Νέα

Γύφτοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, θέλω να θίξω ένα θέμα που όλοι ξέρουμε αλλά δεν δίνουμε σημασία, τους γύφτους. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά το θέμα έχει παραγίνει μ' αυτούς....Κατ' αρχάς πιστεύω απ' οτι έχω διαβάσει, ένας γύφτος δίνει και κώλο για τα λεφτά, πουλά τη μάνα του...

1. Οι πιο πολλοί γύφτοι το παίζουν τσιγγάνοι εκ Ρουμανίας
2. Η λέξη παιδί, σημαίνει χρήμα γι' αυτούς. Και πως βγάζουν λεφτά απο ένα παιδί?
  α. Τα πουλάνε
  β. Ακόμα και 1 μηνός το παιδι βγάζει λεφτά στην αγγαλιά της μάνας του που το χρησιμοποιεί για να
      την λυπηθούν στη ζητιανιά
  γ. Το παιδί όταν μεγαλώσει μπορεί να περπατά, πάει στα φανάρια, πουλά λουλούδια, κλέβει κλπ
  δ. Οταν φτάσει σε καλή ηλικία που μπορεί να μιλά πουλά ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς παράνομα.
3. Εχει παραγίνει το κακό μ' αυτόυς στα φανάρια κυρίως. Ολοι με πρόβλημα στο ένα πόδι και πατερίτσα.
4. Ζούνε σε σκουπίδια στην κυριολεξία. Αν περάσετε απο Ιερά οδό, σε έναν παράδρομο είναι δίπλα σε κάτι πρακτορεία,
  μιλάμε για βρώμα που δεν αντέχεται απο την λεωφόρο.
5. Τους γύφτους οι Τούρκοι τους είχαν για να σκοτώνουν τους Ελληνες, τους έδινε ο ΑΛι Πασάς ένα μπαξίσι και        σκοτώνανε ή αποκεφαλίζανε, ή παλουκώνανε όποιον υποδυκνείανε.

Ποια είναι η γνωμη σας?

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά τους βλέπουμε καθημερινά, Μέχρι και γκέτο έχουν όπου δεν πατα κανείς....Κράτος εν κράτει....Γιατί οι γνωστοί δημοσιογράφοι δεν ασχολούνται με αυτούς, μήπως φοβούνται?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Βρωμιάρηδες-Εβραίοι-γύφτοι....και εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά...ούστ!!!Φυσικά άλλο γύφτοι άλλο τσιγγάνοι.....

Επισκέπτης
'αλλά το θέμα έχει παραγίνει μ' αυτούς....' ε, τι εχει παραγινει?
Φτωχη περιθωριακη κοινοτητα/μειονοτητα κλπ. Παρεξηγημενη τοσο που δεν παει αλλο.
Κωμικα νουμερα σε απιθεωρησεις και βιντεοκασετες.
Γνωστοι μας απο Datsun και καρπουζια και πατατε-κασετε.
Εχουν πλακα. Ταμτακος. Μου ειναι συμπαθεις.
Αρκετοι τα εχουν καταφερει στις δουλειες τους και εχουν  αλλαξει.
1. γυφτοι η τσιγγανοι? Οι τσιγγανοι εμφανηστικαν στον 11ο αιωνα (αν θυμαμαι καλα).
2. Μην πιστευετε οτι κανουν παιδια και τα πουλανε για να ζησουν.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Ευτυχώς που δεν είσαι ρατσιστής Jules...

Επισκέπτης
Γιατί οι γνωστοί δημοσιογράφοι δεν ασχολούνται με αυτούς, μήπως φοβούνται?
Οι γνωστοι δημοσιογραφοι (ποιος τους αποκαλεσε δημοσιορουφιανους?) ασχολουνται με glamorous & trendy and catchy θεματα.
Δεν μπορουν να σχολουνται με κοινωνικα προβληματα και αλλες αηδιες.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Γύφτισσα:άνδρα μου έπεσε 1 παιδί από την καρότσα του Datsun...σταμάτα να το πάρουμε....
Γύφτος:Δεν πειράζει...θα κάνουμε άλλο το βράδυ.....
'αλλά το θέμα έχει παραγίνει μ' αυτούς....' ε, τι εχει παραγινει?
Φτωχη περιθωριακη κοινοτητα/μειονοτητα κλπ. Παρεξηγημενη τοσο που δεν παει αλλο.
Κωμικα νουμερα σε απιθεωρησεις και βιντεοκασετες.
Γνωστοι μας απο Datsun και καρπουζια και πατατε-κασετε.
Εχουν πλακα. Ταμτακος. Μου ειναι συμπαθεις.
Αρκετοι τα εχουν καταφερει στις δουλειες τους και εχουν  αλλαξει.
1. γυφτοι η τσιγγανοι? Οι τσιγγανοι εμφανηστικαν στον 11ο αιωνα (αν θυμαμαι καλα).
2. Μην πιστευετε οτι κανουν παιδια και τα πουλανε για να ζησουν.
Επειδή είμαι απο επαρχία και στο χωρίο μου υπήρχαν 2-3 οικογένειες,φίλε είναι παλιοράτσα...τί μειονότητα και μαλακίες...και βίλες να τους δώσεις στο πάτωμα θα κοιμόνται...είναι άθλιοι....και πολύ βρωμιάριδες...και μπλέκουν συνεχώς σε καυγάδες.....ούστ...

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Jules ξέχασες κατι.........
Την τεραστια ποσότητα σκληρών ναρκωτικών που διακινούνε ,πολλές φορές εχοντας σαν μεταφορείς και πωλητές τα ίδια τα ανήλικα παιδία τους ηλικίας ακόμη και 5-6 ετών.
Και όπως πάντα η Ε.Α. τη στήνει εκει γύρω και μπαγλαρώνει τους μαλάκες που πάνε και τα αγοράζουν και όχι αυτους πουχουν τις ποσότητας μέσα στα τσαντήρια. :tickedoff:

Εμένα το λες? Στον ANTISTHENI πέστα που με περνά για ρατσιστή! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Οι γυφτοι δεν ειναι οι μονοι που ασχολουνται με το αθλημα.
Στην εγκληματικοτητα στην ελλαδαρα μας θα υπαρχουν και γυφτοι και τσιγγανοι και λαθρομετανστες και νομιμοι μεταναστες και καθε καρυδιας καρυδι.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Ο όρος "ρατσιστής" μερικές φορές παρερμηνεύεται.

Προσωπικά έχω πολύ κακές εμπειρίες με τσιγγάνους, όπως και έχω ακούσει και ανάλογες από άλλους. Είναι ΠΟΛΥ απατεώνες. Τι να κάνουμε δηλαδή;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι γύφτοι.... :thefinge: :thefinge:
Σωστόςςςςςςςςςςςς............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οι γυφτοι δεν ειναι οι μονοι που ασχολουνται με το αθλημα.
Στην εγκληματικοτητα στην ελλαδαρα μας θα υπαρχουν και γυφτοι και τσιγγανοι και λαθρομετανστες και νομιμοι μεταναστες και καθε καρυδιας καρυδι.
Ναι...σωστά...αλλά είναι...γύφτοι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Προσωπικά έχω πολύ κακές εμπειρίες με τσιγγάνους, όπως και έχω ακούσει και ανάλογες από άλλους. Είναι ΠΟΛΥ απατεώνες. Τι να κάνουμε δηλαδή;
Αλεξ,έτσι ακριβώς.....άστα να πάνε.....μην αρχίσουμε να λέμε τώρα....

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Καλυτερο θαταν να γινοταν θεμα πιο πολυ για ΑΛΒΑΝΟΥΣ αλλα μιας και ειναι για γυφτους,οσοι εχουν  παει ποτε απο Αγ.βαρβαρα ειτε για ντοπα ειτε για παπουτσια και κλεμμενα θα καταλαβουν αμεσως γιατι η περιοχη δεν ελεγχεται ουτε απο τους μπατσους.
Το καλο ειναι οτι δεν σε πειραζουν αν δεν ενοχλησεις.
Μονη μαλακια ειναι οτι σου πρηζουν τα αρχιδια καθε φορα για να πουλησουν.
Περιττο να πω για τα γνωστα καρτελ απο ζεφυρι μερια.
Κγια οσους νομιζουν οτι οι γυφτοι πεινανε,για πηγαινετε μια βολτα απο  ΜΗΤΕΡΑ να δειτε που γενανε οι γυφτισες και τι χρυσαφικο πεφτει για τα προεορτια!
Το μονο εγκλημα εγκειται στις δικες τους πεποιθησεις οσων αφορα την ανατροφη των παιδιων τους και την εκμεταλλευση τους για οικογειακες παραδοσεις(γαμοι απο τα 12 κτλ).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και μάλιστα ο φορολογούμενος πληρώνει ένα σωρό χρήματα σε προγράμματα που -υποτίθεται- πηγαίνουν στους γύφτους- λες και εμείς δεν έχουμε προβλήματα και είμαστε προνομιούχοι. Χώρια ότι στην ουσία δε κάνουν στρατό και σπάνια πληρώνουν φόρους

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και μάλιστα ο φορολογούμενος πληρώνει ένα σωρό χρήματα σε προγράμματα που -υποτίθεται- πηγαίνουν στους γύφτους- λες και εμείς δεν έχουμε προβλήματα και είμαστε προνομιούχοι. Χώρια ότι στην ουσία δε κάνουν στρατό και σπάνια πληρώνουν φόρους
Ξεχνάς τα άτοκα δάνεια που ποτέ δεν αποπληρώνονται......

Επισκέπτης
Προσωπικά έχω πολύ κακές εμπειρίες με Ελληνες, όπως και έχω ακούσει και ανάλογες από άλλους. Είναι ΠΟΛΥ απατεώνες. Τι να κάνουμε δηλαδή;
(παραφραζοντας post του Συναδελφου κ. Alexxx)
uiop.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ας μη θιγουμε φορολογιες και προγραμματα γιατι οι γυφτοι αδικουνται στην νοοτροπια λαμογιας του ελληνακου..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Gamaomanules δε φταίνε οι γύφτοι σε αυτό. Γενικά σε οτιδήποτε αφορά κατηγορίες ενάντια σε "άλλους" όπως γύφτους , αλβανούς κλπ, δε με πειράζουν καθόλου οι ίδιες οι ομάδες αλλά τα λαμόγια υποτιθέμενοι υπερασπιστές τους . Αυτοί που πουλάνε ηθική, από προσωπική πείρα, είναι τα μεγαλύτερα καθίκια.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Και οι έλληνες είναι λαμογια, και οι αλβανοί και άλλοι λαοί, αλλά ένα μέρος τους. Οι γύφτοι είναι οι μόνοι που κάνανε τη ράτσα τους βρισιά, "Γύφτος είσαι ρε?" :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Οι γύφτοι διαχρονικά, στα 900 χρόνια υπαρξής τους ήταν-είναι-θα είναι απατεώνες. Εχει μήπως πλησιάσει Αλβανίδα ποτέ να φιλήσει τη γυναίκα σου όπως κάθεσαι για καφέ και να της πει "Ειστε πολύ όμορφη, πάρτε ένα λουλούδι...", ή να σου πουλήσει μηχανή ψηφιακή και στο τέλος να αποδειχτεί λατέρνα?

Πήγαινε σε έναν γύφτο και ζήτα του να του πηδήξεις τη μητέρα (κι ας μην είναι πόρνη).....το μόνο σίγουρο είναι πως απλά θα σε παζαρέψει πολύ.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom