enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.677
- Πόντοι
- 3.656
τιγκα γυφταιους ειναι τα νησια ....ειδικα εξωτικες κυκλαδες φουλ...
σε απομερη παραλια και πνιξιμο τοτε τυπε
η επιστροφη στην αθηνα με το πλοιο σκυλοπνιχτης
τιγκα γυφταιους ειναι τα νησια ....ειδικα εξωτικες κυκλαδες φουλ...
απορια γιατι σα νησια δεν εχει γυφτους?εγω αν ημουνα γυφτος θα πηγαινα να μεινω με τη φαμιλια μου μυκονο,παρο,ροδο,σαντορινη..πλουσια νησια,λεφταδες πολλους εχει εκει,αρα μεγαλο πεδιο επιχειρηματικης δρασης για τους ρομα..πολυ παραξενο
Και το κυριότερο ΔΕΝ έχεις που να κρυφτείς με τα κλοπιμαία.
Φιλε μου Έχεις πάρει γυφτισσα ;αν ναι μπες στο σχετικό forum να μας πεις την εμπειρία σου αφού είσαι gypsy loverΠάντως οι γυφτ8σες στο Μενίδι και στ αλιοσια από εμφάνιση, τις γαμανε τις σκατοελλεεινιδες Κηφισιάς και κολανακιου. Έχει κατι μελανούρια 16χρονα στα λιοσα
Και πως θα πλήρωναν τα εισιτηρια.?απορια γιατι σα νησια δεν εχει γυφτους?εγω αν ημουνα γυφτος θα πηγαινα να μεινω με τη φαμιλια μου μυκονο,παρο,ροδο,σαντορινη..πλουσια νησια,λεφταδες πολλους εχει εκει,αρα μεγαλο πεδιο επιχειρηματικης δρασης για τους ρομα..πολυ παραξενο
Πληρωμή με κλεψιμέικα που ξάφρισαν.Και πως θα πλήρωναν τα εισιτηρια.?
Ανταλλαγή με σκορδα ή κρεμμύδια;
Πριν λίγο στο star σφαίρες έπεσαν στο μενίδι δίπλα σε καφετέρια από θαύμα δεν χτύπησε κάποιος φυσικά καμία αναφορά για βρόμα ,μόνο έτσι απροσδιοριστα ότι κάποιοι άγνωστοι πυροβολούνAνω Λιόσια...άνδρας βγήκε για να πιει καφέ στο μπαλκόνι και έφαγε σφαίρα στο πόδι...όλα αυτά 50μ μακρυά από το τοπικό αστυνομικό τμήμα σύμφωνα με το Μέγα.
Πιθανολογείται ότι η σφαίρα προήλθε από μέλος ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας...
Πες τα ρε..Πριν λίγο στο star σφαίρες έπεσαν στο μενίδι δίπλα σε καφετέρια από θαύμα δεν χτύπησε κάποιος φυσικά καμία αναφορά για βρόμα ,μόνο έτσι απροσδιοριστα ότι κάποιοι άγνωστοι πυροβολούν
Πήγα να κάνω στάση και μου την έπεσαν 3 γύφτοι να μου πουλήσουν υαλοκαθαριστήρες.
Σε αυτοκίνητο ούτε 2 μηνών...
Τελικά μου το χάλασαν.
Συνδυασμός δικαιοσύνης και υψηλής διπλωματίας...Είχα έναν γύφτο από το Μενίδι στη μονάδα που υπηρέτησα τη θητεία μου, ο τύπος ήτανε ο ορισμός της σερβιέτας, είχε κλέψει ένα πανάκριβο άρωμα από έναν άλλο φαντάρο και κοίταζε τη πράγματα είχε ο άλλος στη βαλίτσα του μήπως κλέψει τίποτα. Όταν έφυγε με μετάθεση σε άλλη μονάδα τον σακατέψανε στις κλωτσιές οι φαντάροι και οι καραβανάδες κάνανε τους κινέζους.
Εκεί τύπε πίπτει ράβδος αν δεν ακούσουν τα παιδάκια μια - δυο -τρεις, όπως σε πολλούς από εμάς κάποτε(ή στέρηση παιχνιδιών, εξόδων, κ.λ.π. ) .... αν θέλουν ας κάνουν και αλλιώς.μου αρεσει οταν βλεπω ρομα στην παραλια. αφηνουν τα παιδακια τους ελευθερα ουτε φωνες , ουτε τσιριδες ουτε τιποτα. μακρια απ αυτους. μια φορα οταν τα φωναξουν γυρνανε ολα πισω. εδω οι δικες μας τα αφηνουν το πολυ στα 10 μετρα μακρια . λιγο να φυγουν τσιριδες με την μια. ολο μη και μη και μη. εχει το ρισκο του αυτο βεβαια. και διπλα μας που ερχονται καμιά φορά ποτέ δεν ενοχλούν.βλεπεις τα παιδακια 5 και 10 καμια φορα ολα μαζι παιζουν ολα μαζι ομως.