Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.168
Πόντοι
1.046
Πέφτω απ' τα σύννεφα ότι διέπραξαν κλοπές οι γύφτοι

Ξέρετε γιατί δεν παντρεύονται οι γύφτοι στην εκκλησία και κάνουν εικονικούς γάμους στα σπίτια τους ενώ είναι καλοί χριστιανοί;;

Για να παίρνουν επιδόματα άγαμου γονέα οι κατσαρίδες

Προτείνω πανελλήνιο αντάμωμα στο ΟΑΚΑ με δωρεάν φαγητό ποτό κόκα και στο τελείωμα του γλεντιού όλο το ΟΑΚΑ για πάρτη τους να το κάνουν σκραπ
Το ΟΑΚΑ χωράει περίπου 70000 συν ο αγωνιστικός άλλο τόσο συν άλλοι τόσοι στα περίχωρα θα μαζευτούν καμιά 300000

Είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν τους μετεορ με τα ραφαλ και να τελειώνουμε επιτέλους με τις παραβατικές κατσαρίδες
θα κλέψουν τα μεταλλικά απ το στεγαστρο καλατραβα πριν προλάβουν να ρθουν τα ραφαλ..

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Ρε φίλε γιατί πρέπει να έχω κάτι να κρύψω; Απλά δεν γουστάρω να έχει ο άλλος δικαιώματα (και μάλιστα νόμιμα) πάνω μου.

Τώρα με λέτε αριστερό, στο νήμα με τις ελλεεινίδες συντηρητικό πορνόγερο επειδή με ενοχλεί που οι Ελληνίδες γαμιουνται με ότι βρούνε.

Πρέπει να απολογηθώ που δεν μου αρέσει να έχει ο άλλος πρόσβαση στην προσωπικότητα μου.
Δηλαδή στο κινητό που έχω VPN, antivirus, 15 κωδικούς και αλλάζω συχνά IP πρέπει να είμαι είτε τρελός είτε να έχω κάτι να κρύψω.

Πολύ απλά ΔΕΝ θέλω να παραβιάζεται η προσωπικότητα μου.
Εγώ σε λέω ασυνάρτητο κι αν θες να έχεις δικαιώματα αλλά όχι υποχρεώσεις, να αποκοπεις από το κοινωνικό σύνολο και να ζεις με τους δικούς σου κανόνες. Το μόνο τίμιο και λογικό.

Poutsoxistis

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
875
Πόντοι
81
Ρε φίλε γιατί πρέπει να έχω κάτι να κρύψω; Απλά δεν γουστάρω να έχει ο άλλος δικαιώματα (και μάλιστα νόμιμα) πάνω μου.

Τώρα με λέτε αριστερό, στο νήμα με τις ελλεεινίδες συντηρητικό πορνόγερο επειδή με ενοχλεί που οι Ελληνίδες γαμιουνται με ότι βρούνε.

Πρέπει να απολογηθώ που δεν μου αρέσει να έχει ο άλλος πρόσβαση στην προσωπικότητα μου.
Δηλαδή στο κινητό που έχω VPN, antivirus, 15 κωδικούς και αλλάζω συχνά IP πρέπει να είμαι είτε τρελός είτε να έχω κάτι να κρύψω.

οι νόμοι εάν εφαρμοστούν σωστά διασφαλίζουν τα ατομικά δικαιώματα....

άσε τις Ελληνίδες να κάνουν ότι θέλουν.....εσύ εξάλλου θα πηγαίνεις με απλυτες κουμουνες

μα μέσω του κινητού και των προγραμμάτων του ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι κάνεις τι θέλεις και που βρίσκεσαι....αλλά με iq ραδικιού που έχεις δυστυχώς δεν το χεις καταλάβει

γι αυτό σου λέω πάνε στο Αφγανιστάν.....πάσα μου....να δούμε πόσο επαναστάτης είσαι σε μια κοινωνία χωρίς αρχές. Που ο συφερτος επιβιωνει καθε λεπτο μονο με ωμή βία

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Σωστά. Γουσταρα να εχω τα ζαντολαστιχα τα δικά σου, τον καταλύτη του διπλανού σου και την κρεμαγιερα του απέναντι. Γιατί να πρέπει να δώσω λογαριασμό;
Όποιος δεν έχει τίποτα να κρύψει δεν έχει και λόγο να ενοχλείται. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.
Φίλε μου με όλο τον σεβασμό ,το κουράζουμε πολύ το θέμα .
Πραγματικά ο άνθρωπος είναι ένα παιδάκι ,δεν έχει ιδέα ούτε για τους βασικούς κανόνες της κοινωνίας .
Είναι σαν να μιλάς για πολιτικά με τον τρελό του χωριού στο καφενείο .
Εγώ για αυτό δεν σχολιάζω πλέον τις παπαρολογιες του .
Αν είχε ιδέα λίγο τι γίνεται στην πραγματική καθημερινότητα δεν θα ήταν πνεύμα αντιλογίας σε όλα ..αυτοί είναι η αντίδραση κάθε τεμπέλη αναρχοαριστερου..

Μόλις τους πάρουν οι Ρομά χαμπάρι ότι εκμεταλλεύονται το περιστατικό να μην σου πω θα τους γυρίσει και μπούμερανγκ.
Οι Αλβανοί ,Αφγανοί και λοιπά τους γαμανε φανερά εδώ και χρόνια ,γαμανε και τις απλυτες και αυτές χαίρονται κιόλας

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Φίλε μου με όλο τον σεβασμό ,το κουράζουμε πολύ το θέμα .
Πραγματικά ο άνθρωπος είναι ένα παιδάκι ,δεν έχει ιδέα ούτε για τους βασικούς κανόνες της κοινωνίας .
Είναι σαν να μιλάς για πολιτικά με τον τρελό του χωριού στο καφενείο .
Εγώ για αυτό δεν σχολιάζω πλέον τις παπαρολογιες του .
Αν είχε ιδέα λίγο τι γίνεται στην πραγματική καθημερινότητα δεν θα ήταν πνεύμα αντιλογίας σε όλα ..αυτοί είναι η αντίδραση κάθε τεμπέλη αναρχοαριστερου..

Μόλις τους πάρουν οι Ρομά χαμπάρι ότι εκμεταλλεύονται το περιστατικό να μην σου πω θα τους γυρίσει και μπούμερανγκ.
Οι Αλβανοί ,Αφγανοί και λοιπά τους γαμανε φανερά εδώ και χρόνια ,γαμανε και τις απλυτες και αυτές χαίρονται κιόλας
Σοβαρά τύπε τώρα; Σ αρέσει να λες ναι σε όλα;

Να σε ρωτήσω ρε μεγάλε αν ο Μπετόβεν έπρεπε να πάει να σκάψει θα είχε γίνει αυτός ο κορυφαίος συνθέτης που έγινε; Δεν είσαι αναρχοαπλυτος και τεμπέλης αν έχεις απαιτήσεις και δε λες σε όλα ναι.
Μπήκε σήμερα στο ταξί ένας κύριος που σπούδαζε η κόρη του κρυπτογραφία στην Ολλανδία. Με ψυχολογικά έφυγε το παιδί από τον κωλότοπο εδώ.

Το ποιος έχει χαμηλό IQ νομίζω ότι κάθε ένας έχει τη δυνατότητα να καταλάβει περίπου που βρίσκεται ο ίδιος.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Σοβαρά τύπε τώρα; Σ αρέσει να λες ναι σε όλα;

Να σε ρωτήσω ρε μεγάλε αν ο Μπετόβεν έπρεπε να πάει να σκάψει θα είχε γίνει αυτός ο κορυφαίος συνθέτης που έγινε; Δεν είσαι αναρχοαπλυτος και τεμπέλης αν έχεις απαιτήσεις και δε λες σε όλα ναι.
Μπήκε σήμερα στο ταξί ένας κύριος που σπούδαζε η κόρη του κρυπτογραφία στην Ολλανδία. Με ψυχολογικά έφυγε το παιδί από τον κωλότοπο εδώ.

Το ποιος έχει χαμηλό IQ νομίζω ότι κάθε ένας έχει τη δυνατότητα να καταλάβει περίπου που βρίσκεται ο ίδιος.
Τώρα μιλάς σωστά ,γιατί δεν φεύγεις από τον τόπο μας να βρεις την υγεία σου !

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τώρα μιλάς σωστά ,γιατί δεν φεύγεις από τον τόπο μας να βρεις την υγεία σου
Το έχω πει πολλές φορές ότι κάνω τα πάντα για να φύγω. Δεν είναι εύκολο. Δεν τρελάθηκαν οι ξένοι για να θέλουν τον καθένα στην χώρα τους.
Ειδικά για τους βόρειους είμαστε ένα κοκτέιλ Σλάβων το οποίο είναι ένα βυζαντινό απομεινάρι.
Αν δεν έχεις βαριά χαρτιά πανεπιστημίου δύσκολα φεύγεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Το έχω πει πολλές φορές ότι κάνω τα πάντα για να φύγω. Δεν είναι εύκολο. Δεν τρελάθηκαν οι ξένοι για να θέλουν τον καθένα στην χώρα τους.
Ειδικά για τους βόρειους είμαστε ένα κοκτέιλ Σλάβων το οποίο είναι ένα βυζαντινό απομεινάρι.
Αν δεν έχεις βαριά χαρτιά πανεπιστημίου δύσκολα φεύγεις.

Όλα λάθος...Λέξη προς λέξη...

Δεν υπάρχει ούτε ένας εδώ στα "βόρεια" που να θεωρεί ότι οι Έλληνες έχουν την παραμικρή σχέση με Σλάβους
και πέρα από τίποτα ιστορικούς, δεν έχουν ιδέα τι ήταν το Βυζάντιο.

Οι ξένοι που άνοιξαν τα σύνορά τους από το 2015 σε κάθε τριτοκοσμικό, λες να έχουν πρόβλημα με έναν......Έλληνα που εντάσσεται σε χρόνο dt;Φυσικά και όχι..

Έχοντας "βαριά χαρτιά" έχω να σου ότι εδώ στα βόρεια υπάρχει τεράστια έλλειψη σε ένα σωρό επαγγέλματα.
Από εργάτες και οδηγούς, μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς.

Έχεις μια στρεβλή αίσθηση της πραγματικότητας, ακόμη και στα περί μετανάστευσης και εξωτερικού.
Στη θέση σου θα προβληματιζόμουν αν με καραμούζιαζαν τόσα μέλη για όσα γράφω.

Υ.Γ. Τα βόρεια δεν ενδείκνυνται για γιαλαντζί επαναστάτες αμπελοφιλόσοφους που υιοθετούν μόνο όποιον νόμο τους βολεύει
και δε θα σταματήσουν σε έναν τυπικό αστυνομικό έλεγχο.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Δική μου συμβουλή να μάθετε και τα παιδιά σας για να επιζούν.

Όταν βλέπεις να σε πλησιάζει απειλητικός σκύλος , πρέπει να έχεις απόλυτη αυτοκυριαρχία και αυτοπεποίθηση. Ο σκύλος πρέπει να αισθανθεί την αδιαφορία σου , αλλά και την αποφασιστικότητα σου ότι θα τον δαγκώσεις και θα τον ξεσκίσεις εσύ, έτσι και τολμήσει και σου επιτεθεί.

Το ίδιο ισχύει και με τους γύφτους.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Όλα λάθος...Λέξη προς λέξη...

Δεν υπάρχει ούτε ένας εδώ στα "βόρεια" που να θεωρεί ότι οι Έλληνες έχουν την παραμικρή σχέση με Σλάβους
και πέρα από τίποτα ιστορικούς, δεν έχουν ιδέα τι ήταν το Βυζάντιο.

Οι ξένοι που άνοιξαν τα σύνορά τους από το 2015 σε κάθε τριτοκοσμικό, λες να έχουν πρόβλημα με έναν......Έλληνα που εντάσσεται σε χρόνο dt;Φυσικά και όχι..

Έχοντας "βαριά χαρτιά" έχω να σου ότι εδώ στα βόρεια υπάρχει τεράστια έλλειψη σε ένα σωρό επαγγέλματα.
Από εργάτες και οδηγούς, μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς.

Έχεις μια στρεβλή αίσθηση της πραγματικότητας, ακόμη και στα περί μετανάστευσης και εξωτερικού.
Στη θέση σου θα προβληματιζόμουν αν με καραμούζιαζαν τόσα μέλη για όσα γράφω.

Υ.Γ. Τα βόρεια δεν ενδείκνυνται για γιαλαντζί επαναστάτες αμπελοφιλόσοφους που υιοθετούν μόνο όποιον νόμο τους βολεύει
και δε θα σταματήσουν σε έναν τυπικό αστυνομικό έλεγχο.
Ρε φίλε από το μυαλό μου νομίζεις ότι τα βγάζω;
Δηλαδή ξύπνησα μια μέρα και είπα τι να κάνω ας αρχίσω να φτιάχνω παραμύθια;

Βαριέμαι να ψάξω να βρω το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας 5ετιας που έλεγε αυτό που λέω εγώ.

Ψάξε στο Google τι έλεγε ο Φαλμεράυερ για εμάς .
(Που η απάντηση του μέσου χρήστη του μπου είναι στα @@ μας τι λέει ο κάθε μαλάκας).
Δες επίπεδο από εκεί.
Ρε τύπε ειλικρινά βαριέμαι να κάτσω να βγάλω screenshot όλα αυτά για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Είδες τι είπα σε προηγούμενη δημοσίευση για την αστυνομία στην Αγγλία;
Μου συγκρίνεις τον αστυνομικό δηλαδή που προσπαθούσε να σπάσει τον πάγο με τα χέρια για να σώσει το παιδάκι με τους δικούς μας;

Έλεος ρε φίλε πραγματικά να νιώσω παράξενα που με σιχτηριάχει ο μέσος χρήστης του μπου;

Σου είπα στην Αγγλία κοιτάζεις παράξενα το μουσουλμάνο και χάνεις τη δουλειά σου. Το Λονδίνο έχει μουσουλμάνο δήμαρχο και εδώ τους λέτε βρομα και πακια.

Το πρόβλημα θα ήταν αν συμφωνούσαμε, όχι στο ότι φρικάρετε. Ακούτε γονέας Α και Β και γυρνάνε 10 σβούρες τα μάτια σας.
Το μπάφο στην Ολλανδία είναι σαν τις τσίχλες εδώ.
Στην Ελλάδα αν σε πιάσουν με πολύ χόρτο σε βάζουν μέσα και σε ξεχνάνε εκεί.
Αριστερά είναι όλα αυτά τα κράτη;
Ημαρτον δηλαδή

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.834
Πόντοι
6.256
Δωστε ρε 5000 αστυνομικους να μας φυλάνε απ τους νευριασμένους γυφτους, άχρηστοι κουλοάριστοι

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αδερφέ η Αγγλία έχει κλείσε για εμάς. Σπουδάζει ο γιος μου εκεί 3 χρόνια και τραβήξαμε μεγάλο ζόρι με το Brexit.

Οι άνθρωποι εκεί είναι σε ανώτερο επίπεδο σε όλους του τομείς. Στην εξεταστική είχε μάθημα για το diversity με υποχρεωτική παρακολούθηση και βαθμολογία.

Σκέψου ότι ερώτηση που του έπεσε έλεγε ότι αν ο καθηγητής επιμείνει να ρωτάει Αφρικανό φοιτητή πχ. για το υγειονομικό σύστημα στην χώρα του ο καθηγητής αντιμετωπίζει κυρώσεις και κινδυνεύει με απόλυση. Εδώ τους μαύρους του μαζεύουν και τους πάνε για ξύλο στα κρατητήρια και εκεί άμα πεις το μαύρο nigga έχεις εσύ ποινές.

Αυτό που κάνει την αντίθεση με τη μπανανία μας ακόμα εντονότερη είναι ότι δεν χρειάζεται καν αριστερή κυβέρνηση εκεί για να εφαρμόσει το λογικό, είναι δεδομένες αυτές οι συμπεριφορές από το σύνολο της κοινωνίας.

Μετά σου λένε για Ελλάδα και αριστερίλα. Από τους πιο συντηρητικούς και αυταρχικούς λαούς της Ευρώπης είμαστε με την Τουρκιά ακόμη ριζωμένη στη συνείδηση μας, μικροαστικά χαρακτηριστικά, ρουσφέτια, γλείψιμο και ρατσισμό. Και ένα τελευταίο μιας και αναφέρατε την Αγγλία....
Η φοιτητική VISA στην Αγγλία δεν επιτρέπει την εργασία του φοιτητή, μόνο σε part time και αυτό υπό συνθήκες, γιατί φίλε εκεί πήγες για να σπουδάσεις και αυτό θα κάνεις. Σε δεχτήκαμε στο πανεπιστήμιο μας και τώρα θα είσαι επαγγελματίας φοιτητής και εδώ βλέπεις φοιτητές ιατρικής γκαρσόνια και τους υπόλοιπους να λένε μπράβο το παιδί άξιο.
Τι συζήτηση μπορείς να κάνεις με ένα τέτοιο εγκέφαλο;
Απλά σκας και λες σε όλα ναι! Αυτά από εμένα.

Θολοαριστερίλα, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, αφεντικά που μας ρουφούν το αίμα με το μπουρί, πολίτες-ρομποτάκια του καπιταλιστικού συστήματος, γύφτοι και μπαλαμοί που τρέχουν αδελφωμένοι στα λιβάδια με ξέπλεκες τις κοτσίδες τους... Χιλιοειπωμένες μανιέρες που προκαλούν χασμουρητά.
Και έρχεσαι και το απογειώνεις λέγοντας για το παιδί.
Όλα κι όλα, το παιδί να πάει σε ένα καλό σχολειό, να το στείλουμε στην καπιταλιστική Αγγλία!
Καλή πρόοδο να έχει τύπε μου.
Κι αν ακολουθήσει την ιδεολογία σου, να το καμαρώσεις σωστό αγγλοσπουδαγμένο κομμουνιστή με ομόλογα της blackrock, σαν τον Τσακαλώτο και τον Βαρουφάκη.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εγώ αυτά που είχα να πω τα είπα. Από εκεί και πέρα δεν θα κάτσω να σκάσω προσπαθώντας να ανοίξω τα μάτια σε κανέναν.

Έκανα ένα point. Μέχρι εκεί.

Δεν θα ξαναμιλήσω για τίποτε άλλο εκτός από πουτάνες.

Καλή συνέχεια από εμένα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Έλεος ρε φίλε πραγματικά να νιώσω παράξενα που με σιχτηριάχει ο μέσος χρήστης του μπου;
Ο "μέσος χρήστης" του bou περιλαμβάνει από αυτόν που γαμάει με 10 ευρώ μετάξι,
μέχρι εκείνον που πληρώνει 100άδες ευρώ για συνοδεία.
Εδώ μέσα γράφουν άνθρωποι από όλο το κοινωνικό φάσμα και όπως μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις,
δε συμφωνούν με όσα γράφεις.
Οπότε ναι, να νιώσεις παράξενα.

Όσο για τα υπόλοιπα, δεν επιδέχονται διαλόγου.
Αυτό και μόνο

φανερώνει παντελή άγνοια.
Ούτε στο μυαλό των ίδιων των Σλάβων,δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία ότι είμαστε "κοκτέιλ Σλάβων".

Όσο για αυτά που έγραψε ο Φαλμεράυερ πριν σχεδόν 200 χρόνια, έχουν καταρριφθεί τεκμηριωμένα(ακόμη και με τεστ DNA)
σε αμφιθέατρα και επιστημονικά συνέδρια.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
Αδελφέ με αυτά που γράφεις πίστεψέ με κανένας δεν έχει όρεξη να αποκτήσει πρόσβαση στην προσωπικότητά σου ...

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.834
Πόντοι
6.256
Να δουμε μετά τι θα μας κανουν οι ημεδαποί

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ο "μέσος χρήστης" του bou περιλαμβάνει από αυτόν που γαμάει με 10 ευρώ μετάξι,
μέχρι εκείνον που πληρώνει 100άδες ευρώ για συνοδεία.
Εδώ μέσα γράφουν άνθρωποι από όλο το κοινωνικό φάσμα και όπως μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις,
δε συμφωνούν με όσα γράφεις.
Οπότε ναι, να νιώσεις παράξενα.

Όσο για τα υπόλοιπα, δεν επιδέχονται διαλόγου.
Αυτό και μόνο

φανερώνει παντελή άγνοια.
Ούτε στο μυαλό των ίδιων των Σλάβων,δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία ότι είμαστε "κοκτέιλ Σλάβων".

Όσο για αυτά που έγραψε ο Φαλμεράυερ πριν σχεδόν 200 χρόνια, έχουν καταρριφθεί τεκμηριωμένα(ακόμη και με τεστ DNA)
σε αμφιθέατρα και επιστημονικά συνέδρια.

Οκ δεν ξαναλέω τίποτα. Καλή συνέχεια

Morfeas1984

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2020
Like
115
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για το βρισίδι να 'σαι καλά.

Αυτό δηλαδή δεν είναι ειρωνεία;

Αν ο άλλος έχει μάθει να μην νιώθει τίποτα... Είπαμε έχεις 1 εκ. στο σπίτι είσαι μάγκας, κλέβεις ένα 20ε. ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ

Αυτό πως σας φαίνεται; Φαντάζομαι θα αρέσει στην παρέα

Ρε φίλε έχεις τρικυμία στο κεφάλι σου;Είπε κανένας ότι αν κλέψεις 1 εκ είσαι μάγκας ενώ αν κλέψεις 20 ευρώ πρέπει να πεθάνεις;Γιατί αν δεν είμαστε με την πλευρά των τσιγγάνων πρέπει απαραίτητα να είμαστε με την αντίθετη πλευρά;Με καμία πλευρά δεν είμαστε.Ειμαστε ακριβώς στην μεση.Αυτο που μας εκνευρίζει είναι η ατιμωρησία,η αδικία,η υποκρισία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom