Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
τι λετε? βγαζουν εκατομυρια απο τις κλοπες χαλκου ε?

Εσύ τύπε θα είχες να βγάλεις από το στρώμα 50 000€ μετρητά για ένα διαζύγιο 16-17χρονου ?

Να φανταστώ ότι με τα 50 000€ θα ανοίξουν μια επιχείρηση στην κόρη για να βγάζει το ψωμί της με τίμιο τροπο και να μην ζητιανεύει η κλέβει ?

Τι εννοείς δεν ξέρουν από επενδύσεις οι γύφτοι? Στις πωλήσεις μετάλλων (πχ χαλκού) πρώτοι είναι.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
820
Πόντοι
96
Εσύ τύπε θα είχες να βγάλεις από το στρώμα 50 000€ μετρητά για ένα διαζύγιο 16-17χρονου ?

Να φανταστώ ότι με τα 50 000€ θα ανοίξουν μια επιχείρηση στην κόρη για να βγάζει το ψωμί της με τίμιο τροπο και να μην ζητιανεύει η κλέβει ?

Τι εννοείς δεν ξέρουν από επενδύσεις οι γύφτοι? Στις πωλήσεις μετάλλων (πχ χαλκού) πρώτοι είναι.

κοιτα, αν βαλουμε και τον βαρδυνογιαννη απεναντι σαν δικο μας, με τη δικια σου λογικη, ολοι μπορουμε να παρουμε μια ποδοσφαιρικη ομαδα!!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
820
Πόντοι
96
για πες? ποια θα επαιρνες?

ρε σεις, αμα ειναι να μην ασχολειστε με την πραγματικοτητα και να προσπαθητε να την φερετε στα μετρα σας, τι μας πρηζετε?

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
κοιτα, αν βαλουμε και τον βαρδυνογιαννη απεναντι σαν δικο μας, με τη δικια σου λογικη, ολοι μπορουμε να παρουμε μια ποδοσφαιρικη ομαδα!!

Δηλαδή στο βίντεο βλέπουμε τον επιχειρηματία και ανάλογο Βαρδινογιάννη των Ρωμά ?

Έχεις πολλούς φίλους που έχουν 50 000€ μετρητά στο σπίτι ? Διότι εγώ δεν γνωρίζω κανέναν. Οι περισσότεροι θα ζητήσουν δανεικά ή θα πάρουν δάνειο αν τους τύχει κάποιο θέμα υγείας και χρειαστούν ανάλογο ποσό.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
για πες? ποια θα επαιρνες?

ρε σεις, αμα ειναι να μην ασχολειστε με την πραγματικοτητα και να προσπαθητε να την φερετε στα μετρα σας, τι μας πρηζετε?

Δυστυχώς τύπε εσύ είσαι κάπως εκτός πραγματικότητας.

Και πραγματικά σου εύχομαι να μην ξυπνήσεις ένα βράδυ και να δεις μια "μελαχρινή πραγματικότητα" μέσα στο σπίτι σου, να σε απειλεί για να του πεις που έχεις τα χρήματα και τα χρυσαφικά σου.
Κάποιους ηλικιωμένους τους βασανίζουν πολύ άσχημα.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.571
Πόντοι
1.336
Πάντως οι γυφτ8σες στο Μενίδι και στ αλιοσια από εμφάνιση, τις γαμανε τις σκατοελλεεινιδες Κηφισιάς και κολανακιου. Έχει κατι μελανούρια 16χρονα στα λιοσα
Έχεις κονέ με κανένα μελανουρι τέτοιο;

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
820
Πόντοι
96
το ιδιο λεμε, εχει πιασει εναν που εχει 5 φραγκα και θες να μου πεις οτι τι?
και ναι, ξερω τουλαχιστο 5 (δικους μας) που μπορουν να εχουν στο σπιτι τους 50κ, τι θα πει αυτο?

οταν σου λεω οτι το μεσο προσδοκιμο ζωης τους ειναι τα 77, αυτο αφορα ολους τους, εσυ ξερεις τι κανεις?
πας και βρισκεις εναν ρομα που εφτασε τα 90 και μου λες... "να, αυτος γιατι ζει πολυ"?

