Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.643
Πόντοι
6.946

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.419
Πόντοι
9.931
Επειδή πέθανε ο σκατόγυφτος δειρανε τους γιατρούς.
Αυτοι είναι ικανή να φέρουν στο νοσοκομείο γύφτο που έχει πεθάνει από την προηγούμενη μέρα και να έχουν την απαίτηση να τον ζωντανέψουν οι γιατροί. Και εννοείται αφού δεν θα τα καταφέρουν να τους σπάσουν στο ξύλο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.419
Πόντοι
9.931

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.643
Πόντοι
6.946
Τι εκλεπτυσμένη ράτσα, τι ήθος και ήθη όπερας και μπαλέτου, ραψωδίας και σαβουαρ βιβρ...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
820
Πόντοι
96
δηλαδη οτι τι?

ειναι απειρα εκνευριστικοι, ειναι φτωχοι μεχρι εκει που δεν παει και οτι προσπαθεια εχει γινει να τους ενταξουμε στο μαντρι, εχει απλα φαγωθει αναμεσα στους "προυχωντες" ρομα και τους χαρτογιακαδες που υπεγραφαν τις εκταμιευσεις! Μιλαμε για πολλα χρηματα, που θα μπορουσαν, μαζι με εναν καλο σχεδιασμο να εχουν κανει τη διαφορα!

αντ αυτου, ερχεται ο καθε κατακαημενος και τα βαζει με τα φτωχο κλεφτρονια που δεν ξερουν να κανουν τιποτε αλλο και βγαζουν το αχτι τους!

για να ξερουμε τι λεμε λοιπον, μπορει να με ενοχλουν, αλλα ειναι μικρο παρανομιες και μικροαπατες αυτα που κανουν, ΔΕΝ εφαγαν αυτοι πχ τη συνταξη μου ωστε να παρω ενα παπαρι στα 70 μου δουλευοντας δυο δουλειες για να βγαλω μισο μισθο!

Αυτα τα εκαναν οι δικοι μου, οι "ασπροι"!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.929
Πόντοι
6.515
δηλαδη οτι τι?

ειναι απειρα εκνευριστικοι, ειναι φτωχοι μεχρι εκει που δεν παει και οτι προσπαθεια εχει γινει να τους ενταξουμε στο μαντρι, εχει απλα φαγωθει αναμεσα στους "προυχωντες" ρομα και τους χαρτογιακαδες που υπεγραφαν τις εκταμιευσεις! Μιλαμε για πολλα χρηματα, που θα μπορουσαν, μαζι με εναν καλο σχεδιασμο να εχουν κανει τη διαφορα!

αντ αυτου, ερχεται ο καθε κατακαημενος και τα βαζει με τα φτωχο κλεφτρονια που δεν ξερουν να κανουν τιποτε αλλο και βγαζουν το αχτι τους!

για να ξερουμε τι λεμε λοιπον, μπορει να με ενοχλουν, αλλα ειναι μικρο παρανομιες και μικροαπατες αυτα που κανουν, ΔΕΝ εφαγαν αυτοι πχ τη συνταξη μου ωστε να παρω ενα παπαρι στα 70 μου δουλευοντας δυο δουλειες για να βγαλω μισο μισθο!

Αμα μπουκάρουν σπίτι σου και σου ρημάξουν τους κόπους σου, για να μην πουμε κατι χειρότερο, μπορεί να αλλάξεις γνωμη

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.484
Πόντοι
1.720
δηλαδη οτι τι?

φίλε μου μπας και ζεις στην Ανδρομέδα ή στον Άρη ?

εκατομμύρια βγάζουν οι γύφτοι από κλεψιές χαλκού κι από απάτες ηλεκτρονικές και με το να κάνουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και να ληστεύουν αβοήθητους γέρους και γριές.

Μην με βάζεις καλοκαιριάτικα να σου παραθέσω 50 πρόσφατα λινκ για απάτες πολλών πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ωραία η αριστερίλα αλλά χτυπάει στην δόλια την πραγματικότητα !

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.643
Πόντοι
6.946
Επαγγελματικος κλιβανος - αποστειρωτής.
1691833549757.png

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
δηλαδη οτι τι?

Ρε μανάρι για εσένα πόσα χρήματα έχει ξοδέψει το κράτος να σε "εντάξει"; Πόσα πήραν οι γονείς σου; Γιατί οι δικοί μου ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΔΡΑΧΜΗ. Και κανενός άλλου.

Τα σχολεία είναι ανοιχτά για όλους. Προχτές ένας παππούς πήρε απολυτήριο στα 80φεύγα. Κάθε χρόνο διαβάζουμε για άτομα που πέρασαν πανεπιστήμιο σε μεγάλη ηλικία.

Οι γύφτοι γιατί δεν τα στέλνουν σχολείο; Έστω μέχρι το δημοτικό για να έχουν ένα εφόδιο και να βρουν δουλειά σαν ΥΕ εργάτες. Ποιο το πρόβλημα; Τα δωρεάν βιβλία που σου παρέχει το κράτος; Ή μήπως δεν έχουν χρήματα για τετράδια και ρούχα; Γιατί υπάρχουν χιλιάδες οικογένειες "μπαλαμών" που πεινάνε αλλά δεν εγκαταλείπουν το σχολείο. Και οι γονείς κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να βρουν λίγα χρήματα ώστε το παιδί τους να προκόψει. Στο κάτω κάτω υπάρχει και η Εκκλησία ή οι διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις που κάτι μπορούν να δώσουν.

Ποτέ τους δεν ήθελαν να προσαρμοστούν. Παλιά ΟΚ ο κόσμος ήταν αγράμματος και μπορούσαν να κρατήσουν τα όποια έθιμα είχαν. Όπως κάποιοι ορεσίβιοι για παράδειγμα που ζούσαν στα βουνά και είχαν τους δικούς τους κανόνες. Όμως αυτοί σιγά σιγά προσαρμόστηκαν στη σύγχρονη εποχή. Καλά τα διάφορα έθιμα αλλά η βεντέτα πχ δεν έχει θέση στη σύγχρονη εποχή

Τότε οι γύφτοι έκαναν χειρωνακτικές εργασίες. Ήταν αχθοφόροι, γανωματήδες κτλ. Είχαν μια κάποια αξιοπρέπεια. Σήμερα όμως τι; Πως προσαρμόστηκαν; Εγκατέλειψαν τον τίμιο τρόπο ζωής που είχαν και έγιναν εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
820
Πόντοι
96
τι λετε? βγαζουν εκατομυρια απο τις κλοπες χαλκου ε?

κοιταξτε, καποια στιγμη, θα παρετε γραμμη πως τα λεφτα "σας", τα μασουλανε οι απο πανω σας, και ειναι απειρα χαρουμενοι να τα βαζετε με τους αποκατω σας...
Δε θα σκασει κανεις που δεν καταλαβαινετε, απεναντιας, κανετε πολυ κοσμο χαρουμενο και με την αγριαδα που βγαζετε σε καθε πεθαμενο ειναι σιγουροι πως μπορουν να σας φορτωνουν μιζες και αφαιμαξεις μεχρι εκει που δεν παιρνει!

ομως ενα πολυ σκληρο νουμερο, ειναι το προσδοκιμο ζωης, που για το γενικο πλυθησμο ειναι τα 81 και κατι χρονια...
οποιος θελει να μου εξηγησει πως γινεται οι εκατομυριουχοι γυφτοι (τι γραφω παναγιαμ) να εχουν, στην ιδια χωρα με μας, προσδοκιμο τα 77

Παρεπιπτοντως, δεν νομιζω να ειπα πουθενα οτι γουσταω γυφτια και βρωμα. Απλα τονιζω πως αυτη η ταξη ειναι θυμα και οχι θυτης.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.643
Πόντοι
6.946
Θύμα είμαι ΕΓΩ που πληρώνω στον κάθε τεμπέλη σκατια επιδόματα με το κιλό, και εγώ παίρνω τα αρχιδια μου.

Να μην πω που πήγαν να με σκοτώσουν χωρίς λόγο , επειδή ζούμε σε μπουρδελο ανομίας, αλλά έπεσαν σε πιο τρελό από αυτούς.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
820
Πόντοι
96
στην ερωτηση δεν απαντας "θυμα", φερε τη μπαλα απο την εξεδρα και πες μου πως το εξηγεις.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
ομως ενα πολυ σκληρο νουμερο, ειναι το προσδοκιμο ζωης, που για το γενικο πλυθησμο ειναι τα 81 και κατι χρονια...
οποιος θελει να μου εξηγησει πως γινεται οι εκατομυριουχοι γυφτοι (τι γραφω παναγιαμ) να εχουν, στην ιδια χωρα με μας, προσδοκιμο τα 77
Στ' αρχίδια μας, ρε μεγάλε. Τι μας το λες;

Ας κατέβει και στο 50. Στο διάολο να πάνε, βασικά.

Έχεις ρίζα από κει κι ενδιαφέρεσαι για το προσδόκιμο ζωής των γύφτων;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.643
Πόντοι
6.946
στην ερωτηση δεν απαντας "θυμα", φερε τη μπαλα απο την εξεδρα και πες μου πως το εξηγεις.
Αν το λες σε εμένα, πες το, μην φοβάσαι.

Είπα ότι είχα να πω, δεν εξηγώ τίποτα περισσότερο. Ούτε και χρωστώ σε κανέναν κάποια εξήγηση, πλην των δικών μου(ούτε στον Θεό τον ίδιο) .

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
820
Πόντοι
96
Αν το λες σε εμένα, πες το, μην φοβάσαι.

Είπα ότι είχα να πω, δεν εξηγώ τίποτα περισσότερο. Ούτε και χρωστώ σε κανέναν κάποια εξήγηση, πλην των δικών μου(ούτε στον Θεό τον ίδιο) .
δεν ενδιαφερει κανεναν τι χρωστας και ποσο μαγκας λες οτι εισαι, κουβεντα κανουμε και μαλλον δεν εχεις επιχειρηματα, καθε δικαιωμα εχεις να απαντας περι ανεμων και υδατων, αλλα και εμεις καθε λογο να καταλαβουμε πως χανουμε το χρονο μας, οπως και με τον αλλον εδω...
Στ' αρχίδια μας, ρε μεγάλε. Τι μας το λες;
εκεινο που δεν καταλαβαινω, ειναι, γιατι αφου δε μπορειτε να κανετε κουβεντα, ξεκινατε και απαντατε... αν η αποψη σας δεν επιδεχετε κριτικης και συζητησης, ποιον νομιζετε οτι ενδιαφερει?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.643
Πόντοι
6.946
δεν ενδιαφερει κανεναν τι χρωστας και ποσο μαγκας λες οτι εισαι, κουβεντα κανουμε και μαλλον δεν εχεις επιχειρηματα, καθε δικαιωμα εχεις να απαντας περι ανεμων και υδατων, αλλα και εμεις καθε λογο να καταλαβουμε πως χανουμε το χρονο μας, οπως και με τον αλλον εδω...

εκεινο που δεν καταλαβαινω, ειναι, γιατι αφου δε μπορειτε να κανετε κουβεντα, ξεκινατε και απαντατε... αν η αποψη σας δεν επιδεχετε κριτικης και συζητησης, ποιον νομιζετε οτι ενδιαφερει?
Άσε να ξέρω εγώ τι επιχειρήματα έχω, δεν σου πέφτει λόγος για τα δικά μου. Το ότι μιλάμε εδώ, δεν σημαίνει ότι με ξέρεις και κρίνεις.

Ούτε και στο παίζω μάγκας Ούτε πούλησα σε εσένα μαγκιά.
Πολύ ήσυχος είμαι και περνάω απαρατήρητος, και ούτε απαντάω εύκολα πάντα.
Αλλά,όταν ο άλλος το τραβάει μέχρι εκεί που δεν πάει, ποιος φταίει δηλαδή;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.839
Πόντοι
6.256
Με αγωνία ερωτώ,