Όλα λάθος...Λέξη προς λέξη...
Δεν υπάρχει ούτε ένας εδώ στα "βόρεια" που να θεωρεί ότι οι Έλληνες έχουν την παραμικρή σχέση με Σλάβους
και πέρα από τίποτα ιστορικούς, δεν έχουν ιδέα τι ήταν το Βυζάντιο.
Οι ξένοι που άνοιξαν τα σύνορά τους από το 2015 σε κάθε τριτοκοσμικό, λες να έχουν πρόβλημα με έναν......Έλληνα που εντάσσεται σε χρόνο dt;Φυσικά και όχι..
Έχοντας "βαριά χαρτιά" έχω να σου ότι εδώ στα βόρεια υπάρχει τεράστια έλλειψη σε ένα σωρό επαγγέλματα.
Από εργάτες και οδηγούς, μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς.
Έχεις μια στρεβλή αίσθηση της πραγματικότητας, ακόμη και στα περί μετανάστευσης και εξωτερικού.
Στη θέση σου θα προβληματιζόμουν αν με καραμούζιαζαν τόσα μέλη για όσα γράφω.
Υ.Γ. Τα βόρεια δεν ενδείκνυνται για γιαλαντζί επαναστάτες αμπελοφιλόσοφους που υιοθετούν μόνο όποιον νόμο τους βολεύει
και δε θα σταματήσουν σε έναν τυπικό αστυνομικό έλεγχο.
Ρε φίλε από το μυαλό μου νομίζεις ότι τα βγάζω;
Δηλαδή ξύπνησα μια μέρα και είπα τι να κάνω ας αρχίσω να φτιάχνω παραμύθια;
Βαριέμαι να ψάξω να βρω το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας 5ετιας που έλεγε αυτό που λέω εγώ.
Ψάξε στο Google τι έλεγε ο Φαλμεράυερ για εμάς .
(Που η απάντηση του μέσου χρήστη του μπου είναι στα @@ μας τι λέει ο κάθε μαλάκας).
Δες επίπεδο από εκεί.
Ρε τύπε ειλικρινά βαριέμαι να κάτσω να βγάλω screenshot όλα αυτά για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Είδες τι είπα σε προηγούμενη δημοσίευση για την αστυνομία στην Αγγλία;
Μου συγκρίνεις τον αστυνομικό δηλαδή που προσπαθούσε να σπάσει τον πάγο με τα χέρια για να σώσει το παιδάκι με τους δικούς μας;
Έλεος ρε φίλε πραγματικά να νιώσω παράξενα που με σιχτηριάχει ο μέσος χρήστης του μπου;
Σου είπα στην Αγγλία κοιτάζεις παράξενα το μουσουλμάνο και χάνεις τη δουλειά σου. Το Λονδίνο έχει μουσουλμάνο δήμαρχο και εδώ τους λέτε βρομα και πακια.
Το πρόβλημα θα ήταν αν συμφωνούσαμε, όχι στο ότι φρικάρετε. Ακούτε γονέας Α και Β και γυρνάνε 10 σβούρες τα μάτια σας.
Το μπάφο στην Ολλανδία είναι σαν τις τσίχλες εδώ.
Στην Ελλάδα αν σε πιάσουν με πολύ χόρτο σε βάζουν μέσα και σε ξεχνάνε εκεί.
Αριστερά είναι όλα αυτά τα κράτη;
Ημαρτον δηλαδή