You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 382K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
ε ναι ρε τυπε ποιος παρθενος στα 23 του δεν θα ηθελε να γαμησει την αδερφη του και να της κανει και 3 παιδια πριν ενηλικιωθειΘα θέλατε να έχετε το εξωτικό τους μαβριζμα όμως άσε που οι γυφτοι γαμανε από τα 13,οταν εδώ οι πιο πολλοί είναι ακόμα παρθενοι στα 23 τουε
Οποιος παει παραλια μια χαρα μαυρισμα γυφτικο εχει, το "ελληνικο" dna ειναι ενα μιξ τουρκοαιγυπτιων, η μελανινη μας ειναι στο θεο για λευκη φυλη
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.710
- Πόντοι
- 2.606
Τι να είχε δηλαδή πιστόλι και να το εβγαζε την ώρα που σκαγανε οι γύφτοι η αλεξίσφαιρο γιλέκο η ναυτική φωτοβολίδα ;Τι ακριβώς?Και κατι ακομα, αυτη η μπουρδελοεταιρεια σεκιούριτι που ειχε τον άνθρωπο χωρίς κανενα μετρο αυτοπροστασίας δεν πρέπει να κλείσει;;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.710
- Πόντοι
- 2.606
Το ότι δεν γαμαμε μουναρες τελικά φταίει ότι δεν γεννηθήκαμε σε αυτές τις προνομιούχες περιοχέςΆνω Λιόσια είναι μεγάλη μουνοθυελα γεμάτο γυφτάκια μελανούρια. Τα μουνια που εχιε άνω Λιόσια, δεν υπάρχει περίπτωση να τα συναντήσεις σε Κηφισιες Χαλάνδρια και λοιπές ξινοελλεινιδιστικες περιοχες
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.418
- Πόντοι
- 9.931
Τι με ρωτάς ρε τυπε, ειδικός είμαι;Τι να είχε δηλαδή πιστόλι και να το εβγαζε την ώρα που σκαγανε οι γύφτοι η αλεξίσφαιρο γιλέκο η ναυτική φωτοβολίδα ;Τι ακριβώς?
Το πιο απλό είναι ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης να το πατήσει και να ειδοποιήσει αυτόματα το κέντρο ότι χρειάζεται βοήθεια.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.710
- Πόντοι
- 2.606
αυτο το κανει και το τηλεφωνοΤι με ρωτάς ρε τυπε, ειδικός είμαι;
Το πιο απλό είναι ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης να το πατήσει και να ειδοποιήσει αυτόματα το κέντρο ότι χρειάζεται βοήθεια.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.418
- Πόντοι
- 9.931
Ρε τυπε τι ειναι πιο γρηγορο οταν δεχθείς πεσιμο, να βγάλεις κινητο απο την τσεπη, να το ξεκλειδώσεις, να βρεις τον αριθμο και να τον καλεσεις και ολα αυτα μεσα σε πιθανο πανικο η το να εχεις μια μια συσκευή σε μέγεθος κλειδιού αυτοκινήτου με ενα κουμπι επανω που με το που θα το πατησεις θα δώσει μεσα σε μερικα δευτερόλεπτα θα στείλει σημα κίνδυνου στα κεντρικά.αυτο το κανει και το τηλεφωνο
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.418
- Πόντοι
- 9.931
Και κατι ακομα οταν φυλας χαλκο αξιας 70000+ ευρω σε κοντινη απόσταση απο την βαση των γυφτων δεν γίνεται να εισαι μονος, θα επρεπε να ειναι τουλάχιστον 3 σε καθε βαρδια ακροβολισμενη σε σημεια με ορατοτητα και με οπτικη επαφη ο ενας με τον αλλο και εννοείται σε επαφή ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεσω ασυρμάτων.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.425
- Πόντοι
- 9.297
Τις γυναίκες τους γαμανε πάλι ...μην τους αναβαθμίζεις τόσο .Από μικροί στα βάσανα του έγγαμου βίου!Θα θέλατε να έχετε το εξωτικό τους μαβριζμα όμως άσε που οι γυφτοι γαμανε από τα 13,οταν εδώ οι πιο πολλοί είναι ακόμα παρθενοι στα 23 τουε
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.163
- Πόντοι
- 2.306
Βαριά άρρωστοςΆνω Λιόσια είναι μεγάλη μουνοθυελα γεμάτο γυφτάκια μελανούρια. Τα μουνια που εχιε άνω Λιόσια, δεν υπάρχει περίπτωση να τα συναντήσεις σε Κηφισιες Χαλάνδρια και λοιπές ξινοελλεινιδιστικες περιοχες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακούς και Βιτάλη/ Χατζή τύπε;παντως εγω θα παντευομουνα ανετα πλουσια γυφτισα,κορη του τοπικου αρχοντα-βασιλια,επισης δεν ντυνοντε ολοι οι γυφτοι το ιδιο,εχει κα γυφτους γυφτισες με νορμαλ ρουχα,καια απλα νομιζεις οτι το παρακαναν με την ηλιοθεραπεια
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.163
- Πόντοι
- 2.306
Εγώ θα πω το εξής: μια σωστή δουλειά ξεκίνησε να κάνει κι αυτός ο μικροτσούτσουνος ο Χίτλερ και δεν πρόλαβε να την τελειώσει...
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.418
- Πόντοι
- 9.931
Γαστούνη: Πυροβόλισε διερχόμενο ΡΟΜΑ από το μπαλκόνι του και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Όλες οι ειδήσεις και τα νέα της Ηλείας και της Ελλάδας.
www.ilialive.gr
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.834
- Πόντοι
- 4.766
Στο τέλος ο κόσμος θα πάρει τον νόμο στα χέρια του με τους βρωμογυφτουςΓαστούνη: Πυροβόλισε διερχόμενο ΡΟΜΑ από το μπαλκόνι του και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Όλες οι ειδήσεις και τα νέα της Ηλείας και της Ελλάδας.www.ilialive.gr
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.088
- Πόντοι
- 1.346
Τώρα έχουμε κι άλλη κατηγορία παράσιτων: τους μπεκρόγυφτους:
@Marquis_de_Sade άσε τις Γιόνεβες (που έγραφες σε άλλο κογιότ) γιατί δεν μας βλέπω καλά εδώ κάτω
Μεσσηνία: Δίδυμο Ρομά έκλεβε από ψυγεία και καλώδια μέχρι ουίσκι
Σε βάρος τους, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας άσκησε δίωξη για κλοπές κατ' εξακολούθηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
www.protothema.gr
@Marquis_de_Sade άσε τις Γιόνεβες (που έγραφες σε άλλο κογιότ) γιατί δεν μας βλέπω καλά εδώ κάτω
Τελευταία τροποποίηση:
micaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2023
- Like
- 257
- Πόντοι
- 1
απορια γιατι σα νησια δεν εχει γυφτους?εγω αν ημουνα γυφτος θα πηγαινα να μεινω με τη φαμιλια μου μυκονο,παρο,ροδο,σαντορινη..πλουσια νησια,λεφταδες πολλους εχει εκει,αρα μεγαλο πεδιο επιχειρηματικης δρασης για τους ρομα..πολυ παραξενο
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.088
- Πόντοι
- 1.346
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.677
- Πόντοι
- 3.656
Τι να είχε δηλαδή πιστόλι και να το εβγαζε την ώρα που σκαγανε οι γύφτοι η αλεξίσφαιρο γιλέκο η ναυτική φωτοβολίδα ;Τι ακριβώς?
τυπε ουτε ναυτικη φωτοβολιδα ουτε τιποτα
βγαζεις ενα raid και τις ξαπλωνεις κατω τις κατσαριδες.εναλλακτικα ναπαλμ
αχαστο
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.677
- Πόντοι
- 3.656
απορια γιατι σα νησια δεν εχει γυφτους?
τυπε ποιος εφοπλιστης θα ανεβαζε γυφτους στο καραβι του; θα το ξηλωνανε εν πλω και θα το πουλουσανε για ατσαλι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά