Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
απορια γιατι σα νησια δεν εχει γυφτους?εγω αν ημουνα γυφτος θα πηγαινα να μεινω με τη φαμιλια μου μυκονο,παρο,ροδο,σαντορινη..πλουσια νησια,λεφταδες πολλους εχει εκει,αρα μεγαλο πεδιο επιχειρηματικης δρασης για τους ρομα..πολυ παραξενο

Δεν είναι εύκολο να το κάνεις. Κατ' αρχάς ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα σου έδινε σπιθαμή τόπου να στήσεις τσαντίρι. Μετά η αστυνομία θα σε πήγαινε γαμιώντας κάθε ώρα. Και το κυριότερο ΔΕΝ έχεις που να κρυφτείς με τα κλοπιμαία.

Ένας Θηβαίος γύφτος μπορεί να διαφύγει από 15 μεριές. Αθήνα, Χαλκίδα, Λαμία, Λιβαδειά, Παλαιά Εθνική ή στα χωριά προς τον Κορινθιακό. Από την Μύκονο πως θα φύγει; Κολυμπώντας; Μέσα σε μισή ώρα θα τον έχουν βρει και θα έχει βλαστημήσει την ώρα που γεννήθηκε.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Πάντως οι γυφτ8σες στο Μενίδι και στ αλιοσια από εμφάνιση, τις γαμανε τις σκατοελλεεινιδες Κηφισιάς και κολανακιου. Έχει κατι μελανούρια 16χρονα στα λιοσα
Φιλε μου Έχεις πάρει γυφτισσα ;αν ναι μπες στο σχετικό forum να μας πεις την εμπειρία σου αφού είσαι gypsy lover

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.086
Πόντοι
1.346
Ηλεκτρολόγος μηχανικός της ντούντας αποδείχθηκε ο €υάλωτος εμπρηστής.
Φυσικά βγήκε όξω.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.202
Πόντοι
1.056
απορια γιατι σα νησια δεν εχει γυφτους?εγω αν ημουνα γυφτος θα πηγαινα να μεινω με τη φαμιλια μου μυκονο,παρο,ροδο,σαντορινη..πλουσια νησια,λεφταδες πολλους εχει εκει,αρα μεγαλο πεδιο επιχειρηματικης δρασης για τους ρομα..πολυ παραξενο
Και πως θα πλήρωναν τα εισιτηρια.?

Ανταλλαγή με σκορδα ή κρεμμύδια;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.425
Πόντοι
9.297
Aνω Λιόσια...άνδρας βγήκε για να πιει καφέ στο μπαλκόνι και έφαγε σφαίρα στο πόδι...όλα αυτά 50μ μακρυά από το τοπικό αστυνομικό τμήμα σύμφωνα με το Μέγα.
Πιθανολογείται ότι η σφαίρα προήλθε από μέλος ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας...

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Aνω Λιόσια...άνδρας βγήκε για να πιει καφέ στο μπαλκόνι και έφαγε σφαίρα στο πόδι...όλα αυτά 50μ μακρυά από το τοπικό αστυνομικό τμήμα σύμφωνα με το Μέγα.
Πιθανολογείται ότι η σφαίρα προήλθε από μέλος ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας...
Πριν λίγο στο star σφαίρες έπεσαν στο μενίδι δίπλα σε καφετέρια από θαύμα δεν χτύπησε κάποιος φυσικά καμία αναφορά για βρόμα ,μόνο έτσι απροσδιοριστα ότι κάποιοι άγνωστοι πυροβολούν :tickedoff:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.425
Πόντοι
9.297
Πριν λίγο στο star σφαίρες έπεσαν στο μενίδι δίπλα σε καφετέρια από θαύμα δεν χτύπησε κάποιος φυσικά καμία αναφορά για βρόμα ,μόνο έτσι απροσδιοριστα ότι κάποιοι άγνωστοι πυροβολούν :tickedoff:
Πες τα ρε..

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.332
Πόντοι
446
Είχα έναν γύφτο από το Μενίδι στη μονάδα που υπηρέτησα τη θητεία μου, ο τύπος ήτανε ο ορισμός της σερβιέτας, είχε κλέψει ένα πανάκριβο άρωμα από έναν άλλο φαντάρο και κοίταζε τη πράγματα είχε ο άλλος στη βαλίτσα του μήπως κλέψει τίποτα. Όταν έφυγε με μετάθεση σε άλλη μονάδα τον σακατέψανε στις κλωτσιές οι φαντάροι και οι καραβανάδες κάνανε τους κινέζους.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.832
Πόντοι
2.606
Γύφτοι Alert

Λόγω των ημερών που φεύγουν όλοι, προσέξτε στα ΣΕΑ (Shell) κοντά στα διόδια της Τραγάνας

Πήγα να κάνω στάση και μου την έπεσαν 3 γύφτοι να μου πουλήσουν υαλοκαθαριστήρες.
Σε αυτοκίνητο ούτε 2 μηνών...
Τελικά μου το χάλασαν.

Το ενδιαφέρον ήταν ο securitas που παρακολουθούσε όλη την φάση.

Υγ. Έχω την ότι κάπου είχαν ξαναγράψει για τα συγκεκριμένα ΣΕΑ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.425
Πόντοι
9.297
Είχα έναν γύφτο από το Μενίδι στη μονάδα που υπηρέτησα τη θητεία μου, ο τύπος ήτανε ο ορισμός της σερβιέτας, είχε κλέψει ένα πανάκριβο άρωμα από έναν άλλο φαντάρο και κοίταζε τη πράγματα είχε ο άλλος στη βαλίτσα του μήπως κλέψει τίποτα. Όταν έφυγε με μετάθεση σε άλλη μονάδα τον σακατέψανε στις κλωτσιές οι φαντάροι και οι καραβανάδες κάνανε τους κινέζους.
Συνδυασμός δικαιοσύνης και υψηλής διπλωματίας...

Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Κριτικές
2
Like
571
Πόντοι
20
Σκέφτομαι να κάνω ψηστηρι με σκατζουρες και να καλέσω από το δρόμο τσαβαλεν ρομαλεν για φαγητό και όπου προκύψει. Λέτε να έχω τη σεβαστι;

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.086
Πόντοι
1.346
ΓυφτοFar West κατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά ΔΕΝ γίνεται να περάσει μια γαμημένη εβδομάδα χωρίς να είναι αυτή η κωλόφαρα στη δράση.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.839
Πόντοι
6.256
Οι γυφτοι που παρατησαν το γυφτακι στο καβουρι και πνιγηκε συνεληφθησΤο παιδακι που αφησαν χωρις ελεγχο στους Φουρνους και πνιγηκε .....ηταν η κακια ωρα.
Διαλεχτε

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.553
Πόντοι
206
μου αρεσει οταν βλεπω ρομα στην παραλια. αφηνουν τα παιδακια τους ελευθερα ουτε φωνες , ουτε τσιριδες ουτε τιποτα. μακρια απ αυτους. μια φορα οταν τα φωναξουν γυρνανε ολα πισω. εδω οι δικες μας τα αφηνουν το πολυ στα 10 μετρα μακρια . λιγο να φυγουν τσιριδες με την μια. ολο μη και μη και μη. εχει το ρισκο του αυτο βεβαια. και διπλα μας που ερχονται καμιά φορά ποτέ δεν ενοχλούν.βλεπεις τα παιδακια 5 και 10 καμια φορα ολα μαζι παιζουν ολα μαζι ομως.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.641
Πόντοι
6.946
μου αρεσει οταν βλεπω ρομα στην παραλια. αφηνουν τα παιδακια τους ελευθερα ουτε φωνες , ουτε τσιριδες ουτε τιποτα. μακρια απ αυτους. μια φορα οταν τα φωναξουν γυρνανε ολα πισω. εδω οι δικες μας τα αφηνουν το πολυ στα 10 μετρα μακρια . λιγο να φυγουν τσιριδες με την μια. ολο μη και μη και μη. εχει το ρισκο του αυτο βεβαια. και διπλα μας που ερχονται καμιά φορά ποτέ δεν ενοχλούν.βλεπεις τα παιδακια 5 και 10 καμια φορα ολα μαζι παιζουν ολα μαζι ομως.
Εκεί τύπε πίπτει ράβδος αν δεν ακούσουν τα παιδάκια μια - δυο -τρεις, όπως σε πολλούς από εμάς κάποτε(ή στέρηση παιχνιδιών, εξόδων, κ.λ.π. ) .... αν θέλουν ας κάνουν και αλλιώς.

Κακό αυτό, κακό όμως και η ΠΛΗΡΗΣ ασυδοσία που έχουν πολλά παιδιά σήμερα χωρίς καμία τιμωρία και δεν ξέρουν πότε να κάνουν πλάκα και πότε τελιώνουν τα αστεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom