Δυστυχώς τύπε εσύ είσαι κάπως εκτός πραγματικότητας.
Και πραγματικά σου εύχομαι να μην ξυπνήσεις ένα βράδυ και να δεις μια "μελαχρινή πραγματικότητα" μέσα στο σπίτι σου, να σε απειλεί για να του πεις που έχεις τα χρήματα και τα χρυσαφικά σου.
Κάποιους ηλικιωμένους τους βασανίζουν πολύ άσχημα.
καλα, να στο κανω πιο λιανα...
εχω μια μανταρτινια στο σπιτι, στην αυλη!
ε τα ρωμιοπαιδα την εχουν ξεκωλιασει! Τι τα εχω κυνηγισει, τι τα εχω βρισει, τι τα εχω καταβρεξει.. μολις δουν να λειπει το αμαξι, πηδανε μεσα στη μαντρα και δεν αφηνουν αγιασμο... μου εχουν κλεψει ΟΤΙ μα ΟΤΙ εχει ξεχαστει πανω απο 5 νανοδευτερολεπτα εξω... μεχρι και ενα σκουριασμενο πριονι του κωλου, αχρηστο... το πηρανε...
καλα μεχρι εδω?
Το σπιτι μου χωρις ρευμα και πετρελαιο δεν κοντεψε να μεινει απο αυτους, απο τους δικους μου την εφαγα...
απο τους δικους μου παραλιγο να το παρει η τραπεζα
απο τους δικους μου δουλευω δυο δουλειες για να βγαλω μισο μισθο
μη μου μπερδευεις λοιπον, τους κακοποιους του ποινικου, αυτοι μπορει να κανουν ζημια αν ειναι πολυ οργανωμενοι και μεχρι να τους τσιμπισουν σε 5-10 σπιτια?
οι δικοι μας, εκαναν σε 9.000.000 κοσμο και δεν τους ακουμπα κανεις. δεν ειναι λοιπον οι ρομα το προβλημα μου...
στην τελικη, αν ειχα χρημα (που με 3,5 μισθους να μπαινουν στο σπιτι θα επρεπε να εχω) θα μπορουσα να μενω σε καλυτερη περιοχη... μαντεψε γιατι δε μπορω.