οπως λοιπον, προειπα.
τους εχω σε κοντινη αποσταση στο σπιτι μου, ειναι απιστευτα ενοχλητικοι, αλλα η παραβατικοτητα τους, ειναι μικρο εγκληματικη! ΔΕΝ ειναι αυτοι που θα αποστεθεροποιησουν μια κοινωνια! Οσο μπουρδελο και αν ειναι! οι "δικοι μας" εχουν φαει προϋπολογισμους και μας εχουν αφησει το λογαριασμο! οχι οι Ρομα

Τονισα επισης το γεγονος της αφαιμαξης πορων, απο τους προυχοντες των Ρομα σε συνεργασια με τα δικα μας λαμογια, οπου χρηματα και υποδομες που ηταν σχεδιασμενα να τους ενταξουν, τα εκαναν αμαξια και πουτανες...

Καταλαβες ή να τα παρατησω?

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
820
Πόντοι
96
Δυστυχώς τύπε εσύ είσαι κάπως εκτός πραγματικότητας.

Και πραγματικά σου εύχομαι να μην ξυπνήσεις ένα βράδυ και να δεις μια "μελαχρινή πραγματικότητα" μέσα στο σπίτι σου, να σε απειλεί για να του πεις που έχεις τα χρήματα και τα χρυσαφικά σου.
Κάποιους ηλικιωμένους τους βασανίζουν πολύ άσχημα.
καλα, να στο κανω πιο λιανα...

εχω μια μανταρτινια στο σπιτι, στην αυλη!
ε τα ρωμιοπαιδα την εχουν ξεκωλιασει! Τι τα εχω κυνηγισει, τι τα εχω βρισει, τι τα εχω καταβρεξει.. μολις δουν να λειπει το αμαξι, πηδανε μεσα στη μαντρα και δεν αφηνουν αγιασμο... μου εχουν κλεψει ΟΤΙ μα ΟΤΙ εχει ξεχαστει πανω απο 5 νανοδευτερολεπτα εξω... μεχρι και ενα σκουριασμενο πριονι του κωλου, αχρηστο... το πηρανε...
καλα μεχρι εδω?

Το σπιτι μου χωρις ρευμα και πετρελαιο δεν κοντεψε να μεινει απο αυτους, απο τους δικους μου την εφαγα...
απο τους δικους μου παραλιγο να το παρει η τραπεζα
απο τους δικους μου δουλευω δυο δουλειες για να βγαλω μισο μισθο

μη μου μπερδευεις λοιπον, τους κακοποιους του ποινικου, αυτοι μπορει να κανουν ζημια αν ειναι πολυ οργανωμενοι και μεχρι να τους τσιμπισουν σε 5-10 σπιτια?
οι δικοι μας, εκαναν σε 9.000.000 κοσμο και δεν τους ακουμπα κανεις. δεν ειναι λοιπον οι ρομα το προβλημα μου...

στην τελικη, αν ειχα χρημα (που με 3,5 μισθους να μπαινουν στο σπιτι θα επρεπε να εχω) θα μπορουσα να μενω σε καλυτερη περιοχη... μαντεψε γιατι δε μπορω.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
το ιδιο λεμε, εχει πιασει εναν που εχει 5 φραγκα και θες να μου πεις οτι τι?
και ναι, ξερω τουλαχιστο 5 (δικους μας) που μπορουν να εχουν στο σπιτι τους 50κ, τι θα πει αυτο?

οταν σου λεω οτι το μεσο προσδοκιμο ζωης τους ειναι τα 77, αυτο αφορα ολους τους, εσυ ξερεις τι κανεις?
πας και βρισκεις εναν ρομα που εφτασε τα 90 και μου λες... "να, αυτος γιατι ζει πολυ"?

οπως λοιπον, προειπα.
τους εχω σε κοντινη αποσταση στο σπιτι μου, ειναι απιστευτα ενοχλητικοι, αλλα η παραβατικοτητα τους, ειναι μικρο εγκληματικη! ΔΕΝ ειναι αυτοι που θα αποστεθεροποιησουν μια κοινωνια! Οσο μπουρδελο και αν ειναι! οι "δικοι μας" εχουν φαει προϋπολογισμους και μας εχουν αφησει το λογαριασμο! οχι οι Ρομα

Τονισα επισης το γεγονος της αφαιμαξης πορων, απο τους προυχοντες των Ρομα σε συνεργασια με τα δικα μας λαμογια, οπου χρηματα και υποδομες που ηταν σχεδιασμενα να τους ενταξουν, τα εκαναν αμαξια και πουτανες...

Καταλαβες ή να τα παρατησω?

Κατ’αρχας το προσδόκιμο ζωής επηρεάζεται και πέφτει πολύ, όταν σημειώνονται θάνατοι σε μικρές ηλικίες.
Όταν καταφέρεις να πείσεις τους φίλους σου να εμβολιάζουν τα παιδιά τους για να μην πεθαίνουν από παιδικές ασθένειες που έχουν σχεδόν εξαφανιστεί στον δυτικό κόσμο, όταν τους κάνεις να καταλάβουν ότι δεν μπορεί ένα ανήλικο παιδί να οδηγάει αυτοκίνητο / μηχανή χωρίς δίπλωμα και χωρίς να φοράει ζώνη / κράνος.
Πίστεψε με, το νούμερο θα ανεβεί πολύ εύκολα προς τα πάνω.

Πραγματικά κάνεις λες και δεν έχεις δει ποτέ Ρωμά

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Το σπιτι μου χωρις ρευμα και πετρελαιο δεν κοντεψε να μεινει απο αυτους, απο τους δικους μου την εφαγα...
Τι σχέση έχει η περίπτωσή σου με το θέμα γύφτοι, ρε μεγάλε;

Δούλεψε και 3η δουλειά φύλακας την νύχτα άμα δε βγαίνεις. Τι μας το λες;

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
καλα, να στο κανω πιο λιανα...

εχω μια μανταρτινια στο σπιτι, στην αυλη!
ε τα ρωμιοπαιδα την εχουν ξεκωλιασει! Τι τα εχω κυνηγισει, τι τα εχω βρισει, τι τα εχω καταβρεξει.. μολις δουν να λειπει το αμαξι, πηδανε μεσα στη μαντρα και δεν αφηνουν αγιασμο... μου εχουν κλεψει ΟΤΙ μα ΟΤΙ εχει ξεχαστει πανω απο 5 νανοδευτερολεπτα εξω... μεχρι και ενα σκουριασμενο πριονι του κωλου, αχρηστο... το πηρανε...
καλα μεχρι εδω?

μη μου μπερδευεις λοιπον, τους κακοποιους του ποινικου, αυτοι μπορει να κανουν ζημια αν ειναι πολυ οργανωμενοι και μεχρι να τους τσιμπισουν σε 5-10 σπιτια?
οι δικοι μας, εκαναν σε 9.000.000 κοσμο και δεν τους ακουμπα κανεις. δεν ειναι λοιπον οι ρομα το προβλημα μου...

στην τελικη, αν ειχα χρημα (που με 3,5 μισθους να μπαινουν στο σπιτι θα επρεπε να εχω) θα μπορουσα να μενω σε καλυτερη περιοχη... μαντεψε γιατι δε μπορω.

Ρε φίλε, έτσι όπως τα λες οι "δικοί σου" σε εκμεταλλεύονται και θέλουν το κακό σου.

Γιατί δεν πας σε έναν "μαχαλά" να μείνεις, που θα χεις νερό και ρεύμα δωρεάν χωρίς να φοβάσαι μην στα κόψουν ? Επιπλέον δε θα φοβάσαι μη σου πάρει το τσαντίρι η τράπεζα.

Είμαι σίγουρος ότι θα σε αγκαλιάσει η κοινότητα τους μόλις τους πεις τι έχεις τραβήξει τόσα χρόνια από του "δικούς σου".

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
820
Πόντοι
96
Κατ’αρχας το προσδόκιμο ζωής επηρεάζεται και πέφτει πολύ, όταν σημειώνονται θάνατοι σε μικρές ηλικίες.
Όταν καταφέρεις να πείσεις τους φίλους σου να εμβολιάζουν τα παιδιά τους για να μην πεθαίνουν από παιδικές ασθένειες που έχουν σχεδόν εξαφανιστεί στον δυτικό κόσμο, όταν τους κάνεις να καταλάβουν ότι δεν μπορεί ένα ανήλικο παιδί να οδηγάει αυτοκίνητο / μηχανή χωρίς δίπλωμα και χωρίς να φοράει ζώνη / κράνος.
Πίστεψε με, το νούμερο θα ανεβεί πολύ εύκολα προς τα πάνω.

Πραγματικά κάνεις λες και δεν έχεις δει ποτέ Ρωμά
εμενα γιατι το λες? εχουν κοπει κονδυλια για αυτα ακριβως και (το γραφω για 3η φορα) τα εχουν φαει 5 απο τους Ρομα με ολους απο τους χαρτογιακαδες - πολιτικους που τα διαχειριζονται...
Γιατι, πολυ απλα, δε τους ενδιαφερει που εσυ και γω τρωμε στη μαπα τους "βρωμο γυφτους", οι ιδιοι, εχουν φροντισει και δεν μενουν κοντα, ουτε σε αυτους ουτε σε εσενα και μενα

τελος παντων, κατσε βριζε τους γυφτους και η μερα σου θα φτιαξει ειμαι σιγουρος, καλη συνεχεια μαγκες.. την κανω!

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.540
Πόντοι
1.196
ομως ενα πολυ σκληρο νουμερο, ειναι το προσδοκιμο ζωης, που για το γενικο πλυθησμο ειναι τα 81 και κατι χρονια...
οποιος θελει να μου εξηγησει πως γινεται οι εκατομυριουχοι γυφτοι (τι γραφω παναγιαμ) να εχουν, στην ιδια χωρα με μας, προσδοκιμο τα 77
Όταν ζεις με δικιά σου επιλογή σε άθλιες συνθήκες, όταν έχεις τσακωθεί με το σαπούνι, όταν δεν πας ποτέ σε γιατρό προληπτικά για εξετάσεις κτλ και πας ΜΟΝΟ αφού έχει γίνει η ζημιά στο νοσοκομείο (πάντα δημόσιο, πάντα παρακάμπτοντας την ουρά με τσαμπουκαδες και θεατρινισμούς) και πάνω από όλα όταν έχεις παρατημένα τα παιδιά σου τότε μην σου προξενεί καμία εντύπωση η διαφορά στο προσδόκιμο ζωής. Αντιθέτως εμένα μου δημιουργεί ταιραστια εντύπωση γιατί θεωρώ το 77 πολύ υψηλό, αν με σταματαγε κάποιος στο δρόμο και μου ζητούσε να μαντέψω θα έλεγα κάπου μεταξύ 55-60.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.428
Πόντοι
9.297
Όταν ζεις με δικιά σου επιλογή σε άθλιες συνθήκες, όταν έχεις τσακωθεί με το σαπούνι, όταν δεν πας ποτέ σε γιατρό προληπτικά για εξετάσεις κτλ και πας ΜΟΝΟ αφού έχει γίνει η ζημιά στο νοσοκομείο (πάντα δημόσιο, πάντα παρακάμπτοντας την ουρά με τσαμπουκαδες και θεατρινισμούς) και πάνω από όλα όταν έχεις παρατημένα τα παιδιά σου τότε μην σου προξενεί καμία εντύπωση η διαφορά στο προσδόκιμο ζωής. Αντιθέτως εμένα μου δημιουργεί ταιραστια εντύπωση γιατί θεωρώ το 77 πολύ υψηλό, αν με σταματαγε κάποιος στο δρόμο και μου ζητούσε να μαντέψω θα έλεγα κάπου μεταξύ 55-60.
Δεν νομίζω...προ μνημονιων είχα ακούσει ότι ήταν στα 81 αλλά εν μέσω μνημονίων έπεσε στα 73...τωρα είναι κάπου στην μέση.

Δες τα κηδειοχαρτα στην περιοχή σου...οι πιο πολλοί είναι σε αυτές τις ηλικίες.Λιγοι είναι γύρω στα 65 και κάτω και αυτό λόγω τροχαίων η αιφνίδιου θανάτου η από άλλους λόγους.

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.540
Πόντοι
1.196
Δεν νομίζω...προ μνημονιων είχα ακούσει ότι ήταν στα 81 αλλά εν μέσω μνημονίων έπεσε στα 73...τωρα είναι κάπου στην μέση.

Δες τα κηδειοχαρτα στην περιοχή σου...οι πιο πολλοί είναι σε αυτές τις ηλικίες.Λιγοι είναι γύρω στα 65 και κάτω και αυτό λόγω τροχαίων η αιφνίδιου θανάτου η από άλλους λόγους.
Αναφέρομαι στο προσδόκιμο ζωής των γύφτων, όχι γενικά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.839
Πόντοι
6.256
Συμπέρασμα.
Η μονη διαφορα με τους νεατερνταλ ειναι οτι οι χομο παρασιτιους ζουν παραπανω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.428
Πόντοι
9.297
Αναφέρομαι στο προσδόκιμο ζωής των γύφτων, όχι γενικά.
Γενικά έχεις δίκιο...όμως ο τρόπος ζωής που εχουν ,τους καθιστα απροσβλητους από πολλά που χτυπάνε τον σύγχρονο πολιτισμένο άνθρωπο με τις ανέσεις στην ζωή του.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.603
Πόντοι
456

να χα κανα 2 κοτρες να χωρισουν 5-6 φορες πω πω κονομα αυτες ειναι μπιζνες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.837
Πόντοι
41.447