβανούς, δημ υπαλλήλους κ σχεδόν όλη την υφήλιο τα βάλαμε με τους γύφτους τώρα???? Δεν έχουμε τι να κάνουμε μου φαίνεται κ τρωγόμαστε με τα ρούχα μας...

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και τι να κανουμε neoklis79?να μην σχολιασουμε οτι μας ενοχλει?η ειναι τιποτα απο ολα αυτα που λεμε παραλογα?απλα η αληθεια της καθημερινοτητας.

Επισκέπτης
Την παροιμία " Μάθαν οτι γαμιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι" την ξέρετε ?
Πέρυσι στην Σαντορίνι από Αεροδρόμιο πλευρά στην παραλία ανακάλυψα οικισμό γύφτων και μου έπεσαν τα μούτρα...στην παραλία του Μονόλιθου κάθε μέρα 50 γυφτο-γυφτισο-γυφτάκια έκαναν άνω κάτω την παραλία και μπάνιο με τα ρούχα...οι τουρίστες  είχαν μείνει κάγκελο.
Πάντως αν δεν τους πειράξεις δεν σε πειράζουν.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε μαγκες εγω για παραδειγμα δεν ειμαι με τπτ ρατσιστης κ δηλωνω οτι θα ημουν ανετα φιλος με εναν γυφτο (κ οποιαδηποτε αλλη μειονοτητα) αν ηταν καθαρος ειλικρινης κ τιμιος! αν ειχε ξεφυγει δηλαδη απο αυτο που ειναι οι περισσοτεροι γυφτοι! οταν ομως βλεπω τους πανβρωμικους γυφτους που ασχολουνται μονο με λαμογιες κ ζητιανιες αυτους τους απεχθανομαι! οχι λογω φυλης αλλα λογω του τροπου ζωης τους απο τον οποιο κ δεν ξεφευγουν! αν καποιος ξεφυγει ειναι ευπροσδεκτος για μενα! αυτα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όποιος έχει (αναγκαστεί να) συνυπάρξει με γύφτους καταλαβαίνει αυτά που γράφονται εδώ, με τα οποία συμφωνεί κάθε λογικός άνθρωπος.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Δεν μπορω να καταλαβω ποσο κολλημενος-φανατισμενος μπορει να ειναι καποιος με το κομμα του (...) για να καθεται να δικαιολογει τους γυφτους...
Μεχρι στιγμης βρεθηκαν 1-2 , αλλα αυριο ειμαι σιγουρος οτι δυστυχως θα βρεθουν και αλλα τετοια αρρωστα ατομα.

Γνωριζετε ποιος εισηγαγε/δημιουργησε τον ορο "ρατσιστης"?Εγω οχι , αλλα οποιος και να τανε σιγουρα θα ηταν μεγαλο μυαλο και θα πετυχε πολλα στη ζωη του με πλαγιους/ανηθικους τροπους...

Ενδεικτικα να αναφερω οτι εχω βρεθει πολλες φορες σε χωρους και δρομους που παιζουν ναρκωτικα , την μοναδικη φορα ομως που με προσεγγισαν να μου πουλησουν ναρκωτικα αυτο εγινε απο γυφτους.Ουτε απο ελληνες, ουτε απο αλβανους , ουτε απο μαυρους , ουτε απο εβραιους.Και σημειωτεον τοτε ημουν και φαινομουν μαθητης γυμνασιου...

Τελος αν θεωρουμαι ρατσιστης επειδη απεχθανομαι μια φυλη που αποτελειται απο ατομα που αν οχι ΟΛΑ στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι βρωμικοι,κλεφτες,απατεωνες,αγραμματοι,εκμεταλλευτες γυναικων και παιδιων κλπ και ολα αυτα ενω τους δινεται η δυνατοτητα να ξεφυγουν απο αυτα , τοτε ναι ειμαι ρατσιστης!

ΥΓ: ναι δεν εχω στοιχεια ουτε αποτελεσματα ερευνων για να αποδειξω οτι ολοι οι γυφτοι ειναι τετοιοι , αλλα κατα περιεργο τροπο δεν εχω την ιδια γνωμη για μειονοτητες οπως οι πακιστανοι , οι αλβανοι , οι μαυροι , οι μουσουλμανοι κλπ

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Φοβερους συλλογισμους διαβαζω σ αυτο το thread...Oι γυφτοι ειναι παρασιτα κλπ,καμια σχεση με τους αλβανους,αυτοι ειναι πολυ καλυτεροι,αρα οι αλβανοι ειναι καλοι και δεν εχουμε κανενα προβλημα μαζι τους...

Οι γυφτοι ειναι περιπου 200-300 χιλιαδες στην Ελλαδα ,ζουν απο το παραεμποριο και απο την διακινηση ναρκωτικων,οπλων κλπ...Μπορει να διαφωνουμε με τη ζωη τους,μπορει καποιοι απο εμας να εχουν πεσει θυματα της εγκληματικοτητας τους,αλλα αυτοι ειναι οι γυφτοι και ετσι τους δεχομαστε...Ουτε εγειρουν απαιτησεις ,ουτε αποτελουν προβλημα για την εθνικη μας υποσταση,ουτε και μπορουμε να κανουμε κατι για αυτους...

Να τους προσφερουμε καλυτερη ζωη και να προσπαθησουμε να τους αλλαξουμε?Οσες προσπαθειες εγιναν στο παρελθον επεσαν στο κενο...Ο γυφτος δεν αλλαζει με τιποτα...Ειναι ικανος να χτισει πολυτελη μεζονετα και να κοιμαται στο τσαντιρι στη πυλωτη...Το εχω δει και με τα ματια μου...Μια ζωη θα ζει παρασιτικα και ετσι ειναι ετσι παει,τελος...

Οι γυφτοι ηρθαν επι Τουρκοκρατιας στην Ελλαδα απο την Αιγυπτο και χρησιμοποιουνταν ως δημιοι και για διαφορες αλλες βρωμοδουλειες απο τους Οθωμανους...Τους δεχτηκαμε αναγκαστικα στα εδαφη μας γιατι δεν μπορουσαμε να κανουμε και αλλιως σαν ραγιαδες που ειμασταν τοτε...Η μοναδικη ευκαιρια που ειχαμε να τους ξεφορτωθουμε ηταν στην επανασταση του 1821...Δεν μπορω να καταλαβω τοτε γιατι σφαξαμε ολους τους Τουρκους και Εβραιους στη πελοποννησο και Στερεα και αφησαμε τους γυφτους...Απο την ιδρυση του ελληνικου κρατους γινονται το αναποσπαστο παρασιτικο κομματι της ελληνικης κοινωνιας μεχρι σημερα...

Υπαρχουν φυσικα και η Τσιγγανοι οι οποιοι ειναι το ιδιο Ινδικο φυλλο με τους γυφτους...Ολη η φυλη αυτη (ρομά) ξεκινησε τον 10 αιωνα μ.χ απο την Ινδια,διασπαστηκε σε δυο παρακλαδια και μεταναστευσε (αγνωστο γιατι) το ενα (τσιγγανοι) προς Βορρα και Ευρωπη ,ενω το αλλο(γυφτοι) προς Νοτο και Αιγυπτο...Οι τσιγγανοι καθως διασπαρθηκαν σε μεγαλο μερος της ευρωπαικης επικρατειας,ηρθαν σε επαφη με τους ντοπιους πληθυσμους και αναμιχθηκαν(μπασταρδευτηκαν) σε ενα βαθμο...Γι αυτο ειναι και πιο λευκοι απο τους γυφτους,αρκετοι εχουν ανοιχτοχρωμα μαλλια και ματια(δεν ειναι θεα η Ειρηνη Μερκούρη?).Στην ελλαδα ήρθαν και εγινε το ιδιο περι τον 11ο αιωνα επι Βυζαντιου...Οι τσιγγανοι ασχολουνται με το παραεμποριο, οπως και οι ομοφυλλοι τους γυφτοι,αλλα ξεχωριζουν και με τις επιδοσεις τους στο τραγουδι και τη μουσικη,πραγμα που το ειχαν παρατηρησει και οι χρονικογραφοι απο τον Μεσαιωνα ακομα...

Αυτα για να εχουμε και ενα ιστορικο bacκground για το ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι...

Ο πραγματικος κινδυνος για την ελλαδα ειναι οι αλβανοι...1,5 εκατομμυριο ειναι μονο οι αλβανοι που ζουν εδω μεσα...Διεκδικουν ελληνικα εδαφη και περιουσιες,καταπιεζουν και στερουν δικαιωματα απο τους ελληνες της Βορειας Ηπειρου, στην εγκληματικοτητα παιρνουν χρυσο μεταλλιο επι 17 συναπτα ετη...17 ΧΡΟΝΙΑ τωρα τους εχουμε νιωσει στο σβερκο μας περισσοτερο απο οτι νοιωσαμε τους γυφτους για αιωνες...

Και κατι τελευταιο,τους γυφτους ουτε μπορουμε να τους διωξουμε ουτε μπορουμε να τους αλλαξουμε...Απλα τους αφηνουμε στη τυχη τους...Το 1,5 εκ Αλβανοιπου ειναι εδω μεσα  πριν διαλυσουν τη χωρα,θα τους αφησουμε?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
και βίλες να τους δώσεις στο πάτωμα θα κοιμόνται...είναι άθλιοι....και πολύ βρωμιάριδες...και μπλέκουν συνεχώς σε καυγάδες.....ούστ...
Ο Χριστοδουλοπουλος ειχε κανει δωρο στη μανα του που ειναι γυφτισα μια βιλα και οντως αυτη δεν μπορεσε να ζησει εκει. Επεστρεψε στις σκηνες.  :idiot:  :o
Οι γύφτοι είναι οι μόνοι που κάνανε τη ράτσα τους βρισιά, "Γύφτος είσαι ρε?" :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Και η λεξη ελληνας στην Αμερικη το 19ο αιωνα  ηταν βρισια. Και νομιζω στη Γαλλια υπαρχει εκφραση
'Αι γαμησου με τους ελληνες ', δηλαδη και καλα με χαμηλου επιπεδου ανθρωπους  :think:

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν κάνετε λάθος να συγκρίνετε αλβανούς και γύφτους. Οι αλβανοί και δουλεύον και μικρότερο ποσοστό εγκληματικότητας έχουν και γενικότερα σαν μετανάστες προσπαθούν να ενταχθούν και να αφομειωθουν στην ελληνική κοινωνία. Βλέπετε συχνά βαπτίσεις σε αλβανικές οικογένειες. Ειδικότερα σε θέματα οικονομίας προσφέρουν αρκετά σε αντίθεση με τους γύφτους που όχι μόνο δεν θέλουν να ενσωματωθούν αλλά με τα ναρκωτικά βάζουν καθημερινά βόμβες στα θεμέλια της κοινωνίας. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά στην επαρχία τα κακοποιά αλβανικά στοιχεία έχουν εξαφανιστεί και έχουν μείνει οικογενειάρχες. Για να μην αναφερθώ στην παιδεία-τα αλβανόπουλα λαμβάνουν ελληνική και όχι αλβανική παιδεία και γίνονται κάτι χρήσιμο για τη χώρα μας,ενώ οι γύφτοι λαμβάνουν γνώσεις απατεώνας,ληστή και έμπορα ναρκωτικών δηλαδή χαμένα κορμιά γίνονται!

Επισκέπτης
Ρε παληκάρια έλεος..... εδώ ανταλλάσουμε πληροφορίες για άλλα πράγματα δεν μας ενδιαφέρουν απόψεις σαν τις παραπάνω που και ρατσιστικό περιέχομενο έχουν και καμία ιστορική βάση δεν έχουν ψάχτε για κάνα νιμου και αφήστε Αλβανούς και γύφτους εκεί που είναι..έλεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom